نسخه پی سی کی میاد
Printable View
نسخه پی سی کی میاد
2-3 روز دیگه میاد.نقل قول:
آره من کلا اشتباه کردم!نقل قول:
متیاز نسخه ی PS3 و XBOX360 یکسانه. اون لینکی که قرار دادید، لینک نقد سایت IGN UK ــه، نه IGN US . این دو سایت کاملا مستقل از هم هستند از نظر امتیاز دادن.
ممنون
آقا يه سؤال نسخه يکش چند گرفته بود از همين سايت ها؟ بيشتر يا کمتر
نسخه اولش از ign گرفته بود 9.7 . از مجله رسمی x360 گرفته بود 10 !!نقل قول:
آقا يه سؤال نسخه يکش چند گرفته بود از همين سايت ها؟ بيشتر يا کمتر
اینطور که تو تریلر ها پیداست گرافکی بازی نسبت به نسخه اول عالی کار نشده!
کلا فکر نکنم بتونه موفقیت های نسخه اول رو تکرار کنه
آره اینو من تو یه Review هم میخوندم فکر کنم Review سایت IGN بود.نقل قول:
آقا این بازی اومده کسی تو ایران گرفته ؟
گرافیک نسخه 1 به خصوص Directx 10 عالی کار شده بود و به نظر من یکی از بهترین بازی ها از لحاظ گرافیکی بود یعنی گرافیک بازی به جای پیشرفت پسرفت کرده ؟؟!!نقل قول:
شاید نسخه کنسولی رو Review کرده باشن !!!!
منظورش اینه که مثله نسخه ی 1 اونقدر رویه گرافیک عالی کار نشده!نقل قول:
نکه گرافیکش پایین تره! ( چه ربطی به کنسول داره دیگه! )
مجله Game Informer هم نمره 8.25 رو به بازی داده!
سلام........
بعد از چند هفته دوری بلاخره ما برگشتیم!
کلا امتیازهای موفقی بوده و فقط Game Informer مطمئنید نمره داده چون تا حالا هر امتیازی گرفته بوده تو فروم سایت 2K مینوشت!ولی از GI خبری نیست!
اینکه بازی نمره های شماره یک را مشخص بود که نمیتونه داشته باشه چون نسخه یک اونقدر خوب بود که شماره بعدی نتونه خیلی تغییرات داشته باشه!ولی خوب از نظر کیفیت مشخص هست که از اون بازی بهتر خواهد بود!
نمیدونم اشاره شد یا نه ولی OXM: 9.5/10 به بازی داده!
خوب با صحبتی که دوستان کردند قرار نیست گرافیک این بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت خاصی داشته باشه...خوب حداقل همین باعث میشه که امتیازهای این بازی نسبت به نسخه قبل کمی بیاد پایین چون گرافیک در این حد برای 3 سال پیش خیلی عالی حساب میشد ولی حالا دیگه نمیشه به این گرافیک یک گرافیک عالی گفت!!!
بیشترین پیشرفت گرافیکی بازی مربوط به نورپردازی و سایه هاش هست
آره مطمئن باش همین نمره رو داده:نقل قول:
کلا امتیازهای موفقی بوده و فقط Game Informer مطمئنید نمره داده چون تا حالا هر امتیازی گرفته بوده تو فروم سایت 2K مینوشت!ولی از GI خبری نیست!
کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/bioshock2
اصلا معنی نداره چون بازی اول عالی باشه بازی دوم عالی تر نباشه.... این دیگه بر می گرده به نبوغ و خلاقیت سازنده ها!نقل قول:
اینکه بازی نمره های شماره یک را مشخص بود که نمیتونه داشته باشه چون نسخه یک اونقدر خوب بود که شماره بعدی نتونه خیلی تغییرات داشته باشه!
نمونه بارزش مس افکت هستش... نسخه اول بی شک بهرتین بازی X360 بوده تا پارسال حتی IGN هم اونو بهترین بازی تاریخ X360 انتخاب کرده بود... الانم که نسخه دوم اومده و همه میگن خیلی بهتر شده!
از همین الان میشه نمره ی گیم اسپات رو حدس زد... خیلی بده 8.5 هستش!
Mass Effect 1 بهترین بازی X360!!عجب...........
شما خواهید دید که Mass Effect 3 اینطوری مثل 2 نمره نمیگیره(ببینید کی گفتم برای این حرفم هم برای خودم دلایلی دارم که توضیح ندم بهتر هست)
دقیقا Gears of War 1 میانگین نمراتش بیشتر از Gears of War 2 بود!تا اونجا که یادم هست خوب کدام بازی بهتر بود مشخصا 2 بهتر بود!
بعدا هم اکثرا که نمره دادن من نگاه میکردم تعریف میکنن و میگن که بازی از شماره یکش بهتر شده...........
بعد این را هم در نظر بگیریم که شماره 2 را سازندگان بازی اصلی نساختن و به ندرت پیش میاد که بازی که شماره دورم سازنده ای اصلیش نباشه به اندازه شماره یک عالی باشه!هر چند بازی عالی هست!
در نهایت گور بابای هر چی سایت و مجله هست:31:
البته این که بگی نسخه ی 2وم همیشه کم تر از نسخه ی اول امتیاز میاره یک چیزه کاملا اشتباهیست!
هرچند که در بیشتر بازی ها همچین چیزی صدق میکنه اما همیشه اینطور نیست ( نمونه ی معروفش GTA :دی )
خلاصه امیدوارم که بازی همچون نسخه ی 1 عالی کار شده باشه!
من با این حرف موافقم:31:نقل قول:
در نهایت گور بابای هر چی سایت و مجله هست:31:
اصلا نمیشه دقیق به امتیاز سایتهای بازی اعتماد کرد.مهم اینکه هر کسی از یک بازی لذت ببره.نمیشه که ما منتظر مثلا امتیازهای گیم اسپات باشیم.این سایتها امتیازهای الکی میدن و به نظر من بهترین بازی سال رو قرعه کشی میکنند:31: نمونش همین بهترین بازی سال 2009 از نظر گیم اسپات که demon souls بود که این انتخاب خیلی خنده دار بود:27:
خوب معمولا دلیل بالاتر بودن امتیازها در نسخه اول بازیهای معروف وجود نوآوری تو نسخه اوله که اولین و یک جورایی مهمترین فاکتور توی امتیاز دهی توسط سایتهاست چیزی که بارها سایتهای معروف منتقد بازی اعلام کردند...
اگه قرار باشه، برای هر بازی 50-60 دلار بدید، اونوقت به ارزش نقدها پی می برید.نقل قول:
من با این حرف موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیشه دقیق به امتیاز سایتهای بازی اعتماد کرد.مهم اینکه هر کسی از یک بازی لذت ببره.نمیشه که ما منتظر مثلا امتیازهای گیم اسپات باشیم.این سایتها امتیازهای الکی میدن و به نظر من بهترین بازی سال رو قرعه کشی میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمونش همین بهترین بازی سال 2009 از نظر گیم اسپات که demon souls بود که این انتخاب خیلی خنده دار بود
در ضمن مثالی که از GameSpot زدید و نتیجه گرفتید که تمام سایت ها اینگونه اند، اشتباهه. چرا که GameSpot فقط یک سایته و اغلب سایت ها به بازی دیگری عنوان بهترین بازی رو دادند. آیا بقیه سایت ها هم اینگونه بودند و بهترین بازی سال چیزی غیر از انتظارات و دیدگاه های گیمرها بود؟ مطمئنا نه.
اغلب افرادی که به سایت های نقد گیر میدند، به این خاطر بوده که انتظار داشتند به بازی محبوبشون امتیاز بالایی بدند. ولی اینطور نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مگه Demons Soul's رو بازي كردي ؟نقل قول:
نمونش همین بهترین بازی سال 2009 از نظر گیم اسپات که demon souls بود که این انتخاب خیلی خنده دار بود
من قبول دارم که اونا پول خیلی زیادی برای هر بازی میدن.البته من خیلی تند رفتم:20: به خاطر این بود که از انتخاب گیم اسپات خیلی عصبانی بودم چون با این کار دقیقا داره از کنسول خاصی طرفداری میکنه و در چند سال آینده اصلا بعید است که مثلا یه بازی کامپیوتر بهترین بازی سال بشه.ولی سایتهایی که خوب امتیاز میدن مثل IGN هم هستند ولی گیم اسپات اگه دقت کنید امتیازهای کاربران و مردم معمولا بیشتر از امتیاز منتقدین سایت هستش.نمونش همین بازی mass effect2 هستش.نقل قول:
بله مطمئن باش که بهترین بازی x360 هستشنقل قول:
Mass Effect 1 بهترین بازی X360!!عجب...........
