یعنی این یارو کت وشلواریه همون یاروست ک تو بازیه؟اینکه دستاش دراز نیست
Printable View
یعنی این یارو کت وشلواریه همون یاروست ک تو بازیه؟اینکه دستاش دراز نیست
من که بازی نکردم ولی کل بازی رو حفظ شدم
از بس مطلالبش رو خوندم
آره داش همون کت شلواریه هست که بازی رو ترسناک کرده
نمیدونم چطوری ما رو میکشه
دارم به همه ی فامیلام میگم تا دانلود کنن
میخوام اونا هم آلوده شن:sq_5:
بله مودبه و خیلی مودبانه میاد می خوردت.همیننقل قول:
البته خوردن که نه رسوخ می کنه تو وجودت حتماً
خبری از خون خون ریزی نیست اصل بازی رو ترسیه که از محیط و موسیقی و صداهای بازی بهت دست میده
من یکی که با این سنم این همه بازی ترسناک رو رفتم و واسم هیچی نبوده . اما این یکی رو تنها 2 دقیقه رفتم و در جا اومدم بیرون . فقط میگم که مراقب خودت باش یه وقت مثل رفیقت ...نقل قول:
خوش به حالت تازه از یادداشت 4 ام به بعد اومده سراغت . من هنوز یادداشت اول رو پیدا نکرده بودم اومد . داشتم سکته میکردم .نقل قول:
میدونی کلا یه نظریه ای هست میگه هر چی قیافه ترسناک تر و عجق وجق تر باشه بازی ترسش کمتر و فانش بیشتر میشه (نظریه خودم بود) . شما بازی های درجه یک ژانر وحشت رو هم نگاه کنی اونقدر ها عوامل ترس توی بازی به چهره و ظاهر نیست . موسیقی و محیط و محدودیت (همون حس درماندگی) باعث ایجاد ترس میشه .نقل قول:
سایلنت هیل و الان اویک که در مقابل این بازی هیچ هستن هم یه جورایی از همین عوامل استفاده کردن . اما مرحبا به سازنده این بازی که تونسته از این عوامل بهینه ترین استفاده رو بکنه .
سلام ایا این بازی Version جدید داره یا اینکه همین Version هستش ؟
آره دمت گرم دقیقا عین من! نصفه شبه چراغا خاموشه هدفون رو گوشمه رفتم تو بازینقل قول:
بعد 3 دقیقه اومدم بیرون حتی قبل از اینکه یارو بیاد یعنی اون موزیک باد و اون تاریکی خودش ترسناکه چه برسه به اون یارو که ....
واقعا ترسناکه!
آقا ما که تمومش کردیم! هشت تا نامه هم گرفتیم. نمیدونم چرا همه میگن نتونستیم همه نامه ها رو برداریم!
بابا دم تو گرم ! جدی 8 تا رو گرفتی !!!؟ :sq_14:نقل قول:
من بالاتر 5 تا نتونستم برم
چطوری آخه !!!!؟
نقل قول:
داداش دیگه انقدر بازی کردم فوت و فنش اومد دستم! ده تا سکته ناقص بزنی وُ سکته خورت ملس بشه حرفهای میشی! من الان کج شدم.
آقا دمت گرمنقل قول:
من با ترسش هم کنار بیام و تا آخر بازی سکته نزنم:31: ششمی یا هفتمین نامه رو پیدا کنم برم دنبال بعدی مرده اومده مارو برده با خودش اون دنیا