برای من که همیشه بازه. الان تقریبا یه هفته است دارم استفاده می کنم.نقل قول:
Printable View
برای من که همیشه بازه. الان تقریبا یه هفته است دارم استفاده می کنم.نقل قول:
فکر کنم با خوندن امضای من مشکلتون حل بشه !!!!
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
البته واسه این پست منظورم بود . ببخشید !!
نقل قول:
من دنبال برنامه ای هستم که بشه قبل ازاستفاده محدوده تحت پوشش EDGE رو مشخص کرد .اینطوری دوستان دیگه نمیرن بسته 1 روز بگیرن ببینن میشه یا نه!! خوشبختانه بعد از آپدیت گوشیم تنوستم بدون کانکت شدن متوجه بشم منطقه ی مربوطه EDGE رو ساپورت میکنه یا نه اگه ساپورت کنه یعنی یک پله از GPRS بالا تر .یعنی چیزی بالا تر از 6 کیلوبیت در ثانیه. حالا این میتونه تا 40 هم برسه!!
واسه هرکس فرق داره.
و هر منطقه ای.
شما لازم نیست حتما اول به سیستم وصل بکنین. مثل من اگه میتونین با گوشیتون و برنامه ی Opera mini برید داخل سایت یوتوپ.
بینین چقدر طول میکشه که یه کلیپ رو بافر کنه!!!
همون روی سیستم هم اعمال میشه!!
راستش چون خودم موضوع سرعت زیاد این سیستم رو سر همیه قضیه ی کلیپ یوتوپ فهمیدم واسه همین پیشنهاد میکنم!!
اولی این کار رو بکنین. فکر نکنم خیلی سخت باشه.
بعد یه بسته ی 1 روزه فعال کنین!! روی سیستم انجامش بدین!!
راستی یه سوال. امکان داره اطلاعات مربوط به وبگردی تو گوشی باقی بمونه؟
ممنون
من یک فرد کاملا بیطرف خواهشن این بحث های الکی رو با دلیلی و مدرک و اثبات ادامه ندیدن.
لطفا اگه میشه....
هرکی به بحث در مورد این موضوع تاپیک علاقه داره بیاد و نظرش رو بده. اگه میخواد شمارش پستاش بالا تر بره بخش های دیگه هم هست.
من خاطره ی خوبی از این بحث کردنها در این فروم ندارم .سر انجامش بسته شدن تاپیک بود!!! پس لطفا به موضوع اصلی برسیم!
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
منظورت تو گوشه؟ اگه با اپرا مینی باز کنی و میتونی یه سری سایت ها رو داشته باشی! ولی آفلاین رو دقیقا نمیدونم.نقل قول:
ولی پسورد و آدرس و اینا رو میتونی ذخیره کنی!!!
من جدیدا این تاپیک رو دیدم
جریان این پست 861 چیه ؟
کسی دیگه اینو داشته
یه بنده خدایی میگفت اخه مگه mtn چقدر پهنای باند داره که اجازه ی نامحدود میده
500 مگ ، 1 گیگ ، چقدر ؟
حال اگر فرضا 5 میلیون نفر بیان و از این سرویس استفاده کنند ، با عقل جور در نمیاد
والا تو خیلی فرومهای دیگه هم من این بحثها رو دیدم، یه عده میگن محدودیت داره، روزانه ۵۰۰ مگ، هفتهای۵گیگ و ماهیانه ۱۰ گیگ، حالا راست و دروغش رو نمیدونم!
تو یه فرومی یکی از مدیراش که میدونم اطلاعات خوبی داره اینجوری نوشته بود:
یعنی میشه گفت هم محدوده هم نامحدود! انگار تا وقتی تابلو بازی درنیاری نامحدوده :31: البته من دقیق نمیدونم، خودمم مدت کمیه دارم استفاده میکنم مشکل حادی نداشتم.نقل قول:
برای چندمین بار عرض می کنم، بسته های نامحدود نا محدود هستند!
اما در کشور ما کلیه سرویس دهنده های اینترنت قانونی تحت عنوان خطی مشی صحیح استفاده دارند تا مشترکان خاص با اشغال دائمی ظرفیت ها حقوق دیگران را ضایع نکنند! اگر بحث دروغ است باید این اعتراض را به همه سرویس دهنده ها وارد کنید، چون در کشور ما سرویس نامحدود به آن صورتی که افراطی استفاده کنید وجود ندارد!
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
اما شرکتی مثه شاتل برای دانلوداش سقف تعیین کرده.همچنین ایرانسل هم همینجوریه
نظر من نیست، عرض کردم مدیر یه فروم موبایل میگه، من فعلا" زیاد استفاده نکردم نظری ندارم ولی محدود هم باشه کار منو راه میندازه :20:نقل قول:
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک 10 روزه دارم استفاده می کنم. حداقل 18 ساعت در شبانه روز. اکثرا وقتی بیکارم IDM رو اجرا می کنم دانلود کنه. سرعت بین 10 کیلوبایت تا 25 کیلوبایت در ثانیه متغیره ولی اکثرا رو 18 کیلوبایته. تا حالا با همچین مشکلاتی رو به رو نشدم. فقط برخی مواقع سرعت تا حد دایل آپ پائین میاد که فکر می کنم به خاطر ترافیک شبکه است. در حالت کلی راضی هستم. نسبت به دایل آپ خیلی بهتره.
ایرانسل که سرویس 30-20 کیلوبایت در ثانیه رو نامحدود می ده. حالا شما حساب کن شرکت های بزرگ اروپایی مثل تورک سل و وودافون که حداقل 3-4 مگ رو نامحدود می دن چقدر پهنای باند دارند.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورک سل رو بی دلیل حذف نکردن که. دیدن اهل زد و بند نیست و اگه بیاد در بعضی جاها رو تخته می کنه ....
این شرکت جز 5 شرکت بزرگ مخابراتی اروپاست.
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
ممنونم دوست عزیز. نه منظورم این بود که اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم و به وبگردی بپردازیم، آثاری از آدرس ها و اطلاعات امکان داره تو گوشی بمونه؟نقل قول: