-
سلام
تو باید اول به غول غذا بدی برای این کار احتیاج داری به یک سطل که توی ان غذا هست ....
تو سطل غذا را ببر پشت اتاق غول همانجایی که یک چیزی مثل ظرف روی دیوار اتاق غول نصب شده و سطل غذا را داخل ظرف بریز وگیاه ابی را هم که مسموم کننده هست داخل ان قرار بده و درب ان را ببند ....
غول با خوردن ان مسموم شده و تو میتوانی به داخل اتاق او رفته ویک چکش را از انجا برداری.....
اگر نتوانستی این کارها را انجام بدهی بیشتر و کامل تر توضیح بده که دقیقآ در کجای بازی هستی تا کمکت کنم
-
سلام
در قسمت اخر كه يه غول بزرگ در یک جایی مثل قفس نشسته و در بالا پشت یک مجسمه یک دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد
بعد از ان باید چکاری انجام بدهیم
-
بایرن جان من هنوز توی سیو کردن مشکل دارما !!!
-
سلام maryam7724
تو اول باید بری همانجایی که گیاه دریایی رو بدست اوردی وقتی وارد انجا شدی سمت چپ یک راه وجود داره ....وارد انجا شو و برو جایی که علامت سیو را می بینی وقتی به انجا رسیدی سمت چپ روی دیواره صخره یک چیزی مثل قندیل سبز رنگ را می بینی
ان را با کمک چکش خود بکن و برگرد همانجایی که یک غول به تخت بسته شده وقتی وارد انجا شدی برو بطرف همانجایی که یک سطل غذا برداشتی ....ولی پایین نرو برو بجایی که یک اتاق هست با چند تا علف هرز که تا بالای دیوار کشیده شده وبا کمک ان وسیله علف کش ان گیاه هرز را نابود کن واز گیاه هرز بالا برو .... وقتی بالای گیاه رسیدی برو بسمت یک دستکاه و ان وسیله سبز رنگ را داخل ان قرار بده و بازی را ادامه بده
سوال داشتی مثل همیشه درخدمتیم
-
سلام piishii
شما باید با حرکت دادن موس روی کلمه empty و کلیک روی ان بازی را سیو کنی
اگر تونستی سیو کنی منو بی خبر نزار
-
مرسي از كمكات بايرن
سلام
در قسمت اخر كه يه غول بزرگ در یک جایی مثل قفس نشسته و در بالا پشت یک مجسمه یک دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد
بعد از ان باید چکاری انجام بدهیم
-
[SIZE=5]سلام
در قسمتهاي آخر بازي جهت اطلاع 84 درصد نه آخر بازي :biggrin: :biggrin: :tongue: يه غول بزرگ در یک جایی مثل قفس نشسته و در بالا پشت یک مجسمه یک دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد
بعد از ان باید چکاری انجام بدهیم [/SIZE]
-
سلام maryam7724
منم خودم توی این مرحله گیر کردم ونتونستم ردش کنم ....امیدوارم تو بتونی ردش کنی و به من هم خبر بدی
منتظرت هستم
-
سلام قرن21 هستم بعد از چند وقت مزاحم شدم
من بعد از اینکه صاحب هتل با چند نفر دیگه خواستن منو بکشن فرارکردم توخیابون هم یه ماشین بود اون رو هول دادم تا به حسارفلزی خورد وافتاد تو فاضلابوتوی یه گودال من از اونجا رفتم پایین با لوله پروانه رو شکستم و بعد رفتم تو فاضلاب حالا به یک اتاق رسیدم دوتا لوله آب هست اون لوله هارو بستم حالا به اتاق بغلی رفتم اونجا یه استخر کوچیکه با اهرم قرقره ای کنار استخر در کوچیک استخر رو باز کردم استخرهم خالیه ولی نمیره تو استخر و یه چیزی میگه لطفا کمکم کنید
-
سلام قرن21
توي اين قسمت اين پيغام رو ميده که کف استخر کثيف وگل آلوده و تو بايد باکمک لوله هاي که در اتاق اول بود اب را به جريان انداخته تا اب تميز وارد استخر شده وهروقت اب تميز را ديدي وارد لوله ها شده با کمک ان قرقره دريچه را بالا کشيده ...تو ان وقت بايد سريع وارد استخر شده و داخل لوله شوي و اگر سريع وارد نشوي ان دريچه بعد از چند ثانيه بسته شده و تو بايد اين کارها را از اول تکرار کني
در ضمن براي اينکه اب تميز را وارد لوله ها کني بايد هر بار که فلکه ها را چرخوندي بري و ببيني اب استخر تميز شده يا نه وچند بار که فلکه ها را باز و بسته کني طريقه درست باز وبسته کردن ان را ياد ميگيري
سوال داشتي بپرس