دکل BTS!!!!!!:31:نقل قول:
Printable View
دکل BTS!!!!!!:31:نقل قول:
دوستان سلام
امروز 12 آذر من هركاري كردم نتونستم بسته افزايشي 1 ماهه ثبت نام كنم. زنگ زدم گفتن ديگه نمي توني هيچ بسته اي ثبت كني تا آخر پاييز. من چند روز شديداً به اينترنت رو آيپدم احتياج دارم. با خودم گفتم خوب گور باباي درك :31: استفاده ميكنم از شارژم كم ميشه. رفتم تو سايت ديدم زده هزينه در ساعات اوج مصرف 5 ريال ( فكر كنم منظورش هر كيلوبايت باشه. درسته؟ ) خب با اين حساب هر مگابايت ميشه 1000*5 يعني 500 تومان. پس يعني با 10.000 تومان فقط ميشه 20 مگابايت استفاده كرد؟ اين كه دزدي تو روز روشنه؟
دوست عزیز این کجاش دزدیه؟؟؟؟؟؟ هزینه استفاده از GPRS توی ساعات اوج مصرف 5 ریال به ازای هر کیلوبات هست! یعنی واسه ا مگابایت میشه 1024*5 که میشه 512 تومان!! حالا این کجاش دزدیه؟؟نقل قول:
شما اگه به اینترنت احتیاج داری به جای بسته GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی.
ایشون از این لحاظ میگه دزدی چون جاهای دیگه با این مبلغ 100 مگابایت می دهند
اينترنت بيسيم در ناباروري مردان موثر است
يافتههاي پژوهشي حاكيست: استفاده از اينترنت بيسيم (WiFi) در ناباروري مردها نقش دارد.
به گزارش ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران آرژانتيني طي يك پژوهش، نمونه اسپرم مردان را به دو گروه تقسيم کردند.
نيمي از نمونهها در معرض فعاليت لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم براي ۴ ساعت قرار گرفت، اما گروه دوم در معرض لپ تاپ با ويژگيهاي ياد شده قرار نگرفت. در گروه اول، اينترنت بي سيم منجر به کاهش حرکت و قطعه قطعه شدن دي ان اي شد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله «Fertility and Sterility» منتشر شده است، اسپرم مرداني که در معرض لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم قرار ميگيرند، دچار قطعه قطعه شدن و کاهش حرکت ميشوند.
در اين پژوهش تفاوتي در سطح مرگ اسپرمها در هر دو گروه مشاهده نشد.
پژوهشگران تاکيد دارند که قرار دادن لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم نزديک ارگانهاي توليد مثلي ميتواند در ناباروي مردان نقش داشته باشد
ایرانسل نمی خواد بسته هاشو ارزون یا نامحدود کنه :21:
به این عکس پایین یه نگاه کنید متوجه میشید که استفاده از اینترنتش زیاد شده و کیفیتش اومده پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها تو چه خواب و خیالاتی هستین:27::31:کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=623
گرونتر و محدودتر میشه اما ارزونتر و نامحدودتر نمیشه چون اپراتور جدید هنوز خیلی مونده تا به ایرانسل برسه تا اون موقع باید صبر کنید:21::27::31:
حال نداشتم پست چند صفحه قبل رو کوت کنم
عزيز دلم ميگم دزديه چون با 10.000 تومان قبلا با خريد بسته يك ماهه 2GB اينترنت استفاده ميكردي اما الان ميشه 20MB استفاده كرد.يعني 100 برابر كمتر. اين همه اختلاف واسه چي؟ به خدا خودمون هم راضي هستيم كه اينجوري تو سرمون بزنن. والااااااااااااااانقل قول:
صداشو در نیار . . . همه جای مملکت دزدیه اینم روش
اگه کسی از مودم edge سردرمیاره کمکم کنه
75000 ت پول دادم بلااستفاده مونده
الان من رفتم تو شوک و دقیقا متوجه نشدم . یعنی دیگه ایرانسل تا 18 روز دیگه بسته gprs نمی فروشه ؟ برای چی ؟ این ساعت اوج مصرف و غیر اوج مصرف دیگه چه کوفتیه ؟ بگن کلا دیگه نمی خوایم نت بدیم دیگه . چرا بازی در میارن .:2:نقل قول:
حتما بعد اونم با 10000 تومان می خوان بگن فقط 5 مگ میتونی دانلود کنی . هر روز بدتر از دیروز .
خوب واسه چی ۷۵ تومن به یه مودم پول میدید اخهنقل قول:
مگه به dsl دسترسی ندارید؟؟؟؟؟
به نظرتون بسته ها رو نامحدود میکنن؟؟؟؟
اگه بشه چی میشه
من از همون روزاولی که اون بسته های نامحدود رو ارائه میداد ازش استفاده میکردم
تا زمانی که محدود کردشون
واقعا ماه اول خیلی اشغال بود و خیلی دیسکانکتی داشت
ولی ماه بعد به بعد دیس کانکتی هاش خیلی کم شد
و یه باگ هم ازش پیدا کردم که با بسته ۳ تومنی تا ۲ ظهر هم ازش استفاده میکردم
وخیلی حال میداد
ولی وقتی محدود کرد دیگه ولش کردم
فقط گهگاه وقتی بیرون میرم ازش استفاده میکنم
Adsl که دارم واسه لپ تاپ یه مودم میخواستم واسه این خریدم :41:نقل قول:
خوب مگه چقدر با لب تاپ استفاده میکنینقل قول:
من از طریق بلوتوث با لب تاب استفاده میکنم
هیچوقت نمیام ۷۵ تومن بدم به یه مودم:31::31::31:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یا یه گوشی خراب دارم که به غیر از اینترنتش به هیچ دردی نمیخوره
اگه بخوام زیاد استفاده بکنم
با کابل از اون استفاده میکنم که شارژ هم بشه خودکار
یعنی با اینترنت گوشی واسه لپ تاپ استفاده میکنی ؟ سرعتش خوبه ؟نقل قول:
من همیشه اینجوری اینترنت گوشی رو تو سیستم استفاده میکنمنقل قول:
هیچوقت با کابل وصل نمیکنم
به غیر وقتی که گفتم بیرون باشم
سرعتش هم که همونه حدود ۳۵
گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم به سیستم مگه بلد نیستی؟؟؟
میشه توضیح بدی دقیق تر بلد نیستمنقل قول:
سرعت دانلود 35 ؟ :18:
با سلام
آقا فرهاد این طرح ضربدر 3 هم که غیر فعال شده میگه محلتش تموم شده خوب حالا باید چیکار کرد؟
با سلامنقل قول:
مجددا بزنید تا فعال شه.
اگه فعال نشد به دلیل نزدیک شدن به پاییز هست. و این طرح برای پاییز هست.
باید صبر کنید تا دوره ی جدید زمستان و طرح های جدیدش شروع بشه.
موفق باشید.
فکرکنم تا زمان طرح زمستانی باید صبر کردنقل قول:
بله متاسفانه این طرح رو هم غیر فعال کردن!!! یعنی در حال حاضر تمام طرح های تشویقی ایرانسل تا ابتدای جشنواره زمستانی فعال نمیشن!!نقل قول:
به ناچار فعلا باید باید از همراه اول استفاده کنید!!!! :31::46:
با سلام
من 6 دوره اینترنت یک ماهه gprs ایرانسل رو فعال کردم...اخرین بار حدود 1 ماه قبل تمدید نکردم..حالا 10 تومن شارژ کردم برای بسته یک ماهه ولی وقتی کد مربوطه رو میزنم اصلا پیام انتظار برای فعال شدن بسته نمیاد!
پیامی میاد که میگه برای اعتبار خط کد *141*# رو بزنیم ! کد بسته یک ماهه رو هم درست میزنم ولی نمیدونم مشکل چیه.
بدون فعال کردن بسته هم به اینترنت وصل میشه و هم سند و رسیو داره...
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.کسی تو این چند روز با این مشکل مواجه شده؟
آخرین کاری که با سیم کارت کردم این بود که خط به خط کردن رو فعال کردم و مبلغی رو از یه سیم کارت به دیگری منتقل کردم.
و یه سوال مهم...لطفا هر کسی مطلع هست جواب بده خیلی واسم حیاتی هست :
آیا کسی هست که بسته یک ماهه رو قبلا فعال کرده باشه والان در حال استفاده ازش باشه؟
منتظر کسی هستم و اون فقط جی پی ار اس داره و چند روز نیومده...شک دارم که مشکل از ایرانسل باشه!
لطفا دوستان راهنمایی کنن. ممنون
عزيز جان واسه پيدا كردن جوابت لازم نبود كل تاپيك رو بخوني. همين 5-6 تا پست آخر رو ميخوندي ميفهميدي كه به دليل نزديك شدن به آخر پاييز ، ايرانسل اجازه فعال كردن هيچ طرح تشويقي رو نميده و بايد تا آغاز طرح زمستاني صبر كني. اونهايي هم كه اواخر آبان طرح 1 ماهه فعال كردن ، الان هنوز دارن ازش استفاده ميكنن. فعال كردن و يا فعال نكردن طرح هم هيچ ربطي به وصل بودن gprs نداره فقط هزينه ها رو خيلي كمتر ميكنه. به هر حال شما همين الان هم ميتونيد با هزينه هر كيلو بايت 5 ريال ، از اينترنت استفاده كنيد( با وجود اينكه تعرفه اش خيلي خيلي خيلي گرونه و ايشالا كوفتشون خواهد شد :31: )نقل قول:
نرم افزار PC SUITE رو نصب کن بعدش اگه گوشیت رو از طریق USB به سیستم وصل کردی باید OVI SUITE رو انتخاب کنی و اگه میخوای با بلوتوث وصل بشی بلوتوث سیستم و گوشیت رو روشن کن خود نرم افزار گوشیت رو شناسایی میکنه بعدش میتونی با باز کردن نرم افزار و انتخاب گزینه Connect to the internet به نت وصل بشی!نقل قول:
مزخرف تر از OVI SUITE من تا حالا ندیدمنقل قول:
اصلا نیازی به نرم افزار نیست
همینجوری میشه وصل شد و از تمام امکانات گوشی مثل ریموت کنترل استفاده کرد یا مودم استفاده کرد
تا حالا ریموت کنترل استفاده کردید ؟؟؟ خیلی باحاله:31::31::31:
بله شما درست میگی روش های زیادی برای وصل شدن وجود داره!! ولی چون ایشون تا به حال استفاده نکرده بودن من OVI Suite رو معرفی کردم.نقل قول:
بابا من اصلا متوجه نمیشم شما دارید در مورد چی صحبت میکنید
اولا من که هنوز لپ تاپ ندارم پس گزینه بلوتوث حذف میشه
Pc suit رو کامپیوترم نصبه
الان با کابل گوشیم به کامپیوتر وصل شم بعدش چیکار کنم ؟
نگفتی سرعت دانلود 35 یا سرعت خود اینترنت ؟
نقل قول:
برنامه رو باز کن طبق دو عکس زیر عمل کن تا وصل بشی!!
در مورد سرعت هم باید بگم بله سرعت دانلود به 35 کیلوبایت هم میرسه ولی سرعت متوسط در بهترین شرایط 25 هست.
الان طرح ایرانسل میتونم بخرم ؟ یک روزه میخوام واسه اینکه اینو امتحان کنم
اگه طرح نخرم چقدر از پولم کم میشه ؟ مثلا 1000 تومان شارژ کنم چقدر میتونم استفاده کنم ؟
نقل قول:
نه فعلا تا اول جشنواره زمستان طرح های ایرانسل فعال نمیشن!
بستگی داره که چند KB ارسال و دریافت داشته باشی. با شارژ 1000 تومان میتونی نزدیک 2 MB مصرف کنی.
باشه ممنون
امتحان میکنم و وضعیت رو اینجا اعلام میکنم
خدا کنه سرعت داشته باشه همونطور که شما میگید باشه ( سرعت دانلود 25 )
امتحان کردم
سرعت دانلود 20 بود تقریبا ولی نوسان میکرد و به 30 هم میرسید
من اگه بخوام از همین روش به اینترنت متصل شم پس باید طرح های یک ماهه نامحدود ایرانسل رو بخرم ( 10000 تومان ) . . . امکانش هست بعضی اوقات مثل الان طرح غیر فعال شه و نتونم طرح بخرم ؟
نقل قول:
1- طرح های ایرانسل نا محدود نیست چه روزانه چه هفتگی و چه ماهانه
2- بله امکانش هست 2 باره غیر فعال بشن امکان داره مثلا بخاطر جشنواره بهار غیر فعال بشن!!! ( مثال)
اگه بخوام از همراه اول طرح بخرم آیا مثل ایرانسل سرعت 20 تا 30 رو داره ؟
نه خیر کلا ایرانسل رو ۱۸۰ درجه بچرخونی میشه همرا اولنقل قول:
پینگ همیشه مزخرف (بالای ۱۸۰۰)
سرعت هم اگه واست بترکونه میشه ۶ کیلو
در حالیکه من با ایرانسل پینگ زیر ۴۰۰ و ۵۰۰ دارم البته الان استفاده نمیکنم ولی تو خونه همیشه اینجوری بوده
خب اینطوری که یک ماهه بخرم 10000تومان پول بدم ( 2 گیگابایت ) خیلی کمه زود تموم میشه
نقل قول:
عمرا همچین سرعتی رو داشته باشه مگه اینکه تو خواب ببینی!!!!
خوب الان که فعال نمیشه اگه به اینترنت احتیاج نداری تا جشنوراه زمستان صبر کن به احتمال زیاد حجم بسته ها افزایش پیدا میکنه! اگه که احتیاج داری مجبوری همراه اول رو فعال کنی!!!نقل قول:
هر جورم زیاد بشه حجم بسته ها فک نکنم واسه یک ماه که میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم جواب بده و کافی باشه
کلا جز این روش ها روشی دیگه ای وجود نداره که بشه 24 ساعته نامحدود به اینترنت لپ تاپ دسترسی داشت . . . تو خونه نه زمانی که بیرون هستی ؟
اگه سیمکارت همراه اول داری یکی از تعرفه های کوتاهش رو فعال کن و تست کن.واسه من سرعت دانلودم بالای 20 بود ولی بقیه ناراضی بودند
البته بعضی اوقات سرعت دانلود بستگی به نوع گوشی هم داره که شیر می کنه واسه لپ تاپ
من طرح نخریدم اما در حد 30 ثانیه امتحان کردم سرعت دانلود 5کیلوبایت بود و خیلی کند بود ( دائمی )
هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟ مودم هم خریدم که اصلا سرعت نداره هم با ایرانسل تست زدم هم با همراه اول