من از ترس بازی فقط اسکرین شاتاشو دیدم
یکی بهم بگه کسی اینجا هست زیر 16 سال باشه و این بازی رو میکنه؟
خیلی دوس دارم منم بازی کنم
Printable View
من از ترس بازی فقط اسکرین شاتاشو دیدم
یکی بهم بگه کسی اینجا هست زیر 16 سال باشه و این بازی رو میکنه؟
خیلی دوس دارم منم بازی کنم
این هم داستان یک رومانیایی در مورد این موجود
یه شب دو تا دختر با مادرشون به جنگل میرن , جنگل تاریک و پر از درخت بوده ناگهان تو جنگل یه مرد قد بلند در میان نور و تاریکی که شبیه به نجیب زاده ها بود رو میبینن که بعدا متوجه میشن دست های زیادی داره که مانند مار بدون استخوان بودند .
همون لحظه مادر رو به یکی از دختراش میکنه و میگه چاقو رو بگیر و یه دایره به اندازه ای که یکی توش جا بشه رو روی زمین بکش و رو به اون یکی دختر کرد و گفت که در دایره دروغ قرار بگیر و رو به اون دخترش (دختر خوب ) که چاقو در دست داشت گفت بدن خواهرت رو با جاقو باز کن . اون دختر نتونست این کار رو بکنه و مادرش گفت که اگر این کار رو نکنی خیلی اوضاع بد میشه و اون دختر به خونه فرار کرد .
بعد slender man به سراغ اون دختر (خوب) میره و اون رو میکشه و در همون حال مادرش با سر خونی اون یکی دخترش میاد خونه !
دختر خوب به دلیل نپذیرفتن مجازات اون یکی و همچنین حرف هایی که زده بود مجازات شد !
به خاطر این که به مادرش گفت که جایزه ای برای انسان های خوب وجود ندارد و زمانی برای ایمان وجود ندارد.
تصویر زیر یک تصویر از slender man هست
از دو عکاسی که در این مکان توی عکس وجود داشتند یکی از عکاسان این تصویر رو (که در هنگام بازی بچه ها گرفته بوده )
بعد از این که 14 بچه ناپدید میشن منتشر میکنه ! که در اون مرد بلند قد با دستان کشیده رو میبنید !
که بعد از این که هیچ دلیلی برای ناپدید شدن کودکان پیدا نشد, تصویر رو به عنوان مدرک در پرونده این 14بچه قرار دادند.
************************************************** *****************************************
به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید! میفهمید اعتقاد اونا نسبت به این شخصیت چیه ! اتفاقات همگی فیلم برداری شدن(تو کلیپ همه چی مشخصه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تصویر دیگه برای یه سال دیگست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
تصویر از slender man
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داستانی از slender بود که براتون گذاشتم:sq_18:
راجع به عکس ها که اون عکس اولیه که الکیه . اون یارو یه چیزی مثل مجسمه است که بچه ها دورش جمع شدن به طور واضح دارن بهش نگاه میکنن .
عکس دومی که اسلندر پشت درخت ایستاده هم معلومه که فوتوشاپه . فوتوشاپ هم نباشه صورتش معلوم نیست که بشه گفت اسلندر هست .
عکس اخری هم یه عکس واقعی نیست و شبیه نقاشیه .
کلیپ رو نتوسنتم ببینم به دلیل فیل...ر .
حالا اگه عکسها واقعی نباشن داستان شاید باشه
یکی نمیتونه یه فیلم از بازی بگیره و تا جایی که زنده میمونه فیلم رو قطع نکنه و برام آپلود که تا من ببینم چطوریه؟
(چقدر درخواست داشتم(ببخشید))
لطفا پست 81 هم جواب بدید
دوستان این بازی برام اکسترکت نمیشه. هم نسخه 55 مگ و هم 68 مگ رو دانلود کردم ولیهیچکدوم کامل اکسترکت نمیشن. همون فایل slender.exe ارور میده. موقع اکسترکت فایل.کسی میدونه باید چکار کنم؟
میخواین خودم براتون آپلود کنم؟نقل قول:
احتمالا یا بد دانلود کردی یا انتی ویروسی چیزی داری که نمیزاره اکسترکت بشه . هر چند این بازی که کرک نیست . به هر حال روی یک سیستم دیگه اکسترکت کن بعد بریز توی این . البته کلا بی خیال بازی شو . ما که دهنمون سرویس شد . شما رو نمیدونم .نقل قول:
نه انتی ویروسم مشکلی نداره .اخه دو سه بار هم دانلود کردم هر بار همین پیغامو میده چنتا از فایلا رو اکسترکت نمیکنه
بچه ها تا جایی که من فهمیدم استراتژی این بازی به این صورته ( اگر میخواهید 8 تا رو بگیرید حتما به این 4 توصیه عمل کنید ) :
تا نامه ی اول ( و حتی دوم یا سوم ) رو نگرفتید که اون بنده خدا بیاد سراغتون با چراغ قوه ی خاموش به محل های مشخص شده سرک بکشید که باتری چراغ قوه تون ذخیره بمونه ( چون در صورتی که به صورت مداوم چراغ قوه روشن باشه از نامه ی 5-6 به بعد ضعیف و خاموش میشه )
تا جایی که امکان داره (به خصوص تا گرفتن نامه ی دوم یا سوم) از دویدن های بی مورد برای زودتر رسیدن خودداری کنید و فقط راه بروید چون انرژیتون تحلیل میره و از نامه ی سوم به بعد دیگه نمیتونید راحت فرار کنید و اکثر مواقع به دلیل نداشتن قوای کافی فقط راه میرید .
اگر آهنگ ترسناک بازی شروع به نواختن کرد مدام روی خودتون رو برنگردونید که اسلندر رو ببینید . این کار فقط باعث وحشتتون میشه و سرعت بازیتون رو میگیره . فقط رو به جلو حرکت کنید و کاری به کنار و پشت سرتون نداشته باشید .
و از همه مهم تر :
اول به سراغ محل های سخت تر و پر پیچ و خم تر ( مثل حمام و تخته سنگ های سفید و تانکر ) برید چون احتمال آمدن اسلندر در نامه های اولیه خیلی کمتره و کمتر میاد . سپس بعد از آن به سراغ محل های هموارتر و راحت تر برید .
این 4 توصیه باعث میشه زودتر به 8 نامه برسید .
:sq_3:یکیتون بیاد خونمون باهاش بازی کنم اینطوری میترسم
کسی هست که کمتر از 18 باشه و این بازی رو کرده باشه؟
راستی خواستم برم فیلم این بازی رو ببینم دیدم هرچی فیلم بود توی یوتویپ بود
به نظر شما من شانس دارم؟