نمیدونم کدوم مرحله بود که هیچی نگفتن. من از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفتم نشونی اومد!! :n02: خیلی عجیب بود! شما هم تست کن. فکر کنم کلا از بازی نیومده بودم بیرون.نقل قول:
در ضمن برو بالای چند تا برج دید عقابی نگاه کن شاید اومد.
Printable View
نمیدونم کدوم مرحله بود که هیچی نگفتن. من از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفتم نشونی اومد!! :n02: خیلی عجیب بود! شما هم تست کن. فکر کنم کلا از بازی نیومده بودم بیرون.نقل قول:
در ضمن برو بالای چند تا برج دید عقابی نگاه کن شاید اومد.
اره یکی از مشکلاتی که این نسخه داره اینه که با دید عقابی زدن توی کل شهر باز هم بعضی جاها دیده نمیشن . بعضی ماموریت ها هم باید حتما اون منطقه توی نقشه دیده بشه .نقل قول:
سلام برای اجرای dlc به سیو مرجله ی آخر نیاز دارم؟
راستی کسی بازیش کرده ؟
منظورم tranny of king washington
وقتی dlc رو زدم و بازیو باز کردم چی میشه؟
سلام , کسی داستان این بازی رو میدونه ؟ مخصوصا اون آخرش وقتی اون الهه (جونو) ظاهر میشه؟ بهش چی میگه ؟
اون تصاویر که دوتا الهه به دزموند نشون میدن چیه ؟
شما این پستا رو به ترتیب بخون!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: انتهای داستان بازی
کلا چد مرحله هست و چند درصد بری تموم میشه؟ درصدش که فکر کنم باید بازی رو کامل انجام بدی تا 100 بشه؟
معمولی بری چقد میشه؟
12 تا سکانس و من خودم رو 33 درصد تموم کردم :| بخوای 100 کنی باید تمام مراحل فرعی رو برینقل قول:
به یه باگ خیلی ضد حال برخوردم هر کاری کردم درست نشد
مرحله بعد اشپز عصبانی:n02: که باید بری شهر رو از دست این تمپلار ها در بیاری و عضو بگیری من اونی که توی شمال بوستون بود رو ماموریت اش رو انجام دادم و جز ادم هام کردم ولی اونی که تو جنوب وقتی رفتم سراغش یه کاری گفت بکن که من قبلا کرده بودم بار دوم که باهاش interact ( فارسیم نمیاد:n02:) کردم دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد با این که باید یه مرحله شروع میشد که بریم یکی از این تمپلار هارو بکشیم کسی تونست راهی براش پیدا کنه لطفا بگه من میخوام سیوم 100 بشه تا حالا هم همه کارهارو کردم دیگه اصلا حوصله اش رو ندارم از اول برم چون همین مرحله فرعی هاش یه 20 ساعت طول کشید:n09:
کسی تونسته dlc جدید رو بازی کنه ؟
من هر کاری کردم سر نصب آپدیت های بازی همش ارور ناسازگار بودن ورژن رو گرفتم ...