سلام
من ميخوام گوشي رو با tv w900a از طريق بلوتوث ست كنم. اما پسورد ميخواد. پسورد رو از كجا بايد پيدا كنم.
Printable View
سلام
من ميخوام گوشي رو با tv w900a از طريق بلوتوث ست كنم. اما پسورد ميخواد. پسورد رو از كجا بايد پيدا كنم.
وقت بخیر
میخوام 804 رو آپدیت کنم نظر دوستان چیه ؟؟؟؟؟؟
ورژن آخر رو بزنم یا قبل اون رو (101 یا 201 )؟؟؟
ضمنا با یو اس بی بهتره یا مستقیم ؟؟؟
و نحوه آپدیت با یو اس بی ؟؟؟؟؟؟
ممنونم
سلامنقل قول:
من اپدیت اخر رو از طریق usb ریختم و البته از طریق خود تی وی با اینکه اینترنت وصل بود میگفت اپدیت جدیدی نیست و احتمالا فی.لتر بوده یا شایدم برا من مشکلی در کار بوده و فایل رو که دانلود کردی از حالت فشرده در میاری و فولدری که حاوی فایل هست رو همونطور کپی میکنی در روت فلش دیسک و میزنی به تی وی و خودش اتوماتیک اپدیت رو میشناسه و اپدیت هم طول میکشه یه مقدار و منتظر میمونی تا خودش پیغام بده که اپدیت تموم شده و عجله هم نکنی زود فلش رو در حین اپدیت در بیاری یا تی وی رو خاموش کنی که اینجوری تی ویت ممکنه مشکلی براش پیش بیاد.
در مورد قابلیت اپدیت هیچ چیز جدیدی که کاربردی باشه اضاف نشده و به گفته یکی از دوستان در چند پست قبل تصویر بدتر شده با اینکه من چیزی احساس نکردم و کیفیت بنظرم مثل قبله و به هر حال ورژن جدید خاصیت چندانی نداره و اپدیت نکنی بهتره.
سلام
ساخت چین در تصویر مربوط به عینک 3d هست - من سونی w804 دارم و ساخت مالزی هست با همین مشخصات البته با قیمت کمی مناسب تر.
با سلام و سپاسنقل قول:
بعید میدونم با گوشی ست بشه چون یکی از دوستان گفته بود با هدست های بلوتوث ست میشه نه با هر دستگاهی ولی از طریق وای فای میشه کنترلش کرد
با سلام و سپاسنقل قول:
من با usb آپدیت کردم کیفیت تصاویر فرقی نکرده ولی وبگردی بهتر و روانتر شده و هنگ نمیکنه در کل خیلی فرقی نمیکنه
با سلام و سپاس
به نظرشما نوع آنتن تاثیری توی کیفیت تصاویر دیجیتال میتونه داشته باشه ؟
ممنون
قطعا داره. حتی اون کابلی که استفاده میکنی از جنس مس باشه باز هم خیلی تصویر بهتر میشه مخصوصا اگه کابلت طولانی باشه..این رو بر اساس تجربه خودم میگم که روی تصویر حساسم.نقل قول:
کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــــــــــــــــ ــــــک!!!
سلام :n02:
خوبین؟
دوستان عزیز به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم
رفتم تی وی 47 اینچ سونی W804 بگیرم، فروشنده خیلی رو مخم کار کرد
البته 10 روز پیش بود که رفته بودم
با گارانتی معتبر و رسمی رو 4550000 میداد، واسه تی وی بانه هم میگفت که امروز بیعانه میدی و فردا بهت تحویل میدم
قیمت بانه رو هم 3700000-3800000 اینا میگفت که فک کنم کمی گرون میگفته
گفت که تی وی رو برات کامل تست میکنم و تحویل میدم
با 7 تا رنگ تست میکنم که حتی یه دونه هم پیکسل سوخته نداشته باشه
کاملا ساخت مالزی هست
روش که مثلا نوشته مصرفش مثلا 110 وات هست، گفت من اون 110 وات رو نشونت میدم که بدونی سالمه. مثلا اگه 115 وات نشون بده یعنی مثلا یه مدارش ایراد داره که جریان زیاد میکشه
راجب گارانتی هم گفت که مهمترین و گرونترین بخش یه تی وی پنلش هست که اگه آب بریزه، ضربه بخوره و ... خراب میشه که این موارد جزو پوشش گارانتی هم نیست و فرقی به حالت نمیکنه. بعد اون هم اگه بر فرض مثال تی وی بورد بسوزونه هم فوقش 300 تومنه هزینه ش و تو الان داری نزدیک یه میلیون ارزونتر میگیری!!! :n29:
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ :n13:
با سلام و سپاسنقل قول:
بدون گارانتی اگر تا 3500 بده خوبه بگیر ولی 3800 یکم گرونه یکی از دوستان ما الجی با گارانتی خریده بود پنلش سوخت شرکت هیچ جوری قبول نکرد که عوضش کنه قیدش رو زد الان سونی 804 بدون گارانتی خریده میگه خیالم راحته که گارانتی نداره ظاهرا" مجاب کردن شرکت گارانتی کننده خیلی سخته در هرصورت به لحاظ کیفیت این تی وی خوبه با توجه به قیمتش
دوستان اگه از کیفیت تصویرتون راضی هستید به هیچ عنوان اپدیت نکنید. قبل اپدیت کلی مات کیفیت این tv بودم اما بعدش.....
w900 رو اپدیت کردم گند زدم به کیفیت.
کانالهای معمولی که افتضاح. اون کانالهای fullhd رو مثلا کنار صورت ادمها خطوطی ظاهر شده و دید خوبی نداره .حتی Motionflow رو هم روی یکنواخت که بزاری تصاویر تیک داره.
دوست خوبمنقل قول:
الان اون مدلی که شما میخوای بدون گارانتیش نزدیک ۴ میلیون شده و بنظر من پولت رو دور نریز ۵۵۰ تومان هم کمتر هزینه کنی به نفعت، هیچ کاری هم واسه شما گارانتی انجام نمیده
از نظر کیفیت و ساخت هم انصافا دستگاه خوبیه
به چندتا فروشگاه و سایت دیگه هم سر بزن همشون مدل فروششون همینطوریه که این فروشنده به شما توضیح داده
پیشنهاد من به شما جت خرید هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی بود در خدمتم ، موفق باشید
برو از سونی مرکزی بخر تو جمهوری از جت خرید بهترهنقل قول:
البه جت خرید هم قبلا یکی از همکارام خریده بود ازش خیلی راضی بودش
من از سونی مرکزی 42 اینچشو خریدم
دوستان دمتون گرم که راهنماییم کردین
تازگیا مثه اینکه این مدل کمیاب شده برا همین قیمتش رفته بالا
کمترین قیمتی که گیر آوردم 3950000 بود
من قبول کردم که بدون گارانتی خوبه ولی بابام میگه گارانتی دار بگیر...
فروشنده هم میگفت که برا من فرقی نداره من تو هر دو سود خودمو میبرم
بابام میگه تو 4 میلیون که 500 هزار به چشم نمیاد ولی جنس اصل میدن بهت
فروشنده سونی سنتر هم که تعمیرکار هم بود گفت حالا که انتخابتون اینه از بابت گارانتی نگران نباشین
فقط مواظب ریختن آب و نوسان برق باشین چون زود معلوم میکنه و تابلو میشه
ولی غیر این دو تا هر اتفاقی افتاد بیارین من جزو گارانتی حساب میکنم
(منظورش خود به خود سوختن تی وی بود که میگفت بستگی به شانس داره و توو هر چن هزارتا یکی اتفاق میفته
که اینم میبینی انقد نحس و بدشانسی که با گارانتی هم جور در نمیاد و نمیشه رفع و رجوع کرد)
واقعا شرایط سختیه. نمیدونم چیکار کنم :-(
با سلام و سپاسنقل قول:
یکم صبر کن بعد از عید دوباره قیمتها میاد پایین اونوقت بدون گارانتی بخر ولی قیمت بالای قطعات این تی وی ها برای شرکت گارانتی صرف نمیکنه در هرصورت اگه پنلش هم خود به خود بسوزه شرکت یه پولی از شما میگیره
سلام، من ی تلوزیون w804 گرفتم بدون گارانتی، ساخت مالزی.
میخواستم بدونم داخل جعبش چند کنترل هست؟
تلوزیون nfc داره یا کنترل یا اصلا نداره؟
لوازم همراه تلوزیون چیا هستن؟
ممنونم،
خداحافظ.
