هیچ کس کمک نمیکنه!!
حداثل بگید اونجا که چند تا کت قرمز رو نشون میده در شهر بالا سرشون قرمر میشه....بالا سر رهبرشون زرد میشه میگه BEAT-UP THE LEADER باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
هیچ کس کمک نمیکنه!!
حداثل بگید اونجا که چند تا کت قرمز رو نشون میده در شهر بالا سرشون قرمر میشه....بالا سر رهبرشون زرد میشه میگه BEAT-UP THE LEADER باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی خب همون دیگه. می خوام بدونم چه جوری سه نفر رو زنجیره ای بکشم تا این سکانس فول بشه ؟نقل قول:
یاد مه تو اساسین های قبلی هم همین مشکل رو داشتم.
حالت دفاع رو میگیری هم طرف خواست حمله کنه با چپ کلیک و دکمه دفاع سریع میزنی باز کشتی نفر بعدی.نمیدونم خودمم بعضی وقت ها بجای کشتن یارو رو پرت می کردنقل قول:
اگه می خوای راحت رد کنی , با مشت برو پشت سرشون یکی یکی خفه شون کن تا برسی به اخری. وقتی خفه می کنی بر می گردن دور بر رو نگاه می کنن باید یک چند لحظه مقداری از محل دور شی تا دوباره قدم بزنند. تا که اخر برسی به رهبرشون.همیننقل قول:
دوست من خلاصه اینه که دفاعو میگیری ! وقتی طرف عقب رفت تا دوباره حمله کنه با SPACE میوفتی به جونش!نقل قول:
حله؟
مرسی این فورت ها چیه تو شهر؟
باید حمله کرد بهشون فتحشون کرد؟ :دی
اونا قلعه های انگیلیسی ها هست فک کنم باید بری توشون اون انبار تجهیزاتو بترکونی بعد بری اون ژنرالشونو بکشی بعد پرچم انگلیسو بکشی پایینو پرچم آ»ریکا رو ببری بالا!(استغفرالله:n02:)نقل قول:
این آخر بازی چرا کلاه نمیزاره سرش؟؟:دی
میگن مشکل از کرک هست.ولی من کرک اسکیدرو که ریختم فقط تو شهر خودش کلاه رو از سرش بر می داشتنقل قول:
نه داش یه پچ بود چند صفحه پیش اگه اونو بریزین حله!نقل قول:
برین بگردین پیدا کنین!(چند صفحه پیش!)