آپدیت نقل و انتقالات 25 ماه فوریه عرضه میشه.
Printable View
آپدیت نقل و انتقالات 25 ماه فوریه عرضه میشه.
بابا این چه جدولیه اخه فیفا گذاشته! اه. دهنه بازیکنام سرویس شد. مگه می شه توو 1 هفته 3تا بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها کسی پچی چیزی نداره که این جدولو درست کرد. خدایی نمیشه. دروگبام دیگه کم مونده فوشم بگیره. هر بازی درخواست استراحت می ده. منم که بازیکن ندارم مجبورم بازیش بدم. بعدم بدیش اینکه مصدوم میشن چون همش دارن بازی می کنن. اه
Overall تيم رئال مادريد رو ميخواستم خيلي ضروريه:11:
هر وقت مثل من یه تیم 0.5 ستاره برداشتی و بعد واست 5 تا بازی توی دو هفته انداخت اونوقت بگو جدولش مضخرفه .نقل قول:
چون من همین اتفاق واسم افتاد چند تا از بازیکنهام اخرش این دو هفته نفس هاشون فکر کنم 0 بود .
به خاطر همین هم میگم این match scheduling اش واقعا مضخرفه .
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اینم سری گلهای برتر این هفته که توی خود سایت فیفا یه کم دیر گذاشته شد . راستی هفته 15 گلهای برتر نداشتیم .
سری گلهای برتر هفته 16 از دید EA
لینک دانلود از مدیا فایر
کد:http://www.mediafire.com/?2dd08bzt7d7rzoy
آی گفتی...منم بارسلون هستم و الان همه بازیکنام از نفس افتادن...4 تا مصدوم دارم.... اونایی هم که زنده هستن و بلایی سرشون نیومده به نیمه بازی که میرسن نفسشون به نزدیکه صفر میشه.....پدرم داره در میاد...به زور تو بازیا دارم مساوی میگیرم البته بعضی از بازیاهم به شکل افتضاح آمیزی میبازم!!!نقل قول:
فکر کنم به قول یکی از بچه ها برنامه بازیها رو دادن به عزیزمحمدی طراحی کنه!!!! :@
عزیز محمدی :31::31::31::31::31::31:نقل قول:
جدی میگم...نفس بازیکنام رو بریدن دیگه....:دینقل قول:
اگه اینطوری پیش بره از یکی دو بازی دیگه خودم باید لباس بپوشم برم تو زمین!!!! (بلایی که تو فصل قبل سرم اومد!!)
خب من هم که همین رو گفتم (جمله ی خودم رو کپی پیست می کنی ؟ :31: )نقل قول:
من خواستم ببینم بچه های اینجا این اسلایدر ها رو دستکاری می کنن یا با همون پیش فرض بازی می کنن ؟
بعد هم فکر می کنم این اسلایدر ها با سیاست "شبیه سازی" فیفا همخوانی نداره و دست بازیکن رو برای انجام تغییراتی باز می زاره که به قول شما به فوتبال شائولینی منجر میشه
زمانی که قدرت بازیکن ویرچوال پرو رو دستکاری می کنیم یک تعادلی در این بین وجود داره، برای نمونه وقتی قد بازیکن ویرچوال رو می بریم بالا، قدرت سر زنی و قدرت بدنیش بالا می ره و از اون طرف سرعت دویدن و استقامتش میاد پایین
من فکر می کردم اسلایدر ها هم هچین حالتی داشته باشن ولی می بینم که این جوری نیست و شما می تونی با تغییرات در این اسلایدر ها از یه تیم یک ستاره بازی ای در حد تیم های درجه یک ببینید.
امیدوارم فیفا این اسلایدر ها رو از این حالت در بیاره.
تقریبا حرفه ای ها دست کاری میکنن تا به ایده آل خودشون برسننقل قول:
ولی خب چرا خود EA یه تنظیم ایده آل نگذاشته مثل 11 که اینقدر بچه ها تو دردسر نیفتن اصلا هدف از گذاشتن این چی بوده؟:13:
یه گلی خوردم که نگو و نپرس :18:
روبینیو سانتر میکنه تو 18 هیچ بازیکنی تو هجده نیست زلاتان از ذور پرش میکنه و توپ گل میشه :19:
اصلا توپ با سر زلاتان 10 متر فاصله داره :13:آخه چجوری :18:
این سومین گاف فیفا برای گل زدن بود:41:
این اسلایدرها برای سخت تر شدن بازیه
برای کسایی که دیگه 50% هم براشون فایده نداره
میتونن از قدرت خودشون کم یا به قدرت کامپیوتر تو یکی از گزینه های زیر اضافه کنن
بچه ها دانشگامون مسابقه فیفا گذاشته
من هم رفتم ثبت نام کردم
حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره:20:
یه خبر بدهم که شنیدم گفتن رو لبتاب هست مسابقه و من میترسم یه وقت با Creation master تیم های خودشونو قوی کرده باشن
یا میترسم دسته بازی ها درست کانفیگ نشده باشه یا مثلا آنالوگ راستش غیر فعال باشه
کلا چیکار کنم؟
انصراف بده:31:نقل قول:
عزیزم چرا اسپم میدی:31:نقل قول:
شوخی کردم:27:
البته تو فکرش هستم ولی آخه دو تومن هم پولی نبود
شاید هم انصراف بدم ولی حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
دوستان من تازه ار pes به fifa کوچ کردم تازه میفهمم چرا این فیفا بازها اینقدر هرس و جوش میزنن :31:
حالا بهترین روش برای دفاع چیه؟
تقریبا دستم اومده ولی خیلی طول میکشه توپو ازش بگیرم و رو مخه به اصطلاح.. :31:
یه چند تا دریبل پر استفاده رم اگه بگید که دیگه نور الا نوره
ممنون :11:
یکی بیاد طریقه راه اندازی کریشن مسترو بگه.. هرکار میکنیم فایل بازیو باز نمیکنه ارور رجیسترو ازین جور چیزا میده.... مرسی رفقا
اول از همه اینکه اگه میتونی یه دسته ایکس باکس با خودت ببر و اونجا نصبش کن . چون بدون کانفیگ خودش همه دکمه هاش کار میکنه . اگه هم نذاشتن کلا انصراف بده . حوصله داری وقتی دسته خراب باشه یه بازی الکی بکنی حالا هر چی که هست خوش به حالت . من توی دانشگاهمون مسابقات :2: برگزار برگزار کردن . چقدر هم استقبال شد . :2:نقل قول:
حالا هر چی اگه دیدی دسته ایده ال نیست بدون که اینا :2: باز هستن و اومدن فیفا و حرفه ای نیستن و در جا انصراف بده .
اما به فرض مشکل دسته حل بود اگه دیدی تو بازی تکل هاشون خیلی قویه و درجا توپ رو میگیرن یا شوتهاشون قویتره یا همش تو دروازه و حتی پاس هاشون کلا اگه شک کردی بگو بازیکنها رو بیارن . البته بعد از بازی اگه باختی .
شناختن اینکه کسی ادیت کرده باشه خیلی اسونه . البته واسه کسایی که زیاد انلاین زدن . اگه هم نسخه شون هم ارجینال باشه باید قبل از بازی جلوی همه نقل و انتقالات رو اپدیت کنن .
دسته ایکس باکس با سیم ندارم:13:نقل قول:
بی سیم هم ریسیور میخواد آره
دیگه چه راهی داره؟
راستی سیم ش نیست؟
یعنی دسته بی سیم رو سیم دار کنم؟
این اسلایدر که میگین چی هست و چطور میشه افزایش داد ؟
یه توضیح هم راجع به Youth Academy بدین ! چطور میتونم بازیکن انتخاب کنم و چطور میشه وارد تیم بشه ؟
مرسی
من برام عجیب نبوده فیفاباز نبودن مردم برا اینکه تا فیفا 10 فیفا در حد فاجعه روی کامپیوتر میومد و روی ایکس باکس و ps3 میشد نسخه خوبش رو بازی کرد.نقل قول:
شما برو توی تنضیمات بازی یادم نمیاد کجاش بود باید بازی رو از حالت tacktikal deffing در بیاری که با سرعت زربدر بشه توپ گرفت گمون کنم همون جایی باشه این گزینه که دسته رو میشه تنظیم کرد.
اگرم خاستی تیکنیک بزنی برو صفحه 127 رو بخون گفته چیکار کنی تا بشه تیکنیک زد باید یه چیزی دانلود کنی کپی کنی یه جایی بعدش میتونی خیلی راحت تیکنیک بزنی
سلام دوستان. من سخه سی دی کی رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان. من نسخه سی دی کی فیفا رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟
بابا یکی بگه این تک به تکا رو چطوری بزنم :grrr:
من خودم با این همه ادعا بیشتر تک به تک ها رو پاس میدم به یه بازیکن آزاد و اونم دربازه خالی گل میکنهنقل قول:
کلا ریسک نمیکنم گلر رو دریبل کنم نرسیده بش یا میشوتم فنی یا اگه گلر بیرون باشه چیپ میزنم:11:
دوستان چندتا سوال داشتم..
1-شما واسه دفاع از سیستم قدیمی فیفا(مثل pes) استفاده میکنین یا سیستم جدیدش؟
2-جایی هست که دریبل های فیفا رو آموزش داده باشه؟
3-چرا بعضی موقع ها جهت رو با پاس مگیریم به یه جهت دیگه پاس میده؟
ممنون...
FIFA 12 All 45 Skills Tutorial HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تك به تك ميشي rb روبگير بعد شوت بزن 90 درصد گله
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستاني كه ميگن زمانبندي بازيا مزخرفه با عرض شرمندگي ولي به نظرم مديريت شما مزخرف تره( شوخي گفتم جوش نزنين) آقا تو فوتبال واقعي هم ادم تيمش تو هر پست ذخيره داره براي بازيهايي كه زياد مهم نيست ويا بازيهاي آخر فصل اگه قهرمانيتون مسجل شده
از بازيكناي ذخيره و جوونتر استفاده كنيد هم اونا رشد ميكنن هم ستاره ها استراحت ميكنن
تازه ميتونين تو آكادمي جوانان بازيكن پرورش بدين واسه اين قضيه
شما كه ميگي هر بازي دروكبا رو بازي ميدم خوب رفيق مكه مجبوري؟؟؟
تو فصل نقل و انتقالات جاي اينكه ٧ نفر رو بفروشين واسه اينكه يه بازيكن ستاره بخرين فكر اين موقع ها رو بكنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
دروازبان بیرون نیومده باید زود فلش بالا یا پایین بگیری و شوت توی دروازی:دینقل قول:
اول شوت
نباید بذاری زاویه تنگ بشه
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
شما باید بری تو همه منوهای بازی رو داخل کرر مود ببینی خیلی چیزها داره یه جایی هست any میبینی برا سرچ کردن و این چیزها بیشتر راهنمایی نمیکنم خودتم تلاش کن چون دهن خودم سرویس شد یاد گرفتم این چیزارو:دینقل قول:
وای خدا مردم از خنده :39::39::39: چقدر باحالی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخی کردم ها ناراحت نشی ها
ولی خداییش tactical defending خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میگن مضخرفه . شما رو نمیدونم چجوری بازی میکنی . شاید همه کاپ ها رو همون اول میبازی بعدش دیگه حداکثر دو تا بازی تو یه هفته دارینقل قول:
ببین . قویترین بازیکنها هم تقریبا 5 روز وقت لازم دارن تا دوباره نفسشون برگرده .
در ضمن مگه من تیمم 24 نفر بیشتر داره که از همشون توی دو بازی بشه استفاده کرد ؟ تازه اگر هم داشته باشم همه خیلی ها پستهاشون تکراریه .
بر فرض تیمت قوی و پولدار باشه که بیشتر از 24 تا بازیکن داشته باشی . یک تیم ضعیف رو چه کارش میکنی .
در واقع من میگم این مشکل واسه تیمهای ضعیف وجود داره .
یه تیم 0.5 ستاره توی دسته 3 انگلیس بعد هر بازی نفس بازیکن 40 درصد میشه . به طور خوش بینانه هم تقریبا توی 4 تا کاپ همزمان بازی میکنه . کافیه یک کاپ از دست بدی تا کلی مدیر باشگاه حالت رو بگیره .
میگم من توی دو هفته 5 تا بازی داشتم . دو تا هفته اولی و 3 تا هفته دومی .
خوب من دیگه بازیکن نداشتم . همون اول فصل که کریر رو شروع کردم همش بیست و سه تا فکر کنم بازیکن داشتم
که 5 تاشون قرضی بودن . فکر کنم کمترین تعداد بازیکن رو داشت . چه میکردم :19:
اونا که پررنگ کردی رو اشتباه نوشتم؟:13::31:
کجاش خنده دار بود آخه؟
درودنقل قول:
به نظرم شما می تونید از بازیکن های آزاد (free agent) استفاده کنید
همون لحظه ای که فصل نقل و انتقالات شروع مییشه بازیکن های خوبی در اون بخش وجود داره که با کترین دستمزد و بدون پرداخت پول میشه استخدامشون کرد
من تیم جیلینگهام از دسته سه انگلیس رو که یک ستاره بود، با همین بازیکن های free agent در فصل دوم تبدیل یه یه تیم سه و نیم ستاره کردم و مشکلی هم بابت کمبود بازیکن نداشتم.
پیشنهاد خوبیه . ولی این Free Agent ها فکر نکنم دیگه جای پیشرفت داشته باشن . البته واسه بالا کشیدن تیم لازمه .نقل قول:
اقایون یه سوال همیشه بی جواب :
خریدن بازیکن هایی که خوب پیشرفت میکنن بهتره یا اینکه سرمایه ات رو بزاری روی این اکادمی جوانان ؟
بازیکنهای اکادمی معمولا قدرت شون از 40-60 شروع میشه و تا 65-85 میره . خوب یه بازیکن جوون بخری که تا 90 تا بتونه پیشرفت کنه بهتر نیست؟
درسته گرونتره ولی تضمینیه و در جا میتونی ازش استفاده کنی.
اکادمی هم درسته ارزونه ولی وقتی هم شانسی باشه هم مدت زمان انتظارش بیشتر باشه تا پیشرفت کنه به نظرم بدرد نمیخوره .
نظرتون چیه ؟
یه دریبلی هست که باید a و x رو گرفت((شوت و باس))و سریع با انالوگ سمت چب سمت چب زد...این خیلی موثره واسه وینگرا اما هر چی میزنم از 20 تا یه دونش میگیره مگه چهار ستاره نیست؟
یه لینکی نمیشناسین که تکنیک های فیفا رو برم بیبینم؟
من فکر می کنم ترکیب این دو حالت خوبهنقل قول:
خودم دو تا بازیکن از اکادمی آوردم در تیم اصلی که بعد از یک فصل یکشون اورالش به هفتاد رسید و قیمتش شد ۲۳.۵ میلیون دلار، و یکی دیگه رو هم قرض دادم که اورالش به ۶۵ رسید. حالا با فروش این دو بازیکن می تونم بنزما یا هیگواین رو بخرم
........
من هر فصل همه ی بازیکن های free agent که بالای ۵۰۰ هزار دلار قیمت دارن رو می خرم و همون فصل قرضشون می دم، وقتی وارد فصل بعد میشم این بازیکن ها رو می فروشم و هر فصل تقریباً ده میلیون دلار از فروش این بازیکن ها بدست میارم
این هم یه راهی برای بدست آوردن پوله که می تونید با این پول بازیکن های جوون بخرید و پرورش بدید
کسانی هم که مانند من با تیم های ضعیف بخش مربی گری رو شروع می کنن می تونن بازیکن های مسن ولی خوب مانند جونینهو یا براکی (لاتزیو) رو بخرن که اورال بالایی دارن ولی قیمت و دستمزدشون پایینه.
سهمیه چمپیونز رو با ناداوری ازم گرفتن حالا فصل بعد باید برم لیگ اروپا :19:
2-1 از روم جلو بودم داور خیلی راحت تو دو صحنه دو بازیکنم رو اخراج کرد :18:
بازی رو 3-2 باختم آخه من هیچ کاری نکردم تکل نزدم ولی بازیکنم رو اخراج کرد :13:
تو صحنه آخر هم پنالتی گرفت و دروازه بانم رو اخراج کرد :41:
حالا من به کی اعتراض کنم :2:
حق تیم بی بضاعت جنوا رو کی میده :10:
==============================نقل قول:
کلا سیستم نقل و انتقالات کریر مود خیلی مسخرست...اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....مثلا جالبتر اینه که تیمی مثل کاتانیا میاد مهاجمی مثل جیامپائولو پاتسینی رو از اینتر میخره...پاتسینی که جز مهاجمان خوب این بازی تو سری آ ست....هیچ منطقی پشت هوش مصنوعی کریر مود نیست و بسیار دور از واقعیت هستش.....
از همه ی این ها وحشتناک تر ان بود که من اول فصل رومئو لوکاکو و فیلیپ کوتینیو و الشاراوی رو قرضی گرفتم...هفته ی چهاردهم به من گفتن که این سه نفر مهلت قراردادشون تموم شد...خیلی مسخرست...
این قسمتی که پر رنگ کردم واسه من هم اتفاق افتاد و باید بگم که بسی فحش دادم به این فیفانقل قول:
بچه ها دلیل این همه مسخره بازی ها توی بخش های افلاین فیفا تشویق ملت به بازی انلاینه که ما ازش محرومیم .
@soheilnouri
بازیکن ها رو بصورت کوتاه مدت قرض گرفتید،
بازیکن ها رو به دو صورت قرضی کوتاه مدت (نیم فصل) و قرضی بلند مدت میشه جذب کرد.البته یه مورد سومی هم هست که شما بازیکن رو یه فصل قرضی میگیری و یک مبلغی هم تعیین میکنی که اگه آخر فصل رضایت داشتی بازیکن رو بخری.