سلامنقل قول:
آقا شما هنوز خرید نکردی؟!
آقا بخدا جواب میده یه VT20 یا V20 بخر خیالت راحت باشه
Printable View
سلامنقل قول:
آقا شما هنوز خرید نکردی؟!
آقا بخدا جواب میده یه VT20 یا V20 بخر خیالت راحت باشه
poonel خان جان:31:
من پلاسمای پانا ندارم اما پلاسمای LG دارم و نیز LCD ....
درسته که نور LCD کمی و فقط کمی بیشتر اونم تو حالت 100 درصد بیشتره اما استفاده عادی نه تنها نور پلاسما کم نیست بلکه زیاد هم هست.
من منزلم نورگیر حسابی باور کن 5متر عرض شیشه قدی:18: خونه و سالن هستش.
تنها کاری که ظهر پرنور بخوام انجام بدم برای TV دیدن خاموش کردن MOD رو از حالت APS به درخشان تغییر می دم که ازه تونم 100درصد تنظیم نشده:8:
کسی از دوستان قیمت با گارانتی 50VT20 و 42VT20 رو میدونه؟
نقل قول:
سلام.
5شنبه گذشته رفتم جمهوري روش قيمت زده بود 3.200 البته 50 اينچ
42 رو هم نپرسيدم .
دوستان مگه vt20 سایز 42 داره؟ اگه هست تو جمهوری با گارانتی هست؟
قضیه اینه که من این جدول رو تو سایت روزنامه دنیای اقتصاد دیدم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینی که زده 42VT20 .کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=260917
ولی قیمتها رو اشتباه نوشته مثلا 3.300 که قیمت 50 اینچشه.
بنظرم 42 اینچش تو ایران نیست. من که ندیدم. وقتی این روزنامه قیمت رو اشتباه زده شاید 42 اینچ رو هم از خودش درآورده.
42 اینچ تو ایران وارد نشده این روزنامه قیمت 50 اینچ رو برای 42 زده و 56 رو برای 50 اینچ او پکیج 10میلیون 800 تومنی هم احتمالا پنل 65 ایچ هست.
روی "دنیای اقتصاد" حساب نکنید.نقل قول:
روی هیچ روزنامه ایرانی حساب نکنید ولی روزنامه دنیای اقتصاد یک مشکل بزرگ دیگر هم دارد اکثر خبرهایش سفارشی هست و جنبه تبلیغاتی دارد یعنی یک موضوع را ارائه میدهند که ظاهرا شکل خبری دارد ولی باطنن چیزی جز یک تبلیغ نیست و برای آن پول گرفته است.نقل قول:
روی "دنیای اقتصاد" حساب نکنید.
مدلهای 2010 و 2011 مخلوط زده و اشاره ای کرده به مدلهای سه بعدی و کامل نزده.نقل قول:
قضیه اینه که من این جدول رو تو سایت روزنامه دنیای اقتصاد دیدم:
دوستان اینجا میتونید با تکنولوژی سه بعدی 3D بیشتر آشنا بشید. شرکت nvidia هم با پاناسونیک داره همکاری می کنه.
کد:http://panasonic.com/3d/
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟
من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
متاسفانه توی فروشگاهها محتوایی که نمایش میدن 60Hz است و این مشکل معلوم نیست.
لطفا دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارید دریغ نکنید و راهنمایی بفرمایید.
این چند کار انجام بده احتمال داره برای سورسهای 50hz یه چاره ای اندیشیده باشند.
1تماس با نمایندگی پاناسونیک در ایران که اگه درست حسابی جواب بدن ظاهرا سری قطع می کنند.
2تماس با نمایندگی یا خود شرکت پاناسونیک در اروپا یا آسیا یا خاورمیانه با ایمیل یا وسیله دیگری فکر کنم بهتر جواب بدن.
3_ تو فرومهای خارجی هم سر بزن اگه خواستی اونجا هم سوال کن.
4_تماس با دفتر کارخانه که بگی این مشکل حل کنید در مدلهای جدید و اگه مشکلی دیگه هم که به ذهنت رسید می تونی اضافش کنی.
شاید دستگا هی برای تبدیل به 60hz درست کرده باشند یا اگه درست نکردند درست کنند.
اگه تماس گرفتی دلیل برای حمل ایستاده هم سوال کن چون اگه صددرصد باید ایستاده حملش کنی با ماشین سواری اگه یه وقتی بخوای بری بانه یا جایی دیگه با خودت بیاری به دلیل حمل ایستاده نمیشه داخل ماشین بیاریش باید باربند ببندی که احتمال داره باد اونو بندازه ضرر کنی. راه آخر این می شه که وانت بگیری با وانت بیاریش.
نقل قول:
دوست عزيز من خودم سئوال كردم .
يه بار از سايت پاني اومدم از راهنماييه آنلاينش بپرسم كه ديدم پيغام داد كه خدا رو شكر اين سيستم تو ايران تعطيله و بعد يه آدرس اي ميل بهم داد كه براي پاني بود توو امارات ... براي اوونا نوشتم مشكل 50 هرتزي رو بعد يه ميل ديگه برام اوومد كه آدرس اي ميل 2 نفر بود بت اسماي ايراني و به اوونا كه ميل زدم آدرس و تلفن تماس دادن كه مكانش توو جهان كودكه و زنگيدمو خلاصههههههههه با يكي از مسئولاشون بهد از كلي حرف زدن و در نهايت رفيق شدن ، آب پاكي رو ريخت رو دستم و گفت در مورد 50 هرتز هيچ كاري نميشه كرد و فقط بايد setting هاتو تغيير بدي كه بهتر شه وگرنه حل نميشه .
اگه می خوای این مدلها بخری اول ببین دستگا های 60 هرتز راحت گیر میاد pc که یکیشه.
می خوای وایسا چند ماه دیگه قراره oled بیاد تصویرشم مثل crt و plasma طبیعی نشون میده احتمال داره با 50 هرتز هم خوب کار کنه.
کد:http://myup.ir/images/47383733997361371273.jpg
دوستان عزیز منم دیشب بالاخره این سوگولی رو خریدم امشب میان برای نصب امیدوارم که همینطور که میگن tv خوبی باشه ابروم جلو درو همسایه نره جون خودم برای همشون سامی 6960 گرفتم
نقل قول:
آقا بسلامتي ....
ايشالا چرخش بچرخه :46: مباركه ... چند خريدي ... از كجا ؟ مدل r ؟
متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید
دوستان سایز 42 پلاسما سه بعدی VT20 هنوز نیومده ؟ اگه بیاد نمیدونید قیمتش تقریبا چقدره ؟
چند تا عینک باهاش بود؟ نصب که کردند معایبش هم بیا بگو .نقل قول:
نقل قول:
چند تا عينك دادن ؟ فيلم 3D هم دادن ؟ سينما هم براش گرفتي ؟
آره منظور يكسان سازي و يكنواخت كردن پيكسلاس يا همومن به قول شما آب بندي .
مبارک باشهنقل قول:
من تو امضام هست تو این سایت برید عضو بشید و فایل ضمیمه رو دانلود کنید و روی یک حافظه فلش بریزید دقت کنید فقط همین فایل روی فلش باشد. تنظیمات tv هم در سایت ذکر شده. مدت زمان هم 100 ساعت هست
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان اول بگم که 2تا عینک توش بود بعد من یک پک تمیز کردن tv خواستم ازشون که مارک مارشال اوردن شامل فوم و یک فرچه ودستمال مخصوص البته 2تا دستمال در ضمن الان گذاشتم برای اب بندی معایب نمیدونم چیه فقط یک لحظه یک فیلم سه بعدی driver angry گذاشتم که ببینم تصویر داره یا نه چون من انتن جمهمری اسلامی ندارم دیدم عجب کیفیتی داشت هم 3ی هم معمولیش فردا هم برام ----- ویو سولو میارن نصب کنند راستی یک سوال میخوام کابل hdmi مدل مانستر m-1000 بگیرم ایا کابل خوبی هست؟ برای ----- در ضمن ایا 1.4 همون کار 1.3 انجام میده؟ یا باید 2 تا کابل بگیرم ممنون میشم از راهنماییتون
دوست عزیز شما گفتید بعد از کالیبره شدن تنظیماتی میذارید که تا 90% کالیبره حرفه ایی میشه من اون تنظیماتو میخوام در ضمن اینجا چندتا فایل هست کدومشو دانلود کنم ؟ من الن با اون تنظیماتی که اوایل تاپیک کفتید گذاشتم کالیبره بشه ممنون میشم اینجا بفرمایید بعد از کالیبره کردن چه کنم؟ راستی این tv که دیروز با گارانتی بانیان برام اوردن پشتش مدلشو زده p50vt20p نزده r ایا این سفارش عربستان برای من اوردند؟
دوستان اينجا پست خوبي در مورد كاليبره كردن tv براي داشتن بهترين كيفيت تصوير از avsforum
Some reference material
Here is a well done post on calibration. Read thoroughly and digest the best you can. I personally have not done a color calibration using the AVS 709 disc because I can't seem to figure out how to burn it (which is sad considering I can now calibrate tv's ) but many here have so ask around. This post has all you will need to know to begin.
avs 709کد:http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496
Here is where to download the HCFR
Meters:کد:http://www.homecinema-fr.com/colorimetre//index_en.php
کد:http://www.homecinema-fr.com/colorimetre//index_en.php
If and when you start this process. Please post your before readings/charts and then your calibrated results as you go through the process. Lots of helpful people on here. Just give it an honest try before inundating the board with newby questions that a little trial and error can answer. Have fun!!کد:http://www.amazon.com/Datacolor-DC-S.../dp/B0037258L4
و اينهم لينك اصلي فروم
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1307427&highlight=p50vt20+calibration
نقل قول:
P ديگه كجاس ؟ اميدوارم از r بهتر باشه .
كابل Monster هم شنيدم كه بهترين كابله ولي يكي از اساتيد ميگفت اين كابل با يه كابل HD معمولي فرقي نميكنه كه اگرم بكنه اونقدر نيست كه بشه تفاوتشوونو متوجه شد و فقط پول اضافيه .
1.4 بهتره .
دوستان محترم جون مادرتون از این لینکها اگه ممکنه نذلرید چون من زبان انگلیشم زیاد تعریفی نداره اگه امکان داره همانطور که قبلا در پست بالا گفتم من تنظیمات بعد از اب بندی رو میخوام که بهترین تصویرو داشته باشم خواهش میکنم مثل پست 42 همین تاپیک که اقای poisonman تشریح کردن بفرمایید تنظیماتو بترتیب چکار کنم اگه میشه بصورت یک فایل برای دانلود بذارید که عالی میشه ممنون میشم
شرمنده یک سوال دیگه هم دارم این کالیبره کردنی که بصورت جدول تو سایت flatpanelhd گذاشته بعد از اب بندی خوبه اینم لینکش هست ؟ راستی من الان tv خاموش کردم اومدم سرکار رفتم خونه ودوباره بخوام ابندی شروع کنم بازم باید تنظیماتی که اقای poisonman در پست 42 گفتند را مجددا" تنظیم کنم یا اونها سیو شدن؟
Below you can see my calibrated settings.
After calibration
Mode: Professional1
Contrast36
Brightness:0
Colour: 30
Sharpness:0
Vivid coloursOff
Eco-formatOff
P-NROff
Intelligent Frame Creation On/Off
16:9overscanOff
R-gain+1
G-gain-2
B-gain+4
R-cutoff0
G-cutoff0
B-cutoff+2
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
لینکشو یادم رفت شرمنده
کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1274347515
کسی جواب نمیده؟
دوستان همین الان کابل مانسترهم بدستم رسید از فروشگاه اکوستیک خریدم با پیک اورد به قیمت 55000 تومان البته1.3
نقل قول:
مباركه.
دوست عزيز شما فعلا 100 ساعت اوليه رو انجام بده بعد نگران تنظيمات باش ...
اين setting ها هم داشته باش :
North American TC-PxxVT20/25 Reference Settings
Picture:
Picture Mode: THX
Contrast: 66
Brightness: 50
Color: 45
Tint: -1
Sharpness: 10
Color Temp: Warm2
Color Management: Off
x.v. Color: Off
Photo Enhancement: Off
C.A.T.S: Off
Video NR: Off
Blur Reduction: Off
Advance Options
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Black Level: Light
3:2 Pulldown: On
Service Menu Offsets
WB-ADJ MENU
R-DRV: -1
G-DRV: -11
B-DRV: +4
R-CUT: +1
G-CUT: 0
B-CUT: -3
Picture:
Picture Mode: Custom
Contrast: 90
Brightness: 57
Color: 39
Tint: 0
Sharpness: 11
Pro Settings:
W/B High R: 0
W/B High B: -1
W/B Low R: 0
W/B Low B: 0
Red Hue: 0 (VT25)
Green Hue: 0 (VT25)
Blue Hue: 0 (VT25)
Red Saturation: 0 (VT25)
Blue Saturation: 0 (VT25)
Green Saturation: 0 (VT25)
Black Extension: 0
Gamma Adjustment: 2.2
Panel Brightness: Mid
Contour Emphasis: Off
AGC: 0
Advance Options
3D
Picture Mode: Custom
Contrast: 90
Brightness: 57
Color: 35
Tint: 0
Sharpness: 11
Pro Settings:
W/B High R: -1
W/B High B: -5
W/B Low R: +8
W/B Low B: -2
(VT25)
Red Hue: 0 (VT25)
Green Hue: 0 (VT25)
Blue Hue: 0 (VT25)
Red Saturation: 0 (VT25)
Blue Saturation: 0 (VT25)
Green Saturation: 0 (VT25)
Black Extension: 0
Gamma Adjustment: 2.2
Panel Brightness: Mid
Contour Emphasis: Off
AGC: 0
Advance Options
نقل قول:
p سفارش عربستانه و مثل r هست تنها فرقش اینه که یک تیونر دیجیتال هم داره که r نداره
داداش شما مطمئن باش هر مدلی که باشه از نوع r که سفارش ایرانه بدتر نمیشه
سلام با چه دستگاهی فیلم سه بعدی test زدی ؟ خروجیش چند هرتزه؟ این ریسیور ویو سولو نگفت خروجیش چند هرتزه؟ اگه نگفت فردا ببین چند هرتزه.نقل قول:
با دستگاه c6900 سامی از کجا بفهمم چند هرتز هست؟ اصلا مگه مهمه چند هرتز بودن؟
فکر کنم با کامپوزیت یا کمپوننت وصل کردی. با پورت HDMI وصل کن زمانی که دستگاه روشن کنی می زنه چند هرتزه خروجی.( با 50 هرتز تصویر سوسو می زنه و پرش داره و یه سری چیزای دیگه.)نقل قول:
OLED قیمتهای خیلی خیلی بالایی داره و تو سایزهای بزرگ ساخته نشده.نقل قول:
هنوز قابلیت تجاری نداره. فعلا بیشتر در حد تحقیقاته.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
یعنی ما باید قید پانی جان رو بزنیم؟:37:نقل قول:
پشت c6900 سامی نگاه کردم دیدم 50-60 hz اما ویو سولو را نمیدونم اما فکر کنم تو این تاپیک یا تاپیکهای مربوط به سایت sat......
که راهنمایی برای خرید رسیورهای hd بود گفته شده بود بهترین ----- که با این tv خوب مچ میشه همین رسیوره البته تو این رنج قیمت حالا نمیدونم ایا با توجه به این که پشت این دستگاه سامی زده 50-60 ایا بازم مشکل بر میخورم؟
این 60-50 هرتزی که شما دیده اید به احتمال خیلی قوی مربوط به ورودی برق است یعنی با برق 50 تا 60 هرتز کار می کند.نقل قول:
دوستان خوب اینجا کسی ----- ویو سولو نداره راهنمایی کنه؟ ایا مشکل سوسو زدن داره؟ من خیالم ناراحت شد کلی دارم پول میدم خواهشن زودتر راهنمایی کنید؟
اين مسئله كاملا شخصيه ... من در موردش شنيده بودم ولي همون روز اول كه براي نصب آوردنش و ديدم يه مقداري نااميدم كرد ... خود نصابه هم كه ديد تعجب كرد (چون هميشه دمو تو 60 هرتز ازش ميديده) ولي بعد از يه مدتي چشمم بهش عادت كرد ... همه جا هم كه اينجوري نيست .... وقتي هم كه كيفيتشو تو Game و تصاوير SD چه برسه به HD و ورزشي و .... ديدم مسئله flicker از چشمم افتاد ولي در هر صورت اين مسئله سليقه ايه و بايد ببيني كه ميتوني باهاش كنار بيياي يا نه .... در ظمن فكر نكنم بتوني V20 گير بياري ، مثل اينكه تموم شده .نقل قول: