تو نمك آبرود ايرانسل سرعتش خيلي پايينه
Printable View
تو نمك آبرود ايرانسل سرعتش خيلي پايينه
الان 2-3 روزه واسه منم وصل نميشه. لعنت بهشون كه واسه يه اينترنت آسغالي بايد چقدر عذاب بكشيم :41:نقل قول:
چجوري بايد وصل بشم كد داره ؟؟؟
با سلام تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟ دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست ممنون میشم جواب بدین
gprs با wimax فرق میکنه وایمکس خیلی گرونتره ولی بهتر از gprsنقل قول:
من نميدونم چرا بعضي ها به اشتباه اينترنت GPRS رو واسه كامپيوتر ميدونن. به خدا به كي قسم كه بخاطر همين استفاده ي نادرست (البته ار سر ناچاري ) بود كه ايرانسل و همراه اول تعرفه ها رو محدود كرد. يعني فكرشو نميكرد اين همه راه واسه استفاده GPRS روي سيستم راه اندازي بشه. چرا دروغ بگم خود من 6 ماه از اين سرويس استفاده كردم . ماهي 10 گيگ تا 15 گيگ دانلود داشتم البته نه به اون معني كه بشينم دانلود كنم فقط. ولي خوب چيزهايي كه اوقعا نياز بود از نت بگيرم و ميگرفتم !
الان نصف نصف اون كارا رو هم نميكنم و نميتونم بكنم چون محدود شده .
كلا بستر GPRS روي گوشي مبايله نه كامپيوتر و لپ تاپ و تبلت. حالا تبلتي كه سيم كارت بخوره خوب ميشه يه جور مبايل اون مشكل نداره بخاطر رزولوشن نسبتاً نرمالش!. ولي به طور كلي اين سرورس واسه ي كار با كامپيورت نيست .
درسته كه اين تاپيك راهنمايي در مورد اين سرويس در بخش سرويس هاي اينترنت هست ولي خوب اگه استفاده به صورت نرمال انجام ميشد الان اينطور نميشد.
مطمعناً اگه همون ديال آپ هم كسي ميتونست زياد استفاده دانلود كنه اونم محدود ميكردم. شما رو نميدونم ولي من بيشتر و بزرگترين فايلي كه با ديال آپ دانلود كردم 40مگابايت بود كه دموي يه برنامه ي طراحي بود!
تعرفه تغيير كرده. حجم هاي استفاده كمتر شده. ديگه تا اون حد جواب نميده.
يكي از دلايل سوت و كور شدن اين تاپيك همين محدود شدنش اونم در حد 800 مگ در هفته و 2/5 گيگ در ماهه!!!! كه هيچي نيست!!!
اسپید تست ایرنسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید!
رمز شارژو به 145 هم که دیگه نمیشه فرستاد
حالا اگر من یه بسته واسه 145 بگیرم این شارژ اصلی چی میشه؟
اول از اون استفاده میکنه یا این gprs؟
دو سه روزه سرعت ایرانسل از 2 کیلو بایت بالاتر نمیاد:41:
شهر و منطقه تون؟نقل قول:
تهران زندگی میکنم
دیگه دیال آپ به صرفه تر از ایرانسله باید قیدشو زد
امروز رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم نتایجش:
ping =1265 ms
0.06 mbps = download speed
0.01 mbps = upload speed
ببخشید سرعت من به کیلو بایت چقدر میشه؟
دوستان امروز چرا سرعت اینقدر افت کرده ؟
فکر کنم به دلیل تحریمهای امریکا باشه
بابا لعنت به ایرانسل حتی صفحه هم باز نمیکنه
تو روحت ایرانسل
تا چند وقته پیش خیلی سرعتش آشغال بود.اما به نظر میرسه که الان سرعتش تو منطقه ما بهتر شده.طوری که این بهبود سرعت در باز کردن صفحات مشهوده.هرچند که فکر نمیکنم فاصله با بی تی اس نزدیک باشه
میگم من هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم
فایلهایی که حجمش یکم زیاده مثلا بیشتر از 250 کیلو
مشکل ازکیه
سلام دوستان
به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل
دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم
قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم
حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
نقل قول:
سلام
یه مودم لازمه که سایزش اندازه یه فلشه قیمتش از 60 تومان داره تا بالای 100 تومان
اما حتما مودمی بگیر که 3G هم داشته باشه که اگه فردای روز این تکنولوژی عمومی شد بتونی از سرعت بهترش استفاده کنی
فرقی نداره سیم کارت دائمی یا اعتباری، اما سرعت ایرانسل در کل بهتر از همراه اوله
هیچ کار خاصی نداره. تمام کانکشن های قبلی اعم از بی سیم و اترنت و هرچی که هست Disable می کنی. اگه پلاگ اند پلی بود که هیچ اگه درایور لازم داشته باشه مثل فلش خود اون مودم یه حافظه داره که اون توش درایور کپی شده. بعد یه کانکشن دایل آپ می سازی، در طی ساخت، همون مودم سیم کارتی رو به عنوان مودم انتخاب می کنی، یوزر نیم و پسوورد هیچی نمی خواد، شماره ی اتصال رو می زنی ستاره98مربع *98# (یعنی اول شیفت+8 بعد98 بعد شیفت+3 که ترتیب چپ به راستش قاطی نشه)
بعد اوکی می کنی و کانکت می شی، 2 3 ثانیه بعد شما وارد اینترنت شدی. من مدل دی لینک 75 تومانی دارم که با نرم افزاری که داخلش داره می شه با کامپیوتر زنگ هم زد اس ام اس هم می شه فرستاد و دریافت کرد، یعنی علاوه بر نقش مودم، کامپیوتر یا لپ تاپ رو تبدیل به یه موبایل هم می کنه
پ.ن
به این مودم ها دانگل هم گفته می شه
به نظرم واقعا نمی ارزه با EDGE وصل شی، مبین نت مودمش 80 تومان هم هست(اگه گیر بیاری) مودم قسطی هم دارهنقل قول:
الان برای من یکی که سرعت EDGE افتضاح هست به زحمت به 10 میرسه.
بازم اگه خواستی حتما قبلش روی گوشی سرعت رو توی منطقتون تست کن.
اونوقت 1 (یا 2 گیگ یادم نیست) یکماهه EDGE ایرانسل 10 تومان ! ولی با 512-2 گیگ وایمکس مبین نت در میاد برات ماهی 10 تومان، که شب ها هم رایگانه واقعا دیگه قابل مقایسه نیست(اگر خوب آنتن بده 60 تا 80 هم سرعت میده)
دوستان جوابای خوبی دادن. ولی خوب من جواب بدم تکمیلینقل قول:
به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل
دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم
قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم
حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !
اول اینکه مبارکه خونه جدید و اینکه سیستم منطقه شما فیبر نوری هست این موضوع به کلی حل شدس. شما 4 شماره اول منطقه ات رو بگو تا من شرکت پشتیبانی دهنده رو بهت معرفی کنم.
من یکی از یوزرهای سرویس GPRS بودم 2 سال پیش اون زمانی که نامحدود بود. اون موقع ماهی 20 گیگ دانلود میکردم که البته اهل دانلود نبودم ولی خوب بدک نبود. سرعت رسیوم بین 35 تا 40 بود.
الان کاملا تغییر کرده.
دوم اینکه این سروس جایگزین خوبی بود برای اینترنت پرسرعت دیگه نیست. بخاطر بار ترافیکی بالای که داری و ضعف و پهنای باند کم نمیشه خیلی روش به عنوان یه سرویس جایگزین حساب کرد.
سوم: مودم های وایمکس تا آخر شهریور 33 تومنه با تخفیف دانشجویی ( اگه دانشجو هستی ) و قبول دارم که مودم هاش گرونه ولی باز از مبین نت ارزون تره...
سرویسهاش خیلی گرون نیست ولی خوب بخاطر نوع سرویس به نظرم باز به قیمتش می ارزه.
واسه راه اندازی سرویس GPRS خیلی کار سختی نیست. باید یه مودم بخری بعد از طریق مودم داخلی یه اتصال ایجاد کنی بعد هم خیلی راحت به نت وصل بشی. کار خاصی نداره. یه برنامه نصبی داره بعد کانکت.
ولی باز میگم این سرویس جایگزین خوبی واسه اینترنت پر سرعت نیست . پینگ بسیار بالایی داره. واسه وب گردی مناسب نیست. ترافیک هم که الان محدود شده دیگه ارزشش مثل قبل نیست.
نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
از هر سه دوستان ممنونم به خاطر جواب های خوبشون .
والا تصمیم عوض شد و قرار شد یه سرویس 3 ماهه یا 6 ماهه 512 - 12 گیگ از مبین نت بگیریم و برای همین دیروز رفتم باهاشون صحبت کردم و گفت که با سرویس 512 سرعت دانلودی مابین 50 تا 60 خواهی داشت .که برای من عالیه این سرعت .
فقط موند خرید مودمش که حدود 110 تومن هستش !! هرچند گرونه ولی چاره ای نیست و به نظرم بهتر از مودم سیم کارت خور جواب بده . فقط مونده امروز بیان خونه ما و اونجا تست انتن بکنند و ببینند که جواب میده یا نه . امیدوارم جواب بده و نیازی به مودم خارجی نباشه .
بازم ممنونم
اگه سیم کارت همراه اول دائمی داری از این لینک اقدام کن هم مودمش قسطی هست هم کیفیتش عالیه از بقیه بهتره:
1-فروش فقط به مشترکین سیم کارت های دائمی همراه اول2-حضور مالک سیم کارت به همراه کارت ملی(در صورت عدم امکان حضور مالک امکان اعزام نماینده شرکت جهت احراز هویت به آدرس مشترک وجود دارد.)3-فروش به صورت حضوری وغیر حضوری(ارسال توسط پیک موتوری)4-بدون نیاز به چک,سفته وضامن5-دارای 2 طرح :
طرح سرعت حجم دانلود پرداخت اولیه(نقد) پرداخت قسطی
هر دو طرح یکساله
از ساعت 2تا 8 صبح رایگانطرح1 512 kbps 20 گیگا بایت 62,500 تومان 10 قسط 20 هزار تومانی طرح2 1Mbps 25 گیگا بایت 115,000 تومان 10قسط 20 هزار تومانی
این بابا می گه نمی خواد واسه مودم مبین نت هزینه کنهنقل قول:
شما یه طرحی رو بهش پیشنهاد می کنی که بعد از کسر همه هزینه ها مبین نت روش حدود 40 تومن سود می خوره؟
این حرف ها رو بشنو ولی باور نکننقل قول:
اکثر اینها فروشندن و تو رو فقط شبیه پول می بینند
قبلش تو تاپیک مبین نت یه پرسوجو کن ببین کسی طرف های شما داره، سرعتش چطور بوده
بعد هم حتما ازشون چند روز مهلت تست بگیر که اگه راضی نبودی پس بگیرن
اولا اینکه بابا خودتی :39::12:نقل قول:
دوما این دوستمون خواست کمکی کرده باشه نهایتش تصمیم گیرنده من هستم که بگیرم یا نه :6:
در مورد دوم هم بستگی به شهری که ازش سرویس میگیری داره و شهر به شهر وضعیت فرق فوکوله :27:
که اینجا الان من خودم از نزدیک دیدم به سرویس 512 متوسط مصرف 6 ماهه سرعت دانلود طرف در حدود 65- 70 بود :5:
در هر صورت تصمیم بر این شد که مبین نت بگیرم و سرویس 6 ماهه 12 گیگ 512 رو به همراه یه مودم خوشکل 110 تومنی :22:انتخاب کردم که تا فردا پس فردا ردیف میشه به امید خدا :40:
از دوستانی که همفکری داشتند بسیار ممنونم . :7:
نظر شما کاملا محترمه ولی ایشون نمی خوان یکدفعه پول مودم بدن، مگر نه قسطی و با این وضع تورم به نظر می ارزه.نقل قول:
بعد میرند یه مودم بد می گیرند سرعتشون میاد پایین بدتره که!؟
نکته دیگه هم اینه که اصولا کسی نمیاد از چیزی تعریف کنه، فقط شاکی ها همیشه فعال هستند، برای همین توی هر تاپیکی بری همه دارن می نالند.
که درستش هم همینه، انحمن برای رفع مشکل هاست نه تعریف از خوبی ها
بهتره این بحث رو اینجا دیگه ادامه ندین که تاپیک EDGE منحرف نشه به سمت وایمکس!
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
از دیشب تا حالا نمیدونم چرا وقتی به اینترنت وصل میشم بعد از چندثانیه یا دقیقه از اینترنت میاد بیرون-ازمودم GPRS استفاده می کنم.
دوستان من میخوام تغییر ISP بدم و فک کنم حدودا یه ماهی اینترنت دارم میخوام بدونم این کد یکماهه GPRS ایرانسل الان چیه حداقل با اون بتونم وبگردی هامونو بکنیم ممنون .:sq_8:
الان توقع نداری که ما اینو باور کنیم ؟؟نقل قول:
برای یک ماهه دو و نیم گیگ میتونید با کد زیر استفاده کنید
*145*کد کارت ده هزار تومانی #
یک تجربه که برای من اتفاق افتاد
اگر با گوشی اندروید یا تبلت میخواهید از جی پی آر اس استفاده کنید حتما در ستینگ گزیته سینک رو خاموش کنید
همین اشتباه کوچولو برای من 200 مگ (5000 تومان) آب خورد
سلام به همگي دوستان
دوستاني كه سرویس EDGE شرکت ایرانسل دارند
بنده راه حلي واقعي و تست شده دارم كه براحتي ميشه 10% تخفيف تو شارژ وايمكس ايرانسل گرفت.
هر كدوم از دوستان اطلاع داشت پ خ بده.
ممنون و ارادتمند
سلام!نقل قول:
وایمکس تاپیک جدا داره عزیز :
اینجا EDGE هست .:n02:
قیمت نامحدود یک ماهش چنده؟
تا اونجا که من میدونم دیگه نامحدود نداره..
یک سال بیشتر که EDGE ایرانسل دیگه ارزش نداره.
از طرفی الان همه شون محدود شده.