این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟
Printable View
این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟
کسی از دوستان سولو نداره پاسخ مارو بده که با این tvمشکل داره یا نه؟
آره. چون سیستم پخش تلویزیونی تو ایران و اروپا PAL است. و سیستم PAL هرتزش 50 است.نقل قول:
تو آمریکا و ژاپن که سیستمشون NTSC است میشه 60 هرتز.
سلامنقل قول:
اگه ميشه پروسه Break-In را براي پلاسماي v20 هم توضيح بديد آيا با VT20فرق ميكنه
ممنون
شما هر رسیوری که بگیری مشکل سوسو زدن Flicker رو داری. ربطی به ----- نداره.نقل قول:
سیستم پخش شبکه های ما و اروپا 50 هرتزه. هر رسیوری که بگیری باز شبکه ها 50 هرتزه.
اشکال از فرستنده است، حالا گیرنده هر چی میخواد باشه!
این مشکل برای tv های led و lcd هم هست یا نه برای پلاسماست؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
و این مشکل برای منی که چشمم استیگماته خیلی دردسر سازه؟
تورو خدا جواب بدید ایا برم این tv رو پس بدم led بگیرم بهتره؟ یا فرقی نداره راستش الان تو زمان اببندیه هنوز باهاش چیزی ندیدم اونم که دیدم فقط کمی فیلم driver angry بود که من چیزی احساس نکردم که سوسو بزنه
بيش از سه ماهه كه از رسيور سلو باين تلويزيون دارم بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم كانالهاي 3D و HD با كيفيت عالي دارم اگر مايلي با خيال راحت خريد تو بكن .نقل قول:
ای جونم تا حالا کجا بودی دستت درد نکنه خیالمو کمی راحت کردی با شبکه های sd چطور با اوناهم مشکل نداری چون من فعلا قصد خرید cccam ندارم
دوستان اينهم لينك سايت دانلود مجاني كليپ هاي 3D و HD از فيلمهاي مشهور ولي با حجم نسبا بالا جهت تست پنل.
کد:http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php
خواهش مي كنم انجام وظيفه براي دوستان، كانالهاي SD هم بدون هيچ مشكلي، صدا و تصوير خوبي دارند . موفق باشينقل قول:
من از منوی VT20 حضور ذهن ندارم ولی فکر میکنم میشه رفرش ریت رو روی 100 هرتز تنظیم کرد یا اینکه تی وی خودش دابل اسکن میکنه که در اون صورت احتمال دیدن فلیکر نزدیک به صفر میشه.
تو منوش گشتم ولی این تنظیم رو نداشت.نقل قول:
ملاحضه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منو تنظیماتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی که چیزی نگاه می کنی با tv دکمه info بزن اگه دی دی نداره recall بزن خروجی رو نشون می ده می زنه اگه 50 هرتزباشه میزنه 50 هرتز اگه 60 هرتز باشه می زنه 60 هرتز.نقل قول:
کسی میدونه دلیل این چیه که سیستم پخش بعضی کشورها با یک tv سازگار نیست ولی باز وارد میکنند؟نقل قول:
شما هر رسیوری که بگیری مشکل سوسو زدن Flicker رو داری. ربطی به ----- نداره.
سیستم پخش شبکه های ما و اروپا 50 هرتزه. هر رسیوری که بگیری باز شبکه ها 50 هرتزه.
اشکال از فرستنده است، حالا گیرنده هر چی میخواد باشه!
شاید یکی بخواد این جواب رو بده بگه کشورهای جهان سوم چیزی حالیشون نیست یعنی اروپا هم چیزی حالیش نیست؟ ظاهرا اروپا هم همینا وارد می کنند.
این دستگاههای بلورای سه بعدی که تو بازار خروجیشون 60 هرتزه ظا هرا با اونا مشکلی نداره . احتمالا بشه خروجی ریسیور رو بدی به این دستگاهها( اگه ورودی داشته باشند) بعد از بلورای پلیر تصویر بدی به پلاسما پاناسونیک که خروجی می شه 60 هرتز در نتیجه مشکل حله اگه این بلورای سه بعدیها از این قابلیت برخوردار باشند.نقل قول:
فرقي نداره، از همون روش استفاده كنيد.نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------
در مورد اون بحث 50 هرتز / 60 هرتز متاسفانه اين مساله جهانيه، يعني خيلي ها تو اروپا با اين قضيه درگير هستند، مي تونيد تو سايتهاي خارجي هم ببينيد.
حالا در مورد پلير سه بعدي كه گفتيد بگم كه من Samsung BD-C6900 دارم و نكته جالب اينه كه وقتي پلير رو روشن مي كنم، اول بصورت 50 هرتز هست و به محض اينكه فيلمي رو شروع به پخش ميكنه ميره روي 60 هرتز و جالب اينه كه وقتي فيلم رو خارج ميكنم روي 60 هرتز باقي ميمونه!
براي من اولش عجيب بود كه چرا اينطور ميشه ولي ديگه عادت كردم.
راستش من ویو سولو رو به تلویزیون crt وصل کردم وپرشی نداشت انشالا که رو پانی هم نداشته باشه
دستگا هی که داری این قابلیت رو نداره؟نقل قول:
دوستان سری gt20 چه فرقی داره با vt20
یه جا gt قیمت داده 1600 ارزش داره بگیرم؟
نه متاسفانه. مدل Samsung BD-C6900 ورودي نمي گيره و فقط خروجي داره.نقل قول:
مدل پلاسما که داری چیه کدوم مدل از پاناسونیکه؟نقل قول:
1_ از یه پورتی خروجی ر/ی/س/ی/و/ر رو بده به کامپیوتر که خروجی 60 هرتز میتونی از pc بگیری.
2-راه بعدی این میشه که کارت d/v/b بگیری بعد از طریق pc باز می تونی خروجی 60 هرتز بگیری .
ضمنا من هیچکدوم تست نزدم می خوای تست بزن احتمال داره مشکت حل بشه.
این مدل هنوز 42 اینچش نیومده ؟
منتظر نباشید نمیاد.اگر قصد خرید سایز 42 و سه بعدی دارید می تونید از مدل های 2011 انتخاب کنید.نقل قول:
دوستان من دستگاهمو یک شنبه پیش گرفتم گذاشته بودم برای اب بندی تا دیشب تقریبا" حدود 80 ساعت شده بود اما امروز که گذاشتم اببندی و اومدم سر کار از خونه زنگیدن گفتن تصویر کلا سیاه شد و چراغها خاموش اما بعدش گفتم از بقل tv دکمه خاموش روشنو بزنند بعدش با پاور روشن شد و دکمه ویرا تولز که زدند اون چند گزینه که یکیشم فوتو هست اومده بود گفتم خاموش کنم تا خودم بیام فکر میکنید مشکلی پیش اومده؟
بهتر نیست ادامه اب بندی رو بی خیال بشم؟
نقل قول:
مدل های 2011 اش کدوماست ؟ پلاسما هم داره که سه بعدی باشه ؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
و قیمتاشون حدودا چه قدره ؟
3 مدل پلاسما سال 2011 سه بعدی داره vt30/ st30 /ut30 با 2 مدل 2 بعدی u30/ x30 .
این مدلهای 2011 پلاسما است:نقل قول:
فقط مدلهای U30 و ST30 و فکر کنم X30 اومده.منتظر 42VT30 باشید.کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
از قیمتهاشون بی اطلاعم.
خاموش شدن تلويزيون ميتونه از گرما باشه، مخصوصاً الان كه هوا هم خيلي گرم هست، مطمئن بشيد كه هواي اتاق خنك هست.نقل قول:
در كل بنده بالاي 120 ساعت بصورت پشت سرهم (اغلبش رو) روشن داشتم، كه چيزي نشد، البته اون موقع زمستان بود و هوا سرد بود و اتاق هم سرد بود.
بهرحال تصميم با خودتون هست، اگر فكر ميكنيد ممكنه تلويزيون براش مشكلي پيش بياد، ادامه نديد ولي من توي تمام انجمنهاي خارجي هم كه مي گشتم تا بحال نشنيدم براي كسي مشكلي پيش بياد.
گویا برق نوسان کرده ترانس خاموش شده تا الان 97 ساعت کار کرده امشب بزارم تا 100 بره یا کمی بیشتر باشه؟ میشه یک بار بهترین تنظیمات بعد از اب بندی رو بگید بصورت فهرست وار خیلی سپاسگزارم
نقل قول:
من پلاسما سه بعدی سایز 42 اینچ میخواهم
نمیخواهم هم قیمتش بالای یک میلیون بره
بیشتر از همه هم پاناسونیک رو میپسندم ! میشه منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ صبر کنم برای VT30 ؟
( صبر نکنم تا بیاد بعدش یکدفعه ببینم قیمتش بالاست !؟ )
مدل دیگری مد نظرتون هست ؟
کلا میشه یک راهنمایی جامع منو بکنید ؟
اگر قیمت هم بگید که دیگه چه بهتر
باید وایسی تا همه مدلها وارد بشوند اگه در ایران باشی قیمتها هم در حال تغییر هستند فقط سه بعدی از پاناسونیک st30 ایران وارد شده از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست.
یعنی چی از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست ؟نقل قول:
تین مدل خوب هست ؟ حدود قیمتش رو دارید ؟ میدونید مدل های جدید تر کی وارد میشه ؟
ت واین چند وقته تلویزیون گرون شده یا ارزون ؟ گرونتر و یا ارزونتر هم میشه ؟
یعنی از نزدیک کسی نرفته ببینه دورور 2میلیون ارزونتر میشه در چند روز آینده همه مدلها وارد می شوند.نقل قول:
سلام اگه میشه تلفن و آدرسو برام پخ کنیدنقل قول:
ممنون
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز شما میگی نمیخوای قیمت از یک میلیون بزنه بالا ... پس VT30 رو بیخیال شو چون وقتی ST30 روو پایه 2 میچرخه پس مطمئنا VT30 بالاتره .
دوستان اببندی tv من تمام شد ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی بهش وصل کردم تصویرشم عالی هست خدارو شکر نه فلیکری دیدم نه رد فسفر صداشم خیلی خوبه دیروز کانال luxtv hd نگاه میکردم عجب کیفیتی داشت قهوه تلخم عالی بود 3d خوبی داره فیلم رزیدنت اویل نگاه کردم بصورت 3d عالی بود هم 2d چه صدای فراگیری داشت خلاصه من که خیلی راضیم
چند تا لامپ چند وات می شه تو خونه روشن کنی که رنگ مشکی دودی نمیشه؟ این تستو زدی رو پلاسماتون؟ وتست بعدی چندتا لامپ میشه روشن کنی که رنگهای دیگه تغیری نکنه؟ این تست هم بزن.نقل قول:
نقل قول:
اگه تونستی وبرات امکان داره یکی دوتا ر- س- ی- و- ر دیگه باهاش تست کن مثل ایکس کروز یا کیوب ریو ، و مدلهای معمولی دیگه که توبازار هست
خواهشا این کار رو انجام بدین و تفاوت تصاویر sd رو بگین
من خیلی وقته تصمیم گرفتم این تی وی رو بخرم ولی این صحبتهایی که در مورد 50 هرتز بودن و فلیکر میشه تو دلم رو خالی کرده ----------ممنون
خوب وقتی منم رسیورم وصل میکنم ورودی میزنه 50 hz اما مشکلی ندارم تازه چشم من استیگماتم هست متاسفانه من ----- استار ستم رو رد کردم و ویو سولو گرفتم و ----- دیگه ندارم اما گمون نکنم با ایکس کروز 400 یا 600 یا 400 پلاس که جدید اومده مشکلی داشته باشه شما میتونید در یکی از سایتهای همسایه که مشاوره برای خرید ر س ی و ر داره بیشتر تحقیق کنید اگه خواستید پیغام خصوصی بدید ادرس سایت بدم
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
من بالای tv سه تا لامپ کم مصرف 18 وات روشنه و در اشپزخانه یک لامپ 40 وات کم مصرف روشنه چون اوپن هست و روشناییش میفته تو حال اما مشکلی ندارم