شما خواهید دید که Mass Effect 3 اینطوری مثل 2 نمره نمیگیره(ببینید کی گفتم برای این حرفم هم برای خودم دلایلی دارم که توضیح ندم بهتر هست)
دقیقا Gears of War 1 میانگین نمراتش بیشتر از Gears of War 2 بود!تا اونجا که یادم هست خوب کدام بازی بهتر بود مشخصا 2 بهتر بود!
بعدا هم اکثرا که نمره دادن من نگاه میکردم تعریف میکنن و میگن که بازی از شماره یکش بهتر شده...........
بعد این را هم در نظر بگیریم که شماره 2 را سازندگان بازی اصلی نساختن و به ندرت پیش میاد که بازی که شماره دورم سازنده ای اصلیش نباشه به اندازه شماره یک عالی باشه!هر چند بازی عالی هست!
گیرز 2 فقط با تکیه بر بهبود عالی گرافیک اومد جلو و اصلا بهبود چندانی تو زمینه داستان و گیم پلی تو اون مدت ساخت نداده بود که بخواد مثه نسخه اول بدیع باشه... واسه همونم هیچ وقت نتونست مثه نسخه اول بازی سال بشه و جوایز زیادی بگیره!
اینکه بگیم بازی بهتر شده کافی نیست... مهم چقدر بهتر شدن بازی هستش!
مس افکت 3 هم اصلا جای بحث نداره... چون هنوز هیچی ازش معلوم نیست!
شایان راست میگه... نمونه های زیادی هست که نسخه بعد بهتر از نسخه قبلی بوده و نمونه های زیادی هم وجود داره که بر عکس این هستش......کلا همه چیز بستگی به نبوغ و خلاقیت تیم سازنده داره و نه چیز دیگه ای!
البته اینطور که توی نقد ign نوشته سعی شده داستان بازی مثه نسخه اول عالی باشه که خودشنکته خیلی خوبیه!
MassEffect خدا بود من که 2 رو هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی نسخه اولش یکی از بهترین بازیهایی بود که تو این سالهای اخیر عرضه شده بود چه رو Xbox چه روی PC. کلاً Bioware داره برای من کمکم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.
من خودم Bioware رو خیلی قبول دارم و پارسال هم با شاهکار به تمام معنا یعنی dragon age به ما یه حال حسابی داد ولی دیگه Blizzard هم مزخرف نیست.فقط بازی هایی مثل دیابلو و استارکرفت بسازه خودش برای محبوبیتش کافیه:20:نقل قول:
Bioware داره برای من کمکم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.
فکر می کردم بعد از این دو بازی بایوویر بعضی ها اینطوری فکر کنن داشتم دنبال دلیل می گشتمنقل قول:
کلاً Bioware داره برای من کمکم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.
اصولا هیچ شرکتی بلیزارد نمیشه اول خیال خودم رو راحت کنم :دي
بعد هم اینکه شما 10 سال دیگه درگون ایج 5 بازی می کنی نه درگون ایجی که الان منتشر شده !
اما خیلیا میشینن بازی های 10 سال پیش بلیزارد رو بازی می کنن مثل خودم
این است تفاوت بازی های بلیزارد با دیگر سازندگان کل صنعت بازی !
دوستان الکی بحث نکنید.این دو شرکت هر جفتشون عالی هستند.مخصوصا در بازی های سبک نقش آفرینی که چند شاهکار این دو شرکت خلق کردند.دوستان این جور بحثها فایده نداره.اگر قرار باشه بهترین بازیهای سبک نقش آفرینی تاریخ رو انتخاب کنند حتما بازی های این دو شرکت در رده های اول قرار می گیرند.نقل قول:
فکر می کردم بعد از این دو بازی بایوویر بعضی ها اینطوری فکر کنن داشتم دنبال دلیل می گشتم
اصولا هیچ شرکتی بلیزارد نمیشه اول خیال خودم رو راحت کنم :دي
بعد هم اینکه شما 10 سال دیگه درگون ایج 5 بازی می کنی نه درگون ایجی که الان منتشر شده !
اما خیلیا میشینن بازی های 10 سال پیش بلیزارد رو بازی می کنن مثل خودم
این است تفاوت بازی های بلیزارد با دیگر سازندگان کل صنعت بازی !
راستی این تاپیک اسمش BioShock2 است یا یه چیز دیگست.نکنه چشای من اشتباه می بینه:31:
بچه ها میگم اینجا تایپیک اختصاصی Bioshock 2 هستش یا تایپیک اختصاصی بحث تبادل نظر درمورد بازیها! ؟ !
چون فکر کنم من اشتباهی اومدم تو این تایپیک:31:
جالب هست الان میانگین امتیازها بازی 90 هست اونوقت 90 بد هستش همین Heavy Rain به اون بزرگی الان امتیازهای خیلی خوشحالی داره بعضا!نقل قول:
اگه قرار باشه، برای هر بازی 50-60 دلار بدید، اونوقت به ارزش نقدها پی می برید.
در ضمن مثالی که از GameSpot زدید و نتیجه گرفتید که تمام سایت ها اینگونه اند، اشتباهه. چرا که GameSpot فقط یک سایته و اغلب سایت ها به بازی دیگری عنوان بهترین بازی رو دادند. آیا بقیه سایت ها هم اینگونه بودند و بهترین بازی سال چیزی غیر از انتظارات و دیدگاه های گیمرها بود؟ مطمئنا نه.
اغلب افرادی که به سایت های نقد گیر میدند، به این خاطر بوده که انتظار داشتند به بازی محبوبشون امتیاز بالایی بدند. ولی اینطور نشد.
بعد بنده تا حال هر چی در مورد این بازی تو فروم حالا خود 2k و ....... دیدم داشتن میگفتن که بازی عالی هست و بازی را میخرن!همین چند وقت قبل داشتم میخوندم BioShock 2 در میان 20 بازی پیش فروش شده در انگلیستان در رده اول هست!!
اینکه دوست داشتم بازی امتیازهاش نسبت به شماره یک زیاد باشه غیر قابل انکار هست و اینکه ناراحت شدم از این نمرات مشخص هست اما اینها پشیزی از علاقه من نسبت به BioShock کم نکرده(و من همچنین بی تابی میکنم برای شماره دوم)
Mass Effect 1 که به نظر میرسه اغلب دوستان خیلی تو تب شماره دوم هستن.............اصلا بیخیال به من چه!نقل قول:
بله مطمئن باش که بهترین بازی x360 هستش
گیرز 2 فقط با تکیه بر بهبود عالی گرافیک اومد جلو و اصلا بهبود چندانی تو زمینه داستان و گیم پلی تو اون مدت ساخت نداده بود که بخواد مثه نسخه اول بدیع باشه... واسه همونم هیچ وقت نتونست مثه نسخه اول بازی سال بشه و جوایز زیادی بگیره!
اینکه بگیم بازی بهتر شده کافی نیست... مهم چقدر بهتر شدن بازی هستش!
مس افکت 3 هم اصلا جای بحث نداره... چون هنوز هیچی ازش معلوم نیست!
شایان راست میگه... نمونه های زیادی هست که نسخه بعد بهتر از نسخه قبلی بوده و نمونه های زیادی هم وجود داره که بر عکس این هستش......کلا همه چیز بستگی به نبوغ و خلاقیت تیم سازنده داره و نه چیز دیگه ای!
البته اینطور که توی نقد ign نوشته سعی شده داستان بازی مثه نسخه اول عالی باشه که خودشنکته خیلی خوبیه!
اتفاقا گیرز 2 را خیلی هم مانور دادن روش!بهبود چندانی تو زمینه داستان نداده بودن(این یکی را دیگه کم لطفی نفرماید من خودم از دشمنان سرسخت GeOW هستم ولی دیگه داستان شماره دومش حداقل حداقل از اون کسایی که میپرسیدم میگفتن این دفعه ترکونده و ریشه های داستانیش به اصطلاح پر و پیمون تر شده بود!
اینکه میگید بازی نسبت به یک بهتر شده کافی نیست من کاملا موافقم ولی با توجه به زمان ساخت دیگه حداکثر 2 ساله یک کم سخت هست برای ادامه فراتر از شماره یک در صورتی که از ادامه انتظارات بالاتر باشه و سازنده بازی اصلی هم پشت بازی نباشه!الان کن لیواین پشت این بازی بود منظور بایوشاک 2 اون میتوانست بهتر کار کنه یا این جوردن توماس
مس افکت 3 هم شرط اینه بتونه شماره 3 نسبت به شماره 2 نمرات بالاتر بگیره(به شدت منتظر این قضیه هستم آیا مس افکت 3 نیز میتواند مثل شماره 2 نمرات کسب کند تنها این بازی نه اگه Uncharted 3 در این نسل در کار باشه آیا میتوانه مثل شماره 2 خود نمرات زیاد کسب کند یا نه و از این مثالها و البته Gta جدیدی در کار باشه یعنی شماره 5 در این نسل میتوانه مثل شماره 4 نمره جمع کنه!اینها چیزی هست که برای خود من سخت هست تصور کنم امتیازهای مشابه و بالاتر بگیره این ادامه ها)
این امیتازهای BioShock 2 هم یکی از چیزهای خوبی که داشت این بود که انتظارها پایینتر اومد و حال شماره بعدی را دیگه انتظارها تا این حد نمیشه و این خودش میتونه یک حسن باشه برای بازی تا شماره بعد(نمیدونم منظورم و رسوندم یا نه)
الان ادامه هایی هستن که احتمالش هست بیشتر از شماره قبلیشون امتیاز بالاتر بگیرن منتها باید به اون بازیهایی نگاه کرد که تو این نسل شماره یکشون اومده و امتیازهای بسیار بالایی گرفتن مثلا همین Uncharted 3 اگه تو این نسل بیاد باید دید میتواند شماره 2 را از لحاظ امتیاز پشت سر بگذاره!و ...........
----------
آقا یک چیز پس این نسخه PC کی میاد مردم من
بیلیزارد فقط ملت رو گذاشته سره کار الان چند ساله بجز WOW یه بازی درست حسابی بیرون نداده؟ شرکتی بازی بیرون نده به چه دردی میخوره.نقل قول:
n سال این Starcraft رو معرفی کرده ولی هر روز یه بامبولی درمیاره.
بله من حرف شما رو قبول دارم شکی نیست Starcraft II و Diablo III بازیهایی میشن که تا سالها میشه بازی شون کرد اما کدام بهتره یه شرکتی که هر 5-6 سال یه بازی عالی میده یا یه شرکتی مثل Bioware که هر سال 1-2 بازیه عالی میده من نیازی ندارم سال دیگه یا سال بعدش بشینم MassEffect رو بازی کنم چون میتونم MassEffect 3 بازی کنم و سالهای بعدشم همینطور.
وقتی میشه یه بازی جدید و مشابه همون زمان رو بازی کرد چرا برگردم بازیه n سال پیش رو بازی کنم.
دیگه این قضیه سلیقه ای هستشنقل قول:
بیلیزارد فقط ملت رو گذاشته سره کار الان چند ساله بجز WOW یه بازی درست حسابی بیرون نداده؟ شرکتی بازی بیرون نده به چه دردی میخوره.
n سال این Starcraft رو معرفی کرده ولی هر روز یه بامبولی درمیاره.
بله من حرف شما رو قبول دارم شکی نیست Starcraft II و Diablo III بازیهایی میشن که تا سالها میشه بازی شون کرد اما کدام بهتره یه شرکتی که هر 5-6 سال یه بازی عالی میده یا یه شرکتی مثل Bioware که هر سال 1-2 بازیه عالی میده من نیازی ندارم سال دیگه یا سال بعدش بشینم MassEffect رو بازی کنم چون میتونم MassEffect 3 بازی کنم و سالهای بعدشم همینطور.
وقتی میشه یه بازی جدید و مشابه همون زمان رو بازی کرد چرا برگردم بازیه n سال پیش رو بازی کنم.
افرادی مثل من شاید لذتی که از دیابلو 2 می برن از مس افکت 2 نبرن !
کلا ولش کن کاملا سلیقه ای هست این قضیه
سلام
3DJuegos و Meristation و Eurogamer Spain
هم هر کدام به بازی امتیاز 9 از 10 دادن!
بهتره تايپك منتقل بشه چون فردا نسخه PAL به دستم ميرسه.
امتیازهای جدید :
Eurogamer – 8
Joystiq – N/A
Destructoid – 8.0
GiantBomb – 4/5
Wired – 9
Videogamer – 9
GamesRadar – 10
1UP – B+
MTV Multiplayer – N/A
TeamXbox – 9.2
JeuxVideo – 4/5
Play3 – 8.5
از نمراتي كه دوستان زحمتشو كشيدين و اينجا گذاشتن ميشه به اين نتيجه رسيد كه ميانگين نمرات حدود 9 هستش كه براي ادامه يك بازي به نظر خود من خيلي خوب....... .
همين geow2 يا mw2 تقريبا امتيازاشون 9 بود ولي خيلي از شماره اول بهتر بودن مخصوصا قسمت داستانيشون ........ .بي صبرانه منتظر هستم تا بازيش كنم ..
GT هم امتیاز 8.8 رو به بازی داد، کلاً میانگین امتیازات حدود 8.5-8.6 هست، که نمیشه گفت عالیه ولی خوبه، کلاً آنچنان که باید مثلاینکه نسبت به نسخه اول پیشرفت نداشته، با این حال بازم بازیه خوبیه.
سلام
من دیشب یک مقدار بازی کردم روی X360 بازی بازی خیلی خوبی هستش این دریل من و کشته!ولی خوب اون موقع شماره یکش اومده بود بنده دقایق اول کاملا تو شوک به سر میبردم ولی به نظر من بازی میتوانست بهتر از این شروع بشه!
کلا تو هر زمینه پیشرفت داشته ولی خوب تو بعضی موارد کم!سیستم هک بازی نسبت به شماره قبلی به کل تغییر کرده و شما دیگه بازی را نگه نمیدارید تا مینی گیم انجام بدید و این بار روش هک عالی شده!
من که با دسته میرفتم شاید چون مهارت ندارم نتونستم حتی یک تیر هم به بیگ سستر بزنم:31 بعد از اون بیگ سستر فرار میکنه شما هم دنبالش که یهو شیشه را جر میده شما میرید تو اقیانوس و ............
نسخه PC هم لینکهای دانلودش اومده منتظر اون نسخه هستم.............ایشالا فردا پس فردا نسخه PC را میریم!
سیات GameSpot هم بازی رو نقد کرد و همونطور که حدس زدم بهش نمره 8.5/10 رو داده!
کد:http://www.gamespot.com/ps3/action/bioshock2/review.html?page=2
خب اینهم کرک بازی که گروه Razor مثل اینکه اولین کرک رو برای نسخه pc زدن
لینک دانلود کرک با حجم 6 مگ :
کد:http://gf.wiretarget.com/bioshock_2.htm
سلام
بازی ریلیز شده و همین الان میشه از نت دان کرد. با کرک سالم.
خوب من حدود يكي دو ساعتي بازي كردم.......
از لحاظ گرافيك بهبود در بافتها تقريبا صفر ولي نورپردازي پيشرقت خوبي داشته ولي در كل گرافيكش نمره جالي نمي گيره واسه گرافيك 8 هم بديم زياديه.......... .
بازي با بيگ ددي خيلي جذبم نكرد راستش تو آخراي شماره يك كه لباس بيگ ددي رو ميپوشيديم خيلي جالبتر بود و كلا صداي پاهات زمين رو به لرزه درمياورد ولي تو اين شماره.......:13:اون دريلش هم كه من خيلي نپسنديدم ..فقط خون مصنوعي از يارو خارج ميشه و وقتي جنازشو مي بيني سالم سالم(از بازي با اين همه ادعا......خيلي بعيده)(ياد باد آن اره ماركوس در چرخدنده ياد باد)
بقيه مواردش بهبود خوبي داشتن و جذاب شده بيگ سيسترها هم خوفن خداييش ........
در كل بعد از تموم كردنش ميام نظر كاملو ميگم شايد بازي جذابترترترترتر شد........ .