سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
Printable View
سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
سرعت شما بستگی به میزان پهنای باند انتن و تعداد کاربر اون انتن هم بستگی داره:31:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جریان *145 و مبلغ شارژ اینترنت چیه؟ دوستم 1000 تومن با این کد زد نوشت تا 31/03 میتونی استفاده کنی. ولی خودم زدم نوشت تا 10/01 یعنی 3 روز.
GPRS-Irancell
مازندران - شهر شیرگاه
دانلود بین 3 تا 5 کیلوبایت در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شارژ ویژه GPRS ، شما به میزان خریداری شده اعتبار ویژه GPRS دریافت میکنید. مثلا با شارژ 1000 تومانی برای 150 مگابایت، 150*1024=153600 ریال اعتبار دریافت میکنید که با هر کیلوبایت استفاده 1 ریال کم میکند. و باید در مدت مشخص از آن استفاده کنید.
سلام
اين جريان بسته هاي ويژه چيه؟؟
نوشته روزانه 1000 تومن و يك ماهه 10000 تومان
سرعت تو اين جايي كه من مي خوام وصل بشم و edge هست حدود 5 كيلو يا 6 كيلو نهايتش هست و واقعا سرعتش كمه
راهي يا چاره اي نيست سرعتش برسه به 20 لااقل !!!
اونجايي كه من هستم Adsl حدود 5 كيلو سرعتش هست و ماهي 25000 تومن !!!!
راهي نيست؟؟؟
با تشكر
سرعت دانلود از 32 ~ به 15 ~ برای من رسیده !
یهنی 256 به 125 تبدیل شده !
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
اين منطقه اي كه اصل كار من هست و قصد استفاده دارم سرعتش دانلود بين 10 تا 25 متغير هست و خيلي خيلي نوسان داره
لازم به ذكر هست كه من با گوشي نوكيا n73 وصل شدم حالا سوالات من:
1- چطوري مي تونم سرعت رو ثابت نگه دارم كه اين قدر نوسان نداشته باشه؟؟؟
2- استفاده از موبايل به عنوان مودم بهتره يا مودم يو اس بي كه سيم كارت مي خوره؟؟؟ كدوم سرعتش بيشتره و بهتره؟؟؟
3- اگر من بيام سه تا سيم كارت ايرانسل همزمان به كامپيوتر وصل كنم آيا سرعت هم به همون ميزان زياد مي شه؟؟؟
با تشكر
دوستان اگه گوشی وصل کنم به کامپیوتر بعد کانکت بشم . کسی دیگه با لپتاپ میتونه به صورت وایرلس وصل بشه ؟! :31: خیلی سرعت بالا 2 نفری هم میخوام وصل بشم :31::27:
بله دوست عزیز میتونن ولی شما باید اینترنت رو Share کنید
یک راه ساده اش استفاده برنامه های سازنده Hotspot است.
توجه کن که اگه می خوای به صورت Wifi شیر کنی باید رو کامپیوتر هم wifi داشته باشی ( مودم - دانگل)
برنامه ی Connectify نمونه از این برنامه هاست.
تاپیک زیر هم کمکت می کنه :
دوست عزیز. من منظورم اینه که خودم با کابل وصل بشم . مثلا خواهرم با لپتاپ و وایرلس . بعد اینکه من گوشی با کابل وصل کردم با چه برنامه ای میتونم کانکت بشم ؟نقل قول:
همونطور که گفتم شما بعد از اینکه کامپیوتر رو با کابل به گوشی وصل کردید و به اینترنت متصل شدید میتونید با Connectify کاری کنید که افرد دیگه ای هم با وایرلس (Laptop) به اینترنت وصل بشند.
ولی همونطور که میدونید حتما باید روی کامپیوتر هم به طریقی به یک دستگاه که وایرلس رو ساپورت کنه وصل باشید از جمله کارت وایرلس، انواع مودم و روتر و AP ، یا دانگل USB برای Wifi تا بتونید وایرلس شِیر کنید.
کار با نرم افزار هم بسیار سادست چند دقیقه وقت بزارید آشنا میشید.
برای وصل شدن به اینترنت به وسیله مودم موبایل هم، بسته به مدل موبایلتون فرق می کنه بهترین راه اینه که به تاپیک مربوط به موبایلتون مراجعه کنید.
این تعرفه های جدید مشخص نشده هنوز؟؟؟:2:
بيا... از بس حرفهاي سياسي زديد و تبادل نظر كرديد اخرش ----- هم شديد!
سلام دوستان
من از gsm به اینترتن متصل می شدم با سیم کارت ایرانسل از دوهفته قبل از عید امسال سرعت دانلود حدودا 30 -20 کیلو بایت بود ولی الان حدوداسرعتی نداره بعضی وقتها هم حتی نمی تونه گوگل رو باز کنه
ی خواستم بدونم سرعت اینترت ایرانسل امده پایین یا gsm مودمم اشکالی پیدا کرده من از طرح های ایرانسل استفاده می کنم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم دقیقا" همین مشکل رو دارم. هم تو تهران تست گرفتم و هم سمنان. از طریق Personal Hotspot گوشی آیفون از روی لب تاپ به GPRS وصل شدم. پینگ یاهو براهه ولی حتی سایت گوگل هم نمیتونه باز کنه! ظاهرا" سرعت خیلی اومده پایین!
