کلا بازی مشکل داره.یک دفعه من داشتم با فرانسه بازی می کردم بازی توی رفتن به ترن بعد سر پرچم هلند می پرید بیرون و don't sent می داد. مجبور شدم به سیو های قبلی برگردم و جزیره هایش رو بخرم و بعد با تصرف پایتخت نیشنش را نابود کنم.نقل قول:
Printable View
کلا بازی مشکل داره.یک دفعه من داشتم با فرانسه بازی می کردم بازی توی رفتن به ترن بعد سر پرچم هلند می پرید بیرون و don't sent می داد. مجبور شدم به سیو های قبلی برگردم و جزیره هایش رو بخرم و بعد با تصرف پایتخت نیشنش را نابود کنم.نقل قول:
خوب دیگه این مشکلاتی هست که دوستان کپی گر برای بازی به وجود اووردن چیز خاصی نیست:دی
رضا جان کمپینگو یه گزینشو زدی که تاریخی بشه خوب اگه کمپینگ باشه باید domintation رو بزنی تا با از بین بردن تمام کشور ها و تصرف جهان برنده بشی حتما یه گزینه اشتباه زدی دیگه.
سلام
جسارت نشه ها .
ولی من این بازی رو 2 روز پیش گرفتم تا امروز که بازی کردم هیچی حالیم نشد : دی
شما هم همینطوری بودید یا من نا امید شم ؟ : دی
سلام منم این طوری بودم ولی با مرور زمان درست شدم و را حت بازی میکنم .نقل قول:
در ضمن این بازی خیلی قشنگه.
این بازی عالیه.من این بازی با اینکه خیلی هم سبکشو بازی کردم ولی چهار دفعه با سه نیشن بازی کردم تا کامل بازی رو یاد گرفتم.از من می شنوی حتما ادامه بده.نقل قول:
سلام
من یه چنتا سوال داشتم :
1- فقط از راه تجارت ( این ترید راه ها ) میشه پول در آورد ؟
2- مشخصات سیستم من اینه :
Ram 4 GB
9600m Gforce
intel 2 core 2.66 ghz
ولی وقتی میرم ترن بعدی خیلی طول میکشه ! مشخصات سیستمم پایینه یا باید کار دیگه ای کرد ؟
اول که بازی رو خریدم فکر می کردم مثل age of empire باشه یا تو اون مایه ولی با گرافه بالا تر ولی بعدش پشیمون شدم خیلی بازی بی معنی هست اصلا نمیشه اسمشو بازی گذاشت هیچ هیجانی نداره موقه که دو طرف در حال نبرد هستند چیزی از نبرد دیده نمیشه طبیعی در نیاوردن در کل امتیازه من بهش صفر هست پولمم هدر شد 5 تومان
خوب دیگه اون نفهمیدن شما از بازیه:دی این سری بازی ها سخته و تو مخ هر کس در عرض 1 ثانیه جا نمیگیره اگه یکمی صبر میکردی و سوال میکردی این مشکلات به وجود نمیومد در مورد اون هیچ چیز از نبر معلوم نیست که این بازی استراتجیک دومینیاتونه برای تصرف جهان وقتی هم نبرد معلوم میشه که دوتا سرباز بهم برسن حمله کنن بعد از اونم چندتا گزینه میاد که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده این بازی حوصله میخواد تمام!
درمورد سوال محسن جان هم نه از راه تاکس یا همون مالیات هم میشه پول دراوورد دست شمام هست که چقدر باشه اما باید شرایطو ببینید حتی بعضی جاها بخاطر تاکس زیاد شورش میشه!
در مورد تارن ها هم به خاطر این طول میکشه که شما صبر میکنید تا 50 کشوری که در مقابل شما قرار دارن کارهاشونو انجام بدن.
عزیز حتما بازیت مشکل داره یا سیستمت پایینه . این یه بازی فوقوالعاده است.خیلی حاله تازه بهش 9.5 دادن.شوخی که نیست:31:نقل قول:
مهم ترین منبع درامد مالیات ها هستن، طبیعتا هر چی مناطق بیشتری رو در اختیار داشته باشین پول بیشتری هم گیرتون میاد.نقل قول:
1-راه تجارت هم اونه هم میتونی کشتی بسازی بفرستی جاهایی که علامت هست.نقل قول:
2- سیستمت خیلی هم خوبه اون سنگین شدن اینکه وسعت بازی و پرچم ها بالاتر میره.:31:
اصلا فکر نکنم به گرافیک کاری داشته باشه بازیش مشکل داره.اقا سر راه تجارت دشمن که کشتی می ذاری هر چی کشتی بیشتر بذاری بیشتر غارت می کنه یا اصلا فرقی نداره؟
سایت game spot امتیازاش واقعیت نداره بیشتر واسه تبلیغه در ضمن من خودم خوره بازی هستم و شاید از همتون تا به امروز بیشتر بازی کرده بشم ولی این بازی حتی در حد generale1 هم نیست وقتی که سوال میکنه که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده همون اولش فهمیدم بازی زیاد جالب نیست بیشتر میخواد جنگو رهبری کنید در کل بازی خسته کننده هست
به نظر من بذار تو راه کشتیهایی که که باهاشون دوست نیستینقل قول:
فکر کنم فرقی نمی کنه واسه من که نکرد:31:نقل قول:
نقل قول:
آقا افشین گیم اولا اسپات معتبر ترین سایت است.بقدری که با یک حرکت فروش یک بازی رو می تونه نصف کنه.اگه این سایت امتیاز هاش الکی باشه اعتبار خودش رو از دست می ده و مطمئنا چنین کاری نمی کنه.
دوما این بازی سبکش با جنرال مثل زمین و اسمان است ولی در سبک خودش بهترین است.من امکاناتی که تو این بازی دیدم توی هیچ بازی ندیده ام.شما قضیه این بازی رو نفهمیده اید.اگر باگ نداشت من تا حالا داشتم اونو بازی می کردم.در ضمن من کسی هستم که هر بازی دستم بیاد نمی رم.باید بازی در game spot هشت به بالا بشه.
آقا این عقیده شماست.لطف کن این بحث رو همینجا تمومش کن.عقیده هرکسی واسه خودش محترمه نباید تحمیل شه.:5:نقل قول:
خوب اما بالاخره باید فردی که نمیدونه بفهمه؟!
شما که اینقدر ادعا داری من 12 سالمه تا اینجاش درست اما از 5 سالگی کامپیوتر داشتم یعنی چند سال؟7 سال هست که من پای کامپیوتر میشنم کسی هستم که اگه بازی برام جدید باشه در عرض چند دقیقه بازی کردن تمام بازی گیرم میاد چون میفهمم بازی از من چی میخواد تو کل عمرم فقط چند بازی بهم چسبید و آدم حسابشون کردم اونام اینان:(ورژناشو نذاشتم بیشترشو بازی کردم)
mafia
max payne
devil may cry
the sims3
empire total war
world of warcraft
تا الآن ممکنه 200 تا به صورتی که اغراق نباشه شایدم بیشتر بازی بازی کردم اما هرکدوم غیر از اینا جبنه ی اینو نداشت که نگهشون دارم بقیرو یا پاک کردم بعد مدتی یا به صورتیکه بدون تمایل باشم بازی کردم.
شما اول باید بفهمی بازی از شما چی میخواد بعد دربارش نظر بدی.
همه ی اینا نظر شخصیه به هیچکس تحمیل نمیشه همش نظر شخصیه
عزیز من به شما گفتم بحث رو ادامه نده.ولی ولکن نیستی.میخوای من آرشیو بازی هامو بذارم برات.یکی ممکنه بازی رو دوست داشته باشه یکی نه.الان من و خیلی از این بازی خوشمون میاد.این تاپیک واسه حل مشکلات بازی ها و ...نه اینکه یکی بیاد بگه دوست داره یکی نداره.بهتره هر کی میخواد بازی بخره بره تحقیق کنه.اینجا جاش نیست.نقل قول:
من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
Resident evil 2
-popiloos
-oddword
commandos1,2,3
mafia
general
deadspaceخیلی باهال بود
callofduty 4
miroredgeهم قشنگ بود
وخیلی بازیای دیگه ولی آخرین بازی که خیلی حال کردم deadspace بودش حرف نداشت.