با سلام خدمت همه عزیزان w804....
دوستان من مدل 42 این تلویزیون و دیروز بدونه گارانتی حدود 3 تومن خریداری کردم..چیزایی که یکمی ناراحتم میکنه اینه که اول پیکسل هاش خیلی درشتن و واضح مشخصه و به خوبی دیده میشن!!دوم اینکه وقتی یه فیلمی از طریق usb یا شبکه های داخلی رو میبینم هر از گاهی احساس میکنم یه کوچولو لگ میزنه(سرعتش کمی آهسته میشه).و کیفیت شبکه های داخلی رو هم خیلی بد نشون میده.می خواستم بدونم واسه شماها هم همینطوریه؟؟مرسی دوستان
با سلام و سپاسنقل قول:
یدونه کنترل بیشتر نداره
4 تا عینک پسیو و دیگر هیچ
با سلام و سپاسنقل قول:
پیکسل ؟ مگه با چی نگاه میکنی تلسکوپ ؟ همچین چیزی رو ندیدم
شبکه داخلی بستگی به مودم و کیفیت شبکه داره ممکنه ولی با usb نه همچین چیزی رو ندیدم
شبکه های داخلی رو به نسبت ال جی و سامسونگ بهتر نشون میده ولی در کل ال ای دی های جدید کیفیت sd رو خوب نشون نمیدن و برای فیلم های فول اچ دی خیلی مناسبند.
مرسی دوست عزیز..بینین من از پیکسلاش عکس گرفتم اینم شاهدم..راستی یکی از سوالام این بود که کم شدن سرعت تی وی یا لگ زدن هم در تماشای شبکه های داخلی هم در مورد فیلم هایی که با usb نیگا میکنم بود..آیا واقعا یه همچین مشکلی وجود داره؟؟یا من وسواس به خرج میدم؟؟اگه وجود داره دلیلش چی میتونه باشه؟؟مرسی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره تی وی رو خریدیم ولی با گارانتی رسمی
بابام گفت که ارزش ریسک رو نداره
تی وی هم که فوق العاده س. از توو تی وی هم که نیگا کنی پیکسلاش معلوم نیس :n02:
کیفیتشم از هر لحاظ بهترینه و توو رنج خودش رقیب نداره به نظر من. کانالای اچ دی رو هم که دیگه با کیفیت خدا نشون میده
خلاصه خیلی خوشحالم که منم به جمع شما پیوستم :n09:
اگه مورد خاصی توو تنظیمات و نگهداری و اینا هست لطفا بهم بگید
بازم دم همتون گرم :n12:
سلام دوست عزیز این رنگ های فول اچ دی رو از کجا میشه پیدا کردنقل قول:
دوست عزیز با استفاده از paint خودتون میتونین درست بکنیننقل قول:
سلام دوست گرامینقل قول:
سوالی داشتم میخواستم اگر ممکنه یه مسابقه فوتبال با تی ویتون تماشا کنید و ببینید که مواقعی بازیکنان توپ را بهم پاس میدن یا شوت میکنن توپ حالت کشیدگی دارد یا نه؟
چون من موقعی که تویه یه فروشگاه فوتبال پخش میکرد نگاه کردم دیدم که توپ یه حالت لرزش و کشیدگی دارد و اصلا واضح نبود که خیلی تو ذوق میزد ولی توی مدلهای سامسونگ و ال جی اینطور نبود و توپ کاملا واضح بود و کشیدگی هم نداشت. ممنون میشم ببینید توی تصاویر دیجیتال تی وی شما اینطور هست یا نه
سلام دوست عزیز شماره تلفن مغازه رو داری زنگ بزنیم اینهمه راه الکی نریمنقل قول:
با سلام و سپاسنقل قول:
این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم
مرسی ممنون..این عکس و وقتی tv روشنه انداختم از قسمت سیاهش..ولی من وقتی یه فیلم 1080 حدود 1 گیگ و نیگا میکنم احساس میکنم بعضی وقتا یه کوچولو میگیره که الیته کمتر کسی متوجه میشه هاا.خودم زیاد حساسم متوجه میشم..سوالم اینه که آیا اگه مشکل داشته باشه از چه چیزش میتونه باشه؟بازم لطف کردین که جواب دادین..مرسی..نقل قول:
با سلام و سپاس
این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم
دوست عزیز این مشکل حتی در 8880 هم هست ولی وقتی motion plus رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه کلا برای فیلم های 24 فریم باید تکنیک ها افزایش رفرش رو غیر فعال کرد مثلا clear motion rate که درواقع با دست کاری فریمنقل قول:
تصویر رو نرم میکنه از طریق motion plus در tv میشه غیر فعال اش کرد برای فقط دیدن فیلم توصیه میشه
فکر مکینم در سونی
motionflow هست که باید غیر فعال اش کنی البته شاید مشکل حل نشه
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون...ولی وقتی motionflow رو خاموش میکنم فیلم حالت روان و خیلی سریع خودشو از دست میده..سرعتش در حده لپ تاپ میشه..در حالی که این گزینه روی یکنواخت سرعت فیلم و خیلی سریع میکنه فقط هر از چند گاهی اونم به طور خیلی جزئی افت سرعت پیدا میکنه که کمتر کسی متوجه میشه ولی من می خواستم کلا همچین موردی نباشه..بازم ممنون..نقل قول:
دوست من برای فیلم motion flow و کلا هر تکنیک که فیلم رو سریع کنه مناسب نیست و احساس خوبی به ادم دست نمیده برای فیلم های 24 فریمنقل قول:
اگر شما rew های مختلف cnet رو ببنید مثلا برای f8000 'گفته شده تکنیک افزایش فریم رو باید در هنگام دیدن فیلم غیر فعال کرد ( و من هم مال خودم رو غیر فعال کردم)
و این تکنیک ها کلا مناسب برای دیدن برنامه های ورزشی و زنده و بازی هست و برای فیلم مناسب نیست
پس شما غیر فعال اش کن هیچ مشکلی هم پیش نماید
بهترین حالت برای دیدن فیلم غیر فعال بودن اش هست
دوست عزیز این مشکلی که شما عنوان کردی به تنظیمات و قدرت تی وی شما ربطی نداره بلکه به کیفیت فیلم شما ربط داره.فیلمی که نسخه اصلیش در حدود 20 یا 30 گیگ هست تبدیل شده به یک گیگ پس مطمئنا باید شاهد همچین مشکلی باشی.نقل قول:
این مشکل با انکود های 10 گیگ هم هستنقل قول:
وقتی به لپتاپ وصل میکنم یه مقدار از گوشه های تصویر انگار خارج از کادر میوفته
همه تنظیماشم امتحان کردم. توی سامسونگ یه حالتی برای انتقال بدون تغییر رزولوشن هست . توی سونی نیست؟
بچه ها آپدیت جدید رو از کچا بیارم؟
سایت سونی مالری که نتونستم چیری پیدا کنم
سایت ایران هم که قدیمیه قک کنم :n13:
با سلام و سپاسنقل قول:
آپدیت رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مررررررررررررررررررررسی
تشکرات فراوانات بسیارات :n02:
منم با تعریفای شما ورژن 4.101 رو دانلود کردم دیگه :n10:
آپدیت چقد طول میکشه؟؟؟؟!!!
الان بیشتر از 3 ساعته که USB رو زدم به تی وی و همینجوری مونده!!! :n03:
با سلام و سپاس
چرا اینقدر زیاد ؟ حدود 10 دقیقه usb رو فرمت fat باید باشه و خود فایل هم حجمش با اونی که دانلود میکنی یکی باشه بعدش هم اون آپدیت اولی رو دانلود کن جدید تره الان هم نگران نباش اولی رو دانلود کن System Software Update (Version PKG4.201GAA) For Asia Pacific با usb بزن به تی وی خودش میشناسه و آپدیت میشه PKG4.201GAA جدیدتره و بهتره 101 مشکل داره انشاءالله درست میشه
آخه شماها که آپدیت کرده بودین گفتین ورژن آخریه بده و تصویر رو خراب کرده و اینا منم دیگه قبلی رو دانلود کردم
همه چی درسته ولی نمیدونم چرا انقد طول کشید. آخر سر هم مجبور شدم از برق بکشمش :n27:
پس ورژن آخری رو دانلود کنم ببینم این چی میشه
با اپدیت کیفیت بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه. tv من که فاتحه کیفیتش خونده شد.نقل قول: