فقط میگم برای من هیچی از ارزش های آرسنال کم نشد
چون میدونم آرسنال چه وضعیتی بحرانی داره از نظر بازیکن
Gunner For Ever
فقط میگم برای من هیچی از ارزش های آرسنال کم نشد
چون میدونم آرسنال چه وضعیتی بحرانی داره از نظر بازیکن
Gunner For Ever
من نمیدونم دلیل این همه بحث الکی چیه ، با احترام به آرسنال و هواداراش باید بگم واقعا آرسنال در حد بارسلونا نبوده!
حالا درسته یه سری از بازیکنای کلیدش رو نداشته ولی درنظر بگیرید آرسنال امسال با هر تیم بزرگی که بازی کرد شکست خورد!
نمونه هاش چلسی و منچستر توو لیگ برتر بودن!انگار آرسنال و ونگر هیچ برنامه ی خاصی برای بازی با تیم های بزرگ ندارن...
باید قبول کرد آرسنال همیشه قربانی جوانی و بی تجربگی بازیکناش میشه ولی اینم درست نیست که هی بگید آرسنال فقط به مسی باخت!مسی رو کار تیمی و موقعیت سازی هم تیمیهاش تونست به 4 تا گل برسه...تازه دیشب زلاتان هم نبود.زلاتان خودش به تنهایی 2 گل بازی رفت رو زد!حتما اگه اون بازی رو هم میباختید میگفتید آرسنال به زلاتان باخت و از این حرفا!
با تبریک فراوون به بارسایی ها ، پیش به سوی ال کلاسیکو!
منظور از جوان گرایی در ارسنال چیه؟
کدوم بازیکن هاش جونن
مثلا ارشاوین 29 سالشه
ضمنا ونگر از اوناست که هیچ وقت اول نمیشه:31:
شورش در نیمد به نظرت ؟ :2:نقل قول:
دوست من شما به مانگین سنی توجه کن...نقل قول:
کاملا واضح گفتم.آرسنال به خاطر نقل مکان به ورزشگاه جدیدش خیلی بازیکنای جوان و بی تجربه رو آورد به تیمش تا دچار شرایط بحرانی مالی نشه!اینو دیگه همه میدونن!نقل قول:
آرشاوین 29 سالشه؟!خب گالاس هم 32 سالشه!چه ربطی داره؟!میانگین تیم رو نگاه میکنن!
اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم پس باید بگیم نصری فقط 23 سالشه!
فابرگاس هم همینطور!
ترائوره فقط 20 سال داره!
همین دنیلسونی که هم توو بازی رفت اومد هم بازی برگشت فک میکنی چند سال داره؟!21 یا 22 سال سنشه!
یا مثلا کارلوس ولا 20 ساله س!
نیکلاس بنتنر رو بگم ، 22 سال!
آرون رمزی هم فقط 19 سالشه!
گیبز رو هم که دیگه فک کنم خودت بدونی!یکی از عوامل اصلی شکست آرسنال مقابل منچستر یونایتد در بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپای پارسال با اون سر خوردنش جلوی پارک و گل خوردن تیمش!19 ساله س!
فک کنم منظورمو از جوون گرایی و بی تجربگی به طور کامل و شفاف مطرح کرده باشم...
نقل قول:
کم که نشد هیچ، اتفاقا آرسنال نشون داد تیمیه که شایسته احترامه .
آرسنال می تونست بازی بسته و تخریبی انجام بده، به خصوص وقتی تیم این همه مصدوم داره و این همیشه اولین چیزیه که به ذهن همه می رسه اون هم جلوی تیمی مثل بارسا. ولی به جاش اومد یه فوتبال رو رو به جلو رو بازی کرد، دفاع های کناری آرسنال همیشه نفوذ می کردن که کمتر دیده بودم تیمی جلوی بارسا اون هم توی نیوکمپ اینطوری بازی کنه.
حالا اینکه به قولا زور آرسنال نچربید و حریف بارسا نشد (آرسنال بازی رو توی وسط زمین به بوسکتس، ژاوی، کیتا، توره باخت... نه فقط به مسی) دلیل نمیشه ارزش های آرسنال زیر سوال بره . آرسنال زیبا بازی کرد و زیبا حذف شد. آفرین به آرسنال و ونگر با این بازی... شخصا بعد از بازی دیشب دلم می خواد آرسنال قهرمان لیگ برتر بشه. :31:
:40:تعظیم کنید ... لیونل مســی وارد زمین میشود! :40:
عجب بازی بود... قربون پاهات برم مسی جون. :31::40:
خوبه حالا آرسنال نبرد وگرنه الان آرسنال بهترین تیم جهان می شد
اعتماد به نفس خالین طرفداراش
یکی میگه از ارزش هاش کم نشد
یکی میگه به ارزش هاش اظافه شد
فکر کردی اونجا ایرانه که بازی بسته کنن ؟ خوب معلومه که صدای طرفداراش در میاد
در ضمن اگه بخواین اونجوری حساب کنین بارسا هم مساوی می خواست می توانست از اول بازی بسته بازی کنه
خود بنتر گفته بارسا دیشب به ما درس فوتبال داد
مسی هم که ترکوند تیمتون رو : دی
به اميد صعود بايرن مونيخ و اينترميلان به فينال :40: