بازی از تکنولوژی (( سیو شدن اتوماتیک )) بهره میبرد:18:.........:31:نقل قول:
به تقطه ی مورد نظر برسید تا سیو بشه:11:
Printable View
بازی از تکنولوژی (( سیو شدن اتوماتیک )) بهره میبرد:18:.........:31:نقل قول:
به تقطه ی مورد نظر برسید تا سیو بشه:11:
خوب فروخته ها:31:فروش ۲ میلیونی Operation Raccoon City در سرتاسر جهان:16:
این آمار نشان دهنده ی عظمت نام رزیدنت اویل میباشد که ۲ میلیون بیگناه را به کام مرگ کشاند….!!:31:
شرکت کپکام در خبری اعلام کرد که بازی Resident Evil:Operation Raccoon از زمان عرضه بر روی کنسول ها و تا پایان ماه مارس و اوایل ماه اوریل بیش از ۲ میلیون در سرتاسر جهان و همچنین کشور ژاپن فروش داشته است.وقتی که این امار فروش را با امتیازات بازی و همچنین متاکریتیک ۵۲% بازی مقایسه می کنیم می فهمیم که این بازی فروش بسیار خوبی داشته است.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dbazi
من دیشب دانلودم تموم شد فقط 2 ساعت بازی کردم
خیلی مسخره بود از همه بدتر ماسکاشونه که رو اعصابه
حتی یه شوتر خوبم نیست
فقط اسم اویلو یدک میکشه
تو مرحله 2 نظرم عوض شد ازش خوشم اومد :13:
ولی هنوز از ماسکاشون متنفرم
امیدوارم تا آخرش فاز بده
نمیدونم چرا بعضی ها همینجور بیخود خراب می کنن این بازی رو
به نظرم ارزش یک بار تموم کردنو داره
منم خوشم نيومد از هيچيش ! نه گيم پلي نه گرافيك اصلا جالب نبود
آقا من هر چی این فایل های dll رو کپی میکنم بی فایده هست!
ایرور میده. هر چی هم msv++ و دات نت فریم ورک رو نصب میکنم بی فایده هست.
الان هم رفتم از بازی شنک اون فایلهای dll رو کپی کردم الان وارد بازی میشه ولی هیچ چیز نمیاد و صفحه کاملا سیاهه و بعد از چند ثانیه هم don't send میاد.
تاپیک جدا داره این بحث ها: :11:نقل قول:
از دست جوونای این دوره
بابا جون ایول نه اویل
به چش سریای قبل و انتظارای بالا مثل سریای قبل نیگا نکنی تقریبا شیرینه بد نیست ولی باید با یه چش دیگه نیگاش کرد اینجوری :18:
دوستان سلام. ببخشید برای سیو بازی باید با اکانت live اومد تو بازی اما من اکانت ندارم و نمیشه creat کرد ! چیکار کنم ؟!
من روی PC بازی نکردمنقل قول:
ولی طبق روشی که از قبل بلدم شما
دکمه ی HOME رو بزنید و یه اکانت آفلاین بسازید و اون رو روی حالت Auto Sign قرار بدید:46:
چطوری متیتونم با لیون و آدا و جیل بازی کنم؟
وقتی اون بوس اول(همونی که تو رزیدنت 2 بود و روی بازوی گندش یه چشم هستش)میاد طرفم همین طوری فقط نگاش میکنه.چیکار کنم؟
خب چطوری تو این حالت بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اول هرکیو انتخاب کردم تا آخر بازی اون طوری میریم؟
راهی برا آنلوک لباسهای نسخه pc هنوز پیدا نشده ؟؟؟
دوستان من با صداي بازي مشكل دارم. صداي تيراندازيش خيلي ضعيفه و فقط يه تق تق مي كنه . براي شما هم همينطوره و يا ممكن مشكل از كرك باشه.
تو تنظيماتشم ميرم صدا رو دست كاري ميكنم ولي وقتي بيرون ميام باز تنظيمات به حالت اوليه است.
نسخت انشاالاه که blackbox نیست ؟نقل قول:
سیوش میکنی وقتی صدارو دستکاری میکنی ؟
انقدرها هم که از بازی بد میگین،بد نیستا........!نقل قول:
درسته حس ایولو نمیده ولی بازی خوبیه
در ضمن منم دقیقا مشکل دوستمو داره.تیر میزنم صداش در نمیاد :دی
سلام چطوری مثل اویل 5 با جویستیک بازی کنیم من داخل بازی هر کاری می کنم درست تنظیم نمی شه با کیبورد اصلا حال نمی کنم.
فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد:46:نقل قول:
8 گيگ پياده شدم .ملت شما نشيد
با يه تفنك بادي و 3 نفر احمق نفهم تو يه شهر خراب شده 8 ساعت دور خودمون چرخيديم اخر سر زديم يه بنده خدارو ناكار كرديم
البته تو اويل 6 زنده ميشه حالا چطوري خودمم نميدونم
لینکش کار نمی کنهنقل قول:
باع :31:نقل قول:
یفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خيلي عالي بهترين بازي تمام عمرم همين بود هر كي بازي نكرده نصف عمرش بر فناست
فقط 8 گيگ ريختم دور
راستش خیلی بازی بدی هم نیست چون کلا" Resident Evil داره به سمت اکشن پیش می ره. از طرفی اگه به این بازی به عنوان یه بازی اکشن و نه نسخه ای از بازی پرافتخار resident evil نگاه کنید خیلی بد نیست...
وقتی این بازی رو شروع کردم یاد Resident Evil Survivor کنسول PS1 افتادم (بهش اویل 4 هم میگن) که دقیقا" یه بازی صرفا" اکشن و نه دارای المانهای سری رزیدنت اویل بود.
با سلام
ببخشید دوستان اسلحه ها ارتقا پیدا نمیکنن؟؟؟؟
اگه میشه چجوری هست ؟؟؟مگنوم نداره توش ؟؟؟
به به
بازی در ۱ کلام: مزخرفی بیش نیست
حیف از اون پولی که بابتش دادم:41:
گرافیک و صحنه های سینماتیکی بازی خوب از آب دراومده ولی گیم پلی بازی واقعا رو مخه.تیراندازیش واقعا مزخرفه.
آقا این قسمتی که 2 تا گزینه داری و انتخاب میکنی . من انتخاب کردم لیون زنده باشه بعد بازی یه قسمت کوتاهی امد و تموم شد . اگه اون گزینه دیگه رو انتخاب میکردم چی میشه ؟ راستی اینی تو این تاپیک بحث میکنید اصلا به RE 1 2 3 ربط داره پاک گیجم کردم احساس میکنم داستان یه چیزه دیگه بوده .
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم برای سیو بازی و شروع بازی باید چیکار کنم ؟ لطفا مرحله به مرحله بگین
آموزش ساخت اکانت آفلاین GFWL برای ذخیره سازی بازی:نقل قول:
۱) در منوی ظاهر شده اول بازی بر روی گزینه Done کلیک کنید. ۲) سپس بر روی منوی I Don’t Participate کلیک کنید ۳) گزینه Create New Profile را انتخاب کنید ۴) حال یک سری نوشته ظاهر می شود که این نوشته ها را پایین آورده تا به ۳ خط مونده به آخر برسید ، اونجا نوشته شده Create Local Profile با رنگ آبی . اونو کلیک کنید. ۵) یک اکانت با اسم خودتون بسازید تا بازی رو بتونین ذخیره کنین.
منبع : دانلود ها
من زدم مرورگر باز شد برای اکانت همینو باید پر کنم ؟
چطوری میشه تو حالت heroes mode بازی کرد?یعنی با لیون و جیل و ایدا و ...
هزاران بار این سوالو پرسیدم ولی جوابی ندیدم.خیلی نامردین
دوستانی من یکجای بازی گیر کردم اونجایی که سه تا ژنراتور رو باید فعال کنه کلی سرباز و خون اشام میاد خونم دوستام همش میمرن و نمیتونم ردش کنم یکی راهنمایی کنه چیکار باید کنم تا ردش کنم
چرا فقط توی این تاپیک همه فقط سوال میپرسن توی 3 صفحه قبل تا این پست تقریباً همه فقط سوال پرسیدن و بی جواب مونده
خب کاری نداره این تراینر رو دانلود کن و بازی رو تموم کن چون ارزش نداره با اعصابتون بازی کنید
بفرمائید اینم تراینر
چرا اینقدر مقدار فریمش پایینه؟
با سی پیو 4 هسته ای amd و 4 گیگ رم ...باز هم اینطوری؟
فکر کنم با گرافیکای انویدیا بهتر جواب میدهنقل قول:
کارت شما چی هست ؟؟؟؟
برای من هم 5670 هست ولی نمیکشه توی فول اچ دی
منم چهار هسته ایی AMD دارم + 4 گیگ رم تازه کلی هم سی پی یو رو اوور کردم
ترینر رو دانلود کردم هر دوتا فایل رو هم توی پوشه بازی بازی ریختم ولی فعال نیستش باید چیکار کنم ؟