یکی از دوستان میگفت صدای سگی میده که در حال بارس کردنه:46: به جای این هزینه دوتا هارد یک ترا ببندید که 140 میشه سرعتش بهتره و فضای دو برابر
Printable View
یکی از دوستان میگفت صدای سگی میده که در حال بارس کردنه:46: به جای این هزینه دوتا هارد یک ترا ببندید که 140 میشه سرعتش بهتره و فضای دو برابر
ممنون. اینو نمیدونستم.حیف شد هارد به این خوبی اینطوری صدا میده :13:نقل قول:
هارد seagate بگیرم خوبه؟ raid0 نمیکنم. به ریسکش نمی ارزه :46:
بله seagate بگیرید raid ده نوع داره و در گوگل سرچ کنید و با جزییات اشنا بشید هست هم سرعت بالا بره هم اطلاعات باک نشه ولی دوتا هارد یک ار دو ترا بهتره
سلام.
رم حتما 1333 ، قبلا هم بهتون گفتم به حرف فروشنده گوش نکنید... میتونید CL7 بردارید.
در مورد هارد فکر نمیکنم این طور باشه:13: من برای چند تا از دوستام از همین WD Black گرفتم و مشکلی ندارن... البته قیمتش بسیار بالاست...
و فکر نمیکنم به تفاوت قیمتش بیارزه. اگه واقعا 1TB 115.000هست، ارزش نداره.
در مورد پاور هم کافیه. و مشکلی نخواهید داشت، اگه آور نکنید.
اگه آور خواهید کرد، 785B بگیرید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
ممنون از لطفت عرفان جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همون 1333 میگیرم. cl7 همون corsair رو میگین؟ یا برند دیگه ای؟
من یه جا دیدم WD black رو به عنوان sata3 زده بود؟ آیا این درسته؟ اگه اینطور هست ارزش این قیمت رو داره؟
اور هم عرفان جان همون مقداری که خدمتتون گفتم هست. یه مقداری گرافیک رو در آینده اور میکنم اگه کم بیاره. چون دیدم این گرافیک رو راحت تا 1020 اور کرده بودن :20:. پاور کم نمیاد ؟ :13:
خواهش میکنم!نقل قول:
CL4 رو به طور کلی گفتم، گفتم اگه میخواید هزینه کنید به جای فرکانس که امکان پذیر نیست، رم رو CL7 بردارید. البته تاثیرش خیلی زیاد نیست...
WD Black Sata 3 هم درسته، هست. ولی به طور کلی تفاوت چشمگیری با Sata 2 نداره، و اگه هم داشته باشه ارتباط چندانی به Sata 3 بودنش نداره. چون اصلا از پهنای باند Sata 2 بیشتر احتیاج نداره.
بهتره از برند های Seagate یا Samsung تهیه کنید، چون یه مقدار این هارد های WD گرون قیمتن(البته کارایی خوبی هم دارن ولی قیمتشون یه مقدار الکی بالاست).
برای پاور هم... به طور قطعی نمیتونم بگم... ولی فکر نمیکنم 685 کم بیاره. چون مصرف برق Hawk یه مقدار بالاست...
به هر حال، برای این که خیالتون راحت باشه برای آور، 785B بگیرید.
موفق باشید.
سلام دوستان
نیاز به یه مانیتور full hd 22 or 23 دارم. بهترین مانیتور توی رنج 250 چی پیشنهاد میکنید. قیمت یکم تغییر کنه مشکلی نداره. ولی میخوام کیفیتش خیلی خوب باشه. samsung بهتره یا lg ?
لطفا چندتا معرفی کنید که از بینشون انتخاب کنم.
ممنون :11:
نقل قول:
سلام دوستان
نیاز به یه مانیتور full hd 22 or 23 دارم. بهترین مانیتور توی رنج 250 چی پیشنهاد میکنید. قیمت یکم تغییر کنه مشکلی نداره. ولی میخوام کیفیتش خیلی خوب باشه. samsung بهتره یا lg ?
لطفا چندتا معرفی کنید که از بینشون انتخاب کنم.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus ML228H حدود 270
تو این رنج بی رقیبه!
خیلی ممنونم :11:نقل قول:
میشه لطفا از LG و SAMSUNG هم معرفی کنید؟
ال جی به نظر من با این قیمت ها ارزش خرید نداره
LCD SAMSUNG 2333SW=235
LCD SAMSUNG P22500=250