تـــور نــدای وظــیــفـــه!
بچه ها اومدن تایپکو و نظراتو دیدن و گفتن باس آهنگ بدیم و دیـــس کنیم یه سریارو...گفتم باو بیخیال...گفتن اصا راه نداره و خودتم باس اینتروی کارو بری...
فعلا تکست آهنگ اومده...ریمیکس انجام وظیفه ی هیچکسه...راستی اوترو رو هم زاخائف از آذربایجان داد..دمش گرم..بچه باصفاییه!!
اینترو:
T-71:
به همه گفتیم دیگه...به کی بگیم..همه دیدن پستای مارو...
ببین...COD یه چیزه قـویــه...دنیا مثشو ندیده..
.
.
.
مک تاویش:
ازتون دارم یه سوال! لیاقت کیه بگن بش بالا؟؟
اونی که با اقتدار تو صدره...یا اونی که آراش زیر خط فقره؟؟
ب مولا زشته...من هرچی گفتم از رو لیست دیدم..
.
.
همخوانی:(پرایس،گاست،مک تاویش)
" مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
.
.
پرایس:
هـــی ازم میپرسن کـــی،،میخوان بدونن زنده میمونم؟؟ چون زیر ذره بینم اونقد زومن روم ک معلومه سلول سیـبـیـلم!
نتیجه ی آرامونو چند سال دیگه میبینن/...آرای بازی ای که دادن تازه اندازه شـــیـــویـــدن!/
فکر نکنی حقوق بگیرم /....ولی دستور از IW میگیرم.../
تو گیم سربازای شریفیم../..تو خارجه الگوئیم../..رقابتم بشه اگه بخوایم اولیم../
عجب بازیه تمیزی../..دیگه جبهه نگیری../..اینو زمزمه کن تو بخش بازی../
.
.
" مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
.
.
گاست:
نمیدونم با اینکه بچه هامون بازیبازن چرا کنسول نامردا نمیدن ب ما؟؟../تازه اولاشه...تلفات،،واسه وسطاشه (اشاره به رای گیری).../
به بازی هاتونم بگین الکی نباشن خوشبین../ بایوشاکم بیاد جلو کشتیم../ به درندگیه،،کریتوسیم../ با مغز مولتی../
.
.
.
.
همخوانی:(پرایس،T-71)
نمیرسه دیگه خون به مغز...خون ب مغز...خون ب مغز...رد میدن...رد میدن...فریمنم بیینه مارو از صدمتری در میرن...در میرن....
.
.
.
اوترو:
زاخائف:
اوناییم ک از ما بیزارن...شبا MW1ـو لانچ میکننو بعد میخوابن...هع