More>Status>Cdaنقل قول:
از اینجا میتونید cda خودتون یا همون ورژن گوشیتونو پیدا کنید
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
Printable View
More>Status>Cdaنقل قول:
از اینجا میتونید cda خودتون یا همون ورژن گوشیتونو پیدا کنید
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
من قبل از p1 گوشیم p990 بود که 1 قاب خریدم براش 50 تومان البته باید بیشتر چونه میزدی دولفین جان:11: اما بنظر من خوب گرفتینقل قول:
یه سوال میخوام بپرسم مسخره نکنیدا...
این پایه رومیزی گوشی هستا ، اگه در آن واحد هم شارژر و هم کابل یو اس بی بهش وصل باشه و گوشی را بزاریم روش برای گوشی مشکلی پیش نمیاد؟ چون با هر دو تاش شارژ میشه.
دیگه اینکه وقتی کابل شارژر را بهش وصل میکنیم اون چراغ سبزه روشن میشه ، اگه همیشه بزاریم شارژر در حالی که توی برقه به پایه هم وصل باشه این چراغه نمیسوزه یا مشکل دیگه ای؟
چون توی گوشی قبلیم شارژر همیشه به برق وصل بود و من هر وقت میخواستم گوشی را شارژ کنم کابل را وصل میکردم به گوشی .
سلام به همه بالاخره عضو شدم
من خیلی وقته این تاپیک رو میخونم
راستی لطفا اگه کسی جایی برای استفاده از وایرلس مجانی میشناسه بگه
نه آقا چه سوختنی چه مشکلی نه دوست عزیز نمی سوزه خیالت راحت !!:46: اگه سوخت :13: میری یه نوشو میخری:31: ولی در کل هرچی حساس باشی بدتره..نقل قول:
سلام به دوستان.
خیلی وقته اینجا نیومدم!!!!!!!!
یه هدفون با کیفیت با کنترل کسی سراغ داره که با p1 سازگار باشه!!؟؟
فکر کنم ساده ترینش همونی باشه که روی W950 هست و بهتر از اون هم هدفونهای استریو بیسیم هستن.همگی به خوبی سازگار هستن.
نقل قول:
تبریک میگم عضویتت رو :11: دوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
تبریک میگم عضویتت رو :11: دوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
[/quote]
1مرسی از تبریکتون
2البته که خوندم ولی منظورم جای مشخصی بود یعنی اسم پاساژ یا هرجایی که این سرویس رو داشته باشه
البته زیاد مهم نیست فقط میخواستم امتحان کرده باشم .
در هر حال ممنون
گوشیمو پنجشنبه دزدیننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننحالا امروز باید برم شورای حل اختلاف ببینم چی میشهههههههههههه بچه ها دعا کنین پیدا بشه.......
1مرسی از تبریکتوننقل قول:
2البته که خوندم ولی منظورم جای مشخصی بود یعنی اسم پاساژ یا هرجایی که این سرویس رو داشته باشه
البته زیاد مهم نیست فقط میخواستم امتحان کرده باشم .
در هر حال ممنون[/QUOTE]
شما جایی که هستین اول مشخص کنید کدوم شهر و کجا !!! شاید دزفول باشه مشهد, ساری و غیره مجانی باشه شما میرین برای تست؟!نقل قول:
راستی لطفا اگه کسی جایی برای استفاده از وایرلس مجانی میشناسه بگه
سلام به P1 دوستان و داران عزیز ...
اگر میشه یه توضیح بدید P1 تقلبی رو از P1 اصل چجوری میشه تشخیص داد ...
چون هر دو نمونه اش رو دارن از کجا بفهمم اصل کدومه؟ تقلبی کدومه؟؟؟!!!!
305 تومن بده پولوم شدش را بگیر مطمئن باش اصل اصله.
آخه شیراز خیلی خیلی بخوان گرون بدن و پولوم 295 تومن هست
ولی میخوام ببینم از کجا بفهمم اصله یا تقلبی!!! تو این موندم.
نقل قول:
شما جایی که هستین اول مشخص کنید کدوم شهر و کجا !!! شاید دزفول باشه مشهد, ساری و غیره مجانی باشه شما میرین برای تست؟![/quote]
مرسی دوست من, امروز من رفتم و توی دانشگاه پلی تکنیک کانکت شدم سرعت اش خیلی خوب بود , احتمالا یه اشتراک واسه خونه بگیرم چون واقعا سرعتش عالی بود.
شما به پشت گوشی نگاه کن باید ساخت چین را زده باشه و باطری هم 1120mah باشه همراه با گارانتی اصلی اگه بتونی اونجا چک کنی که آخرین آپدیت هست که دیگه عالینقل قول:
دوستان p1 دار,این برنامه که لینکش رو گذاشتم حتما روی گوشی بریزید.برای روز مبادا به درد میخوره.البته امیدوارم برای کسی پیش نیاد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265464
سلام بچه ها ما هم به کلوپ پیوستیم!
من opera 9.5نسب کردم اما سایتای فارسی کهUTF_8هستن رو ساپرت نمی کنه.واسش راهی نیست؟
خیلی خیلی شرمنده دوستان میخواستم ببینم تاپیک mp4 لینکش چیه؟ اخه هرچی گشتم پیدا نکردم.
سلام دوستان
من تازه گوشیمو خریدم و هکش کردم و بعد wakman 3 رو ریختم ولی پخش video نداره میشه یه توضیح بدید.
البته من با caps switch v.1.1.27 گوشیمو هک کردم. به نظر شما اشکال میتونه از بد هک شدن باشه؟
لطفا اگه هک بهتری سراغ دارید که کامل باشه لینکشو بزارید
خیلی ممنون میشم
سلام. پلیر w960فقط برای پخش فایل های صوتیه.video باش نمی تونی ببینی.ولی می تونی با رفتن تو تنظیماتش کاری کنی که صدای فایل های تصویری رو گوش کنی
ممنونم nily68
ولی کسی نیست به من بگه بهترین و کامل ترین روش هک چیه ؟ (با دادن آدرس کامل)
ممنون nily68
میشه بگید بهترین و کاملترین روش هک p1 چیه؟ (آدرس یادتون نره)
درود به دوستان.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی قبلیم n95 8gb بود ..
قصد خرید p1 دارم ..
موارد فنی و نکات کنکوری رو برای خرید میخواستم بدونم
تو جعبه چه مخلفاتی وجود داره ؟ آپدیت جدیدتر چیه؟ نکات خرید و ...
کلا" هر اطلاعاتی که برا خرید نیازه + قیمت
پ.ن : راهنمایی از شیرازی ها ... کجا میتونم گوشی رو مطمئن تر دریافت کنم ؟
فدای همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حامد جان
لطفا طريقه ي آپديت گوشي p1i و همچنين طريقه ي تغيير cda گوشي رو توضيح دهيد .
مرسي وممنون
عفیف آباد خوبه.نقل قول:
پ.ن : راهنمایی از شیرازی ها ... کجا میتونم گوشی رو مطمئن تر دریافت کنم ؟
من موبایل فرزین رو پیشنهاد میدم.
البته انتخاب با خودتونه.
نقل قول:
سلام حامد جان
لطفا طريقه ي آپديت گوشي p1i و همچنين طريقه ي تغيير cda گوشي رو توضيح دهيد .
مرسي وممنون
این تاپیک آموزش آپدیت هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
برای تغییر CDA هم جناب smoking تخصص دارن.
مرسي حامد جاننقل قول:
جناب smoking در خواس كمك داريم برادر
مرسي و ممنون
دوست عزیز،p1 چیزی از n95 کم نمیاره که هیچ تازه یه چیزیم اضافه میاره!!!نقل قول:
lcd هر دو هیچی کم نمیاره ولی در بعضی موارد n95 کم میاره مثل پخش صحنه های پر نور در فضای باز و روز و ...
connection و راههای ارتباطی هم فوله فوله!
از نظر سیستم عامل که عالیه ,uiq 3.java 2,symbian 9 بدون هیچ مشکلی و هنگی و چیزی!
قیمت حدود:295 در تهران - پاساژ علاعدین در تاریخ 15 آبان.
محتویات درون جعبه:استند شارژ و باتری و گوشی همراه با هندز فری و دوتا قلم
توصیه:برای خریدش شک نکن که صددرصد حریفی نداره به جز : xperia x1 که تازه اونم سونی اریکسونه!
در ضمن اگه با گوشیت مشکل خاصی نداشته باشی نیازی به update کردن نداری!اگه فارسی می خوای باید پکش رو نصب کنی...که حدود 460 70 kb .راحتم نصب میشه.
سوالی مشکلی داشتین من در خدمتتون هستم :11:نقل قول:
من براتون پست های مختلف در این رابطه معرفی میکنم شما زحمت بکشید بخونید از 1 تا 3 این مورد هارو , اگه سوالی بود مطرح کنید...
1-
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2582140&postcount=1945[/PHP]
2-
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2583790&postcount=1952[/PHP]
3-
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3168446&posted=1#post3168446[/PHP]
منم تو همین موندم .... (!)نقل قول:
سلام.
دوستان من تازه پي1 خريدم با اضافه كردن آهنگ به ليست پخش يا همون play list مشكل دارم.تو گوشي قبليم كا800 وقتي ميخواستم به ليست پخش آهنگ اضافه كنم يك گزينه داشت به نام add كه وقتي ميزدي ميرفت تو فايل ها و هر فايلي كه ميخواستي انتخاب ميكردي.
حالا تو پي 1 چنين چيزي نداره و بايد آهنگ ها رو يكي يكي علامت بزني و بفرستي تو ليست پخش.ولي من ميخوام آهنگ هاي يك پوشه را يكدفعه برزم توي يك ليست پخش اخه نميتونم 100 تا آهنگ را يكي يكي از بين 400 تا آهنگ پيدا كنم و اضافه كنم.
يك سوال ديگه هم داشتم اين كارت هاي vip كه همراه وسايل گوشي هست واسه چي خوبه؟
music player گوشی رو باز کن و با زدن update همه آهنگهای رو اضافه کن.حالا هر آهنگ رو خواستی با زدن more >manage>add to play list رو بزن.نقل قول:
سلام.
دوستان من تازه پي1 خريدم با اضافه كردن آهنگ به ليست پخش يا همون play list مشكل دارم.تو گوشي قبليم كا800 وقتي ميخواستم به ليست پخش آهنگ اضافه كنم يك گزينه داشت به نام add كه وقتي ميزدي ميرفت تو فايل ها و هر فايلي كه ميخواستي انتخاب ميكردي.
حالا تو پي 1 چنين چيزي نداره و بايد آهنگ ها رو يكي يكي علامت بزني و بفرستي تو ليست پخش.ولي من ميخوام آهنگ هاي يك پوشه را يكدفعه برزم توي يك ليست پخش اخه نميتونم 100 تا آهنگ را يكي يكي از بين 400 تا آهنگ پيدا كنم و اضافه كنم.
من که نتونستم استفاده ای داشته باشم.نقل قول:
يك سوال ديگه هم داشتم اين كارت هاي vip كه همراه وسايل گوشي هست واسه چي خوبه؟
آره اينو خودم فهميدم ولي من يه پوشه دارم مثلا از يك خواننده كه تمام آهنگ هاش تو اون پوشه است.نقل قول:
حالا ميخوام يه ليست پخش درست كنم كه فقط آهنگ هاي اوون توش باشه.اگر آپديت كنم آهنگ هاي ديگه گوشي هم مياد و جدا كردن اون اهنگ هايي كه ميخوام سخته.
ميخوام اگر بشه كل پوشه را بفرستم توي يك ليست پخش.
در ضمن چطوري بايد ليست پخش ها را پاك كرد؟من هر كار كردم نه تونستم پاك كنم نه اسمش را عوض كنم.از قسمت موسيقي هم پاك كردم ولي فايده نداشت
برنامه power mp3 هم برنامه خوبی هست.اون رو تست کنید.
منظورتون پاک کردن playelist هست؟phone memory>music>playelist ببین از اونجا پاک میشه؟
پاك كردم ولي نشد.نقل قول:
خيلي خوبه پي1 خيلي راحت هك ميشه ديگه دردسر هاي هك كا800 را نداره.
تنها چيزي كه هنوز من را اذيت ميكنه و راضيم نكرده مديا پلير گوشي هست كه هنوز دارم باهاش كشتي ميگيرم
برای این کار شما به وسیله ویندوز پوشه را باز کنید و تمام فایل ها رو انتخاب کنید.بعد از منوی properties>summary>advanced اسم آلبوم را اسم پوشه(یا هرچیز دیگه) بزار.بعد توی مدیا پلیر توی قسمت آلبوم با همون نام میتونی فایل ها رو پیدا کنید(ابن کار رو با artist هم می تونی بکنی!)نقل قول:
به نظر من اگر گوشی رو هک کردی حتما واکمن 3 رو نصب کن!