اگه edge شما فعال باشه واقعا با 10 تومن در ماه میصرفه!
در مورد محدود بودن هم، بنده چند نفر رو بسیج کردم تست کنن ولی ما که تا حالا محدودیتی ندیدیم...!
Printable View
اگه edge شما فعال باشه واقعا با 10 تومن در ماه میصرفه!
در مورد محدود بودن هم، بنده چند نفر رو بسیج کردم تست کنن ولی ما که تا حالا محدودیتی ندیدیم...!
تا بررسی گذارش ها تاپیک موقت بسته می شود
لطفا از زدن تاپیک های موازی خود داری کنید
تاپیک باز شد
این اولین پسته بعد از باز شدن تاپیک حق با اقا میلاده بهتره تمومش کنیم ولی یه توصیه برای کسانی که طرح فعال میکنن به 700 زنگ بزنید مطمن بشید که طرحتون فعال شدهنقل قول:
كمك كمك لطفا
من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...
يه راهنمايي:يه دانگل خوب همراه با قيمتش براي gprs معرفي كنيد و اينكه آيا سرعتش ممكنه با سرعت اينترنت زماني كه با گوشي وصل شدم متفاوت باشه
يه سوال:من تهران هستم منطقه نيروي هوايي.گوشيم هم n70 هستش.وقتي كانكت ميشم از كجا بدونم EDGE هست يا GPRS؟ زير انتن موبايل موقع اتصال فقط دوتا فلش مخالف جهت هم مياد و حرف G يا E در هيچ جاش نوشته نشده
اینجا به معرفی بهترین دانگل ها پرداخته میشهنقل قول:
GPRS حداکثر سرعتش 5 تا 7 است و شما داری با سرعت 25 دان میکنی که نشون میده EDGE گوشی شما فعال است.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
چرا دو سه روزه gprs من هی قطع میشه؟
مال بقیه هم اینطوریه؟ امروز وصل بود و دوباره شب قطع شده!
من طرح شبانه رو دارم و تا الان هم هنوز فکر نکنم 2 گیگ دانلود کرده باشم
آره مشکل سراسریه...!
یه سوال دیگه
اتصال 2 ساعت در روز به اینترنت برای گوشی مثل 6220c مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟
من یه باطری هم مخصوص این کار گرفتم ولی میترسم جاهای دیگه گوشی رو خراب کنه
هیچ مشکلی نداره.
خیالت راحت...!