کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردمنقل قول:
Printable View
کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردمنقل قول:
#رمز شارژ*145*نقل قول:
به نسبت هزینه بسته مورد نظر کارت شارژ تهیه کنید و بعد با استفاده از این کد بسته برای شما فعال میشه!!
4.5 گیگ خالی بندی بیش نبود. مال من دقیقا با 20 تومن شد 4 گیگ و 195 مگابایت .:2:
دقیقا:41:نقل قول:
دوستان چرا هر شرکتی هرکاری دوست داره میکنه و هیچکس پاسخ نمیده ؟؟
این کلاهبارداری هست خب
یه بنده خداهایی که تو 20:30 نشون داد طلا تقلبی فروختن به صورت تلفنی خب چی بودن؟{کلاهبردار}
این با اون چه فرق داره دوستان:41:
سلام دوستان من یه edge modem philips خریدم تو تنظیمات اپراتور اصلا اسم ایرانسل نیست یا جایی نداره که برم مثلآ home page یا چیزای دیگه رو پر کنم یوزرنیم و پسورد نمیدونم چی وارد کنم(هرچی میدم فرقی نمیکنه) کسی این مودم رو نداشته؟که راهنماییم کنه چه جوری تنظیمش کنم؟
ممنون
لطفآ یکی جواب بده خیلی واجبه
مرسی
اگه ايرانسل قصدش خالي كردن جيب ملت با حقه و كلك باشه
ان شاالله هركدوم از مسئولاش كه اين هدفو داره خدا هرچي بدبختيه رو سرش بياره....
آخه من كه كلكشو نميخوردم نميدونم چطور شد كه طرح 20000 تومنيو فعال كردم اونم چي فقط ماهي 4.5 گيگ!!!!!!!!!
درحالي كه با adsl خودم شبي 5.5 گيگ دانلود دارم.سرعتم دائم 273 كيلوبايت هستش.چه شب و چه روز!!!!
بعد ايرانسل لعنيتي...............:19:
خوب دوست عزیز الان ایرانسل اینجا چه تقصیری داره؟؟؟نقل قول:
شما که ADSL داری چرا طرح فعال کردی؟؟:31:
تقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.نقل قول:
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
يعني چي ؟؟ خوب اگه ميخواست رايگان بده كه ديگه جلوي 4.5 گيگ نمينوشت قيمت 20000 هزار تومن مينوشت 20000 تومن شارژ كنيد 4.5 گيگ اينترنت هديه بگيريد كه اونم اگه فكر كني ميبيني غير منطقي غير اصولي و غير عقلي هست كه يه اپراتور موبايل بياد 4.5 گيگ اينترنت به كسي هديه بدهنقل قول:
تقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
دوستان ايرانسل اين طرح هاي جديدي كه به مناسبت 22 بهمن واسه gprs گزاشته بود رو الان تو قسمت بسته هاي تشويقي gprs گزاشته يعني هنوز ميشه از اين طرح ها استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟؟
پینگ چند روزه چقدر افتضاحه :2:
حرفت كاملا درسته ولي يه اس تبليغي داد تو اون يجواريي ديگه نوشته شده بود....منم اون روزا حواسم پرت...يهو گرفتم طرحو...نقل قول:
شما يه تماس بگير به 700 ببين چقد تورو منتظر ميزاره واسه گفتن چيزايي كه ميدوني
تا 29 اسفند فرصت داريد استفاده كنيد حتي طرح 20000 تومني رو.نقل قول:
چرا كه تو سايتش تو قسمت طرح زمستان از 1 دي تا 29 اسفند رو اين طرح هارو گذاشته.
جالبه كه اشتباها دوبار اين طرحو اونجا تو يه صفحه اورده!
اينم آدرسش:
[HTML]http://irancell.ir/Layer2/?id=666[/HTML]</b>
سلام دوستان
آقا میانگین سرعت Edge ایرانسل تو تهران چنده ؟
شهر قم هم کسی آمار داره که سرعتش چجوریه ؟
دمتون گرم .
نقل قول:
سرعت هر منظقه و شهر فرق میکنه بستگی به تعداد استفاده کننده در هر منطقه داره!!!
سرعت ایرانسل خوبه و قابل قبول به نظر من!!
ايرانسل تو منطقه ما داغونه.حداكثر سرعتش 20 هستش و اكثرا زير 10 هستش و پينگم افتضاح.
با روزي بيش از 20 گيگ دانلود (نامحدود) چطوره؟:20:
استفاده از باگ يه isp!!!!!!!!:21:
فقط اينكه هاردم جا نداره:19:
الان مشکل سرعت نیست مشکل پینگ هست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
داداشای گلم دمتون گرم .
سرعتش تو مکالمه های صوتیه "یاهو مسنجر " و یا "اسکایپ " چجوریه ؟ (این برام خیلی مهمه ، بیشتر کاربردم همینه ، وگرنه بعید میدونم تو باز کردن سایت ها مشکلی داشته باشم )
اگه تصویری رو جواب بده که همین الان میرم میخرم :18:
تصويري؟! صوتي؟! اونم با ايرانسل
عمراً اگه جواب بده
ياهو مسنجر رو اصلا بعيد ميدونم وارد بشه.من كه نميتونم.نقل قول:
مكالمه صوتي و تصويري رو با ايرنسل بيخيال شو. وايمكس بگير ارزونه.ماهي حدودا 17 تومن!
بعدش اينكه ايرانسل مگه چنده؟2000 تومن سيمكارتشه 1000 تومنم پول طرحشه.همين!
ضمن اينكه با پاگرفتن رايتل(اپراتور جديد) و همچنين گذشتن اون دوسال بعد از رايتل ايرانسل وارد 3g ميشه و اونوقت طعم واقعي اينترنت رو يخورده فقط شايد بچشيم!
به علت همین قطع و وصل شدید دو تا تایپک عین هم شد که مجبورم یکی رو اصلاح کنم ، که همین جا از مدیران عزیز عذر می خوام .
:2:
پارسال gprs ایرانسل خیلی خوب بود . نامحدود و سرعتم نسبتا عالی . اولین نزولش همون تبدیل نامحدود به 2 گیگ ماهانه بود . بعد عید یعنی امسال سرعت روزانش شد دیال آپ و فقط نصفه شب ( 3 تا 8 صبح ) میشه روش حساب کرد . فکر کنم در سال جدید با این پیشرفت هایی که امسال داشته :2: 2 گیگو بکنن 1 گیگ با قیمت 15 هزار تومن و روزا کلا قطع بشه و نصفه شب هم ، دیال آپ که از اینا بعید نیست .
:2:
یادش بخیر همش این تاپیک رو سر می زدم ما هم یک زمانی جی پی ار اسی بودیم !:31::2:
از اون موقع که شهرمون قطع شد و با وصل مجدد کلا سرعت خراب شد دیگه رفتم adsl گرفتم راحتتتتتتتتتت !
فقط می تونم بگم خدا بهتون صبر بده.
دوست عزیز من خودم از بسته های نامحدود ایرانسل از اولین روزی که ارائه شد به مدت 6 ماه استفاده میکردمنقل قول:
که ماه اول خیلی دیسکانکتی داشت(در دقیقه چندین بار)
ولی از ماه دوم به بعد خیلی عالی بود سرعت همیشه بالای 32
نقل قول:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ.....
نه بابا!!
حالا چرا 32؟ مال من كه هميشه 33 كانكتم!
یعنی چی؟؟نقل قول:
منظور؟
من ديگه از اين سرويس استفاده نميكنم چون پرت هاش پر شده و كلا استفاده از اين سرويس به صورت واقعي ديگه انجام نميشه. نميشه گفت بي جنبه گي كاربرهاست. ميشه گفت از راه ناچاري هست كه به اين سمت كشيده شدن.
80 درصد افراد اين سيستم رو روي كامپيوتر استفاده ميكنن. يه از طريق كابل و گوشي يا از طريق دستگاه هاي گيرنده USB GPRS .
در صورتي كه اين سيستم براي مبايل ساخته شده و بهترين سرعت ممكن با توجه به رزولوشن و فرمت گوشي بهترين حالت ممكن رو بهتون ميده همين سرويس.
اگر اين سرويس به همين روش ادامه پيدا كنه از اپراتور سوم هم نميشه خيلي انتظار داشت.
درضمن قيمت استفاده از اينترنت اپراتور سوم انقدر زياد هست كه شما نتونسن ماهي 5 گيگ دانلود كنين!!!
مطمعن باشين با اين شيوه استفاده در برنامه ي بعدي كه براي اپراتور سوم اجرايي ميشه استفاده از اينترنت گوشي فقط روي سرويس گوشي قابل استفاده است. چون شما حجم استفاده تون در گوشي به دليلي اينكه هر صفحه با توجه به كنترل كننده هاي شبكه در عكس ها و لينك ها هر صفحه رو با كمترين حجم ممكن باز ميكنه كه اين باعث ميشه هزينه ي كمتري واسه كاربر بيفته.
ولي وقتي يكي با اين سرويس بره فيس بوك و كلي عكس و كليپ نگاه كنه هم پهناي باند اين سرويس رو شلوغ ميكنه هم بيش از نيازش استفاده ميكنه .
اگر همه از هر سرويسي با كاركرد پيش فرضش استفاده كنن اين مشكلات پيش نمياد!
من باشم ميگم با ارزون شدن وايمكس بهتره برين دنبال وايكمس و از هر سرويسي رو با توجه به كاربري كه داره استفاده كنيد!
:46:
داداش اين سيستم انتقال ديتايي كه ايرانسل و همراه اول دارن حداكثر سرعتش همينه(32)
اما اپراتور سوم سيستم 3g كه داره ميتونه سرعت هاي بالا هم(از لحاظ فني) ارائه بده.الان بحث رقابت هستش.ايرانسل و همراه اولم به زودي وارد رقابت كه بشن اونوقت هم قيمتا ميتونه بياد پايين و هم سرعتا ميتونه بره بالا.
من با موبايل از ايرانسل استفاده ميكنم و سرعتش بسيار بالاست.درواقع ميشه گفت سرعت اپرا بالاست كه صفحات رو با حجم كم نمايش ميده.حتي جيميل در عرض چن ثانيه باز ميشه.
سلام دوستان
ما هم رفتیم adsl گرفتیم و از شر این جی پی آر اس خلااااااااااااص شدیم. این اواخر هم که هی قطع و وصل میشود و اعصاب خرد کن.
فقط میتونم بهتون بگم الکی دلتون رو خوش نکنید رقابت و فلاااااااااااااااااااان. (حالا اونایی که انتظار میکشن هی منتظر باشن)
اگه رقابتی هم باشه رقابت تو قیمتاس که اون رو هم بالا میبرن نه پایین.
help me................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اساتید من میخوم برای تبلتم از سرویسهای ایرانسل استفاده کنم الان رفتم دیدم دو طرح داره یکی رو نوشته بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر یکی دیگه رو نوشته شارژ ویژه gprs
حالا کدومش رو بگیرم؟ برای سیم اعتباری میخوام!!!!
واقعا نوع فعال سازی تو سرعت فرق میکنه چون تو جداولش دیدم قیمت وحجماش فرق میکنه!!!
هیچ کدوم از طرح ها هیچ تفاوتی در سرعت ندارند!!!نقل قول:
تفاوت دو بسته در حجم استفاده از اون ها هست اگه به مقابسه بکنی مقدار مصرفی که میتونید در شارژ GPRS داشته باشی بیشتر از بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر هست.
سلام
دوستان اگه 2 گیگ ماهانه رو توی یک ماه دانلود نکنم برای ماه بعد نگه میداره یا میپره؟ لطفا سریعتر جواب بدین چون دو روز بیشتر وقت ندارم
نه نگه نمیدارهنقل قول:
اقا عجب سرعتی داره E ایرانسل . من ابادان هستم که تو محلمون و در خونه سرعت دانلود حدود 20 هست ولی در محل کارم که بیرون شهر هست دانلود بین 30 تا 60هست که عالیه من به شدت راضیم سر کار با تبلت 10.1 سامسونگ خیلی جواب میده حدود اینترنت 512 ADSL میشه !!!!
جریان فعال کردن اینترنت با *145 چیه؟
اقا اين ايرانسل خيلي دزده
امروز برام اين مسيج رو داد
فعال كردم ديتا رو روي گوشيم كل شارژم پريد
Sent from Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم
وقتی طرح یه ماه میزنیم , ساعات هم رایگان داریم؟ یا نه 2گیگ مورد نظر برای تمام ساعاته یه ماهه؟
کد 145 شارژ ویژه اینترنت هست که تنوع بیشتری داره و خط شما مستقیم برای اینرتنت شارژ میشه! یعنی شما نیاز نیست کارت شارژ خریداری شده رو اول شارژ کنی بعد در خواست بسته کنی ، با این روش حساب شما مستقیم شارژ میشه!نقل قول:
با 700 تماس بگیر. (یک اشتباه کوچک که قابل حل هست رو لطفا دزدی قلمداد نکنید!)نقل قول:
خیر ساعت رایگان نداره بسته مورد نطر بری تمام مدت فعال سازی بسته هست!نقل قول: