اصولا یه میوزیک باز روزی دو ساعت میوزیک گوش کنه دیگه چیزی به اسم شنوایی براش نمی مونه !!!نقل قول:
روزی 5 ساعت هم گوش کنه بعد از 30 سالگی نیاز به صمعک داره
به گفته دانشمندان امریکایی !!!
اصولا یه میوزیک باز روزی دو ساعت میوزیک گوش کنه دیگه چیزی به اسم شنوایی براش نمی مونه !!!نقل قول:
روزی 5 ساعت هم گوش کنه بعد از 30 سالگی نیاز به صمعک داره
به گفته دانشمندان امریکایی !!!
موافقم من نیمدونم چرا هر کی میخواد گوشی بخره اینقدر توجه به صدا داره خوب اگه صدای بلند میخواد باید بره از این گوشهای چینی بخره که بلندترین صدا رو دارهنقل قول:
ایولنقل قول:
یه جایی نوشته بود که سونی اریکسون اکثر گوشیهاشو برای ادمهای کم شنوا میسازه
البته ناراحت نشینا شوخی کردم..شرمنده
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:نقل قول:
بازم خلاقیت سونی اریکسون :21:نقل قول:
ای کلک!:21:نقل قول:
واقعا جالبه و واقعا خیلی حوصله دارید،۸ صفحه دارید با هم بحث می کنید، دمتون گرم
ولی نظر من رو بخواهی ببین دوست من اگر شما می خواهید تو خیابون به موسیقی گوش بدید باید هدست استفاده کنی، بحث اسپیکر خود گوشی تا اوونجا که صدای زنگش بیاد کافیه! قرار نیست چون طراحی برای موزیک هست روی گوشی سیستم صوتی نصب بشه که! حالا صداش از n70 بالاتر یا پایینتر! شما کلی چیز رو رها کردی صدا رو گرفتی!
اگر بین n70 me و ۵۷۰۰ شک داری! عزیز شک نکن ۵۷۰۰ بخر(می گی با طراحیش هم مشکلی نداری که)
بین ۵۷۰۰ و n73 me و n95 دیگه بحث فرق می کنه بیشتر سلیقه ای می شه! چون اینها دیگه غیر از n95 که خوب wifi و GPS داره امکانات دیگه در یک سطح هستند حالا یکی cpu قویتر داره یکی دوربینش بهتره دیگه اوونجا شما باید ببینی خواست خودت چیه کاری که با گوشی داری cpu بهتر می خواد یا دوربین بهتر بعد یکیش رو انتخاب کنی،اگر هم فقط می خوای زنگ بزنی و sms به نظر من پولت رو خراب نکن یه گوشی ساده بگیر.
ولی بین n70 و ۵۷۰۰ دیگه به چی شک داری آخه؟!!!
هیچی دادش ردیف شد Only 5700 تو همین مایه ها :31: تا 3 . 4 روز دیگه میخرمش :40:نقل قول:
همون طور که گفتی 5700 بعد از مدتی از ریخت و قیافه میوفته و قسمت چرخانش لق میشه n70 هم بعداز مدتی سرعتش کم میشه ولی n70بهتره
javadeyousefi از روی باد معده یه چیزی پروند!!من هم بهش تبریک میگم!!!!