:40:آرزوی موفقیت برای همه:40:
در تمام مراحل زندگی
نه فقط کنکور
Printable View
:40:آرزوی موفقیت برای همه:40:
در تمام مراحل زندگی
نه فقط کنکور
مگه می خوای بزاری رو بکگروند دسکتاپ من خطاطی خوبه بعد کنکور یادم بنداز چند خط برات بنویسم اون بزار رو دسکتاپنقل قول:
نوشته شده توسط seyyedi
بابا ایول شریف رو شاخته کنکور مال شماست هم ساعت مطالعه زیاد هم مفید... سلام ما رو هم برسون به شریف حالا می شه ترازاتونو بدونم؟نقل قول:
نوشته شده توسط macushla
12 شب تا 6 صبح ==> 5.5 ساعت مطالعه مفيد
1 تا 6 ===> 3.5 ساعت مطالعه مفيد
6 تا 12 ==> 4 ساعت مطالعه مفيد
نخیر این برنامه شبانه روزیشونو!!!نقل قول:
نوشته شده توسط jaafar
این برنامه روزانتونه؟
شما چطور حساب کردید؟نقل قول:
نوشته شده توسط 00990099
یعنی روزانه حدود 21 ساعت مطالعه میکنین !؟
ایول حرف منو زدینقل قول:
نوشته شده توسط rosenegarin13
من برنامه خاصی ندارم هرچی عشقم بکشه میخونم
در مورد من جواب داده
ولی یه برنامه کلی دارم مثلا تا آخر این ماه سوم تموم میشه البته دوره کردنش
ماه بعد هم دوره دوم
چندوقت پیش یه برنامه ریختم دیدم یه روز مثلا دوست دارم فیزیک بخونم ولی تو برنامم جبره
از اون موقع این تصمیمو گرفتم
موفق باشید در هضم کتابها
اون برنامه قبلی یه صورت کلی از برنامه من بود برنامه ای که فقط بعضی روزا با کلی تغییرات انجام میشه
درس خوندن و تمرکز روی بالا بردن ساعات درسی باعث بی کیفیت شدن میشه.
من که اصلاً با این برنامه ها حال نمی کنم چون من از همون اول آدم درس خونی نبودم و نظم درسی نداشتم و موقعی که جو می گرفت برنامه می نوشتم ولی دریغ از اجرا کردن. خوب اصلاً برنامه نوشتن به این شیوه اشتباست.من اخیراً جور دیگه ای برنامه می ریختم به جای توجه روی ساعت برنامه ریزی روی مباحث می کنم به این صورت که مثلاً تا آخر این هفته تا کجای کتاب بخونم...به نظرم برنامه ریزی به این صورت بهتر و با کیفیت تره.
من اون برنامه رو نوشتم چون سعی داشتم که ساعت درسیم مثل شما بالا بره ولی بازم فایده نداشت:
برنامه رو روز سه شنبه نوشتم
روز 4شنبه 1 ساعت خوندم روز 5 شنبه 3 ساعت
الان دیگه اون برنامه رو گذاشتم کنار :
امروز تا الان نصف 1 فصل شیمی+نصف 1 فصل حساب+نصف 1 فصل شیمی رو خوندم...
دیگه مثل پارسال و این 2 روز(4 شنبه و5 شنبه)مدام به ساعت نگاه نمیکنم و فقط کتاب.
به نظر من این شیوه برنامه ریزی مناسب ترین شیوه برای افرادیست که در دوران تحصیل کمتر و بی نظم درس می خوندن مثلاً اونایی که سال اول ابتدایی مشقا رو برای آخر شب میذاشتن !!!
و شیوه پیاده کردن ساعت به ساعت بر روی دفتر برنامه ریزی برای افرادی که از همون ابتدا نظم داشتن همونایی که به محض رسیدن به خونه مشقاشونو می نوشتن!!!
ما که سر در نیاوردیم برنامه چیه چی میگین یه کتاب که واقعا بهش علاقه داری(یه مسئله شخصی!):27: بزار جلوت بخون تموم شد بعدی همین جور وقتی تموم شد دوباره بخون!بعد دوباره دوباره چند بار فایده نداره اخرسر که دیدی مطالب تکرای هستن:41: بدون حتما قبولی:40:!البته با خودم بودم شما برنامه رو برو جلو!:46:
6 صبح تا 12 ظهرنقل قول:
هر 24 ساعت 13 ساعت ميخونم . شما چطور حساب كردين؟:18::18::18:نقل قول:
خوب 1 ساعت واسه غذا و 1 ساعت هم تي وي و ... رو ننوشتم . گفتم شايد حال رمان خوندن رو نداري . ولي در كل از 2 ظهر تا 6 صبح ، 12 ساعت ميخونم كه همش مفيده:10:نقل قول:
خدايي خيلي خوش خطي هانقل قول:
خط من رو به جز خودم كسي نميتونه بخونه البته گاهي وقتا خودم هم نميتونم بخونم :31::31:
من زياد ميخونم آخه نيمه دوم اسفند بايد برم خدمت و بايد از اين فرصت ها به خوبي استفاده كنم ، وگرنه با 8 ساعت مطالعه روزانه هم ميشه رتبه خوبي آورد.نقل قول:
امسال فقط آزمون هاي جامع سنجش رو ثبت نام كردم كه تازه شايد نتونم شركت كنم
ولي كارنامه هاي جامع سال قبل رو دارم.
[url=http://www.freeimagehosting.net/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه يه زماني درس نميخوندي دليل نميشه تا آخر عمرت همينطور بموني!!! جلو ضرر رو هر وقت بگيري منفعته
من معدل ديپلمم زير 15
پيش هم يه درس افتادم .نه واسه اينكه درس ها سخت بود !!! واسه اينكه نميخوندم . شايد ميخواستم يه بار هم من طعم تبصره رو بچشم !!!!
بين خودمون بمونه ها
بعد از كنكور 86 ديگه سرم به سنگ خورد. سال قبل هم اگر مشكلي پيش نميومد قبول بودم ولي اي كاش ...:45::37::37:
كنكوري ها برن اينجا......من دنلود نكردم....................ولي بريد ببينيد................
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295731
دوستان سلام
[quote]ميدونم الان همه ميگن مطالعه شبانه به درد نمي خوره ولي اين در مورد من اصلا صادق نيست. همه كه مثل هم نيستند[/
quote]
همه شاید درست بگن
ولی شما به مهمترین نکته اشاره کردی و اون اینکه خودت چه شرایطی داری
شما بهتر از من میدونید که بدن انسان هم مثل هر موجود دیگه استراحتش رو با نور تنظیم میکنه و بهترین وقت ریکاوری رو توی تاریکی مطلق هست
حالا این مورد توی شما ممکنه فرق کنه یا این که عادت کرده باشید
عالیهنقل قول:
من برنامه خاصی ندارم هرچی عشقم بکشه میخونم
در مورد من جواب داده
ولی یه برنامه کلی دارم مثلا تا آخر این ماه سوم تموم میشه البته دوره کردنش
ماه بعد هم دوره دوم
چندوقت پیش یه برنامه ریختم دیدم یه روز مثلا دوست دارم فیزیک بخونم ولی تو برنامم جبره
از اون موقع این تصمیمو گرفتم
همین خوبه منتها شب قبلش برای فردات برنامه دارای نظمی هم باشه بهتره
نه بابا دست خط شما حرف ندارهنقل قول:
مگه می خوای بزاری رو بکگروند دسکتاپ من خطاطی خوبه بعد کنکور یادم بنداز چند خط برات بنویسم اون بزار رو دسکتاپ
منتها به خاطر بی کیفیتی عکس نمیشد خوندش
بچه ها ، من روزی 1 ساعت شیمی ، 1و نیم ساعت فیزیک و یک و نیم سعات هم ریاضی میخونم . بنظرتون میتونم کنکور دانشگاه آزاد قبول بشم ؟
روزی 4 ساعت - متفرقه هم جزء این 4 ساعت هست -
البته روزی 3 ساعت هم دوربین به دست توی کوچه و خیابون میگردم تا سوژه خبری پیدا کنم
فقط این درسا؟!نقل قول:
پس عمومی چی میشه
؟
البته اگه به طور مستمر هر روز بخونی آره قبول میشی....
آره دانشگاه آزاد که خیلی کشک شده من پارسال آزمون آزمایشی دادم هیچی نخوندم انتخاب اول مهندسی معمارینقل قول:
قبول شدم