نه اصلا . اما به راحتی خود صفحه اصلی p1 نیست ولی من پیشنهاد میکنم بچسبونیننقل قول:
ولی اینو بدونین دوست عزیز با خود قلم گوشی اصلا امکان خط افتادن روی صفحه نیستش
و این محافظ فقط برای محافظت از چیزهای دیگه.... پیشنهاد میشه :10:
Printable View
نه اصلا . اما به راحتی خود صفحه اصلی p1 نیست ولی من پیشنهاد میکنم بچسبونیننقل قول:
ولی اینو بدونین دوست عزیز با خود قلم گوشی اصلا امکان خط افتادن روی صفحه نیستش
و این محافظ فقط برای محافظت از چیزهای دیگه.... پیشنهاد میشه :10:
من دیکشنری واسه p1 میخوام که :
فارسی=> انگلیسی
انگلیسی => فارسی
انگلیسی => انگلیسی
باشه
چرا گوشهی من با همین قلم خیلی راحت خش گرفت البته باید بگم یه خورده گرد روش نشست بعد من با قلم کار کردم گوشی خط خطی شد از اون موقع یه بعد برچسب می گیرمنقل قول:
عیب است.نگاه کن به سرش کنده نشدهنقل قول:
میشه برای هر گروه از contact ها یه ringtone و alarm sms گذاشت؟
تم خوشگل دارین؟ تم رو کجا باید بریزیم؟
آره برا منم یکم روش لک بود رو لکه با قلم یکم کشیدم چندتا خط نازک و کوچیک افتاد اما اگه تو نور ببینی 4-5تا خط گرفته هیچ کاریش دیگه نمیشه کرد؟نقل قول:
نه فقط همون روش برچسب بزن و بی خیلش شو که اگه ور بری زیادتر می شه:41:نقل قول:
این برچسب ها برای گوشی های چینی که روشون ال وان نوشته رو بگیر و بعد برش بده خیلی راحته تازه اصلا متوجه هم نمیشی که روش برچسبه
:40:اینو داشت یادم می رفت این برچسب های چینی از فابریکش خیلی خیلی بهتره:10:
نمیخواد تم ها رو جایی بریزی.یه بار روش کلیک کنی تو قسمت تم ها نصب میشه.نقل قول:
برنامه های جاوای اینها هست و بارها هم معرفی شده. یه کم بگردی پیدا میکنی.نقل قول:
کلمات کلیدی برای سرچ: PMD , dictionary , java , دیکشنری جاوا و ....
كسي مي دونه با چه فريموري ميشه updateكرد؟
CDA گوشي من ME(خاورميانه)است.آياباUPDATEكر ن مشكلي براي گوشيم پيش مياد؟فارسي نويس وتشخيص دست خط فارسي ازبين ميره؟
ممنون
كسي مي دونه با چه فريموري ميشه updateكرد؟
CDA گوشي من ME(خاورميانه)است.آياباUPDATEكر ن مشكلي براي گوشيم پيش مياد؟فارسي نويس وتشخيص دست خط فارسي ازبين ميره؟
ممنون:11:
آقا اين تشخيص دست خط فارسي كجاست ؟ بايد فعال بشه ؟
سلام. دوستان گلم. :20:
یه زحمتی براتون داشتم.
من خیلی از گوشیهای نوکیا رو داشتم. حالا میخوام p1 بخرم .:40:
تقریبا تمام این تاپیک رو خوندم.
یه پکیج کامل اگر بهم معرفی کنین ممنون میشم.
یعنی مدل و نوع گوشی و مموری کارت و هندزفری و کلیه ملزومات دیگهای که میتونم بگیرم تا یه مجموعه ی کامل کامل داشته باشم. :8: میخام صدای هندزفری عالی باشه و اگر بشه جک 3.5mm بتونم استفاده کنم.
یه دستگاه بلوتوث هم تو همین تاپیک دیدم که دقیق کارشو نفهمیدم. انگار برای وصل کردن به سیستم های صوتی بود. اونا رو هم بگین:20: اگر عکسای لوازمشم بذارین حال دادین.
شرمندما. ممنون میشم .
قربون همتون:11:
این پست منو بخون :
همه چیو گرفتم واسه یه P1 ایده آل... هدفون سری W هم که میدونی خودش جک 3.5 داره ! فقط میمونه هندزفری بلوتوث که اونو هم میتونی با حدود 20 تومن ( یه کم کمتر بیشتر تهیه کنی )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2994300&postcount=3123
دوستان!
هيچكي درباره UPDATE اطلاعات نداره؟!!!!!!
مي خوام گوشيموupdateكنم نمي دونم اگه updateكنم زبان ودستخط فارسي ازبين ميره يانه
درضمن CDAگوشي من ME(خاورميانه)هستش
منمنون
دوستان!
مي خوام گوشيموupdateكنم نمي دونم اگه updateكنم زبان ودستخط فارسي ازبين ميره يانه
آنتن دهي ودوربين و.... خيلي بداست
منمنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که از توی کامپیوتر کجا باید بریزم که اجراش کنه؟ چون من توی فایل منیجر تم ندیدم!!نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه. من مدلای این هندزفری و بقیه چیزا رو میخوام. میگم که از سونی اریکسون آشنایی ندارم زیاد.:5:
یکی جواب مارو بده
دوستان جدید یه مقدار دارن تنبل بازی در میارن.حتی ساده ترین مطالب رو که بارها توی این تاپیک تکرار شده رو مرتب سوال میکنن.
یه مقدار هم خودتون دنبال چیزی که میخوای بگردین راه دوری نمیره.مطوئن باشید اینجوری بیشتر یاد میگیرید.
حامد جان منظورت منم؟نقل قول:
من کل این تاپیک رو خوندم.
اما مثلا نمی دونم چه هندزفری یا رم یا Bt device بگیرم.:41:
نـــــه به خدا.در مورد CDA و آپدیت منظورم بود.
BT device برای pc؟ اگر آره.یه نمونه من دیدم برای pc که plug &play بود یعنی اصلا نیازی به نصب نرم افزار هم نداشت.خیلی خوب بود.7 هزار تومان.
برای هندزفری هم هرچی بیشتر پول خرج کنی کیسهای بهتری برای انتخاب هست.مطمئنا خودت اینو میدونی.
هندزفری بلوتوث استریو بهتری گزینه هست.
دوستان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندين بارسوال پرسيدم!
بازم ميگم:
متاسفانه وقت كافي براي خواندن تمام مباحث گذشته ندارم
منمنون ميشم اگه راهنمايي ام كنيد
ببین دوست من.
شما گوشی رو کی گرفتی؟
چرا احساس میکین گوشیتون احتیاج به اپدیت داره؟
مشکلی توی کار با گوشی داری؟اگر گوشی رو به تازگی گرفتی به آخرین نسخه آپدیت هست و هیچ نیازی به آپدیت نداری.اگر میخوای فقط یاد بگیری اون مساله جدایی داره.
بعد از آپدیت باید پک زبان فارسی رو بگیری و روی گوشی بریزی.
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
من یه مشکل در کار کردن با وایر لس داشتم و از دوستان تقاضای کمک دارم.
---------------------------------------------------
راستش من تا حالا با وایر لس گوشیم کار نکردم.
خواستم به وایرلس سایت دانشگاهمون وصل شم.
اول وایرلس را Enable میکنم ، بعد از Scan و پیدا کردن server و کانکت رو میزنم.
در نتیجه کانکشن Default WifiAccount وصل میشه و اون علامت کره ی جهان چشمک میزنه بالای LCD.
وقتی میرم از نرم افزار های Mini Opera یا یاهو مسنجر و یا HTML خود گوشی استفاده میکنم که به اینترنت وصل شم ، اینترنت رو پیدا نمیکنه ، مثه این میمونه که به اینترنت وصل نباشم ولی با GPRS ایرانسل بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و از همه ی نرم افزار هام استفاده میکنم.
دوستانی که از وایرلس استفاده میکنن میگن من چی اشتباهی انجام دادم که به اینترنت وصل نشدم؟
_=-=-=-
مسئول سایت میگفت باید یه اکانت --- بسازی تا بتونی به اینترنت وصل شی.
منم رفتم Control Panel- بعدش security و بعد --- account
بعد new --- Account و create را میزنم میگه:
there is No internet Account or policy Registerd...
چی کار باید بکنم که اکانت --- بسازم تو گوشیم؟
مشكل اصلي گوشي من توآنتن دهي هستش(مخصوصاايرانسل)كه زنگ ميزنم13ثانيه بيشترنميتونم حرف بزنم وموقعيكه يكي بهم زنگ ميزنه نميتونم جوابشوبدم كه خيلي برام مشكل ايجادكرده.
واسه همين تصميم به آپديت كردن گرفتم.
ميخوام بدونم اگه آپديت كنم مشكلي ازنظرتشخيص دستخط وزبان فارسي ندارم؟
ممنون ميشم حامدجان اگه راهنماييم كني
سلام دوستان من دیروز یک برنامه جاوا روی گوشیم ریختم (برنامه ir daroo) بعد پاکش کردم وسط پاک شدن error داد و خارج شد حالا الان وقتی توی unstall میرم پاکش کنم اونجا هستش ولی وقتی می زنم unstall می نویسه not found حال می خوام نصبشم کنم نصب هم نمی شه به نظرتون چی کار کنم درست شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی. حامد جان به جز پ1 شما چه گوشی پیشنهاد میدین؟ قیمت تا 700000؟
باسلام خدمت همه دوستان
من P1خودمواوايل شهريور87گرفتم.(باگارانتي كامتل)
كهcdaاون واسهme(خاورميانه)هستش.
مشكل اصلي گوشي من توآنتن دهي هستش(مخصوصاايرانسل)كه زنگ ميزنم13ثانيه بيشترنميتونم حرف بزنم وموقعيكه يكي بهم زنگ ميزنه نميتونم جوابشوبدم كه خيلي برام مشكل ايجادكرده.
ميخوام بدونم اگه آپديت كنم مشكل آنتن دهي گوشيم برطرف ميشه؟ازنظرتشخيص دستخط وزبان فارسي مشكلي نخواهم داشت؟
نه عزیز دل برادر اصلا مشخص نمیشه و لمس رو هم کند نمیکنهنقل قول:
بله کاملا تایید میشه من از روز اول برچسب چسبوندم ولی برچسبه خشهای ریزی برداشته من هم فکر میکنم وقتی صفحه کثیفه و باهاش کار میکنیم اینطوری میشهنقل قول:
تایید میشه . من هم از این چینیها گرفتم بزرگش رو گرفتم نصف کردم دو تا در اومد دو سه ماهه روشه خیلی هم عالیهنقل قول:
منوی فارسیت از بین میره ولی تشخیص دست خط فارسی و صفحه کلید فارسی سر جاشهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز من پک زبان P1 رو که حجم زیادی داره دانلود کردم زبان فارسی رو از توش درآوردم حود 1.3 مگ است اگه خواستین بگین آپلودش کنم
راستی چطور میشه تو خود P30 آپلودش کرد؟
-----CDAخاورميانه دارم----
همونطوركه گفته بودم باگوشيم(وقتي ايرانسل ميزارم)13ثانيه بيشترنميتونم بزنگم.يكي هم بهم زنگ ميزنه نميتونم بهش جواب بدم.yesرو ميزنم اماوصل نميشه ونميتونم صحبت كنم.
بارهابخاطراين برام مشكل پيش اومده...
امروزم سيم كارت ايرانسل دوستم(كه باN70)خوب كارميكرد رو به گوشيم زدم اماجواب ندادوهمون مشكل گذشته رودارم
واقعاممنون ومتشكرميشم اگه هركدوم ازدوستان راه حلي(چه آپديت،فلش...) ارائه بدن كه مشكلم حل شه
بسياربسيارممنونم دوستان گلم
اگه می شه آپلود کنید و بگید که برای کدوم firmware هست.نقل قول:
دوستان عزیز من پک زبان P1 رو که حجم زیادی داره دانلود کردم زبان فارسی رو از توش درآوردم حود 1.3 مگ است اگه خواستین بگین آپلودش کنم
خیلی ممنون
دقیقا مشکلتون با آپدیت به آخرین نسخه حل میشه.نقل قول:
ميخوام بدونم اگه آپديت كنم مشكلي ازنظرتشخيص دستخط وزبان فارسي ندارم؟
ممنون ميشم حامدجان اگه راهنماييم كني
به نظر من با این قیمت pocket pc بیشتر ارزشش رو داره.مخصوصا HTC.نقل قول:
مرسی. حامد جان به جز پ1 شما چه گوشی پیشنهاد میدین؟ قیمت تا 700000؟
دوستان عزیز کسی میتونه جواب سوالات منو بده یا اگه جای دیگه باید مطرح کنم که زودتر به جواب برسم لطف کنه راهنمایی کنه...نقل قول:
سپاسگذارم:11:
سلام
یه برنامه به اسمagilemessenger نصب گرده بودک گه انیستالش کردم اما هر دفعه که مموری رو در میارم و جا میزنم دوباره همین برنامه سوال میکنه که ایا اینستال بشم یانه
چجوری از شرش خلاص بشم
بعد با هیچ مسنجری نمیتونم به یاهو کانکت بشم مشکل چیه؟
ممنون
اگه می خواهید 700 تومن پول گوشی بدین می تونین با حدود 730 دلار SAMSUNG i8510 innov8 رو تهیه کنید.
3G Network HSDPA 2100 / 900
Size Dimensions 106.5 x 53.9 x 17.2 mm
Weight 140 g
Display Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Optical Mouse
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
- Stereo speakers
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields
Call records Practically unlimited
Card slot microSD (TransFlash), up to 8GB
- 8/16 GB internal memory
- 128 MB RAM
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0, microUSB
Features OS Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2
Messaging SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Games FIFA 2008, Asphalt + downloadable, order now
Colors Black
Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, image stabiliser, video(VGA@30fps, QVGA@120fps), flash; secondary videocall camera
- Built-in GPS receiver
- A-GPS function
- Camera geo-tagging, auto-panorama shot, face, smile and blink detection
- Business card scanner
- DivX/H.263/H.264/WMV/MP4 player
- Video editing
- MP3/eAAC+/WMA/AMR/RealAudio player
- 3.5 mm audio jack
- TV out functionality
- Java MIDP 2.0
- FM radio with RDS
- Organizer