اخر چه شد؟
من یکی که گیج شدم کدوم رو دانلود کنم :d
Printable View
اخر چه شد؟
من یکی که گیج شدم کدوم رو دانلود کنم :d
strategic turn based به نظر من وحشتناک ترین سبک بازی هست بازی بیشتر شبیه یه جور شطرنج بازی کردن هست.نقل قول:
شما یه سری مهره در اخنیار دارید با قابلیت های مختلف . حالا به نوبت شما و حریفتون مهره هاتون رو یه تکونی میدین.:41:
این بازی ها طرفداران خاص دارن.
والا ما هر سایتی رو نگاه کردیم بالاترین رنک تو FTP ها این بود...
Rohan رو همه ایراد میگیرند , به هرکی گفتم میخوایم اونو بازی کنیم اول چیزی که گفت : Why Rohan?!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40: = Free
Flash = Download
C = Micropayments
(فکر کنم منظورم رو رسونده باشم...با توجه به این که نمره ی Rohan هنوز نیاز به رای داره ولی همه ایراد میگیرن!)
لطفا یه Review از این Perfect World هم بذار.
ممنون!
(من دانلود میکنم ببینم چیه این آتلانتیکا , ولی اگه مثل Civ 4 باشه که اسمش RPG نمیشه! یه سبک جدیده ترکیبی به نظر من...)
نه.دانلود نکردم.نقل قول:
عزیزم من تک تک بازیهای این سایت و سایتهای دیگه رو بررسی کردم.البته خوب روهان هم مثل همه یه مشکلاتی داره.هیچ بازی ای خالی از مشکل نیست ولی خوب من باید خودم روهان رو دانلود کنم و بازی کنم و نظر شخصی خودم رو بگم.نقل قول:
این پرفکت ورلد که چینیه!نقل قول:
باز کره ای یا خیلی بازی دارن...
ولی چینیا!
تازه زرنگن این چینیا ها!تو این بازی ازدواج میتونید بکنید اما! اگه یه عالمه پول واقعی واسه خطبه اش به شرکت بدی...:دی
بچه ها صبر کنید.امروز ریویوهای خیلی جالبی از perfect world خوندم.نظرم کاملا عوض شد.بازی خیلی توپیه.تقریبا مشکلی توش نیست.
من رفتم دانلودش کنم.حجمش هم 2.2 گیگ هست.
به زودی هم یه معرفی براش میذارم.
لینک دانلود
کد:http://www.onrpg.com/MMO/Perfect-World-International
شما که گفتید رفتم یه ریویو ازش خوندم.نقل قول:
تا حالا زیاد توی این سبک بازی نکردم اما تا اونجای که فهمیدم این بازی ایده های خوبی داره.
گرفیک هم تا اونجایی که از عکس هاش پیداست بد نیست.به خصوص طراحی زیبای منظره ها...
یکی از مهم ترین ویژگی های این بازی هم قابلیت فوق العاده توی طراحی چهره هاست.و همچنین قابلیت ازدواج و...
همون طور که گفتم من زیاد mmorpg بازی نکردم و نمیتونم مقایسه کنم...
صبر میکنم معرفی شما رو که خوندم بعد برم دانلودش کنم...
درسته قابلیتهای خیلی زیادی داره مثل سیستم crafting یا همون یاد گرفتن شغل یا همین سیستم ازدواج یا pet و mountنقل قول: