سلام !
نقل قول:
خوب بخش پشتیبانی UDk که خوب و بحثی توش نیست .
قبول دارم
نقل قول:
بخش برنامه نویسی اگه دقت کنی نوشته اگر شما گواهی تجاری داشته باشید میتونید سورس کامل موتور که با C++ نوشته شده رو داشته باشید و اون رو به هر نوعی که نیاز دارید گشترش بدید . خوب تا اونجایی که من توسایت یونیتی دیدم برای سورس کامل یونیتی هیچ نوع لایسنسی نداره و باید باهاشون کفتگو کنید . پس قیمت کم یونیتی در مقابل آنریل هم همین هست که سورس کار رو به شما نمیدن .
مگه ما الان UDK رو با Unity مقايسه نميكنيم ؟ پس چرا بحث سورس كد كامل UE3 و قيمتش در مقابل يونيتي اومد وسط :18::31: شما توي UDK هم سورس كد رو به هيچ وجه نميتونيد داشته باشيد
نقل قول:
خوب در مورد برنامه نویسی UDK باید بگم ( کار کردم که میگن ) مفهوم DLL این که سورس موتور رو به DLL تبدیل کردن که این یه مورد منطقی هست که حتا لایسنس تجاری یونیتی هم این کار رو کرده . شما در UDK میتونید توابع و کدهایی رو اضافه کنید و حتی در مواردی کسترش هم بدید .
تابع هايي كه اضافه ميكنيد بايد با Unreal Script نوشته بشه .. در حالي كه توي يونيتي اينكار خيلي خيلي راحته ( هر چند من تا حالا نياز به نوشتن تابع جديد نداشتم چون تابع هاش همه كامل هست )
نقل قول:
اول این بحث رو تموم کنیم که سر بحث های دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه . :20:
اگه قبول دارید که UDK ,UE3 با هم در ادیتورها و امکانات برابرند بریم سر موارد دیگه . :5:
بستگي داره تعريف شما از امكانات چي باشه ! خروجي هاي بيشتر UE3 يا سورس كد انجين در UE3 يا ...
براي اديتور هم من باز نميتونم باور كنم كه انجين UE3 يه انجيني هست كه تغيير Player اون كلي دنگ و فنگ داره بعدش اين همه بازي توي سبك هاي مختلف باهاش ساخته شده
نقل قول:
نکته ای رو هم بگم که تفاوت آنریل با DUK این که انریل برای کنسول ها هم بازی میسازه و سورس کاملش در اختیار شماست برای تغییرات خیلی زیاد ولی UDK سورس رو نداره و برای کنسول ها هم بازی ارائه نمیکنی . فقط و فقط همین ! :21:
UE3 امكان خروجي گرفتن براي Xlive و PSN رو هم داره ! در حالي كه UDK نميتونه اين كار رو انجام بده
خوب بهتره از اين بحث كليشه اي خارج بشيم و بريم سر امكانات اديتور ها براي ساخت بازي ( همه ي امكانات - از مدلينگ بگير تا دسته بندي فايل ها و همه ي اديتور ها و ... )