سلام. آقای دکتر پس چرا به سوال من پاسخ ندادید؟
Printable View
سلام. آقای دکتر پس چرا به سوال من پاسخ ندادید؟
با سلام
ببخشید امروز عصر فرصت جواب دادن به سوال شما نشد :11:
در مورد آزمایشاتون که همانطور که دکترتون گفته مشکلی نیست و همه طبیعی هستند :20:
نخیر بنده دعوا نمی کنم ولی اینکه دستورات پزشکتون را بعلت اجرا نکنید کار درستی نیست :13: نتیجش هم اینه که درمان تکرار میشه :46:نقل قول:
لطفاً بعد از خوندن این قسمت من رو دعوا نکنید چون دکترم دعوام کردند.
معمولا قاشق مرباخوری معادل 5 سی سینقل قول:
منظور از قاشق چیه؟ مرباخوری یا غذاخوری]
دکتر شما تاکید زیادی به وجود عفونت داره که این هم دور از انتظار نیست چون ایشون متخصص عفونی هستند و اگر غیر از این عمل کنند جای تعجب داره :31: . بنده در مورد درمان ایشون نظری نمی تونم بدم . شاید بهترین کار عمل به دستورات ایشون باشه تا ببنیم چه نتیجه ای می گیرید :20:
موفق باشید :11:
سلام
1-آقای دکتر، اگر فردی مثل من و با عکسی که نشون می ده عفونت ریه داره، پیش شما بیاد، شما هم از درمان آنتیوبیوتیکی استفاده می کنید؟ چند هفته این کار رو ادامه خواهید داد؟
2-اگه شنیده باشید و مطلع باشید، بازیگر تلویزیون،آقای محمود بهرامی، به خاطر عارضه عفونت ریوی درگذشت.
3-وقتی الان من 3 هفته است دارو می خورم، باید چه حالت های بهبودی رو احساس کنم؟
دوست عزیز اول در مورد مثالی که زدید در مورد آقای بهرامی . ایشون چند سالشون بوده ؟نقل قول:
ببنیداز نظر بنده تشخیص بیماری فقط از روی عکس نیست :41: . اصول تشخیص در پزشکی ابتدا جمع آوری اطلاعات با شرح حال دقیق و سپس معاینه دقیق می باشد بعد از آن اقدامات پاراکلینیک مانند عکس درخواست می شود که مجموع اینها و با توجه به شک بالینی پزشک تشخیص احتمالی گذاشته شده و بر اساس آن درمان انجام می شود .
حال اگر تشخیص عفونت ریه باشد باز با توجه به حال عمومی و شدت عفونت درمان می تواند متفاوت باشد در مواردی بستری در بیمارستان و درمان تزریقی و در مواردی هم درمان خوراکی پس به این راحتی نیست که بگوییم این عکس عفونت را نشان می دهد و درمان هم ثابت باشد:18: . هر بیماری درمان خاص خودش را خواهد داشت ولی بصورت کلی درمورد عفونت میکروبی ریه آنتی بیوتیک تجویز می شود خوراکی و یا تزریقی :20:
در مورد بهبودی هم مشخصه دیگه مهم اینه که علائم اصلی شما که شما را به پزشک کشانده یعنی تنگی نفس سرفه و دردتون کاهش پیدا کنه :31:
نقل قول:
دوست عزیز اول در مورد مثالی که زدید در مورد آقای بهرامی . ایشون چند سالشون بوده ؟
می دونید، می ترسم بعد از دو یا سه ماه، باز هم چیزی تغییر نکنه و باز هم ماجرای تیروئید تکرار بشه. البته همچنان با امید می رم تا ببینم چی می شهنقل قول:
محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون در سن73سالگي، دارفاني را وداع گفت.
محمود بهرامي كه سابقه پيوند كليه داشته و از اين بابت ناراحتي داشته، به خاطر عفونت ريه سه هفته در بخشهاي عمومي بيمارستان شهيد لبافينژاد تحت درمان بوده و ده روز نيز در بخش مراقبهاي ويژه اين بيمارستان بستري بوده
سلام. آقای دکتر، من فقط به خاطر درد قفسه سینه که الان هم وجود داره رفتم دکتر چون واقعاً عجیب و غریب بود. چون سرفه و تنگی نفس که آسم تشخیص داده شده بود که ظاهراً عفونت ریه هم اومده روش.
تشخیص در مورد من اینجوری بود(البته توسط پزشک عفونی که می رم پیششون):
1-همین مواردی که برای شما می نویسم
2-عکس از قفسه سینه و سینوس
3-آزمایش میزان نفس(اسپیرومتری) که اسفند دادم که احتمالاً شربت کتوتیفن به خاطر اون بوده.
مثلاً سه هفته پیش که برای اولین بار رفتم پیششون و قرص های کوتریموکسازول رو تا دو روز اول خوردم، احساس خوبی داشتم و دیگه خبری از نفس تنگی و سرفه نبود ولی از روز سوم، کم کم علائم قبلی شروع شد و از روز هشتم به بعد که یه اوضاع بالا و پایین بدی داشتم. مثلاً از ظهر به بعد حالم بد می شد و کم کم تب خفیفی می یومد سراغم و تا 10 شب ادامه داشت و یک دفعه ای تب قطع می شد و حالم خوب می شد. این اوضاع تا روز چهاردهم ادامه داشت که با همین حال بد و سرفه و نفس تنگی، هفته پیش رفتم پیششون که این داروهای جدید رو نوشتند و گفتند که 2 تا 3 ماه طول می کشه.
از روز دوشنبه پیش که قرص ها رو شروع کردم تا حدوداً 5 الی 6 روز بعدش، با وجود قرص و شربت همه چیز خوب بود و سرفه و نفس تنگی نبود. در ضمن تب هم دیگه نیومد سراغم ولی باز هم سرفه و نفس تنگی اومده سراغم که با وجود شربت سالبوتامول و برم هگزین می تونم کنترلش کنم. با قرص تئوفیلین هم می شد کنترل کرد ولی امان از حالت های بد گوارشی که بعد از خوردنش به وجود می یاد.
درد قفسه، از اون نقطه ای که وجود داشت(این ناحیه گویا بهتر شده) بالاتر رفته و حتی اندکی از جلوی قفسه رو هم درگیر کرده، و به سمت پشت قلب نیز حرکت کرده. مثل گزارش هواشناسی شد!!
برای همین می گم، بیمار هم بیمارای قدیم. لااقل گزارش بیماریشون مثل هواشناسی و تاتکیک های رزمی نبود!!!
سلام خسته نباشید
دکتر من بدنسازی کار میکنم و در کنارش مکمل های بدنسازی هم استفاده میکنم (نه دارو و استروئید) میخواستم ببینم چه ازمایش هایی بدم تا ببینم به کبد... و جهایی که ممکنه اسن مکمل ها اسیب بزنن اسیب رسیده یا نه؟
نقل قول:
محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون در سن73سالگي، دارفاني را وداع گفت.
شما هر وقت به سن 73 سالگی رسیدید می تونید از این عفونت بترسد . ولی فکر کنم هنوز یه کمی مونده که به این سن برسید :27::31:نقل قول:
می دونید، می ترسم بعد از دو یا سه ماه، باز هم چیزی تغییر نکنه و باز هم ماجرای تیروئید تکرار بشه. البته همچنان با امید می رم تا ببینم چی می شه
در هر صورت شما یک مشکل ریوی دارید احتمالا آسم . حالا مشکلات عفونی هم به آن اضافه شده است . مشکلات تیروئید و عصبی هم مزید بر علت :13:. فعلا منتظر جواب درمان باشید تا ببنیم چی میشه :10:نقل قول:
سلام. آقای دکتر، من فقط به خاطر درد قفسه سینه که الان هم وجود داره رفتم دکتر چون واقعاً عجیب و غریب بود. چون سرفه و تنگی نفس که آسم تشخیص داده شده بود که ظاهراً عفونت ریه هم اومده روش.
در مورد درد هم فعلا صبر کنید تا درمان عفونت به نتیجه برسه :11:
اولا در مورد اینکه این مکمل ها استروئید ندارند باید اطمینان داشت . من که اطمینان ندارم :13:نقل قول:
برای بررسی عملکرد کبد اولین کار اندازه گیری آنزیمهای کبدی (ALT و AST ) می باشد
بنده با استفاده از دارو و مکمل برای ورزش خیلی موافق نیستم :41:
از بامداد تا الان، سرفه داره شدیدتر می شه و با شربت هایی که نام بردم از شدتش کم نمی شه. شما می فرمایید "فعلا منتظر جواب درمان باشید تا ببنیم چی میشه" ولی دکتر morsadr واقعاً خسته شدم و باید 6 روز دیگه با همین سرفه و خس خس صبر کنم تا روز دوشنبه. وقتی سرفه می یاد دیگه خواب ندارم و همه رو هم عاصی کردم. همه دارن از تعجب شاخ در می یارن که چرا این قرص ها و داروها اثر نمی کنه. شاید فردا برم دکتر و بگم از دست این سرفه خسته شدم. اگه دیدم دور جدید درمان هم اثر نگذاشت، دکترم رو عوض می کنم.فکر کنم، الان سن من بیشتر از 73 باشه!!!نقل قول:
شما هر وقت به سن 73 سالگی رسیدید می تونید از این عفونت بترسد . ولی فکر کنم هنوز یه کمی مونده که به این سن برسید
ویرایش: راستی آقای دکتر، قرص سفیکسیم 400 هم، یک روزه که تموم شده و قرص مترونیدازول هم تا جمعه صبح ادامه داره ولی به نظر من که اثری نداشته. آیا رابطه ای بین تموم شدن سفیکسیم و آغاز و تشدید سرفه وجود داره؟