این بازی GTA IV با این دیالوگاش که بعضی هاش خیلی باحال و خنده دار بود رو من تاثیر زیادی گذاشت :31:
که خوشبختانه تاثیرش خیلی کم شده الان.
Printable View
این بازی GTA IV با این دیالوگاش که بعضی هاش خیلی باحال و خنده دار بود رو من تاثیر زیادی گذاشت :31:
که خوشبختانه تاثیرش خیلی کم شده الان.
دیالوگ مرحله آخر Gta IV البته تاثیری نداره معنیم نداره فقط اکشنش خفنه :31:
منظورم از اون Dimitri Rascalov Man یکی از افراد دیمیتری هست !
?Dimitri Rascalov Man: Niko Belic
Niko Belic : Yeah
Dimitri Rascalov Man : a Gift From Dimitri Rascalov
!!!??!?
من تو GTA vice city در مرحله های وسطی که ریکاردو دیاز فریاد زد : آشغال پلاستیکی
روم تاثیر گذاشت
یادی بکنیم از اولین دیالوگهای بازیهای کامپیوتری
سری بازیهای سگا :
نریشنهای گوینده سری کمبات سگا :
fettalety
finish him
-excellent....
به همراه اسامی بازیکنان:
نایت ولف - جــکس - لو کنگ - سونیا - جانی کیج
کـــــابـــــــــــــال (و.. )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
جیغ های مختلف مرحوم مایکل ....!
سری شورش :
کلماتش رو نمیدونم ولی باحال بود
Axel Stone
Blaze Fielding(دختره)
غول 3 سامورایی
غول شیوا
کامیکس:
ohh yaaaaaa.......!!!!! انتهای مراحل
به همراه نریشن لوگوی عنوان
و دیالوگ نینجاها..
Sunset Riders:
صدای اول لوگو
دیالوگ های بازی شاهزاده فارس آخرین نسخه ای که اوم بیرون...........وقتی الیکا نجاتش میداد.هی میگفت: به من هم یاد میدی.......ایول خیلی باحاله....مسخرم میکنی....تو انسان نیستی............... مه تم طنزی رو در بازی اجرا میکرد........... البته دیالوگ های دانته که به نرو تیکه مینداخت در دویل می کرای 4 هم جالب بود .همش بهش می گفت هی بچه!!!!!!!!!! متن آخرش هم که وقتی بازی تموم میشه باحال بود ....گوینده بازی داشت مراسم ازدواج و به قول خودمون خطبه عقد رو برای نرو و کرییی می خوند که همراه به موزیک بازی برای من دیالوگ و صحنه ای بیاد ماندنی شد..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبترین دیالوگ.دیالوگ پایانی evil4 بود وقتی که اشلی به لیون درخواست ازدواج میده و لیون با کمال جدیت میگه متاسفم!:31:
.................................................. ............. جدا .من اون بازی رو 3 بار تا آخرش رفتم ولی اصلا به این موضوع دقت نکردم........یه بار دیگه بازیش کنیم ببینیم چی میگن این دوتا به هم.!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
kane and lynch هم خیلی باحال بود وقتی کین داشت به دخترش نامه مینوشت که میخوان اعدامش کنند {البته دوبلره کیندوبلره سم فیشره!
معلومه!---- يا ايدا وانگ رو مي خواد يا كلير ردفيلد خواهر شخصيت اول اويل5 كه در اويل 2 با هم بودند:31:نقل قول:
بهترين ديالوگ در مافيا بودش و خودم همون جايي كه وقتي سم پائولي رو كشت و تام رفت بكشش گفت
تو يه حروم زادهاي سم و خيلي خوشم اومد!!!:27::27::27:
فقط
MAX PAYNE
MAX PAYNE
MAX PAYNE
MAX PAYNE
وسلامMAX PAYNE