مهراب فاطمي چي گفت ؟
گفت بايد 2 ميليون بدم ديسكمــو عمل كنم ؟
همونجايي كه يه سنگ مثل آسياب رو بايد بچرخونن . خودش و داداش 2 متر ذفتند !
Printable View
مهراب فاطمي چي گفت ؟
گفت بايد 2 ميليون بدم ديسكمــو عمل كنم ؟
همونجايي كه يه سنگ مثل آسياب رو بايد بچرخونن . خودش و داداش 2 متر ذفتند !
ساعت 4 بعد از ظهرنقل قول:
اگر اون سال حق مجتبی ملکی رو نمیخوردن رضا قرایی که رضا قرایی نمیشد!نقل قول:
محراب فاطمی چیزی داره که رضا قرایی نداره!
اخلاق
انصافا اخلاق محراب حرف نداره
یادمون نره 38 سالشه
نظرتون چیه توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه برای نظرسنجی بین محراب فاطمی و رضا قرایی بزنیم. چیز جالبی میشه.
رکورد قرائی توی کشیدن واگن با ملکی قابل مقایسه نبود. کاملا مشخص هست که رضا قرائی خیلی قوی تر هست. ملکی روی کنده ها خوب بود.نقل قول:
قبول دارم که محراب اخلاق خوبی دارد ولی رضا قرائی به نظر من توی اخلاق عادی هست مثل خیلی های دیگر البته انصافا اخلاق خوبی هم دارد.
من هم موافق نظرسنجی هستم. البته با تیتری کاملا مناسب !
بابا شما چرا همه چیو با هم قاطی میکنین؟زور چه ربطی داره به اخلاق؟
در ضمن
من فکر نمیکنم اخلاق رضا بد باشه....اصلا خوب هم هست!همیشه خندون...
من پارسال شمال رفته بودم رضا رو دیدم.خیلی خوش برخورده.محراب هم بد نیس ولی چیز زیادی از رضا نداره....
بابا رضا یه غوله...نصف زورش رو ما مبینیم.تا حالا دیدن مثل محراب قرمز شه سر آیتم ها؟
موافق نظر سنجی نیستم...
این موضع تکراری بید جیگر.نقل قول:
به نظر من بایستی چند تا کار انجام بشه تا مسابقه از حالت یکنواخت در بیاد.
1-انتخاب چند اسپانسر درست و حسابی به جای یه دونه مزخرف.
2-بین المللی کردن مسابقات(البته نیازی نیست قهرمان جهان دعوت بشه،مثلا می تونن از اعراب حاشیه خلیج دوستی شرکت کننده دعوت کنن و اسپانسر تپل جذب کنن.):21:
3-افزایش جوایز در حد قابل قبول(اونوقت ببینم کی گاوبندی میکنه؟)
4-قرار دادن جوایز جداگانه برای کسانی که رکودار آیتم ها میشن(ببینم کی از یه آیتم انصراف میده؟)
5-برگزاری مسابقات در محل های مناسب به نحوی که ورزشکاران گمنام و جوانتر هم جزو تماشاچی ها باشن.(البته اینطور باید هر برنامه کلی سکه پیاده شن.)
من از یه نفر پرسیدم گفت داداشی قهرمان میشه
کاملا تاییدمیکنم!!!نقل قول:
در ضمن همیشه برا من سوال بود که چرا در سالهایی فاطمی پشت سر هم اول میشد قرایی شرکت نمیکرد!!!
اگه اشتباه نکنم اولین سالی بود که با هم شرکت کردن که اونم مصدومیت خیلی عجیب قرایی رو در پی داشت:jealous: