تاریخ عرضه بازی همون 27 سپتامبر هست؟
Printable View
تاریخ عرضه بازی همون 27 سپتامبر هست؟
امریکای شمالی : 27 سپتامبرنقل قول:
اروپا : 30 سپتامبر
سلام خدمت دوستان.
کسانی که یادشون باشه من سال پیش دموی فیفا که اومد, به چند پارت تقسیم کردمش و بردم روی سرورم تا دوستان به راحتی بتونند مستقیم دانلود کنند.
خواستم بگم امسال هم میتونم این کارو بکنم منتها دیگه مستقیم نه ! اما روی هر سروی که بگید و بهتر باشه میتونم به چند پارت مثلا 100 مگابایتی تقسیم و آپلود کنم و دانلود کنید.
اگر این کار مفیده و فکر می کنید لزوم داره تا انجام بدم بگید.فکر میکنم سرور مدیافایر خوب باشه.
مرسی.
من معمولا pes بازی میکنم ولی این عکسا تکونم داد...ایول فیفانقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
باید با نرم افزار Creation Master تیمو بیاری تو هر لیگی که دوست دارینقل قول:
عزیزم دست شما درد نکنه . مدیا فایر خوبه ولی اگه بتونی توی uploadbaz اپش کنی خیلی بهتره . لینکهاش قابلیت رزیوم همیشگی داره .نقل قول:
خداییش دیگه اگه شرت رو هم بخوان درست کنن واقعا بازی سنگین میشه . اون pes رو هم که یه گرافیکش بهتره محاسبات کمی حین بازی انجام میده و بازی سنگین نیست . اصلا فکر کنم محاسبات هم نداره :31:
Introducing The New Skill Moves
امروز منتشر شدکد:http://www.youtube.com/watch?v=XCHOQixfN4Q
سوال : من تا حالا با کنسولم به live وصل نشدم .وقتی که دمو اومد میتونم به صورت free دانلودش کنم ؟؟
حدوده حجم دمو چقدر ؟؟
به شخصه همچین موردی رو تو بازی با cpu حس نکردمنقل قول:
منظوری نداشتم دوست مننقل قول:
ولی وقتی یک سوال بارها جواب داده میشه و باز یکی سوال میکنه....
بلهنقل قول:
1/5 گیگ
واسه من فرقی نداره کجا آپلود کنم.هرجا که بهتر باشه. حتی میتونم چند جای مختلف هم آپلود کنم برای راحتی دوستان :46:نقل قول:
داداش ممنون میشم تو 2 یا 3 تا پارت اپلودکنی یا لینکی پیدا بکنی و بدی...نقل قول:
پارت زیاد سرعت رو کم میکنه!!!