صحبت دوستان تایید میشه...فیرم جدید مشکل آنتن دهی نداره و خیلی هم خوبه.
Printable View
صحبت دوستان تایید میشه...فیرم جدید مشکل آنتن دهی نداره و خیلی هم خوبه.
نقل قول:
البته من همینجوری نگرفتما.یه کم زرنگی به خرج دادم:دی
راستش من w910 رو دو هفته پیش گرفتم 280.با یه هندفری ds220 که رو پکش بود
2 روز بعد رفتم w910 رو با تقریبا 22 تومان ضرر فروختم.چون دقیقا نمیدونم دیناری الان چنده:دی. فروختمش 260 بدون هندفری بلوتوسش.ds220 رو برداشتم و یه هندفری عادی داشتم گذاشتم روش:10:
یعنی یه هندفری بلوتوس گیرم اومده با 22 تومان.در حالی که فکر کنم 70 تومانه(در اصل یه 40 تومانی هم نفع کردم):31:
ولی 115 دلار خیلیه:18:.قیمت DS220 اونجا چنده؟
مرسي ,فعلا كه با دايل آپم Adsl بگيرم حتما آپ مي كنم .ممنون دوست عزيز:10:نقل قول:
DS220 اینجا حدودا 100 دلار قیمت داره ... البته 120 دلار هم هست اما بستگی به سایت و یا مغازه ای داره کهنقل قول:
اینو میفروشه. یا همان 980 با قیمت 150 دلار هم در اینجا فروخته میشه. اما قیمت 100 دلار برای 220 پایین ترین
قیمت فروش برای این هندز فری بلوتوث است. البته بصورت آکبند و نو ... هر چند که دست دوم هایی وجود دارند که
10 روز فقط کار کردند و یا مشتری برده بسته رو باز کرده به گوشیش نخورده و داره میفروشه هم وچود داره که با
قیمت خیلی پایینتری همون حوالی 25 تا 30 دلار میشه گیر آورد.
اما منظور 100 دلار برای 220 برای جنس باز نشده بهمراه 2 سال گارانتی معتبر است نه دست دوم .
سلام دوستان خوبم
من می خوام یه گوشی بگیرم ولی بین p1 و k850 موندم!! لمسی بودن این سخت نیست؟ خراب نمیشه زودی؟
از نظر صدا و عکس و باطری چطوره؟
نقل قول:
شک نکن و p1 بگیر.من الان p1 دارم.میتونم بفروشمش و با همون پول K850 بگیرم.ولی من w910 رو به خاطر این فروختم که یه موبایل تاچ و سیمبیان داشته باشم.
یه بار موبایل تاچ بگیری و باهاش کار کنی دیگه هیچ وقت دوست نداری موبایل عادی بگیری.من یه ppc I750 Samsung داشتم.بعد اون هرچی گرفتم(N950.W910) راضیم نکرد و باهاش حال نکردم.واسه همین رفتم P1 گرفتم.
نه.کار کردن باهاش سخت نیست.درسته کیبوردش مثل بقیه موبایل ها نیست و QWERTY هستش ولی بعد یه مدت بهش عادت میکنی.چون جای حرف ها دقیقا مثل کیبورد کامپیوتره.در ضمن کیبورد مجازی هم داره
اگه بخوایم با w810 مقایسش کنیم کیفیت صدا تو هندفری مثل w810 هستش.صدای اسپیکرش از w810 بیشتره
کیفیت عکس هاش هم خوبه.فیلمش هم بد نیست.
حالا خودت فکر بکن ببین چی از گوشیت میخوای.اگه فقط دوربین واست مهمه K850 بگیر.اگه یه دوربین 3.2 راضیت میکنهP1 بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست عزيز....نقل قول:
بستگي به اين داره شما چه استفاده اي از گوشي مي خواين بكنيد مثلا p1 يك گوشي كاملا Business هست ولي k850 كه جزو سري Camera هست بهتون 2 تا هدف جدا ميده براي خريد .البته بنده از خصوصيات دوربين p1i چيزي كم نميكنم چون از لحاظ كارائي بالاي گوشي از دوربين خوب و با مشخصات آلي بر خورداره و در مورد كار با صفحه لمسي گوشي شايد براي 1.2 دفه اول سخت باشه اما در روزهاي بعدي به اين باور ميرسي گوشي كه تمام لمسي نباشه اصلا دستت نگيري و مي فهمي كار كردن با p1 چه لذتي داره! و اين شركت الكي چيزي نميزنه كه سري خراب بشه:46: و از نظر صدا و عکس و باطری من مي گم p1 آليه و باتريشم با ماندگاري بالا.
من پنج شیش ماهی میشه که دارم از پی1 استفاده میکنم و تا حالا هم منو راضی کرده. اط نظر موزیک پلیر ...
عکس خوب ... راحتی کار باهاش و با کلاس بودن گوشی ... باز کردن و ادیت کردن فایل های ورد و برنامه خور
بودن گوشی. چون روی پی1 هم میشه برنامه های سیمبین نصب کرد و هم برنامه های جاوا.
اما روی گوشی کا850 فقط میشه برنامه های جاوا نصب کرد چون سیستم عامل نداره.
فقط پی1 یک اشکالی داره که اونم مهم نیست. گاهی وقتها صفحه اتوماتیک خاموش نمیشه و باید بصورت
دستی صفحه کلید رو قفل کنی تا ال سی دی خاموش بشه. البته شاید این مشکل از firmware گوشیم
باشه و احتمالا در آپدیت جدید حل شده.
باید دید کسانی که تازگی آپدیت کردند این مشکل رو باهاش دارند یا نه. همین. دیگه من هیچ عیب و ایرادی
توش ندیدم. در طول این پنج ...شش ماه حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده.
پس منم حرف دوستان رو که در بال گفتند تایید میکنم. اما اگر عکس خوب میخوای پی1 برات مناسب نیست و
بهتره همون کا850 رو بگیری.البته اینم بگم که منظور این نیست پی1 عکس هاش بده و بدرد نمیخوره. بلکه
منظورم اینه اگر پی1 رو از نظر عکس با کا850 بخوای مقایسه کنی اونوقت کا850 بهتره.
سلام خدمت دوستان. من می خوام از Nokia هجرت کنم به سونی اریکسون :31: الان n73 دارم می خوام p1 بگیرم چون واقعا احساس می کنم نوکیا هیچ ارزشی واسه مشتری قائل نیست و تازه کاربران ایرانی رو هم تحریم کرده. در حالی که بازار ایران درآمد خیلی زیادی رو براش ایجاد کرده.
حالا سوالم اینکه :
1- p1 مثل p990 تقلبی هم داره ؟؟؟
2- اگه داره هنگام خرید نمونه اصلی باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
3- گاراتنی معتبر اون چیه؟
خیلی ممنون که راهنماییم میکنین:11:
نه عکس زیاد مهم نیست . یه دوربین 7 مگ دارم . یه چیزی میخوام که راحت باشم باهاش و برام کار کنه:46: