به خاطر همین موضوع که بسته ها غیر فعال شدن. اگه بسته ها نا محدود نشن مطمئنا حجمشون افزایش پیدا میکنه!نقل قول:
Printable View
به خاطر همین موضوع که بسته ها غیر فعال شدن. اگه بسته ها نا محدود نشن مطمئنا حجمشون افزایش پیدا میکنه!نقل قول:
من ازاینترنت nokia x2 استفاده میکنم و کلاس ش هم 32 است(edge) سرعت دانلودم بین 1kb تا 40kb شناوره
تو خونه یه گوشی دیگم است که expria x8 سونی اریکسونه تو اطلاعاتش که خوندم edge این گوشی را زده بود Up to 236.8 kbps
میخوام بدونم که اگه از این گوشی استفاده کنم ایا سرعتدانلود تا این مقدار 236 بالا میره یا نه؟
و
دوست عزیز 236 Kbps سرعت دانلود نیست این عدد مقدار پهنای باند رو نشون میده واسه اینکه سرعت دانلود رو بدونی باید این عدد رو تقسیم به 8 کنی!!نقل قول:
این اوپراتور سوم چه امکاناتی داره و اینترت هم روشه و فعاله چجوریه؟
اینترنت اپراتور سوم هم مطابق مقرارت سازمان تنظیم ارتباطاات رادیویی هستنقل قول:
بهش دل نبند
در ضمن ایرانسل دیگه بسته نمیده؟؟؟؟
من هر چقدر میخوام بگیرم نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
من شنیده بودم که سرعت را تا 7.2 MB/s هم می تونه بالا ببره(البته اگر دستکاری نشه:دی)
ممنون دوست عزیز مطمئنی از این خبر ؟ میشه بفرمایید از کجا ؟نقل قول:
تنها مزیتی که نسبت به بقیه اپراتور ها داره 1- مکالمه تصویری 2- سرعت اینترنت بالانقل قول:
البته مورد دوم در ایران وجود نداره چون طی اخباری که از اپراتور سوم منتشر شده بیشترین سرعت اینترنت که ارائه میده 512 KB هست در صورتی که در بقیه کشور ها به 10 MB هم میرسه!
نقل قول:
البته این خبر قطعی نیست این مطلب از گفته های یبین کاربران انجمن IR-TCI هست!
یا بسته ها نا محدود میشن و یا حجمشون زیاد میشه که نیاز مشترکین رو بر طرف کنه به خاطر ورود اپراتور سوم!
3G ترکسل ترکیهنقل قول:
۴۸ مگ سرعت دانلود داره
۵ مگ سرعت اپلود
خاک بر سر اینا که عرضه ۱ مگ رو هم ندارن
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
تعرفه های adsl یک کمپانی در استرالیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال یک شرکت دیگه در استرالیا
دوستان من مودم edge خریدم ( مشکی - venuse ) به قیمت 75000 تومان . . . اصلا سرعت نداره ولی تو سایت زده بود معادل adsl128 اما یک سایت که میخواد باز کنه 7 دقیقه طول میکشه . . . گلستان هستم
باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
به مودم فکر نکنم ربطی داشته باشه!
کلا چند روزه سرعت نت اومده پایین
چند روز دیگه تست کن اگر خوب نشد ببر به فروشنده نشون بده که این جوریه
در ضمن جاهای مختلف هم امتحانش کن
اگه همراه اول استفاده میکنی که سرعتش در همین حده ولی اگه ایرانسل داری سرعت بستگی به منطقه شما داره سرعت رو بایه گوشی Edge امتحان کن ببین بازم همینطوره!!نقل قول:
ممنونم آقا فرهاد پس من الان چیکار کنم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ؟
چجوری باید اونو فعال کنم ؟ سرعتش چجورییه ؟
لطفا لینک دیگه ندین ؟
قربونت
با ایرانسل هم امتحان کردم بازم سرعت نداره . . . گرگان هستم . . . جایی شنیدم ( مهندس کامپیوتر ) میگفت باید تنظیمات ویندوزت رو کاری کنی تا سرعت به 128 واقعی برسهنقل قول:
من الان چه کنم ؟
یا باید از همراه اول استفاده کنید یا از طرح های ضرب در 3 ایرانسل.نقل قول:
سرعت همراه اول زیاد تعریف نداره اگه میخوای استفاده کنی اول ببین توی منطقه Edge داره یا نه بعدش قبل از فعال کردن بسته یه تست کوچیک بزن ببین اگه سرعتش خوب بود استفاده کن.
ممنونم از شما میشه بفرمایید که طرح ضرب در 3 چجوریه ؟
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
برای کسی که با وجود غیر فعال شدن بسته ها بخواد از ایرنسل استفاده کنه شاید این طرح خوب باشه!!!نقل قول:
از کجا سرعت رو تو گوشی تست کنم ؟نقل قول:
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
ممنونم میشم بفرمایید همرا اولو چجوری فعال کنم خواهشا
نقل قول:
گوشی رو از طریق کابل USB یا Bluetooth به کامپیوتر وصل کن بعدش از طریق CD نرم افزار گوشیت به اینترنت وصل شو! مثلا برای گوشی های نوکیا با نرم افزار PC SUITE میشه وصل شد!
خب اگه سرعت خوب بود مشکل از مودم ؟نقل قول:
آره دیگه!!!:31:نقل قول:
اگه تو کامپیوتر هم سرعت نداشت مشکل از چی میشه؟نقل قول:
واسه فعال کردن بسته همراه اول 2 راه وجود دارهنقل قول:
1- فرستادن اس ام اس بدون متن به 8080
2- از طریق این لینککد:http://mci.ir/web/guest/gprs-packages
البته باید قبل از فعال کردن بسته اینترنت همراه اول رو فعال کرده باشید.
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
مشکل از شبکه منطقه شما میشه شاید توی منطقه شما سرعت کمه! میتونی مودم رو توی مناطق دیگه هم تست کنی واسه این که مطمئن بشی!نقل قول:
من این مودم رو به دوستم دادم با ایرانسل تست زد سرعتش همون 128 واقعی بود خونشون یه 500 متر اونورتر از خونمونهنقل قول:
مشکل از شبکه منطقه شما میشه شاید توی منطقه شما سرعت کمه! میتونی مودم رو توی مناطق دیگه هم تست کنی واسه این که مطمئن بشی
به نظرت مشکل از کجاست ؟
این که میگید 500 متر اونور تر سرعت خوبه ممکنه:نقل قول:
1- آنتن ایرانسل در منزل شما ضعیف باشه
2- شاید دوستتون از یه BTS دیگه آنتن میگیره
گزینه اول که نیست چون تو خونمون اصلا ایرانسل نوسان نداره و آنتن گوشیم پرهنقل قول:
گزینه دوم رو میشه توضیح بدین . . . bts چیه ؟
به دکل های تلفن همراه میگن BTSنقل قول:
شاید دوستتون از یه آنتن دیگه سیگنال میگیره که سرعت اینترنت اون آنتن بیشتره!
مدل گوشیت چیه؟
N73 هستشنقل قول:
فکر نمیکنم از یه دکل دیگه سیگنال بگیره
خودش رو سیستمش یه تنظیماتی رو دست زد که سرعتش واقعی 128 داشت
اما بهم نمیگه :31:
والا نمیدونم دیگه چی بگم!!! چون تا حالا با مودم EDGE کار نکردم نمیدونم چه تنظیماتی داره که سرعت بیشتر میشه!!:46:نقل قول:
آقا فرهاد این طرح ضربدر سه اینترنتش به دردم میخوره فقط سرعتش چجوری ارزششو داره بگیرم یه دونه اروزنترش نیست ؟
سرعت ایرانسل چه موقعی که بسته GPRS داشته باشید و یا طرح ضرب در 3 رو فعال کنید نه کم میشه و نه زیاد همون سرعتی که قبل استفاده میکردید رو الان هم با فعال کردن ضرب در 3 همون سرعت رو دارید!نقل قول:
طرح ضرب در 3 کم مصرف
ممنونم آقا فرهاد شرمنده کردین وقت گداشتین موفق باشید
شب بخیر
ممنون که راهنمایی کردیننقل قول:
اگه اطلاعاتی در این زمینه اطلاعات یافتی خبرم کن . . . مرسی
حتما!نقل قول:
از دوستام سوال میکنم اگه چیزی میدونستن بهت میگم.
نقل قول:
چه ربطی داشت اونوقت؟ :27:
دکل انتن bts ایرانسل تو خونه ماست که انصافا هم قویه وهمیشه سرعت دانلود من با ایرانسل ۳۵ به بالا بود با پینگ مثل شاتل
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
اسپمنقل قول:
:31::31::31::31:
اگه میتونی بی زحمت یه عکس ازش بذار واسه یه تحقیق میخوام!!! :40:نقل قول:
از چی؟؟؟ دکل ؟؟؟نقل قول:
یا سرعت دانلود؟؟؟؟:31::31: