من عاشق قهوه ام و هرچی که با طعم قهوه باشه مثل بستنی
اما قهوه که میخرم اصلا نمیدونم چرا خوشمزه نمیشه
قهوه با نسکافه چه فرقی داره ؟ مزشون فرق داره؟؟
Printable View
من عاشق قهوه ام و هرچی که با طعم قهوه باشه مثل بستنی
اما قهوه که میخرم اصلا نمیدونم چرا خوشمزه نمیشه
قهوه با نسکافه چه فرقی داره ؟ مزشون فرق داره؟؟
سلامنقل قول:
نسکافه قهوه آماده هستش
و به نظرِ من تو طعم و مخصوصا عطر یه کوچولو تفاوت داره
شما قهوه تازه بگیرین بگین براتون آسیاب کنن
بعد هم با قهوه جوش درستش کنید و ترچیحا بدونِ شکر (یا یه مقدارِ کم شکر) میل کنید.
فک کنم نظرتون عوض شه.
ما چند سال پییش رفته بودیم باغ یکی از آشناهای دورمون یه پیرمرد خیلی مسنی تک و تنها و بداخلاقققق اما شدیدا با سلیقه.. بعد یه روزی از اون روزا که اونجا بودیم به هرکدوم یه لیوان قهوه داد یا شایدم نسکافه! بعد من چون داغ بود نصفشو ریختم زمین بعد که خورم وایییییی نمیدونی چی بوووووود میخواستم لیوانم بخورم تو حسرت اون نصفی موندم که ریختم زمین اصلا یعنی ...بعد رومم نشد بگم بازم میخوام از اون موقع من همش دنبال اون طعمم دیگه نه جایی خوردم اونجوری باشه نه تونستم درست کنمنقل قول:
اینی که گفتی رو باید برم یه قهوه ساز بخرم پ چون من مثل چایی دم میکردمش :n08:
:n01:نقل قول:
پس دمِ اون مردِ مسن گرم.
بعضی فوت و فن ها هست که تقریبا بعضیا با تجربه به دست میارن
البته نوعِ قهوه هم مهم.
تو بهتره همین نسکافه رو میل کنی به نظرِ من
بعضی مواقع خودمم حس و حالِ دم کردن قهوه و ........ رو ندارم
یه نسکافه مولتی میریزم تو یه لیوان آبِ جوش و میخورم!
سلام
میشه یکی روش صحیح و دقیق دم کردن قهوه ترک رو بگه....(البته دستگاه قهوه جوش ندارم با همین روش سنتی میخوام دم بکنم...)
و اینکه دقیقا برای هر یه فنجون (نصف لیوان) چقدر باید قهوه بریزم..دو قاشق چی ؟ چایی خوری ؟ غذا خوری ؟ پر باشه یا کم ؟؟ و ادامه...
خب قهوه دو نوعه: ربوکا یا عربیکانقل قول:
عربیکا طعم مطبوعتر و ملایمی داره و اسیدیتره و به خاطر اینکه کشتش سخته گرونتر هم هست. نوع دیگه ربوکاس که خیلی راحتر کشت میشه کافئينش بالاتره و مزه قويترى داره. معمولا نسكافه رو از ربوكا ميگیرن. عربیکا به خاطر طعم ملایمش طرفدار بیشتری داره برعکسه ربوکا. احتمالا مشکل شما هم با نسکافه اینه که زیاد از ربوکا خوشتون نمیاد.
من فقط اسپرسو میخورم پس نظری راجع به روش درست کردنش نمیتونم بدم ولی راجع به مقدارش یه چیز کاملا شخصیه, یعنی بر اساس مقدار کافئينى نياز دارى و با چه غلظتی از قهوه لذت میبره باید مقدارشو تنظیم کنی. اصلا یکی از مزیتای اصلی اینکه خودت قهوه رو درست کنی همینه که مقدارش دست خودته.نقل قول:
این مسئله سلیقه ای ولی روش اصلی اینه که شما یک قاشق مرباخوری قهوه و همون اندازه شکر تو قهوه جوشتون میریزید بعد یک فنجون کوچک هم آب اضافه می کنید و خوب هم می زنید بعد روی شعله ضعیف میزارید .موقعی که قهوه در حال کف کردن بود و قبل از جوشیدن از رو گاز برمیدارید چون اگر بجوشه هم تلخ میشه و هم کفش از بین میره .(البته روش های دیگه هم هست که کف را جدا می گیرند و میزارن قهوه بجوشه ول رفرنس همینه که خدمتتون گفتم :n01:)نقل قول:
شکر رو نباید داخل قهوه جوش بریزید!
آب و قهوه هم به میزان دلخواه و نیاز میریزید و قانون خاصی نداره.
اصولاً بدون شکر هم بنوشید بهتره برای سلامتتون...
موقعی که خوب هم زدم..بعدش گذاشتم روی شعله کم..نقل قول:
باید تا زمان کف کردن قهوه همینطوری هم بزنم ؟ یا بذارم روی شعله تا خودش کف کنه و دم بکشه ؟
بعدش قهوه فرانسه و اسپرسو رو هم میشه با همین روش سنتی دم و درست کرد ؟