مسی الاستیکو چاپ نمیتونه بزنهنقل قول:
اسکیل موو مسی 4 استار هست و الاستیکو 5 استار
Printable View
مسی الاستیکو چاپ نمیتونه بزنهنقل قول:
اسکیل موو مسی 4 استار هست و الاستیکو 5 استار
من بیشتر کلی منظورم بود.ولی الان دارم به یوونتوس کریر مود رو میرم.به نظرم استراتژی ها تاثیری توی بازی این تیم ندارن.حتی میزارم روی Ultra Attacking ولی زیاد اثری ندارهنقل قول:
بستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنند
فکر کنم بهترین سیستم توی این بازی 4-5-1 باشه.چون با این سیستم دو بازی انجام دادم و 3-0 و 4-1(ورلد کلاس) بردم
میفروشیشون ؟ :18: بارسا پدرش در اومد سانچز رو خرید ولی تو .... اخ قلبم . عشقم رو فروختی به کی ای نامرد :40:نقل قول:
حالا داوید ویا رو میگیم فروختی جاش یه بهتر خریدی ولی چرا سانچز اخه :37:
البته وقتی پای مادیات بیاد وسط و بازیکنی لازم نشه باید به بعضی چیزا پشت کنی .
آقا من پایه آنلاین هستم هم آلتیمیت تیم هم دوستانه ، از دوستان اگر کسی هست اعلام کنه.مرسی.
جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشاع
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشته A+B یعنی باید همزمان اینارو بزنم؟
تو کریر مود هیچ ترکیبی برای همیشه موفق نیست چیزی که جالبه وقتی با یه ترکیب 10 بازی موفق باشید انگار ترکیبتون لو میره و بعد از چند بازی حسابی شکست میخورید، درسته که این موضوع در فوتبال واقعی یه چیز ساده و طبیعیه ولی واقعا این اتفاق تو فیفا 12 هم میفته؟
تقریبا درسته . البته فیفا چندین چیز برای جلوگیری از برد شما استفاده میکنه که مثلا همین ترکیب لو رفتن یکی از اوناست .نقل قول:
چیزای دیگه مثلا اینه که گیم پلی لو میره . وقتی میبینه شما از طریق سانتر یا کلا توپ های هوایی بیشتر گل میخورید بعد از یه حدی میفهمه که این گل خوردن ها نتیجه ضعف بازی خود ما مثلا توی سر زدن هستش .
بعد میاد به خودش دیکته میکنه که بیشتر از توپ های هوایی استفاده کنه . دلیل اینکه بعد از چند بازی اینجوری میشه هم همینه .
دقیقا واسه من الان چون میدونه که نقطه ضعف من تو دفاع چیه از همون علیه من استفاده میکنه .
البته من نظرم اینه که اصلا هوش مصنوعی فیفا خوب نیست . فقط و فقط از اشتباه ها سو استفاده میکنه و بس . یعنی اگه کسی اشتباه نکنه عمرا بتونه برسه به دروازه . در واقع learning element توی هوش مصنوعی فیفا نسبت به بقیه قسمتهای برنامه cpu سرتره .
ویرایش :
راستی یادم رفت صعود بارسا رو تبریک بگم به تموم طرفداران بارسا . دیدین بنزما چه گلی زد . دقیقا عین همون رو من دیروز خوردم . چه میکشم از دست این بنزما .
این هفته گلهاش خیلی مثل هفته قبل تخیلی نیست که بگی نمیشه زد البته همه اش skill move هست و نسبتا گلهای قشنگیه .
گلهای برتر هفته 14 ام
کد:http://www.mediafire.com/?yk01sdpblk3uc4u
منم پایه ام منتها سی دی کی ندارم .نقل قول:
بدون سی دی کی که نمیشه من با سی دی کی دارم بازی می کنم.
خب منم می خرم خیالی نیس . فقط بگو وقتی سی دی کی رو خریدم دقیقا باید چی کار کنم چون من تا حالا از تانگل و استیمو اوریجین و ... استفاده نکردم. نکته بعدی اینه که یک ساعت انلان بازی کردن چقدر حجم کم میکنه چون پارس انلاین دزه و اینکه پینگ باید حداکثر چند باشه .چون پارس انلاین پینگش بالای هزاره .نکته اخر اینکه لوله می شی داداش:10:نقل قول:
این ضربات بغل پا رو چطوری میزنن؟
باید فنی بزنی...دکمه ی شوت فنی واسه من lt با دکمه ی شوت هستش....
باید کلید Finesse Shot را نگه داری و کلید شوت یا پاس رو بزنینقل قول:
آخه کریشن مستر 12 هم اومده ولی اصلا اجرا نمیشه که بخوای کار کنی باهاش مثل اینکه باید روش یه سری تغییرات بدی.اگر میدونی بگو چجوری راش بندازمنقل قول:
شما بیا تاپیک مشکلات فیفانقل قول:
اینجا جاش نیست:11:
هیچ کس نمیدونه ؟نقل قول:
خب سوالت چیه؟:20:نقل قول:
سلام
برای پنالتی زدن مشکل بزرگی وجود داره.
پس از فشار دادن دکمه شوت(D),جهت راست یا چپ را انتخاب می کنم اما توپ بیرون از چهارچوب می رود.
توپ رو خوب شوت میکنم(عقربه را وسط فلش سبز می زنم) اما جهت یابی همیشه خراب میشود.1 بار نشده توپ سمت راست یا چپ دروازه گل شود.فقط می تونم توپ را بدون فشار دکمه جهت وسط چهارچوب بزنم که این خیلی بد هست.
اگر امکان هست من رو راهنمایی کنید.متشکرم.
شما به هر اندازه که فلش چپ یا راست رو بیشتر بگیرین به همون اندازه ضربه زاویه دار تر زده میشه و احتمال گل نشدنش بیشتر میشه.سعی کنید اول فلش بالا یا پایین(واسه نوع شوت) رو بگیرید،بعد موقعی که به سبز رسید تا نیمه شوت رو پر کنید و بعدش در حد 2-3 ثانیه فلش چپ یا راست رو فشار بدین و سریع رها کنیدنقل قول:
نقل قولشو نگاه کن :31:نقل قول:
دوستان دفاع من خیلی جلو هستش باید چکار کنم . بعد تو تنظیمات دسته وقتی میخوای به شکل قبل توب گیری کنی (Legacy Defending ) باز تو قسمت آنلاین که میری به حالت جدید(Tactical Defending) بر میگرده . و دیگه هم نمیشه تغییرش داد.
چون کلا انلاین باید برابر باشی . legacy چون اسونه عادلانه نیست .نقل قول:
خوب دفاع چرا جلو هستش ؟نقل قول:
میتونه از خیلی چیزا باشه . سیستمت . تیمت . بازیکنت . تاکتیکت . نگاه کن ببین توی تاکتیکت قسمت دفاع چقدر به دفاع ها گفتی push کنن به جلو . یا ببین رو مود افساید گیری هستش یا نه .نقل قول:
در ضمن توی سیستمت باید ببینی ایا موقع هجوم دفاع اجازه داره بیاد جلو یا نه . واسه دفاعت هم نگاه کن ببین attack rate و defense rate بازیکنات چقدره . ممکنه حمله شون زیاد باشه .
مثلا توی بارسا پیکه خیلی میاد جلو بعضی مواقع . مثل فوتبال واقعی هم هست .
من مود مربیگری رو دیروز شروع کردم انگار خیلی باحال شده سری قبل که بازی کردن با هدف قربتا الی الاچیومنت بود زیاد متوجه ویژگی های جدیدش نشدم:31: پول می دی برات نوجوان 14 ساله از هر کشوری که دوست داری گیر میاره تا 16 سالگی می تونی توی آکادمیت نگهش داری بعد همون کسی که پیداش کرده در موردش قضاوت می کنه یعنی بهت می گه از این بازیکن یه مدافع در میاد می تونی بذاریش دفاع یا هر پستی که می خوای یه سری هم قضاوت های دیگه می کنه اسکوترت یعنی میگه اگه بتونی سرمایه گذاری کنی روی این نجوون تا اورال 90 رشد می کنه این بستگی به نحوه استفاده بهینه ما که مربی هستیم و تصمیم می گیریم داره این اسکوت خوب و بد داره خوباش گرونه تازه گرون ها رو وقتی می فرستی بره یه کشور خاص تا اونجا استعداد یابی بکنه هزینه ایاب ذهابش زیاد میشه هم زمان می تونی 3 تا استعداد یاب داشته باشی و بفرستیش به هر کشوری که می خوای امتحان نکردم ببینم ایران رو داره یا نه ولی تقریبا اکثر کشورهای دنیا می تونی بفرستیشون بازیکنان 14 الی 16 ساله گیر میارن 16 ساله ها خوبن بلافاصله می تونی درخواست بدی تا توی تیم بیان و قرارداد می بنی البته اگه شرایطش جور باشه میاد توی تیم اصلی... حالا این شده یه چیزی بعد فیفا 08 تو کف یه مربیگری به تمام معنا مونده بودیم! بسی از دیروز افق جدید باز شد:31:
بچه ها من ی سوال مهم دارم که توضیح میدم سوالمو لطفا اگه کسی میدونه بگه:
من الان با بارسلون هستم دارم کریر مود منیجرش رو میرم،بعد الان تو transfer period هستم،بعد پول بسیار هنگفتی هم در اختیارم هست به دلیل قهرمانی هایی که اوردم و بازیکنایی که فروختم،حول و حوش 300 میلیون دلار دارم الان،من قصد کردم آخر فصل برم منچستر یونایتد،بعد میخوام این پولم که جمع کردم رو یه جوری با خودم ببرم،خب من گفتم بذار الان با یه مبلغ مثلا 300 میلیون دلاری یه بازیکن از منچستر خریداری کنم که این پول بره تو حساب منچستر برا سال آینده که من آخر فصل منتقل بشم اونجا،یعنی میتونم از این پول اونجا هم استفاده کنم؟؟؟چون پول ترنسفر در منچستر بسیار پایینه..........خب خواهشا دوستانی که میدونن جواب بدن یه موقع همه پولم هدر نره.....
فکر نکنم عملی باشه اینی که می گید. در کل اگه هدف تیم ساختنه باید تیمت رو عوض نکنی نه اگه می خوای تیمای مختلفی رو داشته باشی همیشه بازیکنان حرفه ای و اورال بالا رو توی تیمت داشته باش من الان والنسیا رو برداشتم می خوام تبدیلش کنم به یه تیمی که از دل جوونای کل دنیا برخواسته شده دی:نقل قول:
+ به نظر من یه سیو الان بکن بک آپ نگه دار اینی که گفتی انجام بده شد که فبها به ما هم یه ندایی بده اگه نشد که سیو قبلیت رو لود کن و با بارسا ادامه بده
سلام دوستان عزيز من تازه ايكس باكس خريدم ممكنه بصورت ساده بگيد چجوري بايد از طريق لايو فيفا رو آپديت كنم البته فيفام اورجينال نيست
لایو رفتن یه مسئله اس آپدیت فیفا یه مسئله دیگه مسئله اول مهم و مشکل سازه نه آپدیت فیفا... چون آپدیت که راحته وقتی توی محیط لایو هستی بازی رو که اجرا می کنی یه آپدیت می کنه جهت تایتل و ورژن بازی بعد می ری به اسکواد و می زنی تا دانلود بشه برای این کارها هیچ نیازی به این نیست که اکانت گلد لایو رو داشته باشی ولی خوب مشکل حال حاضر رفتن به لایو با کنسول های کپی خور هست خطر بن در کمینهنقل قول:
يعني برم تو لايو بعد دي وي دي بازيم رو بزارم آپديت ميشه ؟نقل قول:
دوستمون میفرمایند لایو امن نیست:19:نقل قول:
من هم پیشنهاد میکنم فعلا صرف نظر کنید:11:
داداش چه طور میگی امن نیست؟نقل قول:
LT+3 که اومده.بازی هارو هم که اگر با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشند فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه.مگر اینک از قبل فلگ بوده باشه.
درسته حرف شما درست ولی هنوز فراگیر نشده و ایشون نگفتند که LT+3 دارن یا LT+2نقل قول:
نقل قول:
خودم پیدا کردم
خوب به ما هم بگو آقا کامیار.نقل قول:
راستی آرمین متاسفانه ایران نداره.اگه میخوای خودم بیام برات تو والنسیا بازی کنم؟:31:
ولی به نظرم بهترین کار همینه که از تیم های خیلی قوی شروع نکنیم.منم از دورتموند شروع کردم.
squad update رسمی فیفا شامل نقل و انتقالات ژانویه و آپدیت اورال بازیکنا روز 8 فبریه میاد و میتونید دانلود کنید !
البته اگه بازی ارجینال دارید !
دوستان،وقتی که 2نفره بازی میکنید و حریف همش دریبل های زیدانی و سر توپ های زیبا میزنه،شما چی کار میکنید؟چه طوری توپاش رو بگیریم؟
یه گل الان با تیمم منچستر با کلورلی به چلسی زدم خواستم نظرتون رو بدونم.به نظر من گل خیلی قشنگی بود.(اولش فکر کردم هد زد گفتم چقدر محکم بود بعدا دیدم .....)
تقریبا شبیه اون گلی(گل دوم)بود که توی گل های منتخب هفته 13 بود.توی کریر مود با چلسی بازی داشتم.
کد:http://www.uploadbaz.com/p1xw43kasqyc
اسمش Scorpion Kick هستنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه به فیفا اضافه شده
روش خاصی نداره و یک جورایی شانسی هست
چند تا آموزش یوتیوب هست برای اینکار اما معتبر نیست
منم 2-3 تا زدم اما گل نشده
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
بلافاصله بعد از Fake Rbona باید الاستیکو بزنینقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابته اینم بگیر نگیر داره