مثلی که منظورمو درست متوجه نشدین :46: شمانقل قول:
نخیر اصلا منظورم شارژ نبود دوست عزیز
Printable View
مثلی که منظورمو درست متوجه نشدین :46: شمانقل قول:
نخیر اصلا منظورم شارژ نبود دوست عزیز
تا جایی که یادمه اینجوری نمیشد.شاید من اشتباه میکنم.مرسی از لطفت.نقل قول:
خب معلومه که قطع میشه وقتی شما وصل می کنی به کامپیوتر گوشیت می شه مثل رم ریدر و به هیچ وجه توی درایو دی نمی تونی بری وقتی از کابل سریع کشیدی سریع برو تو قسمتی که نرم افزار ها هستن فقط نرم افزارهایی رو نشون میده که توی فون مموری نصب کردی
یک عدد P1 برای برادرم خریدم به قیمت 288 تومن + مموری 2 گیگ سن دیسک به قیمت 17 تومن + هندزفری سری W به قیمت 10 تومن + کیف به قیمت 4 تومن !
بین N78 و P1 شک داشتیم هر دو نهایتا تصمیم گرفتیم که P1 بگیریم و الحق که راضیم از این تصمیم جدا لذت بخشه کار باهاش...مطمئنم اگه N78 میگرفتم اینقدر رضایت نداشتم...
فعلا من باید با همون 3110 کلاسیک سر کنم و داداشایه کوچیکترم که اوضاعشون بهتر از منه :13: دورو ور P1 و K810 میگردن...
روزگاره دیگه... :31:
راستی N78 هم با وسایل و لوازم کمپلت اصلی 310 تومن بود و P1 با گارانتی کامتل 305 تومن...
هندزفریه رو ارزون نخریدی؟
همه دکمه هاش کامله ؟ کامل کار میکنه رو پی وان؟
همینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هندزفریش بدون دکمه های کنترلیه... همین معمولیا مثه مال W810 و... قیمت این مدلم ( تقلبیاش 2 و 6 تومن و اصلش 10 تومنه )
در مورد P1 خوب رویو و... زیاد اومده ولی نظر فعلی خودم با 2 ساعتی که باهاش کار کردم :
دوربین مناسب ( در نور مناسب عکساش خیلی خوب و در نور کم یا نور مصنوعی هم قابل قبول...)
صدا در هدفون ( با این هدفون سری W ) با کیفیت عالی به خصوص با اکولایزر مگاباس ( به سری W نمیرسه طبیعتا ولی نزدیکه )
در اسپیکر بلندتر از متوسط و با کیفیت خوب ( نه عالی مثل 5700 و برخی گوشی های با اسپیکرهای استریوی نوکیا...)
کیفیت ال سی دی عالی + عکس العمل تاچ اسکرین فوق العاده + بعضی جاها برای کار با دست مناسب نیست ( که تو سری جدید Uiq به نظر میرسه حل شده باشه )
خوشدست و با بدنه یی محکم... قطعاتم به خوبی با هم مچ شدن...
جای این دکمه ی بک میتونست بهتر باشه ( همین که پایین جاگ دیاله )
من دی پد که تو سری G هست رو به جاگ دیال ترجیح میدم...
سرعت قابل قبول ( به نظرم تاخیر کمی که داره تو باز کردن بعضی بخشا طبیعیه و اعصاب خورد کن نیست... )
کلا به نظرم بهترینه تو این رنج قیمت...
اقا این هندزفری مدلش چیه؟نقل قول:
برای چه گوشی ای فابریکش هست ؟
فابریک گیر میاد ؟
قیمت داری؟
من تو علائدین دیدمنقل قول:
چند وقت پپیش فکر می کنم طرفای 20 تومن بود! مطمئن نیستم ( 16 تو خاطرمه!)
فکر می کنم به p1 بخوره چون اگه دقت کرده باشید با کلید قطع و وصل مکالمه هندزفری میشه آهنگ و قطع و وصل کرد
و البته فکر می کنم تو سایت سونی اریکسون هم دیدم که هندزفری با کنترل می خورد
مدلش hpm-82 هست که روی w950 فابریکش میاد .. من هم w950 دارم هم w810 ---روی w810 هم تست کردم همه دکمه هاش کار میکنه ... و 100 درصد روی پی وان و گوشیهای جدیدتر از w810 هم کار خواهد کرد.نقل قول:
اقا این هندزفری مدلش چیه؟
برای چه گوشی ای فابریکش هست ؟
سلامنقل قول:
یه محافظ Lcd بگیر من واسه P1 گیر نیاوردم مال گوشیهای تلویزیون دار رو گرفتم (از اون بزرگهاش بگیر) اگه خوب ببری دو تا در میاد یکیش رو می چسبونی یکیش هم میمونه واسه بعدها من دونه ای 1000 گرفتم اولا جلوی خش افتادن رو میگیره من همون اولش چسبوندم خیلی هم محکمه. بعد هم فکر کنم این خشی هم که افتاده رو بپوشونه
سلام ببخشید این دی پد چی هست؟نقل قول:
من دنبال نقشه تهران هستم برای گوشیم با اموزش نصبش و می خوام نقشه جدید باشه اگه 87 باشه که عالی هست کمک کنید لطفا
دانلود:
سایت رو باز کن.سمت چپ نوشته دریافت نرم افزار.
همین کلیدایه جهتی رو میگن دی پد ! حالا چه تو موبایل چه کنسولهای بازی چه...!نقل قول:
سلام ببخشید این دی پد چی هست؟
حامد جان میشه لینک مستقیم بدینقل قول:
من هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون
اینم کیفی که من خریدم::البته باید تو دستتون بگیرین و یه p1 هم توش بذارین تا بفهمین چه با حاله !:46::10::20:
اما چرا این سایت امکان ضمیمه کردن عکس یا فایل را به پست نداره ؟!!!!!:41::41::41::13:
کد:http://rapidshare.com/files/148421943/a.JPG.html
آقا یه زحمت بکش برو اینجا آپلود کن رپید ارور میدهنقل قول:
کد:www.tinypic.com
این تو لیستش p1 نیست اصلاً هیچ کدوم از سری p نیستننقل قول:
در صورتی که نوشته جاواست
نقل قول:خط فاصله ها همون سایتی هست که دوستمون معرفی کردنکد:www.------------/Softwares/Software.aspx?software=888
من گرفتم برنامه اجرا میشه مشکلی نداره
از این مدل که زیاده تو بازار من دنبال کیفی شبیه کیف چرمی آیفون میگردم
موقع دانلود اسم چه گوشی رو انتخاب کردی؟؟؟نقل قول:
سلام مموری 8 گیگا بایت به بالا M2 جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اگه تو تهران زندگی می کنید: مجتمع علاءالدین-طبقه همکف-فروشگاه شیرینکار همراه (نامرد 8 گیگ رو میده 100 تومن)نقل قول:
سلام مموری 8 گیگا بایت به بالا M2 جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
100 تومن؟ یعنی همه جا همینه؟ قیمت پی 1 الان چقدره؟
SanDisk introduces 16 GB microSD and M2 memory cards
The 16GB microSD cards are expected to hit the shelves at a price of 70 euro (100 US dollars), while the 16GB M2 cards will sell for about 90 euro (130 US dollars).
مموری 16 m2 که قرارهست sandisk با قیمتهای بالا تولید کنه.
آقا یکی آموزش چسباندن اون چسب خشگیر lcd رو دقیق بگه یکی گرفتم (از همونایی که روش چینی نوشته و عکس n95 و یکی از گوشی های موتورولا هست )مال گوشی های چینی نوشته توی پکش هم ی دسمال مخصوص پاک کردن lcd داره روش هم آموزش با عکس توضیح داده ولی هر کاری می کنم باز زیرش هوا می ره!!!!!!!!!!! می شه لطف کنید بگید
دوست عزیز اول اون برچسبی که شماره 1 داره را جدا کن از بالای گوشی یک مقدارش را بچسبون بعد با انگشت کم کم بیا پایین اینطوری هوا زیرش نمیره هر وقت کاملا روی صفحه قرار گرفت بعدش برچسب دوم را جدا کننقل قول:
دوستان همراه اول اینترنت نداره ؟؟؟؟؟؟ البته از من اعتباری نیست از اون قدیمی ها
امروز یه ایرانسل انداختم توی گوشیم به اینترنت وصل شدم اومدم توی سایت پی سی ورد خیلی سرعتش بالا بود
اقا ببخشید این برچسبها چی هست عکس ازش دارید بزارید ببینیم قیمتش چندهنقل قول:
عکس کیف منو وحید تو صفحه 314 گذاشت
اما چجوری؟تو امضاتونم که نیست من که هر چی گشتم نمیشد!آخر سر تو رپید آپیدمش
حالا چطوره؟
فعلا نه نداره همراه اول Gprs . البته به صورت آزمایشی گفتن تهران اول راه میندازن... که باید فورم پر کنین برای وصل کردنش .. اما خوب فعلا خبری نیست فکر کنم ,نقل قول:
اما سرعت gprs ایرانسل بد نیست :10: مخصوصا اگه مرورگر اپرا Opera نصب کنین معرکه هستش ....:31:
دمت گرم داداش
دست گلت درد نکنه عاشق پ1 شدم. الان قیمتش چنده؟ حتما گوشیما میدم پ1 میخرمنقل قول:
درسته. هزینه ایرانسل هم خیلی پایینه. برای من هر کیلو بیت ارسال یا دریافت 1 ریال حساب میکنهنقل قول:
الانp1 قیمتش چنده؟
بجای پست از کلید تشکر لطف کنید استفاده کنیننقل قول:
ممنون:46:
نقل قول:
حدود 300 تومن با گارانتی.
موفق باشی.
این رم 16 گیگ به پول ایران 80 تومن میشه اما الان تو علائدین 8 گیگ 100 تومنه جالبه !
سلام یه برچسب تلق مانند و زیرش چسبیه میچسبونن روی LCD های لمسی که آسیب نبینه و محافظت کنهنقل قول:
ممن از تبریز گرفتم دونه ای 1000 تومن . اگه بزرگش رو بگیری میتونی دو تا دربیاری واسه گوشیت(نصفش کنی)
نقل قول:
این برچسبها گوشی رو زشت نمیکنه یا کار با صفحه رو سخت؟؟:41: