من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟نقل قول:
Printable View
من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟نقل قول:
من کلی گشتم نتونستم یه لینک درست و حسابی برای دانلود OST های دراگون ایج 1 و 2 پیدا کنم که فیل تر نباشه.کسی آدرسی چیزی نداره؟
نقل قول:
lمحتوای مخفی: DAO OST
محتوای مخفی: DAII OST
راستی نمی دونستم آهنگ سازش همون آهنگ ساز نسخه ی یکه !
کمک کنید لطفا ماموریت آخر رو باید چطور رد کنم ؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا خوب شد پست قبلی رو کامل نخوندم!
دوست عزیز پستتون رو ویرایش کنید و توی اسپویلر بذارین
دوستان خواهشا این تگ تاپیک رو یه نگاهی بندازید
من کی گفتم Deep Roads ؟! :31:نقل قول:
من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟
اون که ربطی نداره جزو ماموریت های اصلیه
همون جایی که توی اسپویلر اشاره کردم اگه شب بری ایزابلا رو می بینی
فوق العادست این ایزابلا . چقدر سریع می جنگه !
واقعا اشتباه کردم با Warrior بازی رو شروع کردم .
از شماره 1 بازی درس نگرفتم اونجا هم همین اشتباهو کردم ، باید با Rogue شروع می کردم .
یکی از بزرگترین اشتباهات عمرتو کردی :31:نقل قول:
من چون دمو رو با کلاس های مختلف رفته بودم می دونستم کدوم بهتره و با Rogue شروع کردم
دوستان به طور خیلی قاطع میگم که کسایی که تصمیم دارن بازیو با Rogue کلا نرن بیشتر جذابیت بازی رو شاید نبینن!
این کلاس فوق العاده ست. کافیه فقط یه سری قدرت های اون مثل Backstab و Twin Fangs رو امتحان کنید تا ببینید چی میگم!
من که مریل و ایزابلا رو همیشه توی گروهم سعی می کنم داشته باشم بهترین کارکتر های بازی هم همین دوتان
کلا کارکتر های زن رو خیلی خوب درست کردن. بعضی وقتا حتی سه تا هم گروهیم رو زن انتخاب می کنم!
منم با Warrior شروع كردم.ولي اصلا پشيمون نيستم.ولي دوباره بايد با Mage يا Rogue برم....
چه سوتی شد، شرمنده!نقل قول:
شما اینجوری گفتین:
محتوای مخفی: مخفی
میشه دقیق تر توضیح بدین؟
شرمنده، آخه من دفعه اولمه که Dragon Age بازی میکنم، چون از یکش زیاد خوشم نیومد، ولی این شماره حرف نداره!
خب نامرد زودتر می گفتی :31:نقل قول:
منم کاراکتر خودم مرده ولی سه تا خانوم دنبال خودم راه انداختم ، همه توی شهر چپ چپ نگام می کنن :31:
فکر کنم Hanged man از اون قسمت نقشه که شکل طناب دار داره (الآن حضور ذهن ندارم که اسمش چی بود) راه داشت نه از Hightown .نقل قول:
دوستان میشه یه توضیحی در مورد High Resolution Texture Pack بدن؟ و اینکه ایا روی DirectX10 هم گرافیک بازی بعد از نصب این پک فرقی میکنه؟
DLCهای بازی چند مگابایتی اند؟ آدرسهایی که دادین همه فیلترن . یه سایت تورنت که فیلتر نبود پیدا کردم تا با تورنت دانلود کنم؛ کلا هر سه تا DLC روی هم نزدیک 50 مگابایت بودن! یه ذره حجمشون کم نیست؟؟! همینان؟؟؟؟
آخر این بازی قدیمیه یا جدید
همین 5 روز پیش ریلیز شد! ادامهی بازی Dragon Age Originsنقل قول:
هر طور خودت دوست داری انتخاب کن! من در مورد پایان بازی همینو میدونم تا الان فقط:نقل قول:
کمک کنید لطفا ماموریت آخر رو باید چطور رد کنم ؟!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: پایان بازی
پست زیر رو آپدیت کردم، نگاه کنین...نقل قول:
DLC هارو به صورت تکی دارم رو Hotfile آپلود می کنم تموم شد باز پست رو ویرایش می کنمکد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5919166&postcount=201
لینک مستقیم از Rapidbaz هم براتون میزارم
ویرایش: لینک دانلود تکی دی ال سی ها + لینم مستقیم + لینک دانلود پک 3 تا DLC + لینک مستقیم
من فقط یه چیزی بگم که هرچی قابلیت جذاب تو نسخه قبلی بود رو حذف کردن :18: ! البته بازی هنوز هم خوبه ولی خوب به پای نسخه قبلی نمیرسه !نقل قول:
اگر بخوام توصیفی از این Game داشته باشم میتونم بگم: احمقانه ای که یه اسم بزرگو یدک میکشه!
جدا اگه این بازی اسمش چیزی غیر از Dragon Age بود بازم براش وقت میگذاشتین ؟ !!!
بنظر من هنوز هم بازی خوبیه البته نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم ولی در هر حال من سبک نقش آفرینی دوست دارم بدتر از اینشم بازی میکنم! :))نقل قول:
اگر بخوام توصیفی از این Game داشته باشم میتونم بگم: احمقانه ای که یه اسم بزرگو یدک میکشه!
دوستان یکی قضیه این dlc ها رو توضیح میده؟ quest هایی که اضافه میکنن فرعی یا داستان و عوض میکنه ؟
.
تو این کلاساشم راهنمایی می کنید کدومو انتخاب کنم من تو ریشه ها warrior رو انتخاب کردم نصف قفل ها بسته موند ! تو کل بازی هم همش با موریگان جلو می رفتم !
اینایی که تا الان اومده یه کاراکتر به بازی اضافه میکنه به اسم سباستین که کلاس Rogue هستش Archer و یکیش هم سگ، بقیه هم آیتم اضافه میکنن، تاثیری تو داستان اصلی ندارننقل قول:
دوستان یکی قضیه این dlc ها رو توضیح میده؟ quest هایی که اضافه میکنن فرعی یا داستان و عوض میکنه ؟
کلاسها همشون خوب هستن هر کدومو دوست داری انتخاب کن، برای باز کردن قفل Rogue باید داشته باشی تو گروهت، Rogue هم با توجه به مقدار Cunnig میتونه قفل باز کنه، هر ۱۰ تا پوینت یه درجه حساب میشه واسش، واسه باز کردن سختترین قفل بازی ۴۰ تا Cunning لازم هستش برای Rogueنقل قول:
تو این کلاساشم راهنمایی می کنید کدومو انتخاب کنم من تو ریشه ها warrior رو انتخاب کردم نصف قفل ها بسته موند ! تو کل بازی هم همش با موریگان جلو می رفتم !
یه سری آیتم از این گردنبند و اینجور چیزا هست که توی توضیحش نوشته واسه قفل باز کردن کمک میکنن، اگه Rogue از اینا داشته باشه تو راهنمای بازی نوشته ۵۰ درصد کمک میکنه به باز کردن قفلها، از این آیتمها گیر بیاری Rogue قاعدتا با ۲۷ تا Cunning هر قفلی رو تو بازی باید بتونه باز کنه.اینو خودم امتحان نکردم
واسه قفل باز کردن هم از وریک یا ایزابلا میتونی استفاده میکنی هر دو Rogue هستن
اینجا سوال پیش میاد که شما شماره قبلی رو بازی کردی و با توجه به تغییراتی که داشته اینو میگی؟ اگه به این صورت باشه باید با دلیل اینو بگید!....نقل قول:
من که شماره قبلی رو باهاش زندگی کردم و خیلی دوس داشتم این شماره هم برام همین شرایط رو داره. قبول دارم شاید از یه سری نظرها افت داشته ولی در کل خیلی عالی و معتاد کننده ست و مولفه های rpg هم توی اون زیاده
به نظر من برای اینکه در مورد یه بازی در سبک rpg نظر بدیم حتما باید حداقل بین 20-30 ساعت برای اون وقت بذاریم بعد نظر بدیم
چند روز دیگه یه نقد کامل می ذارم نکات مثبت و منفی بازی رو خواهید دید که چیه....
وحید نقدتو بزار دیگه . کشتی مارو .نقل قول:
من دارم دانلود میکنم امشب بازی میاد دستم . من که صد در صد با Rouge شروع میکنم .
همونطور که توی نسخه قبل هم گفتم و هنوز هم میگم Rouge بهترین کلاس بازیه . چه توی Origins چه توی این یکی .
کاراکتری هم که ایمپورتش میکنم یه Assassin لول 35 هستش که دیگه تمام DLC ها رو پشت سر گذاشته . هر چند خیلی تاثیری تو داستان نداره .
واسه قبل از بازی هم این قدر این کارت گرافیک و تنظیمات بازی رو توی دمو دستکاری کردم تا رو High بشه بازی کرد .
کارتم رو که اور کردم تا ته . گرافیک هم روی high و رزولیشنش رو مجبور شدم بیارم رو 720p . هر چند مانیتور 1080p ـه . ولی میارزه با گرافیک High توی DX11 .
آخرت بازی بود دیشب تموم کردم واقعا لذت بردم هر کی این بازی رو از دست بده نصف زندگیش بر فناست:27:
یه چیز بگم همگی کف کنید.
من همین الان با Andres رومنس داشتم!!! :18: نکته اینجاست که شخصیت من مرده!!!
کلا خودم که شاخ در آوردم.
:31:نقل قول:
وحید نقدتو بزار دیگه . کشتی مارو .
نه آخه می خوام بازی تموم بشه بعد نقد بذارم فعلا هنوز 20 ساعتی بیشتر نرفتم که در مقابل 200-300 ساعت شماره قبلی چیزی حساب نمیشه!
من ولی شاخ در نیاوردم :31:نقل قول:
یه چیز بگم همگی کف کنید.
من همین الان با Andres رومنس داشتم!!! نکته اینجاست که شخصیت من مرده!!!
کلا خودم که شاخ در آوردم.
فقط از این تعجب می کنم که با وجود این همه شخصیت چرا باید با آندرس این قدر خوب باشی که رومنس داشته باشی! :31:
احتمالا توی گروهت زیاد بوده و باهاش هم زیاد صحبت می کردی و موقع صحبت کردن هم همیشه اون گزینه ای که نشانه قلب بغلش میومد رو انتخاب می کردی
رومنس در این بازی کلا 9 حالت مختلف داره که اینجا در موردش گفتم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5927827&postcount=272
کلا توی شخصیت بازی های مریل و ایزابلا رو آدم بیشتر دوس داره که باهاشون رومنس داشته باشه
به خاطر ظاهرشون نه بیشتر به خاطر شخصیت جالب و بامزه ای که دارن
خود منم دیروز ناخواسته با ایزابلا رومنس داشتم! :31:
آره زیاد تو گروهمه، ولی خب برای من هم نا خواسته بود، قضیه تا اونجا پیش رفت که ازم خواست که بیاد با هم تا آخر عمر زندگی کنیم، منم دیگه نتونستم تحمل کنم و حالم بد شد و بازی رو دوباره Load کردم تا دلشو بشکونم که بی خیالم بشه! :31:نقل قول:
مشکل بعدی هم اینجاست که من ایزابلا رو هر کاری کردم بدست نیاوردم!
ولی به فکر مریل هستم! :31:
داستان چیه آقا..من نه شماره یک رو بازی کردم نه اینو فعلآ گرفتم!شنیدم نقش آفرینیه سراغش نرفتم..
اگر تو سبک fallout هست که کلآ اسمشو از تو ذهنم delet کنم : دی
:دی
اگه از نقش آفرینی بدت میاد shift + delete کن :دی
ولی خداییش خیلی شخصیت پردازی شون جالبه.
مثلا وقتی به ایزابلا می گی به شرطی که یک بوس بدی :دی کلی خوشحال میشه و +15 شد رابطه. ولی وقتی با andres لاس میزنی یا flirt می کنی ( همون گزینه هایی که عکس قلب دارن ) کمتر زیاد میشه مثلا +5 :دی یا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد :دی خیلی جالبه!
سلام من چطوری میتونم خواهرم Bethany رو پس بگیرم همشه همرام بود ولی وقتی میخواستیم بریم زیر زمین مادرمون گفت دوتاتون نرین منم بچه حرف گوش کن Bethany رو با خودم نبردم یکی دیگه بردش :31: میتونم دوباره پسش بگیرم یا دوباره برگردم عقب با خودم ببرمش چیکار کنم ؟
سلام این نسخه اصلی بازیه ؟دانلود کنم با بعد تازه نسخه اصلیش میاد ؟
ایزابلا و وریک و حتی فلمنث به دیالوگهای شوخی و خنده دار واکنش مثبت نشون میدن، من با فلمنث هم اونایی که آیکون الماس داشتن انتخاب میکردم خوشش میومد!نقل قول:
مثلا وقتی به ایزابلا می گی به شرطی که یک بوس بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی خوشحال میشه و +15 شد رابطه. ولی وقتی با andres لاس میزنی یا flirt می کنی ( همون گزینه هایی که عکس قلب دارن ) کمتر زیاد میشه مثلا +5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی جالبه!
برای همه همینجوری میشه منم تا پایان بازی دیگه نداشتمش! البته ببریش با خودت یه اتفاقات جالبی هم میفته!نقل قول:
سلام من چطوری میتونم خواهرم Bethany رو پس بگیرم همشه همرام بود ولی وقتی میخواستیم بریم زیر زمین مادرمون گفت دوتاتون نرین منم بچه حرف گوش کن Bethany رو با خودم نبردم یکی دیگه بردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم دوباره پسش بگیرم یا دوباره برگردم عقب با خودم ببرمش چیکار کنم ؟
محتوای مخفی: مخفی
بچه ها هیچ کدوم از شخصیتای نسخه قبل هستن یا کلا شخصیتا جدیدن؟
حتی اگه با خودم ببرمش هم دوباره ازم میگیرنش ؟نقل قول:
شاید باورتون نشه ولی بد جور بهش عادت کرده بودم دوسش داشتم :19:
باید یه کاری بشه کرد plz plz
نه میشه گفت همشون جدید هستند، ایزابلا و مریل تو نسخه قبلی بودن نمیشد باهاشون بازی کرد البته! آندرس هم تو Awaking بودش بقیه جدید هستندنقل قول:
اگه با خودت بردیش فکر کنم باید آندرس هم ببری!نقل قول:
حتی اگه با خودم ببرمش هم دوباره ازم میگیرنش ؟
شاید باورتون نشه ولی بد جور بهش عادت کرده بودم دوسش داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه کاری بشه کرد plz plz
محتوای مخفی: داستان
من ار فالوت زیاد خوشم نیومد ولی این خیلی قشنگ تره !نقل قول:
داستان چیه آقا..من نه شماره یک رو بازی کردم نه اینو فعلآ گرفتم!شنیدم نقش آفرینیه سراغش نرفتم..
اگر تو سبک fallout هست که کلآ اسمشو از تو ذهنم delet کنم : دی
2 نفر رو دیدم از نسخه ی قبلی اون سندلر ( ؟ ) با باباش !نقل قول:
فلمیث ( حالا هر جور که تلف می شه ! :دي ) هم یه جورایی هست ! :دي
اسم الیستار هم هست !
اصلی باید باشه دیگه ! :دينقل قول:
سلام این نسخه اصلی بازیه ؟دانلود کنم با بعد تازه نسخه اصلیش میاد ؟
خیلی باحال بود این حرفت ! :دينقل قول:
خود منم دیروز ناخواسته با ایزابلا رومنس داشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خدا ! نگو که می خوای 200 300 ساعت بازی کنی بعدش نقد بنویسی ! :دينقل قول:
نه آخه می خوام بازی تموم بشه بعد نقد بذارم فعلا هنوز 20 ساعتی بیشتر نرفتم که در مقابل 200-300 ساعت شماره قبلی چیزی حساب نمیشه!
من خواهرمو می خوام ! دي
edited
flirt زدنی مگه نیست ؟ :دينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی جالبه!
من نسخه اول رو بازی نکردم ..اما این dragon age 2 رو دانلود کردم ..الان هم نصب کردم دارم بازی میکنم چرا این ضربه زدنها سخته!!
مگه با موس نباید ساده باشه!!! همش باید از رو کیبرد 1 و 2و 3 و4 بزنم..؟؟؟
چرا من هر زرهی تن پلیرم میکنم لباسش ثابت هست و عوض نمیشه ؟
چطوری باید عوضش کنم ؟
سلام دوستان.
آقا من نسخه 1 رو باز نکردم...به نظرتون ایرادی داره از همین نسخه 2 شروع کنم؟
بازی قشنگی هست؟
نقل قول:
چیز زیادی رو از دست نمیدی اگه از 2 شروع کنی
ولی به نظرم اول نسخه 1 (Origins) رو بازی کنی بهتره چون یه چیزی از کل داستان بازی دستت مییاد... داستان اصلی Origins خیلی قویتره
نسخه 2 یه ذره اکشنیتره و روی داستانهای فرعی و کاراکترها بیشتر کار شده