میلاد ميداودي قراردادش را با استقلال ثبت كرد
کد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904010893
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي كه صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال با اين تيم به توافق نهايي رسيده بود با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت كرد.
اين بازيكن با استقلال قرارداد دو ساله اش را به ثبت رساند و در فصل آينده با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت.
تعهد اخلاقي داده بودم به استقلال بيايم
ميلاد ميداودي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حضور خود در استقلال اظهار داشت: تمام اخباري كه در مورد حضور من در تيم هاي ديگر منتشر شد شايعه بود. از تيم هاي ديگر پيشنهاد داشتم اما گفته بودم بين سپاهان و استقلال يكي را انتخاب مي كنم و سرانجام تصميم گرفتم استقلال را انتخاب كنم.
وي افزود: عوامل مختلفي در استقلالي شدنم نقش داشت از جمله زحماتي كه آقاي اميدوار رضايي برايم كشيدند. در زماني كه باشگاه استقلال مديرعامل نداشت ايشان با من صحبت كرد. من قول اخلاقي به دكتر داده بودم و بايد به آن عمل مي كردم.
ميدوادي با اشاره به اينكه قرار است شماره 10 استقلال را بر تن كند، در مورد اينكه قول آقاي گلي را به هواداران اين تيم مي دهد يا خير گفت: از حالا نمي توانم قول بدهم اما تمام تلاش خود را مي كنم كه اين اتفاق بيفتد. براي آقاي گلي به اين تيم آمدم و اميدوارم در كنار ساير استقلالي ها فصل خوبي داشته باشم.