Diablo IIIنقل قول:
Modern Warfare 3 / Battlefield 3
Printable View
Diablo IIIنقل قول:
Modern Warfare 3 / Battlefield 3
MW3
دلیلش هم قبلا گفتم کلا از هر لحاظ Mw بالاتر از BF بود . چقدر دوستان این یه سوال مد نظرشون هست:n02:
Prince of Persia 2008 یا Prince Of Persia : The Forgotten Sands ؟
Prince Of Persia : The Forgotten Sands
باز از شاهزاده سال 2008 خیلی بهتره.
-----------------------------
یک چالش واقعی:
پیت یا ساموس آران..؟
ساموس آران به این دلیل که پیتی رو که میگی اصلا بازیه Kid Icarus رو انجام ندادم که بخوام انتخاب کنم:n02:
Spider-Man Shattered Dimensions یا The Amazing Spider-Man ؟
به نظر من Shattered Dimensions خیلی بهتر بود،البته از بیشتر جهات مخصوصا داستان و شخصیت پردازی اون 3,4 تا مرد عنکبوتی،یه جورایی منو یاد سریال Fringe و دنیاهای موازی مینداخت،شاید به خاطر همین واسم جالب تر بود...................نقل قول:
XboX 1 or Dream Cast
اینو من الان از مسعود پرسیدم گفت صد در صد Xbox
منم رو حرف اون حرف نمیزنم:n08:
Snake یا Dante ؟
Dante
فارکرای 3 یا اسسینز کرید3؟
اینا یکیش شوتره یکی اکشن ادونچر:n02:بنابراین انتخاب فقط میتونه دلیل شخصی داشته باشه نه دلیل منطقی چون نمیشه مقایسشون کرد . من فارکرای 3 رو بیشتر میپسندم . اساسینز دیگه داره دلمو میزنه اما فارکرای یه بازیه نو و جدید بود:n12:
Mortal Kombat یا Street Fighter ؟کلا سری بازیهاشونو میگم ...
مرتال کمبت به خاطر انیمیشن های خیلی واقعی برا اون زمان، جادو و چیزهای عجیب و جالبنقل قول:
Mortal Kombat یا Street Fighter ؟کلا سری بازیهاشونو میگم .
+
داستان یا گیم پلی؟
* منظور از داستان همه چیز مربوط به داستان میشه یعنی روایت و ...
فارکرای هم بعضی از سایتا جز اکشن ادونچر حساب میکنن ... چون ماجراجویی داره.نقل قول:
اینا یکیش شوتره یکی اکشن ادونچر:n02:بنابراین انتخاب فقط میتونه دلیل شخصی داشته باشه نه دلیل منطقی چون نمیشه مقایسشون کرد . من فارکرای 3 رو بیشتر میپسندم . اساسینز دیگه داره دلمو میزنه اما فارکرای یه بازیه نو و جدید بود
اساسین فان نیس به نظرم خسته کننده میشه ولی فارکرای واقعا فانه :n07:
خب به نظرم گیم پلی ارجعیت داره. چون بدون فهمیدن داستان هم میشه از بازی لذت برد.نقل قول:
داستان یا گیم پلی؟
* منظور از داستان همه چیز مربوط به داستان میشه یعنی روایت و ...
ولی داستان لذت بازی رو چندین برابر میکنه.
گرافیک یا گیم پلی ؟ :n02: