متاسفانه گویا در بیشتر تیم ها، از تکنولوژی ای که EA برای ساخت چهره های تصویر بالا استفاده کرده، استفاده نشده.
در نتیجه اغلب چهره هایی که در بازی ها خواهیم دید، به خوبی چهره های تصویر بالا نیستند.
Printable View
متاسفانه گویا در بیشتر تیم ها، از تکنولوژی ای که EA برای ساخت چهره های تصویر بالا استفاده کرده، استفاده نشده.
در نتیجه اغلب چهره هایی که در بازی ها خواهیم دید، به خوبی چهره های تصویر بالا نیستند.
اگه میشه یه لینک دیگه از این ویدئو بذارید دوستان.آخه فیلترر شکن ندارمنقل قول:
ممنون دوستان
Introducing Manchester City's new kit - exclusively in FIFA 12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://uploadtak.com/images/2uxvs9e48dtxse1swv9.jpg
از اینجا میتونین دانلود کنیننقل قول:
حجم : 7.5
کد:http://uploadfa.com/ttpoa6r8ivbn/FIFA_12_Trailer.mp4
بابا من چطوری صدام برسه به گوش مسئول های فیفا ؟! چطوری صدام برسه به گوش دیوید ؟ بابا به خدا مشکل ما چهره ی بازیکن ها نیست اقلا تو اولویت اول نیست
گیم پلی بازی N تا اشتباه فاحش داره بعد اینا چسبیدن به چهره ی بازیکنا
ای خدا من دردمو به کی بگممممممممممممممممم
از مهمترین نکاتی که فیفا باید اون مشکل رو درست کنه Random Gameplay هستش که توی خیلی از تاپیک های خارجی روش بحث شده بوده بود .
برای مثال شما بیاید با یه تیم یه بازی انجام بدید . نتیجه هر چی که شد دوباره کلا از بازی بیاین بیرون . وارد فیفا بشین دوباره
همون بازی رو بازی کنین . ایا گیم پلی AI فرق نمیکنه ؟ واسه من در حدی فرق میکنه که بازی اول رو من بارسا و حریف رئال رو که
بازی میکنم مثلا 7-0 رئال رو میزنم . یه ساعت بعد که دوباره فیفا میزنم و همین بازی رو مثلا 0-5 از رئال میبازم . منطقیه ؟ :18:
واقعا دلم میخواد فیفا کلا از توی سری های فیفاAI Cheating رو حذف کنه . بعد ببینم ایا باز هم میگن هوش مصنوعیش خوبه . در واقع فیفا Cheat مصنوعی داره نه هوش مصنوعی .
توی تمام دنیای فیفاباز ها هم تابلو شده . نمیدونم فیفا کی میخواد دست از سر این تقلب تو گیم پلیش بده . فکر کنم طرز فکر فیفا از هوش مصنوعی دادن قدرت های ابرانسانی به بازیکن ها باشه نه گیم پلی هوشمندانه .
فقط کافیه روزی 3 یا 4 بازی Be A Pro انجام بدید تا یه تقلب و هوش مصنوعیه کم بازیکن های خودی پی ببرید . خیلی راجع این
هوش مصنوعیه پایین بازیکن های خودی توی Be A Pro تحقیق کردم از اخر فهمیدم که سیستمی که فیفا واسه هوش مصنوعیه
تیم خودی به کار برده همون سیستم منوال پلیر که بازی میکنه هستش . یعنی از هوش مصنوعی که برای بازیکن های CPU
استفاده میشه استفاده نمیکنه . برای مثال وقتی بازیکن تیم شما میخواد شوت بزنه دقیقا مثل یه بازیکن تحت کنترل باید
Power Gauge برای شوت زدنش پر بشه که ما اینو نمیبینم . ولی CPU برای زدن شوت یا سانتر اصلا power gauge نداره یا حتی
مولفه های دیگه واسه CPU رو تیم نداره . واسه همین هم توی Be A Pro معمولا مسی توی تک به تک با دروازه بان گند میزنه یا از
بازیکن های ساده دفاع هم نمیتونه رد بشه . البته با این پچ Hybrid یه کم بهتر شده Personality ها .
از بقیه مشکلات مشترک Be A Pro با حالت معمولی هم که دیگه بگذریم و واقعا رو اعصابه .
یه چیز خنده دار همین چند روز پیش واسم اتفاق افتاد که بازیکن حریف از وسط زمین یه پاس هوایی میده به بازیکن مهاجمشون ولی بهش نمیرسه .
در حالی که من دارم والدز رو میارم جلو تا توپ رو بگیره پویول هم با اون همه ابهتش میاد دنبال توپ . اینجا هوش مصنوعی باید پویول رو برگردونه یا به عنوان کاور برای دروازه بان قرار بده .
