نقل قول:به تازگی اگه قبل ازینکه دوره تموم بشه دوباره بسته هارو فعال کنی هرچقدر از دوره قبلیت مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
موفق باشی
Printable View
نقل قول:به تازگی اگه قبل ازینکه دوره تموم بشه دوباره بسته هارو فعال کنی هرچقدر از دوره قبلیت مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
موفق باشی
خوب معلوم نشد برای سال آینده می خوان چه تعرفه هایی در نظر بگیرن؟ آیا احتمال داره نامحدودش کنن ؟ ولی من که چشمم آب نمی خوره . بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.:2:
بچه ها يه اتفاقي واسه من رخ داده نميدونم بگم دزديه يا بگم حال دادنه
ديشب يه شارژ 2000 تومني گرفتم و با كد 145 حساب gprs ام رو فعال كردم حساب رو كه چك كردم 307200 بود كه ميشه 300 مگ
ولي سرعت دانلود بين 500بايت تا 8 كيلو بايت بود خيلي افتضاح بود من 54 مگ دانلود كردم ديشب ولي الان كه حسابمو چك كردم 305400 هست مگه ميشه ؟
شبانه رو رايگان كردن ؟
از سرعت دزديدن به حجم اضافه كردن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان مثل اینکه اختلال در شبکه ایرانسل وجود داره من هم 50 مگابایت دارم ولی تا حالا 500 مگابایت رایگان دانلود کردم! شبانه رایگان نداره
خوب معلومه این اختلال عمدیه و اونم برای چیه . 3 شبه ( از شنبه ) از بس سرعت داغونه که هیچی نمیشه دانلود کرد.:2:نقل قول:
حتی 3 تا 7 صبح .:2:
آقا این تعرفه های سال جدید مشخص نشد که چطوریاست؟ همین شکلی می خوان ادامه بدن :19:یا نامحدود میشه:31:
نه فعلا تا 18 فروردین خبری از نا محدود نیستنقل قول:
سرعت ایرانسل کلا خیلی پایین اومده تو این هفته شب و روز هم نداره کلا کن شده همین صفحه رو هم 5 دقیقه گذاشتم تا باز بشه تو داس پینگ میگرم بد نیست ولی سند و ریسیو نمیده
نزدیکای کرج
اینجا خدارو شکر خوبه...!!!نقل قول:
مشخصه این کار رو نمی کنند . توجیه اقتصادی نداره هزینه ای که بابت فرسودگی و ... BTS ها برای دادن اینترنت EDGE یا Gprs صرف میشه جور در نمیاد با این قیمت برای همینه کشورهای دیگه هم به صورت حجمی هست.نقل قول:
اونجا (کشورهای دیگه) بیشتر نقاط سرویس اینترنت پرسرعت یا وایرلس دارن و یا نت م*ا*ه*و*ا*ر*ه* ای :2::19:و مجبور نیستن که برای دانلود و اتصال به نت ، در خونه ی خودشون از gprs استفاده کنند هرچند در این زندان ، ما از gprs استفاده می کنیم و الان تو کشورهای دیگه از 4G استفاده می کنند و 3G رو هم گذاشتن کنار و تو نمایشگاهی که تو اسپانیا بود ( چندی پیش ) سرعت دانلود با 4G اگه اشتباه نکنم 42 مگابایت بر ثانیه بود .:18:نقل قول:
آقا خدا بيامرزه پدر مادر اين ايرانسل و با اين اختلال شبكه ش
دمشون گرم ايشالله زنده بمونيم بازم از اين اختلالات ببينيم
همونطور كه ميدونيد 1 هفته هست شبكه خرابه و هرچي از gprs استفاده كني از حسابت كم نميشه ( حداقل برا من كه اينجوريه )
من 2000 تومن دادم يه 300 مگ 3 روزه فعال كردم اتا همين لحظه 1030 مگ كه ميشه 1 گيگ باهاش دانلود داشتم و حسابم هنوز همون 300 مگ هست فقط 5 مگ ازش كم شده
تازه از تاريخ انقضاي بسته هم 2 روز گذشته ولي هنوز فعاله
فقط بديش اينه كه سرعت كمه !!
غول چراغ جادو كه ميگن همين ايرانسله من به همه ي كار هايي كه ميخواستم تو كافي نت واسش 8 هزارتومن پول بدم با 2000 تومن رسيدم
ايرانسل دوستت دارم!!!!!!!!!!!!!!!
برای اطلاع دوستان عرض میکنم
پینگ ایرانسل با گوگل تو محله ما که تو سایت انچنان پوششی رو براش مشخص نکرده (پوشش متوسط به پایین)
پینگ با گوگل زیر 150 بود
با اکثر سرور ها تست کردم مثل این مکس نت بود
فقط یکم پینگ داخل زیاد بود
مثلا تو اسپید تست با تهران 45 بود
حالا این وضعیت تا کی هست:13:نقل قول:
نتیجه تست امروز صبح بندر انزلی :
Test Date: Mar 21, 2012 7:52:07 am
Connection Type: Edge
Server: Karaj
Download: 41 kbps
Upload: 17 kbps
Ping: 839 ms
Latitude: 37
Longitude: 49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام شما انزلیچی هستی یا مسافرت اومدی؟نقل قول:
اینجا یه منطقه سرعتش هر وقت تست میگیرم زیر 10 دانلودش نمیاد ولی منتطقه خودمون سرعت همینقدر هست که شما تست گذاشتی!!!
نه اومده بودم دیدن آشنایان
اینجا بلوار نماز بود
بلوار نماز اگه اول خیابون باشی از دکلی که منطقه ما استفاده میکنه یعنی همون دکلی که من میگم سرعتش جالب نیست!نقل قول:
اینم چمخاله ستاره دریا امروز صبح
Test Date: Mar 22, 2012 8:47:45 am
Server: Tehran
Download: 11.7 kB/s
Upload: 6.5 kB/s
Ping: 546 ms
External IP: 92.42.55.226
Internal IP: 10.7.45.199
Latitude: 37.23583
Longitude: 50.25282
A detailed image for this result can be found here:
و ظهر :
Test Date: Mar 22, 2012 1:39:45 pm
Server: Tehran
Download: 4.7 kB/s
Upload: 4.3 kB/s
Ping: 867 ms
External IP: 92.42.55.218
Internal IP: 10.6.172.113
Latitude: 37.23583
Longitude: 50.25282
A detailed image for this result can be found here:
بچه ها من يه بسته جديد فعال كردم وضعيت همچنان ادامه داره حجم كم نميكنه ولي سرعت خيلي پايينه سرعت دانلودم بيشتراز 5 نميشهنقل قول:
من که یکی فعال کردم هم از حجم کم میکرد و هم سرعت خوبی داشت
سرعت دانلود کجا خوبه؟ فقط از ساعت 3 صبح تا 9 صبح میشه دانلود کرد.بقیش دیال آپ.فقط روی 2 تا 3 کیلوبایت میچرخه.نقل قول:
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
منم شارز gprs گرفتم ولی کم کرد
من که دروغ ندارم اگه بد باشه میگم بدهنقل قول:
ولی وقتی که سرعت دانلود 30 بود چرا بیام بگم بده؟؟؟:31::31:
من بسته ندارم و وقتی کار میکنم از شارژ اصلیم کم نمیکنه ولی از شارژ هدیه کم میکنه اونم خیلی کم مثلا برا 10 مگ دانلود 200 تومن کم کرد
نقل قول:
پیش بینی بنده به حقیقت پیوست.از امروز صفحه رو هم نمی تونم باز کنم. بعد یک ساعت کلنجار اومدن ، الان موفق شدم این پست رو بدم. به دیال آپ گفته زکی .:2:
پینگ من با گوگل حول و حوش 450نقل قول:
و سرعت دانلود بدون بسته افزایشی بین 18 تا 22:31::31:
سرعت ما 25 تا 28 فیکس
یک سالو نیمه دارم ازش استفاده می کنم.اوایل عالی بود. می شد پینگ گرفت. منطقه همون منطقه هست و اطرافیان هم ، از اونجایی که مطمینم نمی دونن gprs چیه اصلا تا ازش استفاده کنن پس تعداد کاربرا زیاد نشده .الان همیشه تایم اوته و سرعتم داغون.نقل قول:
چرا یه adsl نمیگیری خیال خودتو راحت نمیکنی؟نقل قول:
:31::31:
روی موبایل مگه میشه adsl داشت !!!:31::31:
ما روی موبایل داریم .
نقل قول:
من فکر کردم مثل خیلی ها به جای ADSL دارین از اج استفاده میکنیننقل قول:
من که روی موبایل برای چت استفاده میکنم راضیم
نه بابا مگه میشه
6 کیلومتر با مرکز استان فاصله دارم اونوقت هیچ کدوم از شرکت های adsl تو منطقه ی ما خدمات نمیدن.به هر کی میگی باورش نمیشه.:2:نقل قول:
واقعا ؟؟؟؟نقل قول:
کدوم شهر هستید؟
اگه وایمکس پوشش داره از وایمکس استفاده کنید من که از پینگش خیلی راضیم البته تو تبریز من که ازش راضیم با اینکه تو منطقه ما پوشش یکم ضعیف تر از جاهای دیگه شهره ولی با این حال پینگ گوگلش 170 بود:31::31:
سلام
من تو استان بوشهر هستم نزدیک گناوه و جی پی آر اس ایرانسل سرعت دانلودش حدود 5 کیلو هست و نمی دونم واقعا چه کار کنم و حداقل به سرعت 20 تا 30 کیلو نیاز دارم
از کجا بدونم تحت پوشش edge هست یا نه؟؟؟
adsl هم سرعتش همینه و قیمتش هم تازه بیشتره !!!
با تشکر
اگه موقع وصل شدن تو گوشی علامت E بیاد با اج وصل شدید ولی اگه G بیاد با GPRS وصل شدید که اگه با این حالت وصل بشه تحت پوشش اج نیستنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينو كه مي دونم
الان گوشي E رو نشون مي ده ولي وقتي با گوشي وصل كردم به كامپيوتر و رفتم تو اينترنت ديدم سرعت اينترنت حدود نهايتا 10 كيلو بود و اعصاب خردي
بايد چه كار كرد؟؟؟ مشكل از چيه؟؟؟
با تشكر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به دکل اون منطقه داره همه جا اینطوریه یه جا یه دکل سرعت بالای 20 میده یه جا من رفتم 500 متر بالاتر نزدیک یه دکل دیگه سرعت شد به زور 2 کیلوبایت! کلا سیستم ایرانسل اینطوریه!