دوست عزیزنقل قول:
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
نه فارسی ندارهنقل قول:
اون قسمت کیبورد که واسه تعویض زبانه , نوشته ENG و حالت خاکستری کمرنگ داره و غیر قابل تعویضه
البته من زبان تلویزیون رو گذاشتم روی انگلیسی ممکنه اگر فارسیش کنم مرورگر هم زبان فارسی اضافه بشه؟
دوست عزیزنقل قول:
بله آن کار را انجام دهید درست می شود.
الان زبان منو رو فارسی کردم ولی مروگر باز هم فارسی ندارهنقل قول:
فکر کنم کلا فارسی نداشته باشه
دوست عزیزنقل قول:
از این راه بروید
سیستم ---> مدیر دستگاه ---> تنظیمات صفحه کلید---> گزینه های صفحه کلید---> زبان صفحه کلید---> و آن را فارسی انتخاب کنید و نوع صفحه کلید را ایران و تغییر زبان ورودی را ALT انتخاب کنید.
مرسی داداش درست شدنقل قول:
من فکر میکردم اون قسمت از تنظیمات فقط مربوط به کیبورد بلوتوثی و اکسترنال باشه:n02:
داداش تلویزیون 2 ساعت پیش درست شد اما الان باز میبینم فقط کیبورد انگلیسی داره و فارسی پریده :n03:نقل قول:
توی این دو ساعت هم کسی به تلویزیون دست نزده و الان هم که تنظیماتو چک میکنم همه درست هستن ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
البته دفعه پیش هم که رفتم نگاه کردم زبان صفحه کلید فارسی و نوع ایران و تغییر زبان هم ALT بود و من چیزی رو دست نزدم و خودم هم تعجب کردم چرا یهو درست شد :n13:
دوست عزیزنقل قول:
آیا زبان را دوباره انگلیسی انتخاب کردید؟ در منوی سیستم نگاه کنید ببینید زبان انتخابی چیست .
نه اصلا به تنظیمات دست نزدم , 2 ساعت پیش زبان منو انگلیسی و زبان کیبورد فارسی بود و همه چیز درست بودنقل قول:
الانم همونجوریه ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
دوست عزیزنقل قول:
آیا از کیبورد مجازی و یا کیبورد دستی دکمه ALT را می زنید تا زبان تعویض شود ؟