داشتم صفحات قبلو مرور مي كردم ، با يكي از جمله هاي اين چند صفحه اخير البرز شديد موافقم ، اونم قضيه داستانه .
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ببينيد تو فيلمم همين بحث هست فيلمي مثله ديوانه امريكايي داستاني شديدا پيچيده و تودرتو داره ، از فيلم هاي بسيار موفق هم حساب ميشه ؛ اما كسي هست كه بگه اين فيلم به اندازه رمانش موفق بوده ؟ يا فيلمه shining هم همينطور .صحبتم اينه كه داستان پيچيده هميشه در كتاب بيشتر از باقي هنر ها جواب داده . همين بايوشاك اگه به صورت يه رمان در بياد قطعا ميتونه از ايني كه الان هست هم جذاب تر در بياد ، بخاطر همين ميرسيم به حرف البرز ، اگه كسي به من بگه دنبال يه داستان پيچيده ام خوندن كتاباي استفن كينگ و بهش معرفي ميكنم نه بازي كردن بايوشاك رو .
پس بنظر من پيچيده بودن داستانو از از فاكتورامون حذف كنيم و بجاش كشش داشتن داستان رو مد نظر قرار بديم كه در اين زمينه دو قسمت MW كشش كافي رو دارن بنظرم
( من خودم به halo راي دادم در نتيجه هر گونه وابستگي به طرفين درگيري رو تكذيب ميكنم ، اين پستم صرفا براي بيشتر كردن كل كل دوستان بود و ارزش ديگري ندارد :n02:)