در عوض چی میشه ؟ والدز تا میاد توپ رو بگیره پویول با کله میاد تو شکم والدز و والدز نمیتونه توپ رو بگیره .
توپ در اثر برخورد برمیگرده دقیق جلوی پای مهاجم دوم حریف و اون هم توی ریباند میزنه دروازه رو نفله میکنه . اگه اسب هم جای پویول بزاری توی دفاع همچین کاری نمیکنه .
یا بعضی مواقع فکر کنم حس کردید که به یارتون که پاس میدید یارتون یه کم به زور دنبال توپ میدوه . یعنی توپ یه قدمیشه ولی نمیگیرتش . حالا نمیدونم باگه یا تقلبه . تا اینکه توپ بیفته دست حریف یا بره تو اوت .
معمولا موقعی اینجوری میشه که توپ میخواد بره تو اوت .
مشکل دکمه پاس دادن و درخواست پاس و دکمه درخواست شوت و تکل هم جزو Annoying های فیفا بازها است .
یعنی شما توی شلوغی که توپ در هر لحظه بین پاهای بازیکنها رد و بدل میشه دکمه تکل رو که بزنید تا بخواید توپ رو بگیرید احتمالش هست که توپ همون موقع دست بازیکن تیم شما باشه و بازدن تکل اشتباها یارتون توپ رو شوت کنه سمت زمین حریف .
برای پاس هم که یکی از عمده ترین مشکلهای Be A pro است اگه یارتون بخواد خودش به شما پاس بده (شما درخواست پاس نکنید) و همزمان شما درخواست پاس یا حتی درخواست شوت بدید
این همزمانی باعث میشه که توپ وقتی به دست شما رسید پاس یا شوت سرضرب بدون اگاهی بزنید که معمولا هم ازتون امتیاز کم میشه .
مشکل دیگه همین درخواست پاس این بود که بعضی مواقع اگه شما توی انیمیشن های بازی هم دکمه درخواست پاس رو بزنید بعد از انیمیشن ازتون یه امتیاز واسه درخواست پاس اشتباه کم میشه (اینش دیگه خداییش معرکه است)
دیگه از بقیه اش بگذریم .
+
Rating بازیکن ها واقعا مسخره است . یعنی به شدت مسخره . مخصوصا توی Be A Pro .
بازیکن من 90 درصد اوقات بالای 9 امتیاز میگیره در حالی که یه بازیکن مثل مسی ممکنه 5 هم بگیره . در حالی که بازیش خیلی بد نیست توی اون بازی .
مشکل Rating خیلی افتضاحه . بابت یه شوت که بلاک بشه 1 امتیاز ازت کم حالا میخواد مشکل از پاسی که بهت رسیده باشه شرایط سخت موقیتت باشه یا ... که بعضی مواقع واقع بیخودی امتیاز کم میشه .
مثلا اگه با تمام توانت بری دنبال توپ و از اخر توپ رو بگیری و در همون شرایط سخت شوت محکمی بزنی و بخوره به پای یکی به جای اینکه بهت اضافه بشه کم میشه .
ممنون ولی این هم لینکش خرابه دانلود نمیشه.نقل قول:
بیا دوست من اینم لینک :نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/ps3/sports/fifa-soccer-12/video/6324496/fifa-soccer-12--manchester-city-trailer
سیستم مورد نیاز بازی :
The system requirements are as follows:
- Recommended system requirements: CPU with dual-core processor (Intel Core 2 Duo or faster). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB of RAM. DirectX ® 9.0c compatible 256 MB video card with 3D acceleration or equivalent (support for Shader Model 3.0 or higher). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.
FIFA 12 allows you, as I said, the same playing experience as the Xbox360 and the PS3. However, it is possible that the PC is even better than the consoles look like, since you are on the PC can obtain a higher resolution than your console. Also, a better Anti-Aliasing can get on the PC. This means that you do not see pixels around the players, but it's all pretty "fuzzy" is finished.
منبع :کد:http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-pc-requirements/
اگه با کیفیت HD خواستین در خدمتیم !نقل قول:
تو بازیهایی مثل فوتبال گیم پلی بازی از همه مهمتره بعد چیزای دیگه
مثلا همین فیفا 2011 یا pes با این گیم پلی کند اعصاب ادمو خرد میکنن
چرا یه فکری واسه اینا نمیکنن:41:
عزیزم کجاش گیم پلیش کنده ؟ تازه همه دارن میگن سرعت واقعی تر بشه .نقل قول:
نقل قول:
منم منظورم همینه دیگه میگم که سریعتر بشه مثلا موقعی که از بازیکن توپ گفته میشه سریع
عکس العمل نداره بعد از 2 ثانیه تازه فهمیده که چی شده و میخواد بره توپ بگیره که حریف هم
سریع رفته در کل هوش مصنوعی پایینی دارن
درسته هوش مصنوعی توی این مواقع که خیلی پایینه . در واقع اون هم به خاطر مکسی هست که کنترلر داره .نقل قول:
کنسول رو نمیدونم ولی اگه با کیبورد بازی کنید اگه جهت بازیکن رو از راست به مایل بالا راست تغییر بدین یه مکسی داره که خیلی رو اعصابه . دوباره اگه جهت بالا رو بزنید باز هم همین مکس رو داره .
ولی اگه از راست مستقیم به بالا حرکت کنیم مکس نداره .
هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیفهمم که فیفا چرا اینجوریه . شاید این هم از تقلبهاشه .
دکمه press هم که با نگه داشتنش میره دنبال توپ اگه در حرکت به سمت توپ باشید مکس نداره ولی در بقیه حالتها مثلا ایستاده کمی مکس داره . نه که تو واقعیت اینجوری نباشه . برعکس کمی مکس باید باشه . ولی مکس فهمیدن داره نه مکس حرکت . یعنی دیر میفهمه و دیر حرکت میکنه نه اینکه بفهمه و کند استارت بزنه .
این نکته واسه تغییر جهت ها هم صادقه . هر چی دقت کردم فهمیدم این عکس العمل ها که مکس داره ربطی به مولفه Reaction بازیکن نداره . چون بازیکن من Reaction اش 94 هستش . باز هم مکس داره تو بعضی حرکاتش .
نمیدونم توی اخرین فیفایی که بازی کردم مکس نداشت ولی این داشت . فیفا باید این مکس ها رو هم درست کنه .
ولی سرعت کلی بازی با توجه به اینکه مثل بازی واقعی 90 دقیقه نیست باید کمی سریع تر باشه . برای مثال توی بازی واقعی هر 4 یا 5 دقیقه یه موقعیت ایجاد میشه ولی توی این بازی ها باید هر 30 ثانیه یا 1 دقیقه یک موقعیت ایجاد بشه که به به گل برسیم . کلا به نظرم هیچ وقت نمیشه بازی فوتبال رو با اون همه پیچیدگیش شبیه سازی واقعی کرد .
فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی:31:
مرسی
18 سال و 2 ماه و 12 روز پس از عرضه ی اولین نسخه ی فیفا.نقل قول:
فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
چند تا عکس جدید .
یه خبر بد برا PC گیمر های عزیز
امسال با توجه به اینکه نسخه PC کاملا مثه نسخه های PS3 و X360 خواهد بود,EA اومده و قابلیت LAN رو برای مبارزه با دزدی برداشته یعنی اینکه دیگه گیم رنجر نمیشه آنلاین بزنید..
فدای سرمون فقط next gen باشه همین کافیه..........آنلاین رو با 11 میزنیم.....
عزیز من روی pc با دسته بازی میکنمنقل قول:
خوب منم گفتم کنترلر نه کیبورد . در ضمن اون مکسی هم که شما میگی مال خود بازیه نه کنترلر . توضیح دادم که معلوم نیست چرا فیفا همچین مکسی رو گذاشته .نقل قول:
نقل قول:
ممنون مسعود جان . پست 276 بهش اشاره کرده بودم.
اول : دی
البته در عین بد بودن این خبر یه سری مزایا هم در کنارش می تونشه داشته باشه از این نظر که با گیم رنجر مشکلات لگ و تاخیر و جوین نشدن و ... بیشتری وجود داره نسبت به سرور های EA و در ضمن در گیم رنجر برای کسی که Host میشه تقریبا تاخیری وجود نداره در حالی که افرادی که جوین میشن با اون Host با تاخیر مواجه میشن و این خیلی وقتا بازی رو به سود Host یک طرفه می کنه در حالیکه در سرور های EA این تاخیر بین دو طرف بازی به نوعی تقسیم میشه و طرفین دارای تاخیر مساوی خواهند بود که عادلانه تره ...
در صمن بحث Edit کردن تیم ها هم که متاسفانه در گیم رنجر خیلی دیده میشه و تبدیل به یه مشکل اساسی شده هم طبیعتا در سرورهای EA وجود نخواهد داشت ...
با این شرایط به نظر من فرصت خوبیه که در صورت امکان نسخه اوریجینال تهیه بشه تا هم از دست مشکلات عدیده گیم رنجر راحت بشیم و بعد از این همه کپی کردن نسخه های فیفا در طول این سال ها یکم از خجالت EA در بیایم : دی
ایشالا که جلوی کپی کردن نسخه های ایکس باکس و پلی استیشن رو هم بگیرن.
مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟نقل قول:
پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟
تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشه
نکنه تو فیفا 12 جلوی ادیت رو گرفتن ؟ اگه این کارو کردن که خیلی خوبه
اون ادیتی که من گفتم و توی گیم رنجر وجود داره اینجوری هست که برای مثال تیم رئال مادرید با همون بایکنانی که داره رو در نظر بگیرین حالا قدرت همون بازیکنا به 99 تغییر پیدا کنه!! بنابراین شما به شکل Created Player این بازیکنان رو نمی بینین و طبیعتا متوجه ادیت شدن نمیشین مگه با مقایسه عملکرد انفرادی همون بازیکنان با بازیکنان خودتون که اون هم به سادگی قابل تشخیص نیست چرا که ادیتور ممکنه فقط یک سری از قدرت های مشخص بازیکنانش را ارتقا داده باشه ...نقل قول:
مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟
پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟
اون مورد که شما فرمودین البته که اون هم ادیت محسوب میشه ولی با توجه به اسم و قیافه متفاوت Created Player با بازیکنان اصلی لااقل برای خود شما قابل تشخیصه که ادیت هست یا نه ... البته امیدوارم این مورد هم برداشته بشه ... موردی که اشاره کردین در Ranked match هم مشاهده کردین ؟
این مورد که خیلی طبیعی به نظر میرسه. مثل ترک زمین ... که حالا به هر دلیلی چه عمدی و چه دیسکانکت شدن ... که در شطرنج آنلاین و اصولا مسابقات آنلاین کاملا جا افتاده .نقل قول:
تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشه
راجع به ادیت گفتین میخواستم بپرسم که Virtual pro رو هم شامل میشه ؟ یعنی میشه از VP توی انلاین استفاده کرد ؟
تو رنکینگ هم من دیدم که Created Player هستنقل قول:
در مورد اون نوع دیگه ادیت هم میدونم منظورت چیه و من خودم زیاد تو گیم رنجر بازی کردم و دیدم اما فکر نمیکنم که تو سرور های EA نشه اونجوری هم ادیت کرد
اون یه قابلیتیه که از تو خود بازی کم و زیاد میشه و به سرور بازی ربطی نداره
نقل قول:
من خودم Ranked Match را در سرورهای EA تجربه نکردم ولی فروم EA را در زمینه ادیت بررسی کردم و نظرات کاربران را دیدم ... تقریبا در همه تاپیک ها دیدم که همه معتقد بودن ادیت کردن در بازی های دوستانه می تونه صورت بگیره ولی نه در Ranked Match ... البته در یه قسمت فردی ادعا کرده بود که تیم چلسی که در Ranked Match مقابلش بازی کرده ادیت شده بوده و بعضی دیگه هم گفته بودند فقط در Ranked Match هایی که شما به لابی جوین شید امکان ادیت وجود داره ولی در Random Ranked Match این امکان وجود نداره ... در هر حال نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه در Ranked Match بشه ادیت کرد که EA خیلی زیر سوال میره و یه فیلتر برای چک کردن Squad بازیکنان در این بحش از بدیهیات Ranked Match به شمار میره ...
منظورتون اینه که VP یکی از بازیکنان تیمتون باشه دیگه؟ اگه منظورتون همینه بله در بازی های دوستانه میشه ولی در Ranked Match نمیشه ...نقل قول:
فکر کنم جک ویلشر و وین رونی برای کاور انتخاب شدن........
کد:http://www.ea.com/uk/football/news/fifapackannounce-02
دلیل اینکه مسی رو روی کاور نمیزارن همین رقابت با PES هستش دیگه . درسته ؟
نه ... دلیلش اینه که عکس بازیکن های فوتبال رو می ذارن روی کاور بازی :27:
کاور هر منطقه فرق میکنه.
مثلا برای آمریکا Donavan رو میزارن با یه بازیکن ثابت که پارسال 'Kaka بود.
اینم فک کنم مال انگلیس باشه.
مگه Messi بازیکن فوتبال نیست ؟:27::27:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ولی به دید غرض نبینید لطفا واقعا میخوام علت این رو بدونم که :
چرا فیفا گرافیکش اینطوریه ؟!!
یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !:13:
فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا :20:
یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )
آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!نقل قول:
سلام دوستان
یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !
فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا
یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )
آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!نقل قول:
سلام دوستان
یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !
فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا
میدونید دوستان کلا pes از نظر گرافیک بهتره و فیفا از نظر بازی (گیم پلی).....و بر عکس
آرش جان اگه به نظرت اینا مشکلات فیفا نکست باشه واقعا باید خوشحال بود! و باید فیفا رو به حق برترین بازی ورزشی سال دونست که حقیقتا هم همینطوره... عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحکنقل قول:
کاور های بازی»
کاور استرالیا:
کاور منطقه UK:
کاور اسپانیا:
کاور آرژانتین می خوان چی بزنن؟ : دی مارادونا؟ :27:
اون چیزی که مضحکه، الکی بزرگ کردن فیفاست.نقل قول:
عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحک
کاور اسپانیا رو می تونستند بهتر کار کنند.