یه راه اسون واسه pc بازا
یه ترینر خوب :31:
Printable View
یه راه اسون واسه pc بازا
یه ترینر خوب :31:
محتوای مخفی: .....شما منظور منو نفهمیدی عزیزم
خب درسته. ولی نوار خوبی تون تا ته زیاد نشده. تازه منم گفتم شما اگه همه کارهای + پولی رو انجام بدید باز همپول کم میارید چه برسه بعضی هاشونو انجام بدید !
خوب نه دیگه من منظورم این نبود که حتما پر شه:دی
چطوری میشه از پول خودت کم و به خزانه اضافه کنی ؟نقل قول:
برو به santcury و برو قسمت خزانه ی شخصی اونجا میتونی اینکارو بکنی
من تو بازی خیلی افت فریم دارم اصلا هم نمیتونم این جوری بازی کنم
لطفا اگه پچی وجود داره که بتونه این مشکل رو حل کنه برام بزارید
مرسی .
آدم های عادی و بیگناهی که میکشی تو این بازی دیگه Respawn نمیشن ؟
من یه شهر ادم ها رو کشتم و اون شهر دیگه کاملا متروکه شده ! فقط بچه کوچیکا موندن ! چون اونا رو نمیشه کشت.
ا؟ پس برا من باگ بوده شاید.....من هر چی میکشم صبحش میخوابم دوباره زنده میشن
روی صورت زن وقتی ریش و سیبیل میزاری چطوری Remove میشه ؟
میرم قسمت Facial Hair فقط می تونی عوضشون کنی ! در نمیان !
Undress یا undess یا یه چیز تو همین مایه ها:دی یه چیز تو مایه های رختکنه همون پشت مشتاس اونجا باید در بیاد
سلام
برای بازی کردن windows live می خواد. چه جوری باید بازی کرد چون با توجه با سریال نامبر نصب شده نمیشه بازی کرد. لطفا کمک کنید.
برای پی سی ، فکر کنم باید اکانت آفلاین بسازی
سلامنقل قول:
چه جوری؟
نمی دونم والا... فقط شنیدم... احتمالا باید گزینه ای باشه که توش مثلا نوشته باشه : creat an offline Acount یا use offline account
سلام کسی نیست خوب جواب من رو بده.نقل قول:
سلام .من این بازی اجرا نکردم ولی برای ساختن اکانت آفلاین باید وقتی که وارد بازی شدی کلید HOME رو بزنی و از اونجا creat account رو میزنی و یه اسم وارد میکنی و تمام.
این ویدیو رو ببیننقل قول:
گزینه ها یکیه اما محیطشون فرق می کنه
دنبال گزینه های شبیه این ویدیو بگرد :10:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0
کسی تا حالا Quest های Gnoms یا Silver Keys رو انجام داده ؟!
خیلی وحشتناکن ! Help ی یا چیزی نیست کمک کنه تو انجام این Quest های عجیب !
یعنی چی 40 تا کوتوله تو کل دنیای بازی جا خوردن و ما باید پیداشون کنیم !:18:
کشتم خودم رو 20 تا Gnoms و 15 تا silver key از 50 تا رو پیدا کردم !
من همه رو پیدا کردم،البته co-op رفتم با دوستم بصورت آنلاین،نقل قول:
بهتره برید و از Youtube یا همچین سایت هایی پیدا کنید مکان هاشو..
کسی لینک کرک این بازی میزاره من الان بازس نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه میگه بازیت ارجینال نیست
من هم همین مشکل رو دارم:41:نقل قول:
سلام دوستان یه مشکل در اجرای این بازی دارم و این هست که
موقع اجرا این پیام رو نشون میده و داخل ابتدای بازی میره ولی وقتی میخواد وارد صحنه بازی بشه , صحنه سیاه هست و هیچ اتفاقی نمیفته.
improper shutdown detected - if this persists , please check readme file
کرک بازی:
کد:http://gf.wiretarget.com/fabl/sr-fable3.7z
.
البته من تونستم با رفتن به بخش PCVideoOptionsApplet
با درآوردن از حالت full screen و کم کردن جزئیات بازی این مشکل رو حل کنم و داخل بازی بدون مشکل میره.
سلام یک قسمت در این بازی هست که ما میریم یک جایی و زنی رو که در قصر با ما بود ( فکر کنم نامزدمونه ) پیدا میکنیم و میگه من با یکی دیگه ازدواج کردم بعد من بهش گفتم که میخوامت گفت من رو میتونی اینجا پیدا کنی یک ادرس داد کسی میدونه کجاست یا باید کجا رفت هیچ جا رو نقشه معلوم نیست .:13:
توی اون شهر صنعتی بود فکر کنم.... منظورت همون دوست دختر اولیه هست؟
شهر صنعتی ، طرفای شرق نقشه علامت زده...
علامت نزده میتونی بگی کجای شهره؟نقل قول:
دقیق یادم نیست.... ولی فکر کنم باید یکم صبر کنی تا اون جا بیاد...
یک شهر صنعتی هست که توش همون کارخونه ی معروف هست که به مردم قول میدیم که اون جا رو مدرسه کنیم.... برو روبروی اون ، یکم بالا تر.... توی نقشه علامت تعجب بزرگی داره... اگه نبود یکم صبر کن میاد....
سلام من این بازی رو رفتم تا یک جایی که والتر کشته شد . بعد یک سری فیلم نشون میده . بازی تموم شد ؟؟ یا ادامه داره ؟؟ اگر اون علامت تعجب هارو بریم چی میشه اخرش؟؟؟
راستی در مورد اون در هایی که صورت سنگی هستند یکیشون که میگفت یک اسلحه بیار رو باز کردم پشتش یک چیزی بود شبیه منظومه شمسی کوچیک که وقتی e میزدی اسمون رنگش عوض میشد قضیه چیه
در های دیگه که سنگی هستند رو چی جوری باز کنم
دیگه مشخصه پایانش که :دی اون شیاطین تیره حمله می کنن و... خیلی مشخصه...!
بعد از این که بازی رو تموم کردی می تونی بگردی و مراحل اضافی رو تموم کنی.
اون سنگ ها و کوتوله ها جزء کوئست ای فرعی طولانی بازی هستن که باید واکترو داشته باشی... اونا فقط co-op لذت دارن... وگرنه چون نه داستانی دارن نه چیزی تک نفره لذت بخش نیستن...
می تونی کوئست های فرعی داستان دار رو بری ، یا دوباره بازی رو با یک انتخاب دیگه تموم کنی.
من تازه بازی رو خریدم دو تا دی وی دیه تو نصبش مشکل دارم میشه بگین نصبش چجوریه؟
با سلام
دوستان من از کرک SKIDROW استقاده می کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم برم داخل بازی لطفا یه راهنمایی بکنید ؟
( تمام این کارها را هم می کنم ولی بازم بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم میگه باید به اینترنت متصل بشه تا بتونه سریال رو بفرسته .
توضیحات نصب بازی: ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. دقت داشته باشید که حتما از اینترنت قطع باشید. در هنگام نصب بازی نیاز به سریال نصب می باشد ، تمامی ارقام را عدد ۱ وارد کنید ، به صورت زیر: ۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱
پس از اتمام نصب ، به فولدر UPDATE مراجعه نموده و فایل setup.exe را اجرا و نصب نمایید. پس از اتمام نصب آپدیت ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید برای ذحیره سازی بازی ، نیاز به اکانت آفلاین Games for Windows Live دارید . این اکانت را می توانید در هنگامی که بازی اجرا می شود ، در منوی اول بازی ، ایجاد کنید. )
منظورم اینه وقتی میخوام وارد بازی بشم games for windows live میاد بعد یه صفحه باز میشه باید ایمیل و پسورد بدم وقتی میدم میگه باید به اینترنت وصل باشی !!! و وارد بازی نمیشه .
در واقع برای من ابتدا FableLauncher بالا می یاد و بعد از چندبار NEXT زدن وقتی میگه باید ایمیل و پسورد LIVE را وارد کنی وقتی کنسل رو می زنم این پیغام رو میده : TO PLay this game you must signed in to games for windows live وقتی هم که روی آیکون خود fable 3 در دایرکتوری کلیک می کنم میگه please use FableLauncher.exe
دوستان من یک جاش گیر کردم. رفتم این رئیس دزدها یا همون مزدورها رو بجنگم(اوائل بازی).این حاج اقا من یک نیم ساعت کامل زدم هیچ اتفاقی نمی افته.یکی اگر امکانش هست راهنمایی کنه.
چقدر خط داستانی داره
witcher جدیده از لحاظ سختی در مقایسه با این چطوری هست.
آقا بازیه خوبیه ؟؟؟؟ به بازیهایی مثل COD یا Halo میرسه ؟؟ از نظر گرافیک و گیم پلی و صدا و ... ؟؟؟؟ ارزش داره بازی کنیم ؟؟؟؟؟
بازی جالبیه.ولی اصلا مقایسه اش با اون ها اشتباهه.چون این نقش افرینی شمشیری هست که دنیا اطرافش بزرگ نیست.مراحل بامزه توش زیاد داره,داستان جالبی داره.مبارزه از لحاظ سختی متوسط هستند.خیلی هم طولانی نیست.من که با لذت تمومش کردم