نقل قول:محتوای مخفی: 1
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: 1
سلام.
دوستان ظاهرا سیو بازی داخل فولدر خود بازی هستش.مشکلی که وجود داره اگر 2 نفر بخوان بازی کنن با یوزر های مختلف ،به سیو همدیگه اسیب میرسونن.
راهی هستش که توی Document هرکی سیو اجرا بشه نه تو فولدر بازی.
ممنون.
الکس میسون که از black ops 1 روان پریش شده بود. مگه یادت نیست برای خودش یه شخصیت خیالی داشت؟ با اون همه بلایی که سرش اوردن و شماره به خوردش دادن حق داشت بنده خدا :دینقل قول:
تنها راهش اینه،هرکی سیو خودش رو برداره تو فولدری نگهداری کنهنقل قول:
هرموقع خواست بازی کنه تو فلدر سیو بازی جایگزین کنه
وقتی بازیش تموم شد ۲باره سیو رو برداره.
این کارو هر ۲تاتون انجام بدید میتونید راحت بازی کنید
بازیش خیلی حال میده واقعا...این اوردن clay و اون ماشینی که گنده هستش خیلی باحاله..
اتفاقا خودمم این کارو کردم ولی نشد.نقل قول:
یعنی اینکه از ابتدای مرحله دوباره باید بازی کنم.نمیتونم ادامه ی مرحله رو برم.
من این بازیو نصب کردم اصلا خوشم نیومد
یه جوریه
به قبلی ها نمیرسه
من نمیدونم این مجموعه Black Ops رو مگه همون سازنده Modern Warfare نساخته ؟
پس چرا مجموعه بلک اوپس اینقدر بد گرافیکه ؟هم لگ میده و هم خوش ساخت نیست !
من الان با سیستمم Modern Warfare3 رو راحت با فریم عالی بازی میکنم ولی Black Ops2 رو همش لگ میده.
محصول Treyarc و انتشارش با Activision هست نه خود Infinity Ward .نقل قول:
پس طبیعیه توی هر دو نسخه ایکه تابحال بیرون داده اینهمه باگ و اشکال و ناسازگاری داشته باشه.
نسخه ی قبل که از همون اوایل بازی برای ما از کار افتاد. این نسخه هم که فعلاً با هیچ کرکی اجرا نشد. دیگه حال تاریخ عوض کردن سیستم رو هم ندارم.
همون بهتر که این نسخه رو هم دیگه بیخیالش شم.
هر نسخه بدتر از قبلی.
بابا ایولنقل قول:
اینکه بازی با هیچ کرکی اجرا نمیشه رو میذاری به حساب سازنده بازی و بد بودن بازی؟؟؟؟
لطفا یکی سیو کامل بازی رو بده که بد نیازش دارم
راستی بچه ها لین بازی lan میشه گیم نت اگه میشه راهنمائی فرمائید
انتظار داشتم کارت گرافیکم کم بیاره.حس سنگینی اسلحه هارو داشه باشم.صدای گلوله ها واقعی تر بشه . بازی اکشن تر بشه.اما متاسفانه همون آش و همون کاسه ی قبلی
داستان و صدای افراد و یکمم نورپردازی و تکسچر ها بهتر شده.اما اونی که واقعا تو ذوق آدم میزنه اسلحه هاشه .غیر طبیعی تر شده.
آقا فقط و فقط modern warfare.
مخصوصا 3.
بلک آپس اصلا ارزش بازی کردن نداره.
الان هم تزجیح میدم هیتمن رو چند بار بازی کنم ولی بلک آپس رو حتی یه بار هم نه.
اونقدرها هم بد نیست ... دلیل خاصی واسه حرفت داری ؟نقل قول:
آره دیگه.
خدایش قصد مقایسه بلک آپس رو با بازی دیگری ندارم .فقط با نسخهmodern warfareمقایسه میکنم.
جوری که بلک آپس نه داستان خوبی داره و نه گرافیک بهتری از modern warfare.
در صورتی که شخصیت های modern warfare دیگه یکی از شخصیت های محبوب دنیای بازی شدند.
همین بلک آپس رو خیلی فقط به خاطر مد زامبی هاش دوست دارند وبازی میکنند.
همون طوری که دوستمون توی پست قیلی گفته بود اسلحه ها اصلا جالب طراحی نشدند.بیشتر شبیه چوب دستی هستند.
خوش ساخت هم که نیست که بشه با سیستم های متوسط هم با کیفیت خوب بازی کرد.
خلاصه همچنان منتظر نسخه بعدی modern warfare که میشه شماره ۴ هستم.
بلکس آپس شاید برام ارزش یه بار تا آخر رفتن رو داشته باشه .!
اتفاقا من black ops رو به MWF ترجیح می دم.داستان هر دو واقعا بی نظیر بود.هم یک و هم دو.هر دو از نظر داستان باید الگو باشند.با داستان یک که خیلی حال کردم.دقیقا مثل یه فیلم قشنگ بود.داستان این هم خیلی خوب بود.مخصوصا اینکه به 1 هم مربوط بود.البته گرافیکش واقعا نا امید کننده بود.نه اینکه بد باشه.ولی در حد رقبایی مثل medal و حتی BF3 که مال پارسال بود هم نبود.واقعا انتظار نداشتم این گرافیک رو.خوشبینانه اش اینه که بگیم مثب MWF3 بود!گیم پلی هم مثل بقیه COD ها بود تقریبا.می شه گفت کمی تکراری ولی باز هم خوب بود.من مخصوصا با بخش جنگ سردش خیلی حال می کنم.قبلی که کلا جنگ سرد بود.اینم تقریبا نصفش.مخصوصا سلاحهای اون زمان.مدال که انگار همون battle بود!
black ops II اینکه تا حدودی هم سبک RPG اضافه شده بود بهش جالبش کرده بود.یعنی تصمیماتی که می تونسیتی در طول بازی بگیری جالب بود.RPG نبود.ولی همینم جدید بود برای سری COD.در کل بازی خوبی بود.ولی گرافیکش .... .بعید می دونم جایزه بهترین FPS رو ببره.هرچند فروشش خیلی خوب بوده.ولی بازم می گم داستانهای black ops واقعا خوبند
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم ... یه کم بازی کردم خوابم گرفت ...
اصا باورم نمیشه این شده پر فروش ترین بازی سال !
ملت اون ور از این ور جوگیر ترن !
خیلی گرافیکش پایینه !
گیم پلی اصلا به پای modern warfare نمیرسه ...
اصلا حال نکردم باش.
امیدوارم برم جلوتر بهتر بشه.
راستی داستان بازی با یک رابطه ی زیادی داره ؟
یعنی من که یادم نیس یک چی بود داستانش دو رو هم نمیفهمم ؟!
سلام
اقا مزخرفترین بخش تا الان همین افغانستان هستش
تو افغانستان یه جا زیر اسب گیر میکنی من هر کاری میکنم تند تند میزنم چپ و راست یا راست و چپ نمیشه از زیر اسب بیام بیرون و میمیرم کلافم کرده کسی راهکاری برا رد شدن از این قسمت داره؟
سیو بازی کجا میره؟
خب خودش می گه باید چه دکمه ای رو بزنی دیگه!باید lدکمه چپ و راست موس رو نگه داری.نه اینکه تند بزنی!نقل قول:
ببخشید جاش اینجا نیست
ولی بهترین کرک رو از کجا بگیرم ؟
مال من میره تو، ولی همون اول بازی صفحه مشکی میشه
دوستان راهی وجود داره بدون گذروندن مراحل همه اسلحه ها رو باز کرد ؟
یادمه black ops یه برنامه داشت
سیو هم اگه داشتین بزارید استفاده کنیم
الان تمومش کردم.
فکر نمیکردم استودیو Treyarch بازی خوبم بلد باشه بسازه...!
از نظر داستان، خط سیر بازی، محیط سازی و دیالوگ ها خیلی خوب بود ولی به پای سری Modern Warfare نمیرسید.
گیم پلی هم بهبود داشت و خوب بود.
گرافیکم که تفاوت خاصی نکرده بود...
در کل خوشم اومد بدک نبود (برعکس نسخه های قبلی COD که Treyarch ساخته بود)...!
آخرین کرک که تست شده و جواب گرفتم فقط تشکر یادتون نره
آخرین کرک که تست کردم و جواب گرفتم الان فقط تشکر یادتون نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمی دونه چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟نقل قول:
سلام
اقا داستان بازی رو به صورت ترجمه شده جایی سراغ ندارین؟
اقا اون مرحله ایی که فک کنم 5 باشه سه تا انتخاب داریم واسه اینکه تو سال 2025 از بین سنگاپور و افغانستان و اون یکی یادم نیست...یکی رو باید انتخاب کنیم من میزنم افغانستان همش تو صحرا هستم و با اون ماشین های جنگی تخیلی مثل CLAW و اون عنکبوت تیرانداز...چرا اونجا انطوریه و چک پوینت نمیده اصن...
در ضمن چرا مثلا تو برخی از جا ها میشه از بین سه یا دو LOCATION یا محل عملیات یکی رو انتخاب کرد...هدف چی بود از این کار؟:n19::n20::n10::n09::n08:
دوستان میشه یکی بگه پایان های مختلف بازی رو از کجا پیدا کنم؟
جستجو در یوتوب.نقل قول:
تو پوشه video محل نصب بازی هم می تونی پیدا کنی. البته بدون صدا.نقل قول:
سلام من تو اجرای بازی مشکل هر کاری میکنم بازی رو بالا نمیاره کرک خرابه کرک فیکس رو هم دانلود کردم ولی بازم بالا نمیاره کمک کنید
سلام من وقتی بازی میزنم که یالا بیاره ولی ارور directxمیده directxرو هم ریختم ولی باز هم اذیت میکنه کمک کنید
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
من یه جای بازی گیر کردم البته فکر کنم باگ شده
اون جایی که یه ماشین بهت میده که اون زنه هم همراهمته ، من گازشو میگیرم میرم جلو تا میرسم به اون قسمت که چند تا موتور و ماشین پلیس کنار هم وایسادن یه چیزی مینویسه و از اول میاد.
چیکار کنم؟؟؟؟
مرسی از دوستان
سلام.
این بازی هم واقعا گیج کننده است.
من هر مرحله ای رو تموم میکنم، استارت رو میزنم که بره مرحله بعدی؟
باید خودم انتخاب کنم؟
در ضمن این بازی مراحل جانبی داره؟
مثلا یه جاش نوشته iran still is at risk !!
وقتی زدمش میره سراغ فالکون، اما داخل جزایر کیمن هست.
آخرش هم failed شد.
من که نفهمیدم چی شد.
اقا به من بگین که بازی الان چه قیمتی فروخته میشه و اینکه ایا به درد میخوره خریدش یا نه؟!!
ما عشق نظامی گری میباشیم و با روبات و روبات کشی و اینجور چیزا حال نمیکنیم!!! به همین خاطر هنوز تو عصر کانتر و وار فیر 2 و بلک اپس 1 موندیم!!
بسیار بازیه بی خود و بی گرافیکی بود داستان درهم و برهم و شلوغ و پر از شخصیتهای ضعیف نیمه کاره
خیلی هم کم بود
خوشش نیومد
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03:
سلام تو رو خدا کمکم کنیدنقل قول:
بازی خوبیه با اینکه من از بازی های تخیلی خوشم نمیاد ولی بازم بدک نبود
دوستان اون قسمتی رو میگم که با اون زنه نمیدونم اسمش رو درست میگم یا نه (پرزیدنت) یا چیزی شبیه این سوار یه ماشین مشکی میشیم بعد پلیس ها جلومونن میگازم میرم جلوتر که یه دسته از پلیسا وایسادن اونجا failed میشه.
مرسی