(طرح یک ماهه 2GB)
با تشکر
نوسان سرعت زیادی داری یعنی دقیقه به دقیقه فرق می کنه و هیچوقت نمیشه گفت واقعا خوبه :(
Sent from my XPERIA S
خوب ، سرانجام بعد یک سال و نیم با gprs بودن ، دو هفته دیگه از دستش راحت میشم. ایرانسل اگر حجمی نمی کرد خیلی خوب بود.سرعتش الان بگیر ، نگیر داره. صبحها از ساعت 3 شب تا 10 ، 11 صبح فیکس رو 28 کیلو هستش و با شیلتر شکن صفحات عین موشک باز میکنه ولی بعد اون به دیال آپ میگه زکی.:31:
والا نمیدونم شما چجور سرعتتون کمه من با ایرانسل هیچوقت سرعتم زیر 30 نیومده
اینم یکی از بهترین سرعت های دانلود ایرانسل
من هم که گاهی اوقات ازش استفاده میکنم سرعتم بالای 30 هست و حداکثر 40 میشهنقل قول:
من هم نمی دونم چطور سرعت شما اینقدر خوبه :confused: برای من کمتر میشه که سرعتم از ۱۰ـ۱۲ بیشتر بشه :(نقل قول:
Sent from my XPERIA S
دوستان سلام.کسی روی ایرانسل چیز پی انش کار میکنه یا قطعه ؟
این سرعت دانلود شما مجازیهنقل قول:
ببینید از دانلود شما 285 کیلوبایت باقی مونده که با تقسیم بر اون 14 ثانیه تایمی که زده سرعت دانلود واقعیه شما حدودا 21 کیلوبایت بر ثانیه در میاد
که اون عکسی که شما گرفتید موقعی بوده که سرعت به طور کاذب بالا رفته
ببینید سرعت دانلود من 130 هست ولی من میتونم کاری کنم که زیاد نشون بده
امروز شهر جدید پردیس در شرق تهران و نرسیده به رودهن بودم
سرعت اینترنت ایرانسل در حدی بود که بعد از ۱۵ دقیقه هم نمی توانست یک صفحه را لود کند! :41: در اکثر نقاط پردیس از صبح تا شب همینطور بود
دوستان این شارژ ویژه 145 سرعتش هم فرق میکنه؟
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره!نقل قول:
فقط نوع بسته فرق میکنه وگرنه شما هر بسته ای رو انتخاب کنید دارید از یک شبکه سیگنال میگیرید و بسته ها تاثیری روی سرعت ندارند!
پیرو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود یکماه و نیم پیش ارسال کرده بودم و اعلام کرده بودم که در پردیس و رودهن اینترنت EDGE ایرانسل و همراه اول بیشتر از ۶ ماهه که قطع است یا در موارد نادری که وصله سرعتی داره که غیرقابل استفاده است، اما هفته پیش که دوباره به پردیس رفته بودم از تهران تا خود پردیس (جاجرود، کمرد و پردیس و حتی بعد از پردیس یعنی بومهن و رودهن) اینترنت ایرانسل وصل بود و قابل استفاده بود :) هرچند که از EDGE به GPRS تبدیل شده بود و در ساعت های متوالی سرعت کمی داشت :(
قبلا یعنی یکسال و نیم پیش این محدوده بزرگ که دسترسی مردم به اینترنت از راه های معمول خیلی سخت و گاهی غیر ممکنه در خیلی از این مناطق دارای EDGE بود و سرعت بالای ۲۰KB/S داشت و جای تعجبه که این محدوده بزرگ مورد بی توجهی اپراتورهای موبایل قرار گرفته است.
سرعت دانلود ما كه در روز بين ١ تا ٣ كيلوبايت!!و شب ساعت ٢ به بعد بين ٣ تا ٦ متغييره!!و اينترنت adsl هم خيلي سرعتش نصبت به قيمتش كمه اينطور نيست؟اشتراك ١٢٨ و سرعت دانلود در روز بين ١٠ تا ١٤ و شب ١٦ بيشتر نميشه هزينه هم يك ماهه با ترافيك يك گيگ با راه اندازي اوليه ٣٠ هزار تومن!!و براي تمديد يك ماه يك گيگ ١٥ هزار
من سـاکــس دارم، راحت کار میکنه .نقل قول:
اين ايرانسل هيچ منطقی برای قيمت گذاريش داره ؟! واقعا فكر هم ميكنن يعنی ؟!
من برای چك كردن ايميلهام اينترنت ايرانسل رو هميشه رو گوشيم دارم. امروز اينترنت 1 ماهه 200 مگ كه گرفته بودم تموم ميشه و میخواستم برم يك ماهه تير رو بزنم كه گفتم يه سری به سايتش بزنم ، نكته جالب اينه :
و بعدش
خوب با گرفتن سرويس دوم برای 4 هفته شما 4000 تومن ميدين و 300 مگابايت گيرتون مياد و 4 هفته 2 روز از 30 روزه كمتره ! در واقع به جای 5 تومن برای 200 مگ ميتونم 4 تومن برای 300 مگ بدم يا اينكه 5 تومن بدم 375 مگ بگيرم + 5 روزم بيشتر !! حالا اون 100 پيامك و 50 دقيقه مكالمه هم كه ديگه هيچ. خوب اينجاست كه معلوم ميشه اندكی فكر چيز خوبيه !
من ۳ شب پیش همین طرح جدید ایرانسل که در اسکرین شات دوم شما مشخص شده را فعال کردم ولی ۲۰ تا sms رو نداد :41: خیلی بی سر و صاحبه جتی ارزش نداره به پشتیبانی شون زنگ برنمنقل قول:
سلام به اساتید جی پی آر اس و اج
واسه بیرون از خونه و کار با لپ تاپ، می خواستم یه مودم اج بگیرم، اطلاع دقیقی ندارم که چیه و چطوریه
فکر می کنم یه قطعه ی یو اس بی مثل فلش داره که سیم کارت می ره داخلش و به اینترنت وصل می کنه
حالا لطفا راهنمایی کنین که سرعت اج در روز و شب حداکثر تا چند کیلو بایت می رسه، واسه دانلود نمی خوام، فقط وقتی بیرونم واسه وب گردی حداقل تا 20 کیلوبایت داشته باشه
یا اگه می شه با گوشی و بی مودم به لپ تاپ اینترنت داد ؟؟؟ گوشی سامسونگه و هم سیم کارت همراه اول هست و هم ایرانسل
یا اگه با خرید اون مودم می شه سرعت بیشتری داشت یا مارک خاصی از مودم اج، کارکرد بهتری داشته با قیمت لطفا راهنمایی کنین
ممنون
مودم ادج نگير كه اينها همش تبليغ هستش و عملاً غير قابل استفاده هستش.
از همون گوشي مومايلت استفاده كن و با بلوتوث يا كابل وصلش كن به لب تاپ و استفاده كن. اين مودمها آنتن دهي بسيار ضعيفي دارند و نوسان سرعت زياد هستش. اگر هم قصد استفاده از اين مودمها رو داري با كابل بلند بگير كه شايد كمي (دقت كن: كمي) آنتن دهي بهتر بشه
راستش دیشب گرفتم، دی لینک مدل DWM-156 75 تومان
اولش یه کم دردسر داشت اما از چیزی که انتظار داشتم بهتره
منم واسه بیرون از خونه می خوام، یه کم پینگش بالاست اما سرعت دانلودش تا 21 کیلو بایت رفت و وبگردیش هم خیلی خوبه
با گوشی تست کردم هم سرعت خوبی نداشت هم خیلی قطع می شد. تازه گوشی منم با یو اس بی شارژ می شه و این حوری به باتری آسیب می رسید (با بلوتوث به سختی ارتباط برقرار می کرد)
از نکات جالبش این بود که الان لپ تاپم تبدیل به یه تلفن همراه هم شده و زنگ زدن و اس ام اس و ... همه رو داره (ولی خب تنها ایرادش همون آنتن دهی ضیفه که باید ببینم با کابل بهتر می شه یا نه)
ممنون از راهنماییت
مودم خوبی خريدی خوبيش اينه كه ميتونی رايتل هم بندازی توش چون 3G رو هم ساپورت ميكنه. ولی خوب 75 تومن هزينه برای اين اينترنت داغون ايرانسل فايده نداره فك كنم :31:نقل قول:
آره 3G هم ساپورت می کنه اما فکر نمی کنم به این زودی حتی همون رایتل 3G ارائه کنه
تازه مکالمه ی تصویری هم داره، اگه 3G هم بذارن دیگه خدا می دونه قیمت سیم کارتش چفدر می شه
75 واقعا زیاده اما بقیه هم تو همین رنج قیمت بودن
ولی خب سرعت وبگردیش راضی کننده بود، فقط به درد دانلود نمی خوره
منم چند وقتیه همین DWM-156 گرفتم . به نظرم سرعتش بستگی به مکان داره چون توی خونه سرعتش خیلی پایینه و سرکار که میرم سرعتش بالاست و اکثر مواقع سرعت دانلودش بالای 20 هست .
دوستان من یه سوال داشتم
این درسته که سرعت اینترنت ایرانسل از همراه اول بیشتره ؟؟؟؟
اره بیشتره چون ایرانسل اکثرا فناوری EDGE دارن ولی همراه اول بیشتر GPRS هستنقل قول: