پس يعني cod قسمت اول نداره؟نقل قول:
من فهرست تاپيك بازيهارو داشتم نگاه ميكردم فكر كردم اين همون قسمت اولش هست
Printable View
پس يعني cod قسمت اول نداره؟نقل قول:
من فهرست تاپيك بازيهارو داشتم نگاه ميكردم فكر كردم اين همون قسمت اولش هست
من میدونم کجارو میگه تویه کلیسا باید زنگارو از کوچیک به بزرگ بزنی بعد سری بیای پایین و از روی نیمکتا بپری بری تو راه پله اگه دیر بجنبی درش بسته میشه
اقا باز نميشه اين رمز مغازه عصاب منو خورد كرده
سلام ! دوستمون درست مي گه ! البته بايد سريع باشي!
آقا كي تونسته اين بازيو تا آخرش بره!:46:
سلام بچه ها!
رمز گاو صندوق اول تو مغازه اينه!
از روي صفر.راست.چپ.چپ.راست به 2.چپ به 6.راست به 1.چپ به 2
اگه موفق نشدين خبر بدين!:20:
من رفتم . بعد از کلی زحمت و آخرای بازی ترینر زدن و ... وقتی بازی تموم شد فقط یه سوال تو ذهنم بود که "چرا ؟!"نقل قول:
پایانش فوق العاده ضعیفه ولی بازی خودش مبارزات جالبی داره :11:
سلام دوستان گرامی قربونتون برم
تو رو خدا به من سریع بگین قسمت the marsh refriny موقع برخورد با اولین غول بازی گفتین باید سریع از نردبان برم پایین ولی من از راه پله که به سمت نردبون میرم با هر سرعت ممکن نمیتونم و قبل اینکه به نردبون برسم اون بازویی که باهاش ما رو میزنه رو میاره سر راهم و سد میشه تو رو خدا بگین باید چی کار کنم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی تو رو خدا بگین چجوری قبل بازوی اون غوله به نردبون برسم؟
تو رو خدا جواب بدین...
سلام دوستان و
من اونجا رو رد کردم مرسی بعد غوله که تو آسانسور میاد دنبالمون اینا رو رد کردم بعد تو یه پالایشگاه بزرگ این غوله افتاده من 4 تا لوله گاز را باز کردم بعد یه در رو کلیدش رو زدم جرقه زد غوله و پالایشگاه رفت هوا بعدش رفتم تو یه در بود باز میشد به پشت اون جایی که اولین بار غوله رو دیدم رفتم تو یه در دیگه رفت تو زیر زمین بعد وارد یه جای باستانی شد رفتم از یه در گذشتم در بسته شد دو تا حوضچه کنار اتاق هست وسطش یه راهرو وسط راهرو یه پایه هست که روش یه کریستال قرمز هست که میگه نمیتونم برش دارم جلو تر یه مجسمه شبیه عقاب هست با چشم های قرمز بقلش بعد حوضچه یه پایه سنگ هست روش یه کلید سنگی کلیدو که میزنم دو تا نور قرمز از کریستال میاد یکیش میره به چشمای مجسمه یکیش میرو به سمت در دو بار اینجا رو امتحان کردم یه بار تیر های تفنگم پر بود و چند بار که کلید رو زدم حالش بد شد چشماش نزدیک و دور میشد و آخر هم تفنگ رو گذاشت رو گیجگاهش و ماشه رو کشید و خودش رو کشت دفعه بعد تفنگم تیراش خالی بود حالش بد شد هرچی ماشه رو کشید تیر نداشت بعد حالش خیلی بد شد دستاش رو اورد جلو صورتش دستاش داشت بزرگ میشد تقریبا داشت هیولا میشد ولی یه کم بعد مرد!من اینجا باید چه کنم؟انگار یکی گفته بود وسط حوضچه وایسم تمرکز کنم...نمیدونم!شاید باید مرفین بزنم نمیدونم بهم بگین لطفا
سلاااااااام ردش کردم آسون بود
بابا تو رو خدا به این تاپیک قدیمی سر بزنید به من در به در بگین چجوری توی کشتی وقتی خشاب و جعبه کمک برای هنسون میاریم بعدَش گفتین نور آبی تو جزیره بزنیم من خودم چیزی نمیدیدم رفتم تو یو تیوب فیلمشو دیدم تعجب کردم تمام کار های من رو میکرد ولی زوم کردنش خیلی بیشتر از من بود من فقط از دور جزیره رو با زوم میدیدم این دیگه ویرفت تا بتونه جادوگرا رو ببینه ولی مال من نمیشه یکی گفت شاید باگ شده...اصلا باگ چیه؟؟؟؟؟سیو بعدش رو هم گذاشتن ولی نمیدونم چی کار کنم تا از اون سیو برم تو رو خدا بگینننننننننننننننن نامردا به من بدبخت کمک کنین تو رو خدا
تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟:19::41:نقل قول:
من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار:11:
please naswer me...چرا هیشکی نمیاد به داد من برسه حیفه بازیشو ول کنم:(
آقا جان من بیا این جا این سیوو دوباره بزار در به در موندم :19::41:نقل قول:
تو رو خدا به داد من برس به خدا خیلی حیف بازیه...:37::37:
سلام من سیو اخر بازی رو میزارم منتها هنوز چند ساله گیر کردم که چجوری اون دسته های پشت مجسمه ها رو بزنم البته
تبدیل به غول هم میشم اما میرم پشت همه اون مجسمه ها میخام دسته ها رو فشار بدم نمیشه چه با دگمه S
چه با کلیک چپ موس کمک کنین توروخدا چند سال پیش من این بازی رو کردم هنوز تا الان که سال 2011 هست تمومش نکردم
کد:http://up4.--------.com/images/zm5q4we5547nd4ollm.rar
اینم عکس از بازیم لطفا کمک کنین : :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز پس از جستجوی چندین ساله در موتور مرورگرها بالاخره تونستم پک کامل سیو بازی ها رو پیدا کنم
البته به همراه ترینر بازی , ناگفته نماند فقط این که من سیو اخر بازی رو میزارم که Hydra رو کشتیم منظورم همون غولیه که تو حبابه !!!
حالشو ببرین
کد:http://up9.--------.com/images/4ugl2hi5wstm05ld5h2.zip
کد:پسورد فایل : boomers
داداش خسته نباشی من این همه زار زدم حالا اومدی سیو آخر رو میزاری؟ببین جان هر کی دوس داری تو رو خدا بیا آخرین سیو کشتی رو بزار تو رو خدا
سلام خدمت شما برادر بزرگوار:5:
من 3 قسمت مختلف کشتی (A Dangerous Voyage) رو میزارم از هر قسمتی که
دلت خواست شروع کن :18:
تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر فراموش نشه فقط (این سیو سفارشی فرزاد جان):10:
هر کسی سیو قسمت های دیگه خواست در خدمتیم (فقط قسمت های مهم):21:
مشکلی داشتی farzad میتونی سوال کنی :27:
راستی این بازی 2 نداره ؟؟
کد:http://s2.picofile.com/file/7250932682/Call_of_Cthulhu_1.zip.html
کد:پسورد فایل : boomers
من یه 3روزه دارم بازیش میکنم عزیز این ای دی یاهو منه لطفا اد کن کارت دارم مرسی orange.kerman
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من یه سوال دارم تو مرحله devil اونجا که gem سبزو برمیداره بعدش میریم یه حا که خرچنگ ها هستن بعدش باید چیکار کنیم؟؟مرسی
اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون
سلام دوستان من این بازیو دانلود کردم اما زبان بازی روسی هست...چطوری عوض کنم زبانشو؟
این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟:n24:
فکر نمیکردم بعد از این همه وقت کسی بیاد این بازی رو یبار دیگه بازی کنهنقل قول:
من این بازی رو چند سال پیش بازی کرده بودم
این بازی سبکش ماجراجویی ترسناک و تا حد بالایی فکری هست با داستانی بسیار وحشتناک و جذاب
از نظر گرافیکی و گیم پلی (حتی در زمان انتشارش ) هیچی برای گفتن نداره ولی از نظر داستانی ، خیلی قوی و جذب کننده و از نظر محیطی بشدت ترسناکه
بطوری که داستان و محیط بازی ، ضعف گرافیکی و گیم پلی رو میپوشونه
من این بازی رو بخاط داستان بسیار قویش دوسش دارم و این بازی رو به همه پیشنهاد میدم
همچین بازی های پرمحتوا و غیر تکراری کمتر پیدا میشه
من جزئیاتش دقیق یادم نمیادنقل قول:
اونجا یه در مخفی هست که باد پیداش کنید که داخلش ابزار های لازم برای قرار دادن الماس ها رو داره
دارینوس دوبله این بازی رو داره با دفترچه راهنما
__________________________________________________ _______________________سلام عزیز باید کل فیل رو انتقال بدی به اون پ.شه ای ک save هات ذخیره میشه فک کنم اونجای دانلود ها هست رو کامپیوترت یه قسمت واسه بازی هست ک ذخیره ها میرن اونجانقل قول:
بچه ها کسی مرحله اخرش نرسیده ????????اونجا ک تمرکز میکنه میره تو وجود غوله باید چیکار کنم؟چطوری دسته های پشت مجسمه رو حرکت بدم اب بجریان بیوفته؟؟
داداش سیو مرحله اخر بزار اونجا که باید با غول تو حباب بجنگه نمیدونم چیکار باید بکنم
سلام اقا من هنوز تو مرحله باز کردن شیر فلکه واسه غول هیرا موفق نشدم بخدا همینکارارو کردم ولی دستگیره تکون نمیخوهره عصبیم کرده این سیوی هم ک گذاشتی فیلتره میشه یه جا دیگه upload کنینقل قول:
بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟
شماره 2 ندارهنقل قول:
قهرمان داستان هم آخر سر از دیونه خونه سر در میاره ، هیچ کسی هم حرفشو بابت اون موجودات باور نمیکنه ، خاطراتشو مینویسه و خودشو اعدام میکنه
داستان این بازی در باره دو گروه از موجودات باستانی هستند که زیر دریا زندگی میکنند
گروهی از موجودات دریایی وزغ مانند (شما هنگام جستجو روی زمین با انسان های با قیافه های وزغ مانند روبرو میشید ) تصمیم به تصرف دنیای روی زمین میشین البته با قیافه های انسان مانند ولی کج و کوله مثل وزغ
در این بین آزمایشاتی هم انجام میدن (همون دختر کوچک توی اون خونه که داره خودش و مامانش و پدرشو نقاشی میکنه که پدرش رو مثل هیولا کشیده در واقع پدرش به یک موجود وحشی ولی مثل تمساح و وزغ تبدیل شده که زنشو میکشه ولی بعد خودشو توی اون اتاق سلول مانند زندانی میکنن )
گروه دیگر موجودات خوبی هستند با گردن های دراز که ماهیتشون مشخص نیست در واقع قهرمان داستان ما خودش از همین موجودات هستش که آخر سر میفهمه با قدرت و نیروی اونها و شکل انسان گونه (اون صحنه آخر که شما از دید دوربین اول شخص با اونها حرف میزنید و باهاشون راه میرید)
ولی ظاهرا وقتی میفرستنش دیونه خونه نمیتونه با این قضیه کنار بیاد و خودشو اعدام میکنه ولی نمیدونم چرا خودشو اعدام میکنه :n24:
سلام بومرز جان خیلی ممنون بابت سیو ولی من دیگه همون موقع رفتم سیو اخر بازی رو گرفتم هایدرا رو کشتم و بازی رو تموم کردم حیف که یه تیکه ی زیادیش رو نتونستم بازی کنم به خاطر همون باگ بازی خیلی مشکل داشت یکی همین تو کشتی که کاریش نمیشه کرد یکی هم برا بعضیا دسته ی پشت مجسمه رو نمیزنه من خودم یه بار داشتم بازی میکردم بازی قاطی کرد دیگه ادم نمیشدم همینجور وزغ بودم ولی خوب بالاخره تمومش کردم اخرین صفحه خاطراتش خیلی غم انگیز بود کلی دلم سوخت واسش ولی الانم که سیوشو دادی ولی بازیش خیلی ترسناک بود نمیدونم چرا یه حسی دارم نمیتونم بازی کنم مثلا من هر دو نسخه ی alan wake رو با اون کیفیت توپ بازی کردم اصلا ترس نداشت ولی این بازی واقعا ترسناک و قشنگ بود وقتی هول میکردی دیگه نمیتونستی برا شلیک یا مثلا قفل کردن در تمرکز کنی خیلی باحال بود بازم ممنون بابت سیو کسی چه میدونه شاید سال های بعد زد به سرم رفتم دوباره بازی کنم ترینر هم گرفتم ولی خودمو کشتم بازم راه نیافتاد بیشتر ترینر رو واسه اخرش میخوان که فرصت کمه ولی میشه بدون ترینر هم رفت هر کی بازی نکرده پیشنهاد میدم بازی کنه محشره من black ops 2 ,ac3,farcry3 hitman 6 همه اینا رو چند بار تموم کرد ولی بهترین بازی عمرم همین call of cthulhu بوده الان نسخه جدیدش با یه نام دیگه اومده که علاوه بر قشنگی داستان کیفیتش هم در حد بازی ها امروزی شده ببینم میخرم بازم مرسی کسی کمکی خواست من حفظم بازی رو میتونید بپرسید
سلام به همه
من تازه عضو شدم ولی از راهنماییهای موجود در این بحث خیلی استفاده کردم و بسیار ممنونم...
دنبال داستان کامل بازی میگردم البته به زبان فارسی. از سایت ویکی پدیا یه چیزهایی دستگیرم شد ولی بیشتر مشتاق شدم در موردش بدونم اینکه Yithian کی ویا چه کسانی بودندو سرو سرشون با پدر جک چی بوده و ...
اگه در این مورد کسی چیزی میدونه لطف کنه و بگه
بازم ممنون
سلام بایرن. من چطوری باید اون دستگاه که تو کشتی هست رو زوم کنم تو مرحله dangerous voyage
دوست عزيز, فكر نميكنم از دوستان قديمى كسى به اين تابيك سر بزنه. من مدت زيادى نيست بازى رو تموم كردم احتمالأ بتونم كمك كنم در مورد سوالتون هم بايد بكم كه بايد برى بشت توب و كليد اكشن رو بزنى و بعد شليك كنىنقل قول: