منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد :41:
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره:5:
Printable View
منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد :41:
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره:5:
تو افساید و که نگونقل قول:
تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره
+
==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........:27:)<=================
سلامنقل قول:
دکمه back همون دکمه ی سمت چپ استارته.که توی دسته ایکس باکس با نام back وجود داره.البته دسته های چینی هم مشابه این دکمه رو دارن ولی فیفا با این دسته ها سازگاری نداره مثلا شوک سمت راستشون کار نمیکنه.باید"پست تکمیلی مشکلات fifa12"رو پیدا کنید و از روش استفاده از button data setup(من این کارو کردم درست شد.البته الان دسته ایکسباکس گرفتم)کنترلرتون رو تنظیم کنید.
واسه من رو 360 وقتی Start رو میزنم میره تو Arena شما هم استارت رو بزن شاید رفت:11:نقل قول:
:10:سلام
کسی نداره این لینک گزارش عربی را؟
افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpuنقل قول:
بازم شروع شد؟>!!!!نقل قول:
گزارشگر عربی به هیچ وجه روی این نسخه ها نصب نمیشه فقط روی نسخه black box
گافهای بازی کم کم رو میشه:21:نقل قول:
تو یه بازی زیاد گاف میده میره رو اعصاب:41:
ولی کلا از بازی کردن سیر نمیشم:31:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
اعصاب معصاب نمیذاره این داورا برای بازیکنا و مربینقل قول:
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
داداش من اعصابت خیلی خوردها :41:نقل قول:
سر بچه مردم چرا داد میزنی گمپ گلم :31:
داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .نقل قول:
اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم :19: (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)
من که اصلا توی آرنا مشکل ندارم.من اصلا مشکل ندارم:31:نقل قول:
من میگم توی آرنا اگه بک رو بزنید قسمتcreat set peiceوteam practiceوfree kickمیاد
درهر حال ممنون
نقل قول:اگر مدافعان حریف رو جا بذارید و بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید از خودتون جلوتر باشه آفساید میگیره.نقل قول:
ولی اگه شما از بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید جلوتر باشید آفساید نخواهد گرفت.
راستی آرمین جان Layoff Double رو که قبلا گفتم نمیدونم چیه گرفتمش . همون یه پا دو پای خودمونه :31:
این دیگه نهایتشه :31:نقل قول:
بعضی از توپهایی که به تیرک میخوره برگشتش با کرامت الکاتبینه :8:
نمیدونم چرا هر چه باگ خنده داره مربوط به کریم بنزما میشه؟:31:نقل قول:
امروز باش باش یه موقعیت داشتم شوتیدم خورد به یه بازیکن بعد دروازه بان اومد بگیرش یه مدافع شوتش کرد خورد به یه مدافع دیگه بعد اون میخواست بشوتش خورد به دروازه بان و رفت تو دروازه:18:
کلی خندیدیم:31:
بعدش نام گلزن رو نوشت کریم بنزما روده بر شدیم:18::31:
دوستان کسی ترینر برای افزایش پول در کریر مد نداره؟
تیمم داره به فنا میره :31:
چند بار پیش اومده گه گل ردم اما صحنه آهستش صحنه آهسته گل قبلی بوده !!!!!!
اخه وقتی توپ بهش میرسه مثل کنه میچسبه به توپ ولش نمیکنه . با پیکه روش تکل میکنم توپ رو میگیرم با اینکه میخوره زمین ولی یه کاری میکنه که دوباره توپ به رئال برسه .نقل قول:
ولی تو واقعیت ازش خوشم میاد . بازیکن جنگنده ایه . ولی تو فیفا حالم رو بهم میزنه . 80 درصد گلهام رو از اون میخورم . لامصب مگه میشه روش تکل زد .
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
برای بار دوم .نقل قول:
امکان نداره !!! :18:
قسمت تمرینی که امتیاز میده رو هم توو همون اره نا که با گزینه ی back میاد باید رفت؟جایی که حتی اکومبلیشت ها رو وا کنه
امان از این Fifa 12 :31:
اقا این والدز و که نگو ته سوتیه می خواد شوت بزنه یا پاس بده گوله می کنم میام جلو توپ و ازش می گیرم و گل :31:
+
یه چیزی تو Fifa 12 برای من پیش اومد اصلا موندم چند روز پوش بود وسط های بازی بود یهویی شوک دست راه افتاد حتی توپ به تیرکی چیزی هم نخورد وسط زمید بود یهویی شوک دسته راه افتاد و قطع نشد بازیکنان هم همه وایساده بودند وقت هم داشت
می گذشت وقتم هم تموم شد ولی بازی تموم نشد و شوک هم همین جوری کار می کرد :31: که دیگه از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفته بودم درست شده بود
حالا این مشکل از کجا است ؟ ممکن چون کپی اینجوریه ؟
بابا دیگه ارجینال ها از این مشکلات ندارن . بازیکنها به هم میخورن و تو هم میرن و قاطی میکنن ولی از این مشکلات ما ندیدیمنقل قول:
خیلی پیش اومده :46:نقل قول:
آقا آپدیت نقل و انتقالات نیومد؟؟
با این مشخصات میشه آنلاین رو در سطح خوب و بدون لگ بازی کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ نسبت به شرکتی توی کرجه ؟ بهتره که پینگ نسبت به خود سرور های ea بگیری ، البته به نظر می رسه که هیچ مشکلی واسه آنلاین نداشته باشینقل قول:
یه برنامه هست به اسم quick memory من یه دفع امتحانی تست کردم جواب می ده، یه تیم جمع کردم با بازیکنای بالای 90 و تعویضی های بالای 88 ، ولی بعدش مجبور شدم دوباره کریر ریست کنم چون کل حال کریر مد به کلنجار رفتن با قضیه مالیشهنقل قول:
یه گل زدم باور نکردنی :5:
یه ضربه کاشته از وسط زمین با یک بازیمن جوان خواستم بفرستم رو دروازه توپ اوج گرفت از همه رد شد چک اومد بگیره توپ خورد زمین او < چک لایی خورد> همانا و گل شدن توپ همانا :27:
یه بازیکن متوسط رو به پایین به یک دروازبان درجه یک گل زد :31:
دوستانی که علاقه به بازیکن جوان دارن تا پرورششون بدن , من بهشون نصیحت می کنم برید ایزاک کو انکا از بارسلونایB رو حتما بخرید. فوق العاده پر استعداده. خیلی. توو سرچ برید تو لیست بارسلونای B بعد ایزاک کو انکا رو بخرید
فکر نمیکنم بازیکن خوبی باشه واسه پرورشنقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نه به نظر مشکلی پیش نمیاد . البته با خارجی ها معمولا مشکل دارن .نقل قول:
حالا که صحبت راجع به ضعف های بازیه به نظر من باریدن بارون تو بازی هم یکم غیر طبیعیه.
درست نمیگم؟
عزیز من گرفتم که دارم می گم دیگه. فوق العاده است.نقل قول:
دوستان چند تا از آی پی های ea رو بدین برای تست ممنون
راستی با این آی پی ها پینگ باید حداقل چند باشه؟
بارون رو نمیدونم اتفاقا گرافیک بارون یش به نظرم خیلی هم خوبهنقل قول:
موقع کرنر زدن رو ببین چون از زاویه دوربین رو زمینه لنزش خیس شده و خیلی جالبه ولی من خودم تو زمین چمن خیس بازی کردم (فیزیکی ها نه تو فیفا میفا) توپ میخوره زمین برگشتش خیلی خیلی کمتر از زمانیه که زمین خشکه یا به اصطلاح ما میگیم توب تنبله ولی این موضوع دقیقا تو فیفا برعکسه اگه زمین خیس باشه و توپ بخوره زمین توپ بلند میشه و دیگه نمیشه کنترل-ش کرد نمیدونم چرا اینجوریه؟ 11 و 10 هم همین جوری بودن:13:
آره دوربینش جالبه من فقط منظورم قطره های بارونه که اینقدر تابلو دونه دونه درشت میریزه. :دینقل قول:
بارون PES از این نظر بهتره.
ولی بقیه چیزای مربوط به بارونش خیلی هم قشنگه مثلا تکل میزنی قشنگ معلوم میشه آب جمع شده.
اینجا خبرش رو اعلام کرده که چه زمانی منتشر میشهنقل قول:
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
میدونم .نقل قول:
منظورم اینه که بازیکن خوب مثل این بازیکن زیاده . بازیکنهایی هستن که از 10 تا 25 تا پتانسیل افزایش اورال دارن و خیلی راحت میرسن به 80-90
این بازیکن فکر نمیکنم خیلی پتانسیل بالایی داشته باشه . پتانسیلش رو باید در اوجش ببینید چقدر بوده که سایتهایی هستن راجع به این موارد .
واسه پرورش بازیکن چه خوب باشه چه بد مهم اورالش هست که تا چه حد افزایش پیدا میکنه . حالا بگو همین بازیکن چقدر اورالش فرق کرده .
من اینو اورده بودم ناپولی توو 2 فصل اورالش از 73 رفت 78نقل قول:
توی دو فصل خوبه . پس معلومه ارزش داره .نقل قول:
سلام
با عرض پوزش از دوستان
این فیفا به نظر شما تخیلی ترین بازی سال رو نساخته
بابا اصلا چطئری میشه هد زد؟
چطوری میشه پاس در عمق داد؟
چطوری میشه یا والکات از آرسنال جلوی در پیتی ترین مدافعان در حالی که از اونا جلوتری تو حمله عقب نیفتی و توپ رو نگیرن؟
چطوری میشه خودت رو با بازیکن حریف که داره حمله میکنه و هی پاس میده و چپ رو راست میره هماهنگ کنی که تو بهترین شرایط توپ ربایی کنی؟
چطوری میشه توپ رو مثل اونا با تکل بفرستی جلوی دروازه حریف و اتفاقا پاست هم به بازیکن خودی برسه و ضد حمله بشه؟
چطور میشه توپ رو از حریف گرفتی دوباره بر میگرده در آن و توپ رو ازت میگیره؟
چطوره میشه بازیکنت که میخواد از کنارت رد بشه بهت نخوره و هر دو نیافتید زمین و حریف صاحب توپ بشه؟
بابا این همه ایراد داره واقعا بازی من اینقدر ضعیف شده
من تو 11 بهتر بازی میردم تو 12 عاجزم و بازی نیست که اعصابم بهم نخوره
فقط فقط گیم پلی و گرافیکش بدرد میخوره بازیش مثل آیینه صاف صافه و آدم حال میکنه میبینه
من که حالم از این همه دروغ بهم خورد این که نشد هوش مصنوعی همش شده تقلب
داداش من این که همش انتقاد شدنقل قول:
حتما نشستی داری لجندری بازی میکنی
بازی نسبت به 11 خیلی فرق کرده همه چیزش دستی شده
اول برو پروفسونال بازی کن بعد که روونتر شدی برو وورل کلاس و آخر سر لجندری بازیکن
فکر این رو هم نکن که تو 11 واسه خودت غولی بودی
من کسانی رو میشناسم که تو تمام فیفاها معرکه بودن و الان تو 12 هنوز گیر دارن:21:
اگه یاد بگیری ول کنش نیستی آمو :31:
دیگه همینه که هست . یه بازی معمولا به خاطر نکات مثبتی که داره بهترین بازی میشه . یعنی کار ندارن چقدر مشکلات و باگ داشته باشه .نقل قول:
الان فیفا با اینکه از pes باگ بیشتری داره باز هم بهترین بازیه . چون گیم پلیش به صورت کلی بهتره .
تمام اینایی رو هم که گفتی من توشون مشکل دارم . در واقع همه این مشکلات رو دارن ولی همه اینا رو نمیبینن .
واسه اینکه گفتی طرف برمیگرده و دوباره توپ رو ازت میگیره یه چیزی بگم .
اصلا دلیل اصلی گذاشتن tactical defending از طرف فیفا این بود که قبلا طرف دستش رو میزاشت روی press و توپ رو میگرفت و دوباره حریف با فشردن پرس توپ رو میگرفت .
اما گفتن بیایم به جای پرس contain بزاریم که وقتی توپ رو گرفتیم طرف نیاد دوباره به سرعت توپ رو بگیره . اما میبینیم که بدتر هم شده . نمیدونم این هوش مصنوعی چقدر تقلب داره .
پس چی باید از بازی انتقاد کرد دیگه . تعریف واسه چیزی باید بشه که بخوایم برتریش رو نسبت به چیزی نشون بدیم . اما فیفا رقیبی نداره . در نتیجه انتقاد بدجوری وارده .نقل قول:
این ملتی هم که اینقدر ادعای بازی خوب میکنن واقعا بعضی هاشون رو میبینم که بازی یاد ندارن .
یعنی تنها چیزی که هدفشونه بردن هستش . میان این همه میگن فیفا شبیه سازه و ... و ...
ولی خودشون تو بازی کاملا ارکید بازی میکنن . مثلا طرف چنان با مهاجمش میفته دنبال توپ که ...
یا اینکه کلا با بازیکنش میره تو پات . دقیقا حرکاتی که تو فوتبال واقعی دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه .
تو هم خود بازی با cpu هم همین طوره .
لذت یک بازی مثل فوتبال واقعی که بیشتر بر اساس تاکتیک و فکر باشه به دلم مونده . چنان باید با عجله بازی سازی بکنی که توپ رو از دست بدی . موندم چه ادعایی داره فیفا که شبیه سازه .
همین که بشه کلی حرکات واقعی زد دیگه کامله ؟ پس تکلیف گیم پلی چی میشه .
من تو 11 لجندری میزدم (البته پی سی رو میگم) . اونجا هم همین مشکلات البته کمتر بود .
مشکل من یکی تو این فیفا اینه که میام چند وقت تو پروفشنال بازی میکنم . بازیم خوب میشه . میرم روی ورلد کلاس و بعد از مدتی میبینم که روی ورلد کلاس هم میبرم . بعد میام روی لجندری میبازم .
با خودم میگم بزار یه بازی روی پروفشنال بزنم میبینم که میبازم . در واقع تنها فرقی که میبینم اینه که بازیم بهتر میشه ولی توی نتیجه هیچ تاثیری نداره .
کلا میگم اگه cpu بخواد ببره شما روی اماتور هم بازی کنی و خودت رو تکه تکه کنی اون میبره .
در غیر این صورت اگه بازیتون خوب باشه روی لجندری هم میشه برد .
من خودم با بارسا زیاد تونستم رئال رو روی لجندری با نتیجه خوبی بزنم . اما همین رئال منو توی پروفشنال 7-0 زده .
در حالی که موقعیت گل من بیشتر از اون بوده . یعنی من بازیم خوب بوده و فرقی نکرده اما این cpu بوده که نتیجه دلخواهش رو گرفته .
همش هم برمیگرده به این سیستم assist لعنتی که دخالت کامل cpu تو بازی ما حساب میشه . روی منوال هم که کار حضرت فیله . چون بازی ناجوانمردانه میشه .
در صورت دیگه قضیه میشه گفت گیم پلی طرف ناجوره . چون به نظر من بازی کردن بعضی ها از ریشه ضعیف نیست . بلکه گیم پلی بازی بهشون نمیسازه و با یک گیم پلی بهتر میتونن بازی ایده الشون رو نمایش بدن .
من یکی که کلا وقتی ببازم دیگه اعصابم بهم نمیریزه . چون میبینم به این خوبی بازی کردم و واسم همین مهمه .
ولی توی کریر واقع دیوونه میشم چون دیگه وقتی کاپ از دست میره اونم به خاطر ک..ن بنزمای عوضی ادم حق داره حالش بگیره که این همه وقتت رو هدر دادی که کاپ بگیری .