دوست عزیز من هنوز هیچ ماستی ندارم که بگم ترشه یا شیرین.
اولا شما اگر معتقد به این منطق هستید که" هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه" پس نه شما نه خیلی از دوستان دیگه که لپ تاپ ها رو دارند صلاحیت نظر دادن رو ندارن.چون همشون "ماست" دارن پس لطفا به نظرات بقیه احترام بگذارید.
نکته دوم اینکه لزوما پلاستیکی بودن لپ تاپ بد نیست و اگر از جنس خوب استفاده بشه(مانند جنس بکار رفته در e531 ) یک مزیت هست چون نه تنها وزن لپ تاپ رو به طور فابل توجهی کم میکنه بلکه مقاومت بیشتری هم داره و این برخلاف ذهنیت شماست که معتقدید به کاربردن پلاستیک به معنای تلاش برای کاستن از هزینه های تولید توسط سازنده هست.
نکته سوم اینکه من یه مثال زدم در مورد فرق پلاستیک با پلاستیک های دیگه و اینکه همه پلاستیک ها رو به یک چشم نگاه نکنیم شما ناراحت شدید که موضوع به تاپیک ربطی نداره و تهدید به گزارش به مدیر تالار کردید ولی بعدش خودتون اومدید در مورد گلکسی اس۴ و اچ تی سی وان نظر دادید که به نظر نمیاد به تاپیک ربط داشته باشه.چرا؟؟؟؟؟؟ کلا تهدید ادبیات جالبی نیست
نکته چهارم اینکه زد ۵۱۰ نسبت به زد ۵۰۰ لپ تاپ کامل تری تو صفحه نمایش هست و من اولین نقدی که ازش خوندم حدود یک ماه و نیم پیش بود و همون موقع به JU JU عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده تو پیام خصوصی پیشنهاد دادم که یه نگاهی بندازه به این لپ تاپ (امیدوارم ایشون بیاد و حرف من رو تائید کنه).اما معتقدم کماکان واسه مصارف خودم همین e531 بهترینه.چون میخوام از لپ تاپ کار بکشم نه اینکه "بشینم بهش زل بزنم"
نکته پنجم اینکه شما مارو متهم میکردین که فقط لپ تاپ رو از پشت صفحه کامپیوتر دیدم و ملاک قضاوت رو "دست زدن" به لپ تاپ میدونستید(!!!!") حالا نمیدونم چرا هنوز هم با دوستمون که لپ تاپ رو خریده و داره استفاده میکنه مخالفید.من که بالاخره نتونستم به معیار قضاوت از منظر شما پی ببرم.