بابا شماها هی میخواین بحث کنین.خو ب باشه این بازی خیلی بیخوده.میشه تمومش کنید؟نقل قول:
دوستان کدی دارید که حرکت رو نامحدود کنه.راستی وقتی پیشرفت می کنید یه توپ میده میتونی یه لشکر رو نابود کنی.خیلی فاز:31:
اقا قرار نیست که هر بازی که به شما نچسبید بازی خوبی نباشه.مثلا من خودم از resident evil متنفرم ولی میدونم جز بهترین بازی ها است.شما احتمالا این بازی بلد نبودی فکر کردی بازی بدیه.نقل قول:
ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست
آقا شما چرا ولکن نیستی . من که گفتم بازی بیخودیه.نمیخوای ول کنی؟راستی این بازی هایی که شما نوشتی مال اهل بستان مثل اویل2.شما احتمالا نتونستی بازی رو اجرا کنی یا خوب با بازی آشنا نیستی.یاد گرفتن این بازی برای مبتدی ها 1 ماهی میکشه عزیزنقل قول:
چه بازی 1 ماه میکشیه؟!رسیدنت اویل؟!اون که 2 روزه تمامه:دی
آقا تموم کنید دیگه انگار نه انگار این تاپیک موضوش چیه عجبا هرچی شما بلدی یا بلد نیستی که خوب نیست و هست هرکسی یه جوریه منم گفتم اونارو بلدم اما نگفتم نه چون من این دسترو بلد نیستم شما ها هم باید بدونید این بده فقط گفتم اینا خوبه شما هم همین یه کلمرو میگفتید تمام گفتم تمام اینا نظر شخصیه شما هم همینو میگفتید!
می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.
خوب 100 هزار بار گفتم این بازی برای همونه که فرمانده ی کل قوا ارتشش رو روی میز جنگ با استراتجیک رهبری کنه اصلا کل بازی همینه.
بحث های مربوط به مسائل بازی های دیگه رو هم اینجا نکنید.
سلامنقل قول:
هنگام جنگ کنار نقشه چند تا گزینه هست که با یکیشون می تونی سرعت حرکتشون رو تند تر کنی تا زودتر به هم برسند . Slow motion هم داره که باهاش می تونید وسط جنگ چای بخورید .
عزیز خوب سیستمت مشکل داره یا پایینه.من با 5 هزار سرباز با آخرین گرافیک بازی کرده ام.چند دقیقه ای کار طرف رو می ساختم بدون هیچ ایرادی.شما برو گیم اسپاتو ببین.9.5 که شوخی نیست.ماکه از اونا بیشتر نمی دونیم.نقل قول:
آقا شما یه کدی داری حرکت نامحدود داشته باشه ( بی زحمت)مرسینقل قول:
منظورتون از حرکت نامحدود بشه چیه؟!منظورتون اینه که مثلا توی کمپینگ بخواید به صورت استراتجیک یکیو جا به جا کنید حرکتش نا محدود بشه و نیافته تارن بعدی؟
چرا بازی اینطوریه من هیچی نفهمیدم
1- مثلا با فرانسه جنگیدم نوشته بود 44 کشتی داری رفتم توی صحنه نبرد دیدم 4 تا کشتی هست چرا؟
کلا من هیچی نفهمیدم
یعنی چی؟!من نفهمیدم شما چی گفتید واضح تر بگید بفهمم بعد بهتون میگم
اصولا اول میگه 4 تا میری میبینی 44 تاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر توضیح بدید لطفا این بازی برای یاد گرفتن زمان زیادی نیاز داره به طور معمول یاد میگیرید.
سلام دوستان
ببخشید دوستان بکیج نیامد که صدا بازی رو درسته کنه
البته یک پکیج زیر 50 مگ !!!!
اخه من اینترنت پر سرعت ندارم
صدای بازی فقط با همون 700 مگی هه که بود درست میشه برو بده کافی نت برات دان کنه
سلام ببخشید می خواستم ببینم برای این بازی چیت طراحی نکردن اگه کسی داره بهم بده ممنون میشم!
بیشتر از 15 تا ترینر دانلود کردم وقتی بازی می خواد لود بشه این ویستای بیشعور نمیذاره اجرا بشه(اصلا پیشنهاد ندین که خوب Xp نصب کن چون رو سیستم من Xp نصب نمیشه- دلیلشم نپرسید چون نمیدونم!!!-)
دقیقا منظورم از "چیت" همون "چیت"ـه نه ترینر میخوام نه اچیومنت!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
صدای بازی فقط با همون 700 مگی هه که بود درست میشه برو بده کافی نت برات دان کنه
دوست من یه بار رفتم کافینت خواستم 40 مگ دانلواد کنم بهم گفت می شه حدود 3تا 4 تومان ...............
حالا شما فکرش کنم 700 می گ می شه چقدر ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
44 تا کشتی ؟ :31:
فکر کنم تعداد ادم هات بوده ( چون تو هر کشتی نوشته مثلا چنتا آدم کار میکنه و اینا ، هرچی هم بیشتر باشند هم قدرت جنگی ش افزایش پیدا میکنه هم پولی که برای نگه داری ارتش اضافه می شه بیشتره . )
آره عزیز داری؟من یدونه از cheathappens.com گرفتم اما اون کدش بسته بود.:40:نقل قول: