من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنمنقل قول:
Printable View
من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنمنقل قول:
به نظرم یه خورده PES 2012 بازی کن بعد نا خود آگاه میای فیفا رو می پرستی :27::11:
نقل قول:اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!نقل قول:
با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!:31:) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...:31:
ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!:دی
ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!:31:
خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
اصلا میشه همچین کاری؟
روی legacy بازی میکنی ؟ :46: خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .نقل قول:
در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .
بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب:31:
از دوستانی که لایو میرند
گیمر تک من
khelane
هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
با سپاس
نقل قول:
==================
بنت میننا مسلمون....مثه من میشیا....من 7 ماه پیش بن شدم و الان مثه سگ پشیمونم:
روی lagacy بازی میکردم!(فقط یه ماه اولی که بازی اومده بود و بعدش ازش زده شدم و کلا بازی رو گذاشتم کنار!)نقل قول:
منم میدونم اسون تر بود ولی من به خاطر اسون بودنش رو lagacy بازی نمیکردم،چون من هنوزم فوتبالهای ps2 و ps1 رو میکنم و نمیتونم ازشون دل بکنم نمیتونستم با سیستم دفاعی جدید بازی کنم!(اگه با روش جدید بازی میکردم تو اون فوتبالها دچار مشکل میشدم!)
در ضمن چون اصلآ به lagacy توجه نکرده بودن و همه ی تلاششون رو رو tactical گذاشته بودن حتی lagacy هم نسبت به 11 کلی افت کرده بود که تو ذوق میزد و نتونستم بعد از شاهکاری مثل نسخه ی 11 خودمو با این بازی پر باگ وفق بدم و صلاح در این دیدم که امسال فوتبالو بزارم کنار و با بازیهای دیگه خودمو سرگرم کنم تا نسخه ی 13 بیاد و ببینیم اون چطوری از اب در میاد!
در ضمن حمله و دفاع عجیب و غریب cpu فک نکنم به نوع دفاع بازی دخلی داشته باشه و چیزی که واضح بود اغراق بیش از حد بازی cpu بود و سوتهایی که به نفع اونها زده میشد و درگیریهایی که اکثرآ پیروزش اونا بودن!
در کل خواسته بودن cpu رو با راههای غیر اخلاقی قوی تر کنن که رو بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته بود و بهتر بود به جای این روشها برای قوی تر کردن cpu راه های سالمتری انتخاب میکردن!:دی
خلاصه این بازی چیزی نشد که انتظار داشتیم و امیدوارم نسخه ی 13هش مثل 11 ادمو جلوی مانیتور میخکوب کنه و نتونی ازش دل بکنی!:40:
من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد:5:
خواهشا دیگه فیفا رو با :2: مقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با :2: . چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .نقل قول:
یه چیزی به شوخی بگم :31: این اسم یوزرت رو که میبینم این طوری میشم :2: :31:
زدی تو ذوق بچه:31:نقل قول:
به من قول داد اسمشو بعدا بزاره EA-FIFA:31:
واقعا گل گفتی اونوقت چرا تو ایران اون ... این همه طرفدار داره؟نقل قول:
فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با :2:PES
بچه ها مگه scoop turn 90 این نیست که در حالی که lt رو میگیریم باید x و a رو بزنیم و بعد انالوگ چب رو به سمت چب بزنیم...ماله من نمیشه هر کاری می کنم
گزارشگر من زبونش عوض نمیشه. یکی کمک کنه. فقط انگلیسی دارم.
من پچ اسکور بورد ها و overlays و همچنین فیس پک جدید رو از fifa infinity دان لود کردم اما نمیدونم چجوری باید نصبش کنم تا تو بازی اعمال بشه. لطفا کمک کنید. ممنون.
