ooooooooooooooo!!!!!!!! شما هنوز ول نکردین این بحث N95 رو؟
Printable View
ooooooooooooooo!!!!!!!! شما هنوز ول نکردین این بحث N95 رو؟
نقل قول:
نه. مگه ميشه ولش كرد
خوب اومدم در باره كاور لنزش صحبت كنم
كاور اين لنز مثل كاور هاي n70 و n72 و n73 و .... كشويي نيست بلكه با كليدي كوچك كاور كوچكي جلوي لنز رو ميگيره و از لنز محافظت ميكنه مانند بعضي از دوربين هاي ديجيتال
نقل قول:
بله آقا ساسان حرفت تاييد ميشه
قابل توجه اونايي كه بدون تحقيق مي گفتن لنزش كاور نداره:27:
ضمنا آواتار قبليت بهتر بود نبايد عوضش مي كردي:5:
سلام
نمی خواستم تو این بحث چیزی بگم
حرفهای خیلی جالبی توی این موضوع زده شد
نوکیا ان95 یکی از بهترین گوشیهایی که ساخته شده
یعنی یک گوشی که تمام امکانات(توجه کنید تمام امکانات) در اون جا داده شده:
اینفرارد - بلوتوث نسحه2 - wifi یا همون شبکه بیسیم(که می تونین مثل وایرلس اینترنت بگیرین باهاش) - صفحه نمایش16000000رنگ - صدای استریو 64کانال - دوربین5مگاپیکسل اتوفوکاس بالنر زئیس(یعنی آخرش) و کاورلنز - GPS هرچند میگن تو ایران کار نمیکنه باید بگم که نقشه های ایران تا حالا طراحی نشده وگرنه خیلی خوبم کار میکنه چون ماهواره ایه(مثل دستگاه gps ارتش آمریکا تو عراق که هر سرباز یکی داشت) - دوربین دوم - ویبره(قابل توجه ان90 داران!!)-سیمبین ویرایش3 - رادیوی FM - خروجی تلوزیون که عمرا اگه دیده باشین - دگمه های مالتی مدیای کشویی(که همین آخر کلاسه) و در نهایت قیمت بالا که هر بزی نمیتونه اونو بخره
اینا رو نوشتم تا اوناییکه نمیدونستن بدونن...
من خودم 6630 دارم و منتظرم تا قیمت ان95 پایین بیاد بعد عوضش کنم...
من 1 ساله که 6630 دارم و از همون اول هم همینو داشتم خیلی هم می خواستم عوضش کنم ولی یک گوشی که همه اینها رو با هم داشته باشه ندیدم .
یه چیزه دیگه: ایرانسل هم تو تبلیغاتش تو روزنامه فقط از عکس این گوشی استفاده کرده...
سلام دوست عزيز اولا ورودت رو تبريك مي گمنقل قول:
در مورد ان95 هم بايد بگم حتما مطالب منو خوندي تو كلوپ ان95 و تو اين تاپيك و حرف شما درسته امكانات بسيار خوبي داره ولي در مورد اينكه مي گي تو روزنامه كنار سيم كارت ايرانسل ديدي ان95 رو..اينه كه متاسفانه ان95 به اين راحتيا رو سيم كارت مخابرات رجيستر نمي شه و همين منو دلسرد كرد و ريسك نكردم
سلام ایمان جاننقل قول:
من تقریبا یک ماه پیش اونو تو روزنامه جام جم دیدم و خودمم تعجب کردم...
ولی حقیقت داره!
گوشی خریه فقط حیف که بچه پولدار نیستم وگرنه میخریدمش
Nima جان چرا غصه میخوری بیا نصف نصف پول میزاریم میریم یکی میگیریم 2 روز تو استفاده کن یه هفته من خوبه راضی هستی ...؟
اون تبلیغ ایرانسل نبوده.
تبلیغ خودش بوده آخرش نوشته gprs و mmsش را با ایرانسل تجربه کنید.
ببین همینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]