فیفا 12 رو تعطیل می کنیم و سال نو رو با فیفا استریت فری استایل شروع می کنیم... ریلیز شاهکار فوتبال فری استایل رو به هواداران فیفا تبریک میگم
حیف که روی pc عرضه نشده و نمیشهنقل قول:
دقیقآ،بعد از کنار گذاشتن فیفا 12 فقط این بازی میتونه ادمو به اون اندازه و حتی بیشتر سرگرم کنه!نقل قول:
خدا رو شکر از شر 99 خلاص میشم و یه فوتبال مدرن رو تا اومدن فیفا13 تجربه میکنم!:40:
دقیقا از اول خلقت 3 تا سوال هست که حل نشدهنقل قول:
1.اول تخم مرغ بوده یا مرغ
2.بودن یا نبودن
3.دلیل علاقه ایرانی ها به :2: . توی این جمله :2: معنی PES نمیدهد . بلکه هر چیزی است که دوره اش به سر اومده و باید کنار گذاشتش که توی ایران این کار معمولا یه چند سالی زمان میبره .
دقیقا مثل تو سر توپ زدنه ولی فقط باید در حال ایستاده باشی .نقل قول:
یا x , a رو همزمان نمیزنی یا در حال دویدنی که نمیتونی بزنی . ها راستی فکر کنم باید LT رو هم نگیری . یعنی بدون LT باشه .
حیف رو پی سی نیست . چجوریاست حالا . کسی بازی کرده یه توضیح بده . من یه زمانی روی ps2 دیده بودم جالب بود .نقل قول:
عزیز دلم من خودم فن فیفا هستم تو اون پستم هم گفتم:20: در مورد نام کاربریم هم کاملا حق داری چون خودم هم :2: میشم:31: متاسفانه از دوران طفولیت من PES بازی میکردم و این ماجرا تا فیفا 10 ادامه داشت اما بعد از بازی فیفا 10 بر روی کنسول کاملا تغییر جهت دادم و فیفا فن شدم:46:نقل قول:
و اما در مورد مقایسه این دو بازی:
آره قبول دارم گیم پلی این دو بازی زمین تا آسمان با هم فرق داره و PES اصلا و باز هم تاکید میکنم اصلا حرفی برای گفتن در مقابل Fifa نداره اما خداییش گرافیک Face و استیل بازیکنان در PES بهتر از Fifa هست فقط همین.به عبارت دیگر PES در جنبه مقایسه فقط در بخش گرافیک Face و استیل بهتر از Fifa عمل کرده.
مثل معلما حرف زدم:31:
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
راه داره واقعا این کارو انجام بدم؟:31:نقل قول:
نقل قول:
آرمین جان یه تریلر خیلی باحال ازش اگه داری بذار که ببینیم چطوریاست:11:
نقل قول:دوستان برید تاپیک بازینقل قول:
نمرات شو گزاشتم + چند تا ویدئو از گیم پلی و ...
کلا خیلی نسبت به فیفا 12 سرتره
واقعا همه اینجوری میشید :18:
من هم پرونده فیفا 12 رو میبندم و میرم سراغ فوتبال خیابونی:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی هم هست شما از اون فاصله چطوری face رو میتونی تشخیص بدی؟؟؟؟ به نظر من که face خیلی مهم نیست بیشتر گیم پلی مهم تره.....نقل قول:
البته نه اینکه اصلا مهم نباشه ولی اهمیت گیم پلی به مراتب بیشتره
اقا وقتی عقب باشیم چطوری میشه دروازه بان رو توی کرنرها و... بکشیم جلو؟؟؟
وقتی دورن چیکار به فیس دارم وقتی فیس اهمیت پیدا میکنه که دوربین روی بازیکن زوم کنه.درسته گیم پلی مهم ترینه که انصافا فیفا در این زمینه عالی عمل کرده منم نگفتم PES در گیم پلی برتره فقط گفتم فیس!نقل قول:
چطوری مشه صدای گزارشگر جدید اضافه کرد؟
فیفا از لحاظ گیم پلی اصلا قابل قیاس با پرو نیست....من خودم 8 سال پرو باز بودم که با فیفا 11 و اون گیم پلی انقلابی اش به جمع فیفا باز ها پیوستم و از این انتخاب خوشنود می باشم.....:8:
سلام.
یه سوالی داشتم.اگه دقت کرده باشید سرعت بازی و گیم پلی فیفا روی کنسول(بخصوص نسخه جام جهانی که من یه کلیپ ازش دیدم)کمتر از PC هست.یعنی یه مدل دل چسبی هست نه زیاد تند و نه خیلی کند.من خیلی اینجوری دوست دارم.خواستم ببینم برای PC هم میشه اینکارو کرد؟من سرعت گیم پلی رو رو Slow گذاشتم اما خیلی تغییر نکرد.اگه راهی دارید ممنون میشم بگید.
نبوووووووووووووووددددد؟نقل قول:
فکر نکنم بشه .اگر بشه خیلی خوبهنقل قول:
تا جایی که میدونم اگه فاصله یه گل باشه مثلا یه گل عقب باشیم و دقیقه 85 به بعد یه دکمه فعال میشه که میتونیم دروازه بان رو بیاریم جلو:11:نقل قول:
خوب عزیز اون دکمه کدومه؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
چرا عزیز میشه...خود کامپیوتر هم وقتی عقب میفوته اون دقایق آخر تو کرنرها دروازبانشو میاره جلونقل قول:
نمیدونمنقل قول:
اینقدر به ندرت اتفاق افتاده دکمه اش یادم نیست:20:
شاید R2 یا Y
فکر کنم Y یا همون مثلث باشه چون موقع دفاع هم با این دروازه بان رو میکشیم بیرون:20:
احتمالا همینه:21:
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممککککککککککککککنقل قول:
کسی نبود
فکر کنم جلو اومدن دورازه بان یک خصلت باشه که خود دروازه بان ها باید داشته باشن
هر دروازه بانی جلو نمیاد و اگه خصوصیات دروازه بان ها رو چک کرده باشین بعضی این خصیصه رو دارن و بعضی دیگه نه.
دارم کم کم تو لیگ از قعر جدول جدا میشم....الان هفته ی نوزدهم هستش و تو رتبه ی چهاردهم هستم....
اقا یه سوال....ضربه ی ازاد زدن باید حتما از LT استفاده کرد....؟حالت پیش فرض دکمه های این بازی چطوریه چون من دکمه های بازی رو با استفاده از عادت خودم تغییر دادم....چون میرم تو یوتیوب و دستورالعمل میده اونجا دکمه های اونجا ظاهرا تو حالت DEFAULT هستش...لطفا اینا رو مشخص کنید:
PASS:
SHOOT:
LOB PASS:
THROUGH PASS:
SPRINT:
FINESEE SHOT MODIFIER:
CONTROL PLAYER MODIFIER:
چرا نشه . خوبم میشه . دکمه خاصی نداره .نقل قول:
وقتی عقبی اگه با Pad سمت راست و چپ مود تیم رو بزاری روی خیلی هجومی( ultra offensive ) اونوقت اگه دقایق اخر کرنر بگیری دروازه بانت هم میاد جلو .
در واقع این مود توی کرنرها تاثیر زیادی میزاره . بزارین روی defensive میبینین که مدافعاتون موقع کرنر توی منطقه حریف نمیان و شاید 2 نفر واسه کرنر بیان .
برعکس توی هجومی تقریبا همه بازیکنها غیر از 2 یا 3 تا خارج از منطقه جریمه حریف می ایستن که دقیقه اخر میشه فقط 1 بازیکن .
دکمه back دسته ایکس باکس رو در حین بازی بزنید کنترل دروازبان رو بر عهده میگیرید شاید به این طریق هم بشه دروازبان رو موقع کرنر جلو کشید.
Ultra Attacking
سلام دوستان, من چند وقتی نبودم تو تاپیک.تقریبا چهار ماه.
از زمان انتشار تا حالا, اصلا پچ رسمی واسه فیفا (گیم پلی ,نقل وانتقالات, رفع باگ و...) اومده!?
لینکی هم اگه هست بذاربد ممنون میشم.
البته فقط پچ رسمی
پچ رسمی نیومده و فکر هم نکنم اصلا بیاد . چون امسال بازی از طریق اریجین اپدیت میشه . تا الان هم یک یا دو تا اپدیت داشته . نقل و انتقالات هم که از توی خود بازی اپدیت میشه .نقل قول:
حالا اين يكي دو تا آپديت واسه چي بودن!؟ گيم پلي!؟ بدرد بخور بودن يا نه فقط باگ هاي جزئي رو حل مي كردن!؟نقل قول:
...
واسه آپديت نقل و انتقالات راه ديگه اي وجود نداره دوستان!؟